Απαντήθηκε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch με ένα iPad;

Το Apple Watch έχει σχεδιαστεί για να συμβαδίζει με το iPhone. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει μια διεπαφή για τη χρήση του με το iPad και ίσως να μην υπάρχει ποτέ τρόπος να συνεργαστούν οι δύο. Το Apple Watch επίσης δεν έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί από μόνο του. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά και χρήσεις που θα λειτουργήσουν χωρίς ένα iPhone, αλλά θα χρειαστείτε ένα iPhone για να ρυθμίσετε το Apple Watch σωστά.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει λόγος για τον οποίο το iPad δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Apple Watch. Η νέα φορητή συσκευή της Apple επικοινωνεί μέσω ενός συνδυασμού Bluetooth και Wi-Fi, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με την Apple Watch να μιλάει στο iPad. Πολλές εφαρμογές της Apple Watch λειτουργούν πραγματικά στο iPhone, με μια διεπαφή που μεταδίδεται στο Apple Watch, το οποίο είναι ένας λόγος για τον οποίο το ρολόι είναι συνδεδεμένο με το iPhone και όχι με το iPad: απλά είναι πιο πιθανό να έχετε μαζί σας το iPhone σας όταν δεν είστε στο σπίτι.

8 κρυμμένα χαρακτηριστικά ρολόι της Apple

Τι μπορεί να κάνει το Apple Watch χωρίς ένα iPhone;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα χρειαστείτε ένα iPhone για να το ρυθμίσετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει το Apple Watch χωρίς να συνδεθεί στο iPhone. Το ρολόι μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 2 GB μουσικής που μπορούν να μεταδοθούν σε ακουστικά ή ηχεία Bluetooth. Μπορεί επίσης να παρακολουθεί τα βήματά σας, να μετράει τον κτύπο της καρδιάς και να σας παρέχει εκτιμήσεις καψίματος θερμίδων για ορισμένες δραστηριότητες.

Μπορείτε να ακούσετε μουσική με το Apple Watch σας - δεν χρειάζεται iPhone. Το Apple Pay και το Passport είναι επίσης διαθέσιμα χωρίς σύνδεση με iPhone.

Και μπορείτε επίσης να κάνετε μερικά από τα βασικά που θα περιμένατε σε οποιοδήποτε ψηφιακό ρολόι, όπως ο συναγερμός, η απαλοιφή ενός χρονοδιακόπτη, ο παγκόσμιος ρολόι, η χρήση του ως χρονόμετρο κλπ. Η Apple Watch μπορεί ακόμη και να συνδεθεί στο Διαδίκτυο χωρίς το iPhone, εφόσον έχετε συνδεθεί με το συγκεκριμένο δίκτυο Wi-Fi πριν από όταν είχατε μαζί σας το iPhone και το Apple Watch.

Τέλος, ορισμένες εφαρμογές τρίτων θα λειτουργούν χωρίς το iPhone. Ενώ μερικές εφαρμογές δουλεύουν με κάποιες από τις βαριές ανύψωσης στο iPhone, γι 'αυτό θα απαιτήσουν να έχετε το τηλέφωνό σας μαζί σας, άλλοι να τρέχουν πλήρως στο Apple Watch.

Ανοίγετε ακόμα iPad εφαρμογές με την εύρεση και αγγίζοντας το εικονίδιο; Πραγματικά?

Το Apple Watch θα συνεργαστεί ποτέ με το iPad;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Apple Watch έχει σχεδιαστεί για να είναι σύντροφος στο iPhone. Και οι δύο μπορούν εύκολα να ληφθούν μαζί σας όπου κι αν πάτε, είτε πρόκειται για το καφέ είτε για το γυμναστήριο. Από την άλλη πλευρά, το iPad δεν είναι τόσο φορητό.

Ωστόσο, θα ήταν πολύ λογικό για την Apple να διασφαλίσει ότι το Apple Watch συνεργάζεται με το iPad. Θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά ως τηλεχειριστήριο για το iPad. Η δυνατότητα χειρισμού των διαφανειών μιας παρουσίασης αγγίζοντας ένα ρολόι αντί να πηγαίνει στην οθόνη του iPad θα μπορούσε να είναι χρήσιμη με επιχειρησιακή έννοια ενώ όσοι συνδέουν το iPad με την τηλεόραση τους για να παρακολουθήσουν το Netflix ίσως επιθυμούν έναν εύκολο τρόπο να σταματήσουν ή να επιστρέψουν δείχνουν χωρίς να κατεβείτε από τον καναπέ.

Προς το παρόν, η Apple μπορεί να πηγαίνει με μια προσέγγιση μόνο για iPhone για να αποφευχθεί η σύγχυση της ύπαρξης δύο διαφορετικών συσκευών που προσπαθούν να ελέγξουν το Apple Watch.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των διαφόρων μοντέλων Apple Watch;

Το αρχικό ρολόι της Apple ήταν ανθεκτικό στην εκτόξευση, αλλά δεν έμοιαζε με το νερό. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτού και των νεώτερων ρολογιών είναι ένας βραδύτερος επεξεργαστής, αλλά μπορεί ακόμα να εκτελέσει τις ίδιες εφαρμογές.

Η Apple αντικαθιστά το αρχικό Apple Watch με δύο μοντέλα: τη σειρά 1 και τη σειρά 2. Η σειρά 1 είναι ουσιαστικά το αρχικό ρολόι με έναν ταχύτερο επεξεργαστή. Η Σειρά 2 προσθέτει ένα τσιπ GPS για την παρακολούθηση της θέσης σας και είναι απόδειξη κολύμβησης. Αυτό είναι ιδανικό για όσους ασκούν την πισίνα και θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Apple Watch για γυμναστήριο.

Μεγάλη iPad Συμβουλές Κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να ξέρει