Επιτυχία αναζήτησης εργασίας για Bloggers

Πώς να αποκτήσετε την εμπειρία που χρειάζεστε για να γίνετε αμειβόμενος Blogger

Μόλις αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια αναζήτηση εργασίας, ώστε να μπορέσετε να γίνετε πληρωμένος blogger, θα χρειαστεί να αποκτήσετε την εμπειρία που αναζητούν οι διαχειριστές μίσθωσης. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για την επιτυχή αναζήτηση εργασίας και την προσγείωση μιας εργασίας blogging που πληρώνει.

01 του 06

Καθορίστε την περιοχή εμπειρογνωσίας σας

porcorex / E + / Getty Images

Οι άνθρωποι που προσλαμβάνουν επαγγελματίες bloggers έχουν μεγάλες προσδοκίες από αυτούς τους bloggers. Οι επαγγελματίες μπλόγκερ πρέπει να δημιουργήσουν φρέσκο, έγκαιρο και ουσιαστικό περιεχόμενο για τους αναγνώστες τους και πρέπει να μπορούν να συμμετέχουν στην κοινότητα του blog παρέχοντας πληροφορίες που θέλουν να δουν οι αναγνώστες. Θα πρέπει να είστε σε θέση να εδραιώσετε τον εαυτό σας ως εξαιρετικά πεπειραμένο σε οποιοδήποτε θέμα για το οποίο υποβάλλετε αίτηση για να είστε επαγγελματίας blogger . Όπως και κάθε δουλειά, το πιο ειδικευμένο πρόσωπο θα πάρει τη θέση.

02 του 06

Μάθετε στο Blog

Πριν ένας διαχειριστής μίσθωσης μπορεί να ενδιαφέρεται για τις ικανότητές σας, θα πρέπει να τα γυαλίσετε. Δημιουργήστε ένα προσωπικό ιστολόγιο σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει ότι είστε παθιασμένοι και αρχίστε να το blog σχετικά με αυτό. Πάρτε το χρόνο που απαιτείται για να κατανοήσετε πλήρως όλα τα εργαλεία blogging που είναι διαθέσιμα σε εσάς.

Η εκμάθηση στο blog απαιτεί επίσης να μάθετε πώς μπορείτε να προωθήσετε το ιστολόγιό σας μέσω κοινωνικών bookmarking , κοινωνικής δικτύωσης, συμμετοχής σε φόρουμ και πολλά άλλα. Επωφεληθείτε από την ποιότητα του χρόνου για να μάθετε πώς να διαθέσετε το ιστολόγιό σας στο διαδίκτυο, καθώς οι διαχειριστές μίσθωσης αναμένουν αυτό από τους επαγγελματίες bloggers που προσλαμβάνουν.

03 του 06

Δημιουργήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο

Μόλις δημιουργήσετε το δικό σας blog και την περιοχή εμπειρογνωμοσύνης σας, επενδύστε ποιοτικό χρόνο στην ανάπτυξη της online παρουσίας σας. Για να θεωρηθεί ειδικός και γνώστης του θέματος σας, πρέπει να αναπτύξετε την αξιοπιστία σας μέσω της δικτύωσης στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω της κοινωνικής δικτύωσης και της συμμετοχής στο φόρουμ όπως αναφέρεται στο βήμα 2 παραπάνω. Μπορείτε επίσης να το πετύχετε από το blogging guest και να γράφετε εξαιρετικό περιεχόμενο σε ιστότοπους όπως οι Yahoo Voices, HubPages ή άλλος ιστότοπος που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να συμμετάσχει και να δημοσιεύσει περιεχόμενο.

Καθώς δημιουργείτε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, θυμηθείτε ότι δημιουργείτε επίσης τη διαδικτυακή σας επωνυμία. Όλα όσα λέτε online μπορούν να βρεθούν και να προβληθούν από έναν διαχειριστή μίσθωσης. Διατηρήστε το περιεχόμενό σας στο διαδίκτυο κατάλληλο για τον τύπο εικόνας της μάρκας που προσπαθείτε να δημιουργήσετε.

04 του 06

Διεξαγωγή της αναζήτησης εργασίας σας

Πάρτε το χρόνο για να δείτε τις ιστοσελίδες όπου οι θέσεις εργασίας blogging δημοσιεύτηκε και να ισχύουν για εκείνες στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας. Πρέπει να δεσμευθείτε για την αναζήτηση εργασίας σας στο Blogger, επειδή πολλοί ειδικοί bloggers ισχύουν για κάθε εργασία blogging. Πρέπει να εφαρμοστεί γρήγορα για να ληφθεί υπόψη.

Μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές θέσεις εργασίας στο blogging χρησιμοποιώντας αυτή τη λίστα των πηγών θέσεων εργασίας blogging .

05 του 06

Εμφάνιση μπορείτε να προσθέσετε αξία

Όταν κάνετε αίτηση για μια εργασία blogging, θυμηθείτε ότι ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος. Δείξτε στον διαχειριστή μίσθωσης πώς μπορείτε να φέρετε αξία σε αυτό το ιστολόγιο μέσω μεγάλου περιεχομένου και προώθησης, γεγονός που θα οδηγήσει σε αυξημένες προβολές σελίδων και συνδρομητών, γεγονός που θα οδηγήσει στη συνέχεια στα έσοδα από διαφημίσεις για τον ιδιοκτήτη του ιστολογίου. Συμπεριλάβετε την εμπειρία του ιστολογίου σας στην εφαρμογή σας μαζί με συνδέσμους στις αναρτήσεις ιστολογίου σας ή σε άλλα κλιπ γραφής online που αποδεικνύουν ότι κατανοείτε το θέμα του ιστολογίου και τι θέλει η εταιρεία ενοικίασης.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις προσλήψεις των διαχειριστών όσον αφορά τις επαγγελματικές δεξιότητες του blogger , στη συνέχεια, ανατρέξτε στις δεξιότητες αυτές και ανατρέξτε στις ικανότητες που σχετίζονται με αυτές τις δεξιότητες στην αίτησή σας.

06 του 06

Κάντε λάμψη δείγματος γραφής

Πολλοί διαχειριστές μίσθωσης θα ζητήσουν από τους επαγγελματίες υποψηφίους blogging να δώσουν μια ενδεικτική αναρτήση blog που σχετίζεται με το θέμα του ιστολογίου για να κατανοήσουν καλύτερα το είδος του περιεχομένου που ο αιτών θα γράφει αν πήρε τη δουλειά. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Γράψτε μια θέση δείγματος που είναι σχετική και έγκαιρη και δείχνει ότι γνωρίζετε το θέμα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Συμπεριλάβετε χρήσιμους συνδέσμους για να δείξετε ότι κατανοείτε τη θέση του θέματος στη blogosphere. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι η δειγματοληψία σας δεν περιέχει ορθογραφικά ή γραμματικά σφάλματα. Με άλλα λόγια, καθιστά αδύνατο για τον διαχειριστή μίσθωσης να αρνηθεί την αίτησή σας.