Όλα τα πράγματα που μπορεί να κάνει το iPad

Για ορισμένους, το κύριο ερώτημα για την αγορά ενός iPad είναι το μοντέλο που θα αγοράσει. Για άλλους, είναι να αγοράσετε ή όχι ένα iPad. Αν βρίσκεστε στο τελευταίο στρατόπεδο ή αν έχετε αγοράσει ένα iPad και συνεχίζετε να εξερευνάτε τη συσκευή, ίσως είναι χρήσιμο να μάθετε ακριβώς τι μπορεί να κάνει το iPad για εσάς. Αυτός ο κατάλογος θα περάσει μερικές από τις πολλές χρήσεις για το iPad, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψυχαγωγία καθώς και τις εργασίες που μπορεί να κάνει για τις επιχειρήσεις.

01 από 29

Αντικαταστήστε το φορητό σας υπολογιστή (Web, Email, Facebook, κ.λπ.)

Το iPad Pro. Apple Inc.

Το iPad είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εκπλήρωση των πιο βασικών καθηκόντων υπολογιστών. Αυτό περιλαμβάνει αναζήτηση πληροφοριών στον ιστό, έλεγχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και περιήγηση στο Facebook. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε το iPad στο Facebook, ώστε οι εφαρμογές που κάνετε λήψη να μπορούν να συνδεθούν στο κοινωνικό δίκτυο και να μοιραστούν πληροφορίες με τους φίλους σας.

Το iPad μπορεί επίσης να εκτελεί πολλές από τις διάφορες εργασίες που συχνά γίνονται στον φορητό υπολογιστή. Μπορείτε να κατεβάσετε μια αριθμομηχανή, να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Notes (το οποίο έχει τώρα τη δυνατότητα να ασφαλίσει μια σημείωση με το δακτυλικό σας αποτύπωμα), να βρείτε ένα καλό εστιατόριο χρησιμοποιώντας το Yelp και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια επίπεδη εφαρμογή για να κρεμάσετε τέλεια μια εικόνα στον τοίχο.

Μπορεί πραγματικά να αντικαταστήσει τον φορητό σας υπολογιστή για φορητό υπολογιστή ; Ισως. Η αληθινή απάντηση είναι στις προσωπικές σας ανάγκες. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ιδιόκτητο λογισμικό που απλά δεν είναι διαθέσιμο για το iPad, αλλά καθώς περισσότερες εταιρείες μετατρέπουν την πλατφόρμα τους στον ιστό, γίνεται ευκολότερο και πιο εύκολο να ξεφύγουν από τα Windows. Και πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται στο πόσο λίγο χρησιμοποιούν το PC τους αφού αγοράσουν ένα iPad.

02 από 29

Twitter, Instagram, Tumblr, κ.λπ.

Ας μην ξεχνάμε για όλα τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Στην πραγματικότητα, για έναν ιστότοπο όπως το Instagram, το iPad μπορεί πραγματικά να προσθέσει την εμπειρία. Η οθόνη του iPad λειτουργεί σε υψηλότερη ανάλυση από τις περισσότερες οθόνες, πράγμα που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες φαίνονται απολύτως όμορφοι.

Γνωρίζατε ότι ο Steve Jobs ήταν αρχικά ενάντια στην ιδέα ενός καταστήματος εφαρμογών; Πιστεύει ότι οι εφαρμογές ιστού θα ήταν αρκετές. Και με πολλούς τρόπους, αυτό είναι που οι εφαρμογές στο App Store είναι πραγματικά: προηγμένες εφαρμογές ιστού. Λέω προχωρημένους επειδή μπορούν να κάνουν περισσότερα από μια ιστοσελίδα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις απλώς δρουν ως δικτυακή πύλη στο iPad.

Τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα έχουν μια αντίστοιχη εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών dating sites όπως Match.com. Και επειδή το iPad μπορεί να είναι πιο άνετο στο κρεβάτι από ένα φορητό υπολογιστή, η εμπειρία του κοινωνικού δικτύου μπορεί πραγματικά να είναι καλύτερη σε αυτό. Το iPad μπορεί να μειώσει ακόμη και το ποσό του μπλε φως τη νύχτα, το οποίο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πάρετε μια καλύτερη νύχτα του ύπνου.

