Τι είναι η συνέχεια του iPad; Και πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Η AirDrop Handoff προσθέτει συνέχεια μεταξύ iPad, iPhone και Mac

Ένα από τα πράγματα που κάνει την Apple, καλά, την Apple , είναι η προσοχή που δίνουν στη λεπτομέρεια. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια δεν ήταν ποτέ πιο εμφανής από ότι με τα χαρακτηριστικά συνέχειας iOS. Τι είναι η συνέχεια; Η τεχνική ονομασία είναι η AirDrop Handoff. Ουσιαστικά, χρησιμοποιεί την ικανότητα του AirDrop να μεταφέρει αρχεία ασύρματα γρήγορα και με ασφάλεια μεταξύ συσκευών, για να δημιουργήσει μια ομαλή μετάβαση από τη μια συσκευή στην άλλη.

Η συνέχεια σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας και να το τελειώσετε στο iPad σας ή να αρχίσετε να εργάζεστε σε ένα υπολογιστικό φύλλο στο iPad σας και να το τελειώσετε στο MacBook σας. Και πηγαίνει πέρα ​​από την εργασία. Μπορείτε ακόμη και να αρχίσετε να διαβάζετε την ιστοσελίδα στο iPhone σας και να χρησιμοποιείτε εύκολα το AirDrop Handoff για να το ανοίξετε στο iPad σας.

Τι ακριβώς είναι το Airdrop ούτως ή άλλως; Και πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τη μεταφορά αρχείων;

Η AirDrop Handoff απαιτεί την ενεργοποίηση του Bluetooth

Το AirDrop χρησιμοποιεί Bluetooth για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών, οπότε θα χρειαστείτε το Bluetooth για να χρησιμοποιήσετε το AirDrop Handoff. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες συνέχειας, θα πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις Bluetooth.

  1. Πρώτα, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του iPad. ( Μάθετε πώς ... )
  2. Το Bluetooth θα πρέπει να είναι η τρίτη ρύθμιση από την κορυφή στο αριστερό μενού. Αν είναι ενεργοποιημένη, θα πρέπει να διαβάσει "Ενεργοποίηση" δίπλα στη ρύθμιση. Εάν είναι απενεργοποιημένη, πατήστε το στοιχείο μενού για να εμφανιστούν οι ρυθμίσεις Bluetooth.
  3. Στις ρυθμίσεις Bluetooth, απλώς πατήστε το διακόπτη on / off δίπλα στο "Bluetooth". Δεν χρειάζεται να αντιστοιχίσετε συσκευές για AirDrop Handoff.

Δεν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να ενεργοποιήσετε το AirDrop Handoff. Αυτή είναι μια λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά εάν έχετε κάποιο πρόβλημα να λειτουργήσει και έχετε ελέγξει τη ρύθμιση Bluetooth, καλό θα ήταν να ελέγξετε τη ρύθμιση AirDrop Handoff.

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad.
  2. Πατήστε "Γενικά" στο αριστερό μενού για να εμφανιστούν οι γενικές ρυθμίσεις.
  3. Πατήστε "Handoff & Suggested Apps" για να δείτε τις ρυθμίσεις Handoff.
  4. Αγγίξτε το ρυθμιστικό δίπλα στο Handoff για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Τι άλλο μπορεί να πάει στραβά με το AirDrop Handoff; Η μόνη άλλη απαίτηση είναι όλες οι συσκευές να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Εάν έχετε πολλά δίκτυα Wi-Fi στο σπίτι σας, για παράδειγμα, εάν διαθέτετε επέκταση Wi-Fi , θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές συνδέονται στο ίδιο δίκτυο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Handoff του iOS 8

Η ομορφιά της συνέχειας είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να παραδώσετε τη δουλειά σας. Το iPad, το iPhone και το Mac συνεργάζονται για να κάνουν αυτό μια απρόσκοπτη μετάβαση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε τη συσκευή σας.

Αν συνθέτετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας και θέλετε να το ανοίξετε στο iPad σας, απλά ρυθμίστε το iPhone σας και τραβήξτε το iPad σας. Το εικονίδιο αλληλογραφίας θα εμφανιστεί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης κλειδώματος του iPad. Μπορείτε να ανοίξετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τοποθετώντας το δάχτυλό σας κάτω στο εικονίδιο αλληλογραφίας στο iPad και σύροντάς το προς τα επάνω στην οθόνη. Αυτό θα ανοίξει το μήνυμα Mail και θα φορτώσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Θυμηθείτε, οι λειτουργίες συνέχειας λειτουργούν μέσω της οθόνης κλειδώματος. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο το iPad ή παρακάμψετε συνήθως την οθόνη κλειδώματος, θα πρέπει πρώτα να αναστείλετε το iPad κάνοντας κλικ στο κουμπί αναστολή / ξυπνήστε και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο κουμπί home για να μπείτε στην οθόνη κλειδώματος.

Η παραλαβή από όπου εγκαταλείπετε το Mac λειτουργεί με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε μια "οθόνη κλειδώματος" στο Mac. Το εικονίδιο για την εφαρμογή που βρίσκεστε στο iPad σας θα εμφανιστεί απλά στην αριστερή πλευρά της αποβάθρας του Mac σας. Μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε αυτό για να συνεχίσετε να εργάζεστε στο Mac σας.

Μεγάλη iPad Συμβουλές Κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να ξέρει