Υποστήριξη D-Link - προγράμματα οδήγησης, εγχειρίδια, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλα

Πώς να αποκτήσετε προγράμματα οδήγησης και άλλη υποστήριξη για το υλικό D-Link

Η D-Link είναι μια εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών που κατασκευάζει δρομολογητές , διακόπτες , κάρτες διασύνδεσης δικτύου, μόντεμ και άλλες συσκευές δικτύου, καθώς και διανομέα USB , κάμερες, οθόνες μωρών και πολλά άλλα.

Ο κύριος ιστότοπος της D-Link βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.dlink.com.

Υποστήριξη D-Link

Η D-Link παρέχει τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα τους μέσω μιας ηλεκτρονικής διαδικτυακής τοποθεσίας υποστήριξης:

Επισκεφθείτε την Υποστήριξη της D-Link

Αυτός ο σύνδεσμος είναι ο τόπος όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που μιλάω παρακάτω, όπως εγχειρίδια, πληροφορίες υποστήριξης, λήψεις και οτιδήποτε άλλο παρέχει η D-Link για την υποστήριξη του υλικού τους .

D-Link Firmware & amp; Download Driver

Η D-Link παρέχει μια πηγή online για λήψη προγραμμάτων οδήγησης και υλικολογισμικού για το υλικό τους:

Κατεβάστε το firmware και τα προγράμματα οδήγησης D-Link

Για να λάβετε προγράμματα οδήγησης για τα προϊόντα D-Link, βρείτε πρώτα το σωστό από τον παραπάνω σύνδεσμο αναζητώντας με το όνομα ή το μοντέλο του προϊόντος και, στη συνέχεια, κάντε λήψη του κατάλληλου προγράμματος οδήγησης δίπλα στην ενότητα " Πρόγραμμα οδήγησης ".

Δεν είναι δυνατή η εύρεση του προγράμματος οδήγησης ή του υλικολογισμικού D-Link που αναζητάτε; Οι οδηγοί και το firmware απευθείας από την D-Link είναι τα καλύτερα, αλλά υπάρχουν και άλλα μέρη για να κατεβάσετε τους οδηγούς επίσης.

Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να πάρετε τα προγράμματα οδήγησης D-Link είναι μέσω ενός προγράμματος δωρεάν προγράμματος ενημέρωσης προγράμματος οδήγησης , ο οποίος μπορεί να σαρώσει τον υπολογιστή σας για προγράμματα οδήγησης που λείπουν ή ξεπερασμένα και στη συνέχεια να εγκαταστήσει τα κατάλληλα για εσάς.

Δεν είστε βέβαιοι για τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό D-Link σας; Δείτε τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για εύκολη ενημέρωση οδηγιών.

Εγχειρίδια προϊόντων της D-Link

Πολλοί από τους οδηγούς χρήσης, τις οδηγίες και άλλα εγχειρίδια για το υλικό D-Link διατίθενται στον ιστότοπο υποστήριξης της D-Link:

Κατεβάστε εγχειρίδια προϊόντων της D-Link

Η εύρεση ενός εγχειριδίου λειτουργεί ακριβώς όπως την εξεύρεση οδηγού. Αφού εντοπίσετε το σωστό προϊόν, τα εγχειρίδια παρατίθενται στην ενότητα " Λήψεις " κάτω από αυτό. Είναι πιθανό να ονομάζονται Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης ή Εγχειρίδιο χρήστη .

Σημείωση: Τα περισσότερα εγχειρίδια από τη D-Link είναι διαθέσιμα σε μορφή PDF . Εάν δεν διαθέτετε πρόγραμμα που ανοίγει αρχεία PDF, ανατρέξτε στη λίστα δωρεάν αναγνωστών PDF.

Τηλεφωνική υποστήριξη D-Link

Η D-Link παρέχει τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου. Ο αριθμός τηλεφώνου που καλείτε για υποστήριξη εξαρτάται από το προϊόν για το οποίο καλείτε.

Για να βρείτε τον σωστό αριθμό κλήσης, βρείτε το προϊόν σας εδώ, κάντε κλικ στην επιλογή Επικοινωνία επικοινωνίας στη σελίδα του προϊόντος και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη συγκεκριμένη αναθεώρηση της συσκευής σας. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εξηγήσετε σύντομα το πρόβλημα, για να δείτε εάν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στον ιστότοπο. Περάστε αυτό το μέρος, αν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση, επιλέγοντας Όχι, επικοινωνήστε με την υποστήριξη για την ερώτηση "Κατάφερε να βρούμε τη λύση στην ερώτησή σας;" και στη συνέχεια Τηλεφωνήστε στην παρακάτω σελίδα για να λάβετε τον σωστό αριθμό τηλεφώνου.

Σας συνιστώ να διαβάσετε τις συμβουλές μου σχετικά με την Τεχνική Υποστήριξη πριν καλέσετε την τεχνική υποστήριξη της D-Link.

D-Link Email & amp; Υποστήριξη φόρουμ

Η D-Link παρέχει υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση:

customerservice@dlink.com

Η D-Link παρέχει επίσης ένα φόρουμ ως έναν τρόπο περαιτέρω υποστήριξης του υλικού τους:

Επισκεφθείτε το φόρουμ της D-Link

Μπορείτε να διαβάσετε μέσω του φόρουμ όλα όσα θέλετε, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε για λογαριασμό χρήστη εδώ αν θέλετε να ενημερωθείτε για τη δραστηριότητα μιας ανάρτησης ή αν θέλετε να αφήσετε σχόλια σε ένα νήμα.

Σημείωση: Το φόρουμ είναι μόνο για εγγεγραμμένους ιδιοκτήτες προϊόντων της D-Link στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόσθετες επιλογές υποστήριξης D-Link

Αν χρειάζεστε υποστήριξη για το υλικό D-Link, αλλά δεν έχετε επιτυχία επικοινωνώντας απευθείας με τη D-Link, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Έχω συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τεχνικής υποστήριξης της D-Link και ενημερώνω συχνά αυτή τη σελίδα για να διατηρήσω τις πληροφορίες σε ισχύ. Ωστόσο, αν βρείτε κάτι για τη D-Link που πρέπει να ενημερωθεί, ενημερώστε μας!