03 από 29

Παίξε παιχνίδια

Ας μην ξεχνάμε τη διασκέδαση του iPad! Ενώ μπορεί να είναι γνωστό για τα casual παιχνίδια όπως το Candy Crush και το Temple Run , αλλά έχει αρκετούς τίτλους που θα ικανοποιούσαν ακόμη και έναν σκληρό gamer. Το πιο πρόσφατο πακέτο iPad σε τόσα γραφικά όπως το XBOX 360 ή το PlayStation 3 μαζί με τη δύναμη επεξεργασίας των περισσότερων φορητών υπολογιστών, είναι αρκετά ικανό να προσφέρει μια βαθιά εμπειρία παιχνιδιού. Και με παιχνίδια όπως το Infinity Blade, τα χειριστήρια με βάση το άγγιγμα του iPad αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού.

Ένας οδηγός για τα καλύτερα παιχνίδια iPad

04 από 29

Παρακολουθήστε ταινίες, τηλεόραση και YouTube

Το iPad διακρίνεται πραγματικά στον τομέα των Ταινιών και Τηλεόρασης, με την δυνατότητα να αγοράζει ή να νοικιάζει από το iTunes, να προβάλλει ταινίες από το Netflix ή το Hulu Plus ή να παρακολουθεί ταινίες δωρεάν στο Crackle. Και ενώ το iPad δεν υποστηρίζει το βίντεο Flash, μια δημοφιλή μορφή βίντεο στον ιστό, υποστηρίζει το YouTube τόσο από το πρόγραμμα περιήγησης Safari όσο και από την εφαρμογή YouTube που μπορεί να φορτωθεί.

Αλλά δεν σταματά με τις εφαρμογές ροής βίντεο. Μπορείτε επίσης να "σφεντόρετε" το βίντεο από το κιβώτιο καλωδίων σας στο iPad σας μέσω του SlingPlayer ή του Vulkano Flow, και οι δύο σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε οτιδήποτε μπορείτε να δείτε στην τηλεόρασή σας στο iPad στέλνοντας το βίντεο στη συσκευή σας ακόμα και όταν είστε εκτός σπιτιού. Και με το EyeTV Mobile, μπορείτε να προσθέσετε ζωντανή τηλεόραση χωρίς να υπονομεύσετε το καλωδιακό σας σήμα.

Η κορυφαία iPad ταινία και τηλεοπτικές εφαρμογές

05 από 29

Δημιουργήστε τον δικό σας προσαρμοσμένο ραδιοφωνικό σταθμό

Το iPad κάνει μια μεγάλη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και είναι τόσο λειτουργική όσο το iPhone ή το iPod. Μπορείτε να συγχρονίσετε το με το iTunes ή τον υπολογιστή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στις προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής ή απλά να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Genius για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής.

Αλλά η ακρόαση της δικής σας μουσικής συλλογής είναι ένας μόνο τρόπος να απολαμβάνετε μουσική στο iPad. Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών εφαρμογών που επιτρέπουν τη ροή μουσικής ή την πρόσβαση σε ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο, όπως η Pandora ή iHeartRadio. Το δροσερό πράγμα για την Πανδώρα είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό επιλέγοντας τραγούδια ή καλλιτέχνες που αγαπάτε. Και με μια συνδρομή της Apple Music, μπορείτε να προβάλλετε τα περισσότερα τραγούδια και να ακούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς στην εφαρμογή Μουσική.

Οι καλύτερες εφαρμογές μουσικής ροής για το iPad

06 από 29

Διαβάστε ένα καλό βιβλίο

Σας αρέσει να σκεφτείτε ένα καλό βιβλίο; Το Kindle του Amazon μπορεί να πάρει όλο τον Τύπο, αλλά το iPad κάνει έναν μεγάλο αναγνώστη eBook. Και εκτός από την αγορά βιβλίων στην εφαρμογή iBooks της Apple, έχετε πρόσβαση σε όλους τους τίτλους του Kindle μέσω της εφαρμογής iPad Kindle και ακόμη και βιβλίων από το Barnes και το Noble's Nook. Αυτό καθιστά το iPad μια μεγάλη πλατφόρμα για την ανάγνωση βιβλίων από διάφορες πηγές. Μπορείτε ακόμη να συγχρονίσετε τα βιβλία σας από το Kindle στο iPad, έτσι ώστε να μπορείτε να παραλάβετε από πού θα μείνετε, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Ένα ωραίο επίδομα που παίρνετε με ένα iPad είναι ο αριθμός των διαθέσιμων δωρεάν βιβλίων. Το Project Gutenberg είναι μια ομάδα αφιερωμένη στη δημιουργία ψηφιακών εκδόσεων δημόσιων βιβλίων, μερικά από τα οποία είναι κλασσικά όπως το Sherlock Holmes ή Pride and Prejudice. Βρείτε τα καλύτερα δωρεάν βιβλία στο iPad.

07 από 29

Βοήθεια έξω στην κουζίνα

Ενώ είμαστε σχετικά με το θέμα των βιβλίων, το iPad μπορεί επίσης να κάνει σπουδαία πράγματα στην κουζίνα . Υπάρχει μια ποικιλία εφαρμογών όπως Epicurious και ολόκληρες συνταγές αγοράς τροφίμων που παίρνουν την ιδέα ενός βιβλίου μαγειρικής στο επόμενο επίπεδο. Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές για να βρείτε συνταγές με συγκεκριμένα συστατικά, όπως ψάχνετε για συνταγές κοτόπουλου ή ένα μεγάλο δείπνο που περιλαμβάνει φρέσκο ​​σολομό, αλλά μπορείτε επίσης να ψάξετε με βάση διαιτητικές ανάγκες, όπως συνταγές χωρίς γλουτένη.

08 από 29

Βιντεοδιασκέψεις

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις με το iPad; Η ενσωμάτωση φωτογραφικών μηχανών με προσανατολισμό προς τα εμπρός και προς τα πίσω με το iPad 2 επέτρεψε στο iPad να χρησιμοποιεί το λογισμικό τηλεδιάσκεψης FaceTime της Apple, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις βίντεο σε οποιονδήποτε χρήστη iPad, iPhone ή iPod Touch. Το iPad υποστηρίζει επίσης το Skype, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πραγματοποίησης κλήσεων Skype μέσω 3G / 4G, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε επαφή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

09 από 29

Χρησιμοποιήστε το ως μια κάμερα

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτές οι κάμερες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έναν πιο συμβατικό σκοπό: τη λήψη φωτογραφιών.

Το πιο πρόσφατο iPad διαθέτει μια κάμερα 12 MP ικανή να φωτογραφίζει βίντεο 4K με προηγμένες λειτουργίες, όπως συνεχή αυτόματη εστίαση και αναγνώριση προσώπου. Είναι βασικά μια φωτογραφική μηχανή υψηλής ποιότητας σε ένα tablet. Και ακόμη και τα παλαιότερα iPad λειτουργούν καλά στο τμήμα φωτογραφικής μηχανής, με τη φωτογραφική μηχανή iSight 8 MP που προσφέρει φανταστικές φωτογραφίες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iMovie για να βελτιώσετε το βίντεο που έχετε τραβήξει με το iPad σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη ροή φωτογραφιών του iPad για να μοιραστείτε φωτογραφίες μεταξύ συσκευών ή ακόμη και μεταξύ φίλων και συγγενών.

