Η διαφορά μεταξύ του iPad 4 και του Orignial iPad Mini

Μια επίδειξη δύναμης μεταξύ των δύο πιο πρόσφατων iPads της Apple

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε το iPad 4 ή το αρχικό iPad Mini, η επιλογή δεν είναι εύκολη - και τα δύο είναι εξαιρετικά μηχανήματα. Όπως το iPad πλήρους μεγέθους, το iPad Mini έρχεται σε δύο διαφορετικές γεύσεις (μόνο 4G και Wi-Fi) με τρεις επιλογές αποθήκευσης (16 GB, 32 GB και 64 GB) και δύο διαφορετικά χρώματα (ασπρόμαυρα). Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας ένα iPad έρχεται κάτω στην επιλογή μεταξύ δώδεκα διαφορετικών μοντέλων , χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η επιλογή χρώματος.

Έτσι ποια θα πρέπει να επιλέξετε; Το iPad 9,7 ιντσών ή το πρωτότυπο 7,9 ιντσών iPad Mini;

Πώς να αγοράσετε ένα φθηνό iPad

IPad Mini Πλεονεκτήματα

Οι καλύτερες χρήσεις για το iPad

IPad 4 Πλεονεκτήματα

Πόση μνήμη χρειάζεστε σε ένα iPad;

IPad Mini vs IPad 4: το καλύτερο για εσάς

Δεν υπάρχει σαφής, τέλεια επιλογή. Για πολλούς ανθρώπους, το iPad Mini θα κάνει ό, τι χρειάζονται ένα iPad για να κάνει και θα παρατηρήσουν ακόμη και τη διαφορά μεταξύ των δύο δισκίων. Για άλλους, η ευρύτερη οθόνη, τα ευκρινέστερα γραφικά και ο ταχύτερος επεξεργαστής θα κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.

Το iPad Mini θα είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα iPad που μπορούν να παίρνουν μαζί τους παντού, που προτιμούν casual παιχνίδια για hardcore παιχνίδια, που θέλουν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο και να κάνουν κάποια δουλειά, αλλά θα βρουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους πέρασαν βλέποντας ταινίες, την ανάγνωση βιβλίων και την ακρόαση μουσικής. Και, φυσικά, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν το άλμα στο iPad αλλά θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα.

Το iPad 4 είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν τα περισσότερα από αυτά που κάνουν στο φορητό τους με το iPad τους. Ενώ είναι η τέλεια συσκευή στο σπίτι, εξακολουθεί να είναι αρκετά κινητή και έχει τη δύναμη να ικανοποιήσει τόσο τον χρήστη που θέλει να κάνει πολλή δουλειά όσο και τον ιδιοκτήτη που είναι σε κάποια από τα πιο hardcore τυχερά παιχνίδια που προσφέρονται στο iPad. Και με την οθόνη ανάλυσης υψηλής ανάλυσης, το iPad 4 είναι πολύ καλύτερο για όσους μπορεί να έχουν δυσκολότερη ανάγνωση του μικρότερου κειμένου σε ένα iPad Mini.

Οδηγός αγοραστή στο iPad