Πρώτη γενιά iPad Γεγονότα

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας Σχετικά με το πρώτο iPad

Η πρώτη γενιά της Apple iPad για πρώτη φορά έκανε το ντεμπούτο της τον Απρίλιο του 2010. Από την αρχική κυκλοφορία της, η Apple βελτιώθηκε συνεχώς με το προϊόν να κυκλοφορεί πολλές νέες εκδόσεις και μοντέλα iPad . Είτε έχετε αγοράσει ένα, όταν βγήκε για πρώτη φορά, ή είστε απλώς περίεργος για το πώς όλα ξεκίνησαν, εδώ είναι μερικά γεγονότα σχετικά με την iPad πρώτης γενιάς.

Πρώτα γενικά iPad χαρακτηριστικά

Το λειτουργικό σύστημα
Το πρώτο iPad έτρεξε μια τροποποιημένη έκδοση του iPhone OS (σε αυτή την περίπτωση, έκδοση 3.2). Προσθέτει τα πράγματα όπως τα μενού με τα συμφραζόμενα που δεν ήταν διαθέσιμα στο iPhone ή στο iPod touch την εποχή εκείνη.

Αποθήκευση
16GB, 32GB ή 64GB.

Διαστάσεις και βάρος
Το πρώτο iPad ζύγιζε σε 1,5 λίβρες (1,6 λίβρες στην έκδοση 3G) και ήταν 9,56 ίντσες ύψος x 7,47 πλάτος x 0,5 πάχος. Η οθόνη ήταν 9,7 ίντσες.

Ανάλυση
Η iPad πρώτης γενιάς ήρθε στα 1024 x 768 pixels.

Μάθετε για όλες τις προδιαγραφές του iPad με το άρθρο μας, Χαρακτηριστικά υλικού iPad πρώτης γενιάς .

Orignal iPad OS και εφαρμογές

Το πρώτο iPad ήταν συμβατό με σχεδόν όλες τις υπάρχουσες εφαρμογές iPhone την εποχή εκείνη. Οι εφαρμογές iPhone ήταν σε θέση να τρέχουν σε δύο λειτουργίες: σε ένα παράθυρο με το μέγεθος που θα τρέχουν σε ένα iPhone ή κλιμακωτό μέχρι την πλήρη οθόνη. Η λήψη εφαρμογών στο αρχικό iPad ήταν εξίσου εύκολη όπως είναι σήμερα, αλλά αποδείχθηκε πιο δύσκολη με κάθε ενημέρωση του iOS. Εφαρμόστε επίσημα τη στήριξη του iPad της πρώτης γενιάς με την ενημέρωση iOS 6, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν τρόποι για να κατεβάσετε εφαρμογές στο πρώτο iPad γενιάς .

Οι ασύρματες λειτουργίες

Το αρχικό iPad έκανε το ντεμπούτο του ως συσκευή μόνο WiFi. Λίγο μετά την αρχική εκτόξευση, το Apply έκανε ένα ντεμπούτο με ένα μοντέλο WiFi / 3G που προσφέρει προσφορά πλήρους υποβοηθούμενου GPS (AGPS) όπως το iPhone 3GS εκείνη τη στιγμή. Το μοντέλο WiFi μόνο που χρησιμοποιείται WiFi και όπως το αρχικό iPhone για τις υπηρεσίες εντοπισμού τους. Όπως και το αρχικό iPhone, μόνο η AT & T παρείχε 3G υπηρεσία στο αρχικό iPad, αλλά κατά τη στιγμή της εκτόξευσης, η Verizon προσέφερε επίσης υπηρεσίες μέσω των σχεδίων της MiFi . Η Apple προώθησε τη συσκευή ως ξεκλείδωτη, αλλά η πρώτη γενιά του iPad δεν συνεργάστηκε με την T-Mobile στις ΗΠΑ λόγω διαφορών στα δίκτυα και τις μάρκες που χρησιμοποιούνται στο iPad.

Χρησιμοποιώντας το iPad της πρώτης γενιάς, στη συνέχεια και σήμερα

Συγχρονισμός της iPad πρώτης γενιάς ήταν αρκετά εύκολο και πολύ παρόμοιο με το συγχρονισμό ενός iPhone. Ωστόσο, η δημιουργία ενός νέου iPad έχει αλλάξει. Ενώ το αρχικό iPad είναι εξαιρετικά ξεπερασμένο για τους περισσότερους χρήστες της Apple, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί μεγάλοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε μια παλιά iPad πρώτης γενιάς .