10 από 29

Φορτώστε τις εικόνες σε αυτό

Μπορείτε επίσης να φορτώσετε τις εικόνες σας στο iPad χρησιμοποιώντας το κιτ σύνδεσης της φωτογραφικής μηχανής της Apple. Αυτό το κιτ υποστηρίζει τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και μπορεί να εισάγει βίντεο καθώς και φωτογραφίες. Αυτό είναι υπέροχο αν βρίσκεστε σε διακοπές και θέλετε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας, ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε χώρο στη φωτογραφική μηχανή σας για περισσότερες φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το iPhoto για να κάνετε επαφές με τις φωτογραφίες που εισάγετε.

11 από 29

Stream Movies / Music από τον υπολογιστή σας

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του iTunes για το οποίο δεν μιλάει συχνά είναι η δυνατότητα να ενεργοποιήσετε το Home Sharing, το οποίο σας επιτρέπει να μεταδώσετε μουσική και ταινίες από τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας στις άλλες συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένου του iPad σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλήρη μουσική σας συλλογή και την πλήρη συλλογή ταινιών σας χωρίς να τρώτε πολύτιμους αποθηκευτικούς χώρους. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για όσους έχουν μάλλον έντονη μουσική και / ή συλλογές ταινιών, αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν επιπλέον $ $ $ σε ένα πιο ακριβό iPad για να πάρουν το επιπλέον αποθηκευτικό χώρο .

Ένας οδηγός για την κοινή χρήση στο σπίτι

12 από 29

Συνδέστε το στην τηλεόρασή σας

Ένα από τα πιο cool πράγματα που μπορεί να κάνει το iPad είναι η σύνδεση στην τηλεόραση HDTV σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ολοκληρώσετε αυτό το έργο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της Apple TV για ασύρματη σύνδεση και χρήση του ψηφιακού προσαρμογέα AV της Apple για σύνδεση μέσω HDMI. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε όχι μόνο να μεταφέρετε βίντεο Netflix, Crackle και YouTube στην τηλεόρασή σας, αλλά και να παίζετε παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη. Και κάποια παιχνίδια όπως το Real Racing 2 υποστηρίζουν πλήρως την έξοδο βίντεο, μεγιστοποιώντας τα γραφικά στην τηλεόρασή σας ενώ χρησιμοποιείτε το iPad ως ελεγκτή.

Πώς να συνδέσετε το iPad στην τηλεόρασή σας

13 από 29

Αντικαταστήστε το GPS σας

Ενώ οι Χάρτες της Apple προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία όταν αντικατέστησαν τους Χάρτες Google στο iPad, προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα που δεν συμπεριλήφθηκε στην εφαρμογή Χαρτών της Google: πλοήγηση στροφής προς τα πίσω με φωνή. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη λειτουργία χαρτογράφησης των χαρτών Apple αλλά και να την χρησιμοποιήσετε για να αντικαταστήσετε το GPS στο αυτοκίνητό σας. Ωστόσο, θα χρειαστείτε ένα iPad με σύνδεση δεδομένων 4G, η οποία περιλαμβάνει επίσης το τσιπ υποβοηθούμενου GPS που απαιτείται για ακριβές GPS.

14 από 29

Ενεργεί ως προσωπικός βοηθός

Το Siri, το λογισμικό αναγνώρισης φωνής της Apple, μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί ως περισσότερο από ένα τέχνασμα, αλλά έχει πραγματικά πολλές χρήσεις που μπορούν να προσθέσουν στην εμπειρία του iPad. Ένα πράγμα που μπορεί να κάνει η Siri και μπορεί να κάνει καλά είναι να ενεργεί ως προσωπικός βοηθός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri για να ρυθμίσετε ραντεβού και γεγονότα, για να σας υπενθυμίσω να κάνετε κάτι σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, και μάλιστα να το χρησιμοποιήσετε ως χρονόμετρο. Αυτό είναι εκτός από την εκκίνηση εφαρμογών , την αναπαραγωγή μουσικής, την εύρεση κοντινών καταστημάτων και εστιατορίων, τον έλεγχο των χρόνων ταινίας και τη διαπίστωση της πρόβλεψης του καιρού τις επόμενες ημέρες.

