Η κυτταρική υπηρεσία καταναλωτών χωρίς συμβόλαιο στοχεύει τους ηλικιωμένους


Image © Consumer Cellular Εδώ είναι μια προσφορά εξειδικευμένη: η Cellular Consumer θέλει ηλικιωμένους ηλικίας 50 ετών και άνω να χρησιμοποιήσει τη χαμηλού κόστους υπηρεσία χωρίς κινητό τηλέφωνο.

Ως επίσημος πάροχος ασύρματου δικτύου AARP, η Consumer Cellular δηλώνει ότι το 80% των πελατών της είναι άνω των 50 ετών. Η Consumer Cellular είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης εικονικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας (MVNO), που σημαίνει ότι δεν διαθέτει δικό της φάσμα ή διαθέτει δική της δικτυακή υποδομή.

Αντ 'αυτού, η Consumer Cellular αγοράζει λεπτά από τους παραδοσιακούς φορείς κινητής τηλεφωνίας για μεταπώληση στους εξειδικευμένους πελάτες της.

Τα σχέδια στο Consumer Cellular ξεκινούν από τα $ 10 το μήνα και φτάνουν τα $ 60 ανά μήνα για 2.000 λεπτά και 10 λεπτά για κάθε επιπλέον λεπτό. Οι τιμές των μεσαίων τιμών κυμαίνονται στα $ 30 για 500 λεπτά με επιπλέον λεπτά που τρέχουν 25 σεντ το καθένα.

Δεν υπάρχουν τέλη περιαγωγής και χρεώσεις υπεραστικής χρέωσης με την Consumer Cellular. Μπορείτε να προσθέσετε ένα δεύτερο τηλέφωνο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα για επιπλέον 10 € ανά μήνα και να μοιραστείτε όλα τα δωρεάν λεπτά. Η εταιρεία, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως προμηθευτή χονδρικής ασύρματης υπηρεσίας, ιδρύθηκε το 1995.