Χρησιμοποιεί για iPad 1ης γενιάς

Μην ρίξετε εκείνο το 1ο gen iPad Ακριβώς όμως!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Apple σταμάτησε να υποστηρίζει το αρχικό iPad, αλλά ενώ η iPad της πρώτης γενιάς δεν υποστηρίζεται από την Apple, δεν είναι εντελώς άχρηστη. Παρόλο που δεν πρόκειται να κάνει πολλαπλές εργασίες με δύο εφαρμογές στην οθόνη ταυτόχρονα , είναι αρκετά ικανή να εκτελεί κάποιες από τις καθημερινές εργασίες που κανονικά χρησιμοποιείτε για την εκτέλεση ενός φορητού ή επιτραπέζιου υπολογιστή. Θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους το παλιό iPad μπορεί ακόμα να βοηθήσει γύρω από το σπίτι.

Θέλετε να φορτώσετε το iPad 1ης γενιάς σας με εφαρμογές; Υπάρχουν ακόμη πολλές εφαρμογές στο App Store, αλλά αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε και ξέρετε ότι υπάρχει, υπάρχει ένα καθαρό τέχνασμα για τη λήψη νεότερων εφαρμογών στο αρχικό iPad .

Couch Web Surfing

Η σύγχρονη πατάτα καναπέ δεν κάθονται απλά μπροστά από τον σωλήνα χωρίς να βλέπουν τίποτα στην τηλεόραση. Όχι. Οι σύγχρονες πολυήμερες πατάτες με καναπέδες, περιήγηση στο διαδίκτυο, έλεγχος στο Facebook ή ακόμα ζωντανό tweeting σχόλιο για τον πιλότο μιας νέας τηλεοπτικής εκπομπής. Και μην ξεχάσουμε να κοιτάζουμε το γνωστό πρόσωπο στο IMBD! Όλα τα οποία μπορούν εύκολα να επιτευχθούν σε ένα iPad 1ης γενιάς. Ο ιστότοπος Safari στο iPad 1ης γενιάς μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος όσο τα τρέχοντα iPad gen, αλλά οι ιστοσελίδες θα εξακολουθούν να φορτώνονται σε αυτό.

Ανάγνωση στο κρεβάτι

Το iPad ήταν πάντα ένα μεγάλο eReader, με το iBooks να κάνει ντεμπούτο στο αρχικό iPad. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Kindle για να διαβάσετε τα βιβλία που αγοράσατε από την Amazon. Αν και δεν είναι τόσο ελαφρύ όσο το iPad Mini, το αρχικό iPad εξακολουθεί να εξυπηρετεί έναν μεγάλο σκοπό ως ταμπλό κομολογιού και eReader.

Το Tablet για διακοπές

Αν είστε σαν εμένα, δεν σας αρέσει να φέρετε ακριβά ηλεκτρονικά μαζί σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές. Αλλά δεν σας αρέσει να μένετε με τη μικρότερη οθόνη του τηλεφώνου σας ως τη μόνη ψηφιακή σας έξοδο. Το αρχικό iPad εξακολουθεί να κάνει σπουδαία δουλειά στην αναπαραγωγή ταινιών και, όπως προαναφέρθηκε, είναι περισσότερο από επαρκές να ψάχνετε στο διαδίκτυο και να παραμένετε συνδεδεμένοι. Και αν συμβεί να το αφήσετε κάπου ή να κλαπεί, δεν θα τσιμπήσει αρκετά όσο το iPad Air 2 λείπει.

Μάθετε να παίζετε μουσική

Όταν ξεκίνησα να παίζω κιθάρα, η μάθηση του οργάνου μου σήμαινε είτε να πληρώσω για μαθήματα ή να αγοράσω μουσικά βιβλία για να το καταλάβω μόνη μου. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Όταν αποφάσισα να μάθω πιάνο πριν από λίγα χρόνια, βρήκα το YouTube να είναι ο τέλειος δάσκαλος. Όχι μόνο μπορείτε να μάθετε πρακτικές ασκήσεις και να βουρτσίζετε τη θεωρία, μπορείτε να μάθετε πραγματικά τραγούδια με μια σειρά από εξαιρετικά βίντεο που σας δείχνουν πώς να παίξετε. Και αυτό που κάνει το iPad εξαιρετικό είναι το πόσο εύκολο είναι να ταιριάζει σε μια βάση μουσικής, επιτρέποντάς σας να παίξετε μαζί στο βίντεο.

Το καλύτερο boombox στον κόσμο

Ρυθμίστε το iPad σας στο σαλόνι σας δίπλα σε ένα ηχείο Bluetooth και έχετε τον καλύτερο boombox στον κόσμο ή τουλάχιστον τον ευκολότερο boombox για έλεγχο. Το iPad κάνει ένα υπέροχο iPod, και με τη δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth, μπορείτε να πάρετε εξαιρετικό ήχο από αυτό.

Ένα εύχρηστο βιβλίο συνταγών

Το iPad μπορεί επίσης να βοηθήσει στην κουζίνα. Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή iBooks για λήψη βιβλίων συνταγών, μπορείτε επίσης να γράψετε τις δικές σας συνταγές στην εφαρμογή Notes. Θέλετε γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες μαγειρικής και συνταγών; Μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν ιστότοπο στην αρχική οθόνη του iPad και να το ανοίξετε σαν να ήταν μια εφαρμογή .

Ειδικά Εισερχόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν θέλετε να κρατήσετε τις τρέχουσες πληροφορίες στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μπορείτε να ρυθμίσετε το iPad δίπλα στον υπολογιστή σας και να το χρησιμοποιήσετε ως ειδικό φάκελο εισερχομένων. Αυτό είναι πολύ καλό αν έχετε μόνο μία οθόνη για τον υπολογιστή σας και έχετε πολλά ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που χρειάζονται γρήγορες απαντήσεις. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε πολλαπλούς στόχους, και σας εξοικονομεί την τιμή αυτής της επιπλέον οθόνης.

Καφετέρια Photo Album

Τα άλμπουμ φωτογραφιών έχουν εισέλθει στην ψηφιακή εποχή. Το iPad κάνει έναν εξαιρετικό τρόπο αποθήκευσης όλων των φωτογραφιών σας, οπότε όταν έχετε φίλους και οικογένεια, υπάρχει ένας βολικός τρόπος να τους δείξετε τι έχετε κάνει μέχρι την τελευταία σας παρέα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αρχικό iPad ως ένα φανταστικό πλαίσιο φωτογραφιών, τοποθετώντας μια παρουσίαση διαφανειών για να εμφανίσετε όλες τις φωτογραφίες σας. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας το Photo Stream.

Το "Παιδικό iPad"

Αν έχετε κουραστεί να μοιράζεστε το iPad με τα παιδιά σας και σκέφτεστε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα νεώτερο μοντέλο, μπορείτε να σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα. Το αρχικό iPad μπορεί να μην είναι τόσο ευφυές όσο το νέο iPad Air 2, αλλά μπορεί ακόμα να είναι εξαιρετικό στο casual gaming. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το τέχνασμα λήψης για να βάλετε περισσότερα παιχνίδια σε αυτό, αλλά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό tablet για τα μικρότερα παιδιά.

Πουλήστε το σε eBay ή Cragislist!

Το πιστεύετε ή όχι, το iPad iPad 1ης γενιάς Wi-Fi 16 GB εξακολουθεί να έχει κάποια αξία. Και επίσης κάνει έναν πολύ καλό τρόπο να βοηθήσετε στην επιδότηση μιας αναβάθμισης σε ένα νεώτερο μοντέλο. Περισσότερο "