17 τρόποι Siri μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί

15 από 29

Συνδέστε ένα πληκτρολόγιο

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα ενός tablet είναι η έλλειψη φυσικού πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιο οθόνης δεν είναι κακό και μπορείτε ακόμη και να το χωρίσετε και να πληκτρολογήσετε με τους αντίχειρές σας , αλλά λίγοι άνθρωποι πληκτρολογούν τόσο γρήγορα σε μια οθόνη αφής όσο μπορούν σε ένα πραγματικό πληκτρολόγιο. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορες επιλογές για τη σύνδεση ενός φυσικού πληκτρολογίου στο iPad. Το iPad θα λειτουργεί με τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια και υπάρχει μια σειρά από περιπτώσεις πληκτρολογίων που θα μετατρέψουν το iPad σε συσκευή που μοιάζει περισσότερο με φορητό υπολογιστή. Μόλις η νέα λύση πληκτρολογίου από το Touchfire ταιριάζει βασικά με το πληκτρολόγιο οθόνης και δίνει αυτή την αίσθηση τύπου αφής χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί μέσω Bluetooth.

Τα καλύτερα πληκτρολόγια και πληκτρολόγια iPad

16 από 29

Γράψε ένα γράμμα

Ενώ το iPad ονομάζεται συχνά μια συσκευή κατανάλωσης μέσων, υπάρχει ένας αριθμός επιχειρήσεων που το χρησιμοποιεί για να εκτελέσει, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας κειμένου. Το Microsoft Word είναι διαθέσιμο για το iPad και μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεάν λήψη της εφαρμογής Σελίδες της Apple. Οι σελίδες είναι το λογισμικό επεξεργασίας κειμένου της Apple, και για τους περισσότερους ανθρώπους, κάνει το ίδιο καλό έργο όπως το Word.

Λήψη σελίδων

17 από 29

Επεξεργαστείτε ένα υπολογιστικό φύλλο

Χρειάζεται να επεξεργαστείτε υπολογιστικά φύλλα του Microsoft Excel; Κανένα πρόβλημα. Η Microsoft διαθέτει μια έκδοση του Excel για το iPad. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του ισοδύναμου αριθμού της Apple, Αριθμοί, δωρεάν. Οι αριθμοί είναι μια αρκετά ικανή εφαρμογή υπολογιστικού φύλλου. Θα διαβάσει επίσης τα αρχεία του Microsoft Excel και τα αρχεία με αρίθμηση με κόμμα, καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά δεδομένων από διαφορετικό λογισμικό υπολογιστικών φύλλων.

Λήψη Αριθμών

18 από 29

Δημιουργήστε μια παρουσίαση

Η στρογγυλοποίηση της σουίτας γραφείου της Apple είναι Keynote, η παρουσίαση της λύσης λογισμικού για το iPad. Και πάλι, αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή για όποιον έχει αγοράσει iPad ή iPhone τα τελευταία χρόνια. Το Keynote είναι πλήρως ικανό να δημιουργεί και να βλέπει υπέροχες παρουσιάσεις.

Το PowerPoint της Microsoft είναι επίσης διαθέσιμο εάν χρειάζεστε μια πιο προηγμένη έκδοση του λογισμικού παρουσίασης. Και όταν συνδυάζετε αυτές τις λύσεις με τη δυνατότητα να συνδέσετε το iPad σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ή προβολέα, έχετε μια μεγάλη λύση παρουσίασης.

Κατεβάστε το

19 από 29

Εκτύπωση εγγράφων

Τι καλό κάνει για να δημιουργήσετε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις αν δεν μπορείτε να τα εκτυπώσετε; Το AirPrint επιτρέπει στο iPad να λειτουργεί ασύρματα με μια σειρά εκτυπωτών , συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών Lexmart, HP, Epson, Canon και Brother. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητες εκτύπωσης σε πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης σαφάρι του iPad για εκτύπωση ιστοσελίδων και της σουίτας εφαρμογών της Apple.

20 από 29

Αποδοχή πιστωτικών καρτών

Μια από τις δημοφιλείς επιχειρησιακές λειτουργίες που μπορεί να κάνει ένα iPad είναι να λειτουργεί σαν ταμειακή μηχανή και να δέχεται πιστωτικές κάρτες. Αυτό είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν έναν τρόπο 21ο αιώνα να κάνουν επιχειρήσεις ή ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται πρόσβαση στην αποδοχή πιστωτικών καρτών, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

21 από 29

Συνδέστε την κιθάρα σας

Η IK Multimedia ήταν πρωτοπόρος του iPad στη μουσική βιομηχανία, δημιουργώντας τη διεπαφή κιθάρας iRig που επιτρέπει στις κιθάρες να συνδέονται στο iPad. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή AmpliTube, το iRig μπορεί να μετατρέψει το iPad σε επεξεργαστή πολλαπλών εφέ. Και ενώ μπορεί να μην είναι έτοιμο για gig, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εξασκηθείτε όταν δεν έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σας.

Με την ευκαιρία, προσθέστε έναν αναγνώστη μουσικής φύλλων και θα έχετε έναν πολύ πιο εύκολο τρόπο να παίξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.

iRig Review

22 από 29

Δημιουργία μουσικής

Με τη δυνατότητα να δέχεται σήματα MIDI, ο κλάδος της μουσικής έχει πάρει το iPad σε ένα νέο επίπεδο με μια σειρά δροσερών εφαρμογών και αξεσουάρ. Το iPad είναι πλέον τακτικό στο NAMM, το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ όπου η μουσική βιομηχανία παρουσιάζει τα τελευταία gadgets και συσκευές και δεν είναι ασυνήθιστο για τους σταθμούς μουσικής να έχουν μια εφαρμογή συνοδευτικών iPad.

Ένα πραγματικά τακτοποιημένο πράγμα για τους μουσικούς να κάνουν με το iPad τους είναι να συνδέσουν ένα πληκτρολόγιο MIDI και να χρησιμοποιήσουν το iPad για να κάνουν μουσική, αν και δεν χρειάζεται, αφού το πληκτρολόγιο iPad μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πληκτρολόγιο πιάνου . Υπάρχουν διάφορα εξαρτήματα όπως το iRig Keys και ο Akai Professional SynthStation49 Keyboard Controller που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Τα καλύτερα εξαρτήματα για πιάνο / πληκτρολόγια / MIDI iPad

23 από 29

Εγγραφή μουσικής

Ας μην ξεχνάμε τη δυνατότητα χρήσης του iPad για την εγγραφή μουσικής. Το Garage Band της Apple σάς επιτρέπει να καταγράφετε και να χειρίζεστε πολλά κομμάτια. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα σύνδεσης ενός μικροφώνου στο iPad, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το iPad ως συσκευή καταγραφής πολλαπλών κομματιών ή απλώς ως προσθήκη στην πρακτική άσκηση.

Τα καλύτερα αξεσουάρ Vocals / Mic / DJ για το iPad

24 από 29

Χρησιμοποιήστε το ως επιπλέον οθόνη υπολογιστή

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα iPad ως πρόσθετη οθόνη για τον υπολογιστή σας; Εφαρμογές όπως το DisplayLink και το AirDisplay συνδέουν το iPad με τον υπολογιστή σας μέσω WiFi και σας επιτρέπουν να προβάλλετε μια επιπλέον οθόνη στο iPad σας. Και η απόδοση είναι πολύ καλή με αυτές τις εφαρμογές. Δεν θα θέλετε να παίξετε το World of Warcraft ή οποιαδήποτε εντατικά παιχνίδια σε αυτό, αλλά μπορεί να αναπαράγει το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο αρκετά καλά και είναι εξαιρετικό για την αποθήκευση κολλητικών σημειώσεων και άλλων υπενθυμίσεων.

