Ρύθμιση κοινής χρήσης οικογένειας για IPhone και iTunes

01 από 04

Ρύθμιση κοινής χρήσης οικογένειας στο IOS 8.0 ή αργότερα

Η Apple εισήγαγε τη λειτουργία Family Sharing με iOS 8.0 και εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη με iOS 10. Αντιμετωπίζει ένα μακροχρόνιο ζήτημα στον κόσμο του iPhone και του iTunes: αφήνοντας ολόκληρες οικογένειες να μοιράζονται περιεχόμενο που αγοράστηκε ή κατεβάστηκε από ένα μόνο από αυτά. Όποιος συμμετέχει στην ομάδα, μπορεί να κάνει λήψη μουσικής , ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, εφαρμογών και βιβλίων που έχουν αγοραστεί από άλλο μέλος της οικογένειας όταν έχει συσταθεί Family Sharing. Εξοικονομεί χρήματα και επιτρέπει σε ολόκληρες οικογένειες να απολαμβάνουν την ίδια ψυχαγωγία. Κάθε μέλος μπορεί να ανήκει σε μία οικογένεια κάθε φορά.

Πρώτον, κάθε μέλος της οικογένειας χρειάζεται:

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ρυθμίσετε την Κοινή χρήση οικογένειας. Ένας γονέας πρέπει να ρυθμίσει την κατανομή των οικογενειών. Το άτομο που το θέτει αρχικά θα είναι ο «Οικογενειακός Οργανωτής» και θα έχει τον μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Κοινής Χρήσης.

02 από 04

Μέθοδος πληρωμής κοινής χρήσης για την οικογένεια και κοινή χρήση τοποθεσίας

Αφού ξεκινήσετε τη ρύθμιση Family Sharing, πρέπει να κάνετε μερικά ακόμη βήματα.

03 του 04

Προσκαλέστε τους άλλους να μοιράζονται την οικογένεια

Τώρα μπορείτε να καλέσετε άλλα μέλη της οικογένειας να συμμετάσχουν στην ομάδα.

Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να δεχτούν την πρόσκλησή σας με έναν από τους δύο τρόπους.

Μπορείτε να ελέγξετε αν το μέλος της οικογένειάς σας έχει αποδεχτεί την πρόσκλησή σας.

04 του 04

Κοινή χρήση τοποθεσίας και Σύνδεση για κοινή χρήση οικογένειας

Αφού κάθε νέο μέλος της ομάδας κοινής σας οικογένειας αποδέχτηκε την πρόσκλησή του και υπογράφηκε στο λογαριασμό του, πρέπει επίσης να αποφασίσει εάν θέλει να μοιραστεί την τοποθεσία του. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο - είναι πολύτιμο να γνωρίζετε πού είναι η οικογένειά σας, τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για σκοπούς συνάντησης - αλλά μπορεί επίσης να αισθάνεται παρεμβατικός. Κάθε μέλος της ομάδας μπορεί να αποφασίσει μεμονωμένα πώς να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση.

Τώρα θα σας ζητηθεί ως Διοργανωτής να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας iCloud για να ολοκληρώσετε την προσθήκη του νέου ατόμου στην ομάδα. Θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη Family Sharing στη συσκευή iOS όπου μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα μέλη της οικογένειας ή να προχωρήσετε και να κάνετε κάτι άλλο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Κοινή χρήση οικογένειας: