Τα καλύτερα αξεσουάρ Vocals / Mic / DJ για το iPad

Ελέγξτε τις επιλογές

Το iPad διαθέτει μια σειρά καλών αξεσουάρ για τραγουδιστές και DJs, συμπεριλαμβανομένων μερικών σταθμών DJ που μπορούν να σας δώσουν την αίσθηση της αίσθησης των πικάπ παράλληλα με την ψηφιακή δύναμη του iPad. Για τους τραγουδιστές, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ένα μικρόφωνο συμβατό με το iPad, έναν προσαρμογέα για το γάντζο στο δικό σας μικρόφωνο ποιότητας στούντιο ή ακόμα και ένα σταθμό σύνδεσης που θα επιτρέψει στα περισσότερα μικρόφωνα και όργανα να γαντζώνονται στο iPad.

iRig Mic

Ευγενική προσφορά του Amazon

Το iRig Mic είναι ένα μικρόφωνο σχεδιασμένο ειδικά για το iPhone και το iPad. Το μικρόφωνο συνδέεται στην υποδοχή ακουστικών και λειτουργεί παράλληλα με το λογισμικό IK Multimedia όπως το VocalLive και το iRig Recorder. Θα λειτουργεί επίσης με οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές φωνής ή εγγραφής για το iPad. Εκείνοι που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν με βάση στήριξης μικροφώνου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το iKlip για να ενώσουν το iPad στο στήριγμα μικροφώνου τους. Περισσότερο "

iDJ Live II

Ευγενική προσφορά του Amazon

Το iRig Mix είναι ωραίο, αλλά αν θέλετε πραγματικά να μετατρέψετε το iPad σε σταθμό DJ, το iDJ Live II μπορεί να είναι καλύτερο. Αυτή η φορητή συσκευή διαθέτει μια διπλή διάταξη περιστρεφόμενου δίσκου με κεντρικό μίξερ. Το σύστημα αλληλεπιδρά με το iPad σας, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε μουσική από τη βιβλιοθήκη σας και να τροφοδοτήσετε τον σταθμό με την εφαρμογή djay. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iDJ Live για video mashups χρησιμοποιώντας το vjay. Περισσότερο "

iRig Pre

Το iRig Mic είναι καλό εάν θέλετε να αγοράσετε ένα μικρόφωνο για το iPad σας, αλλά οι περισσότεροι τραγουδιστές έχουν ήδη ένα μικρόφωνο. Ή δύο. Ή τρεις. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε ακόμη μια συλλογή για να συνδέσετε το iPad. Το iRig Pre παρέχει μια διασύνδεση μικροφώνου XLR για το iPhone ή το iPad σας. Και εκτός από τη σύνδεση, ο προσαρμογέας περιλαμβάνει ένα 48v Phantom Power χαρακτηριστικό που τρέχει σε μια μπαταρία 9v έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρόφωνο συμπυκνωτή και να μην ανησυχείτε για την αποστράγγιση στην ισχύ iPad σας. Περισσότερο "

Apogee MiC

Ένα άλλο στερεό μικρόφωνο για το iPad κατασκευάζεται από το Apogee. Το MiC διαθέτει κάψουλα "ποιότητας στούντιο" και ενσωματωμένο προενισχυτή για να δώσει ώθηση στα φωνητικά. Εκτός από το Garage Band, το MiC του Apogee είναι συμβατό με άλλες εφαρμογές όπως Anytune, iRecorder και Loopy μεταξύ άλλων. Περισσότερο "

Alesis iO Dock Pro

Η υποδοχή iO είναι σχεδιασμένη να είναι σταθμός σύνδεσης για μουσικούς. Η μονάδα περιλαμβάνει είσοδο XLR και φαντασμική ισχύ για μικρόφωνα συμπυκνωτή. Διαθέτει επίσης είσοδο 1/4-ιντσών για ηλεκτρικές κιθάρες κιθάρες ή απλά συνδέοντας την έξοδο από το μίξερ σας στο σταθμό σύνδεσης για να χρησιμοποιήσετε το iPad ως στούντιο ηχογράφησης. Η υποδοχή iO περιλαμβάνει επίσης είσοδο και έξοδο MIDI, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή MIDI και να χρησιμοποιήσετε τις πολλές εφαρμογές που είναι συμβατές με το MIDI στο iPad. Αυτό κάνει το iO Dock μια καλή λύση για τον πολύ ταλαντούχο μουσικό ή το συγκρότημα που θέλει να κάνει χρήση στερεών λογισμικών στούντιο χωρίς να ξοδέψει ένα χέρι και ένα πόδι.

iRig Mix

Το iRig Mix μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα μόνο iPhone ή iPad, χρησιμοποιώντας την είσοδο για να προσθέσετε ένα μικρόφωνο ή ένα όργανο στο mix ή με διπλές συσκευές σε μια πιο παραδοσιακή ρύθμιση DJ. Η μονάδα μπορεί να τροφοδοτηθεί με μπαταρία, τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος ή μέσω καλωδίου USB συνδεδεμένου σε υπολογιστή και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με εφαρμογές όπως το DJ Rig, το AmpliTube, το VocaLive και το GrooveMaker. Περισσότερο "

Numark iDJ Pro

Ένα βήμα από το iDJ Live είναι το iDJ Pro της Numark. Αυτή η μονάδα παίρνει την ίδια ιδέα που χρησιμοποίησε ο Numark με το iDJ Live και την μετατρέπει σε επαγγελματικό σταθμό εργασίας. Αυτή η μονάδα περιλαμβάνει εισόδους RCA, είσοδο μικροφώνου, εξισορροπημένες εξόδους XLR και έξοδοι ακουστικών. Ενώ το iDJ Live μπορεί να είναι εξαιρετικό στην πράξη και στα πάρτι, το iDJ Pro στοχεύει να φέρει το κόμμα στο club. Περισσότερο "