25 από 29

Ελέγξτε τον οικιακό σας υπολογιστή (iTeleport)

Θέλετε να κάνετε περισσότερα από το να χρησιμοποιείτε μόνο το iPad σας ως πρόσθετη οθόνη; Μπορείτε να πάρετε ένα άλλο βήμα και τηλεχειριστήριο του υπολογιστή σας με το iPad σας. Εφαρμογές όπως GoToMyPC, iTeleport και απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας θα σας επιτρέψουν να αναδείξετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και να τον ελέγξετε μέσω της οθόνης του iPad σας.

26 από 29

Κάντε το φιλικό προς το παιδί

Σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το iPad ως οικογενειακή συσκευή; Ενώ το iPad δεν υποστηρίζει ακόμα πολλούς λογαριασμούς, μπορείτε να αποδείξετε στο παιδί το iPad ενεργοποιώντας τους γονικούς ελέγχους και εφαρμόζοντας περιορισμούς. Αυτό περιλαμβάνει τον περιορισμό του τύπου των εφαρμογών, της μουσικής και των ταινιών που μπορείτε να κατεβάσετε, αφαιρώντας τις αγορές εντός της εφαρμογής ή καταργώντας πλήρως το κατάστημα εφαρμογών. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και να εγκαταστήσετε στη θέση του ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για παιδιά.

Πώς να το παιδί σας iPad

27 από 29

Γυρίστε το iPad σε ένα παλαιό παιχνίδι Arcade

Το iPad και το iPhone έχουν δημιουργήσει το δικό τους οικοσύστημα. Και αυτό το οικοσύστημα δεν περιορίζεται μόνο σε πολλές δροσερές εφαρμογές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Επίσης επεκτείνεται σε ενδιαφέροντα και καθαρά αξεσουάρ. Και για όσους χάνουν τις ημέρες των παιχνιδιών arcade κερμάτων όπως το Asteroids και το Pac-Man, το iCade του ION είναι ένα αρκετά δροσερό εξάρτημα. Αυτό ουσιαστικά μετατρέπει το iPad σας σε ένα παλιομοδίτικο παιχνίδι arcade . Μπορείτε να το ελέγξετε στον ιστότοπό του ή να το δείτε στη δράση.

Περισσότερα αξεσουάρ διασκέδασης

28 από 29

Σάρωση εγγράφων

Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να μετατρέψετε το iPad σε σαρωτή. Και οι περισσότερες εφαρμογές σαρωτή κάνουν όλη τη βαριά ανύψωση για εσάς. Τοποθετείτε απλά το κομμάτι χαρτί σε ένα τραπέζι και κατευθύνετε το iPad σε αυτό σαν να κάνατε μια φωτογραφία. Η εφαρμογή θα εστιάζει αυτόματα και όταν υπολογίζει ότι έχει καλή εικόνα, θα σας το πάρει. Η εφαρμογή κόβει αυτόματα το χαρτί από την εικόνα και θα το καθαρίσει ακόμη και λίγο για να φανεί πολύ ευθεία, όπως θα ήταν και αν είχε τρέξει σε σαρωτή.

Οι καλύτερες εφαρμογές για τη σάρωση εγγράφων

29 από 29

Το εικονικό touchpad

Η οθόνη αφής του iPad γενικά κάνει την εργασία ενός ποντικιού, αλλά όταν χρειάζεστε λεπτό έλεγχο, όπως τη μετακίνηση του δρομέα σε ένα συγκεκριμένο γράμμα σε έναν επεξεργαστή κειμένου, μπορεί να χάσετε το επίπεδο ακρίβειας που είναι διαθέσιμο σε touchpad ή ποντίκι ενός υπολογιστή. Αλλά μόνο αν δεν ξέρετε για το εικονικό touchpad!

Το touchpad είναι διαθέσιμο κάθε φορά που εμφανίζεται το πληκτρολόγιο οθόνης. Απλά βάλτε δύο δάχτυλα κάτω στην οθόνη ταυτόχρονα και αρχίστε να τα μετακινείτε και το iPad θα αναγνωρίσει τα δάχτυλα και θα συμπεριφερθεί σαν να είναι ολόκληρη η οθόνη ένα μεγάλο touchpad.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Virtual Touchpad