Πού να αγοράσετε ένα iPad

Αν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα iPad, η πρώτη σας σκέψη μπορεί να είναι να κατευθυνθείτε στο τοπικό κατάστημα της Apple ή στην ιστοσελίδα της Apple για να κάνετε την αγορά σας. Αλλά ξέρατε ότι υπάρχουν πολλά άλλα καταστήματα που πωλούν επίσης το iPad; Γνωρίζοντας αυτό μπορεί να είναι σημαντικό εάν ένα κατάστημα είναι εκτός αποθέματος, ή αν μια εταιρεία προσφέρει προσφορά ή έκπτωση.

Μια σημείωση για τις εκπτώσεις και τις πωλήσεις

Με άλλα προϊόντα, η σύγκριση των αγορών ανάμεσα σε μερικά καταστήματα μπορεί συχνά να σας οδηγήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων ή να πάρετε κάποια επιπλέον προϊόντα ή υπηρεσίες μαζί με την αγορά σας. Αυτό δεν συμβαίνει γενικά με το iPad. Η Apple ελέγχει αυστηρά τις τιμές των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων καταστημάτων που μπορούν να τα πουλήσουν, οπότε είναι σπάνιο να βλέπουμε διαφορετικές τιμές σε διαφορετικά καταστήματα. Κατά καιρούς μπορείτε να δείτε μικρές πωλήσεις ή προσφορές που σας προσφέρουν πρόσθετα προϊόντα, αλλά μην περιμένετε να εξοικονομήσετε περισσότερο από 10% (εάν αυτό θα ήταν μια μεγάλη πώληση σε ένα προϊόν της Apple).

Πού να αγοράσετε το iPad

Amazon - Αναμένετε να είστε σε θέση να αγοράσετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε στον μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης του ιστού και, φυσικά, συμπεριλαμβάνεται και η οικογένεια iPad. Ελέγξτε το Amazon Marketplace, όπου τρίτα μέρη και ιδιώτες πωλούν νέα και μεταχειρισμένα μοντέλα για να αποκτήσουν καλές προσφορές. Πάντα να είστε βέβαιος να αγοράσετε από τους πολύτιμους πωλητές.

Apple - Μεγάλη έκπληξη εκεί, σωστά; Μπορείτε να αγοράσετε το iPad από τον κατασκευαστή του, μέσω των λιανικών καταστημάτων Apple και online. Μην περιμένετε καμία σημαντική εξοικονόμηση εδώ, εκτός αν αγοράσετε ανακαινισμένο (το οποίο συστήνω συχνά).

Ειδικοί της Apple - Αυτά είναι ανεξάρτητα καταστήματα που ειδικεύονται σε προϊόντα συμβατά με την Apple και Apple. Αυτές οι επιχειρήσεις δεν υπάρχουν σε όλους τους τομείς, αλλά μπορείτε συχνά να τις βρείτε σε μεγαλύτερες πόλεις ή κολέγια πόλεις.

Παροχείς Υπηρεσιών - Πολλά καταστήματα που πωλούν smartphones θα πουλήσουν επίσης το iPad, ειδικά τώρα που μπορείτε να πάρετε μια κάρτα SIM μέσα σε ένα κυψελοειδές μοντέλο.

Best Buy - Ενώ περίπου τα δύο τρίτα των καταστημάτων των ΗΠΑ Best Buy πωλούν το αρχικό iPad κατά την εκτόξευσή του, όλα τα σχεδόν 1.100 καταστήματα της αλυσίδας προσέφεραν το iPad 2 και πέρα. Καλέστε την τοπική σας Best Buy για να ελέγξετε το απόθεμα ή να αγοράσετε online.

Sam's Club - Ο βραχίονας αγορών του Walmart προσφέρει όλα τα μοντέλα μόνο για αγορές στο κατάστημα. Βρείτε το τοπικό σας club του Sam.

Στόχος - Όλα τα μοντέλα του iPad είναι διαθέσιμα στα σχεδόν 1750 καταστήματα της Target. Βρείτε τον πλησιέστερο στόχο σας. Θα πρέπει να? ο έμπορος λιανικής πώλησης δεν πωλεί το iPad online.

Walmart - Ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στον κόσμο προσφέρει όλα τα iPad μοντέλα σε καταστήματα και σε απευθείας σύνδεση. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι απαιτεί να αγοράσετε ένα εξάρτημα μαζί με το iPad για μια ηλεκτρονική αγορά.