Μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε την προέλευση οποιουδήποτε αριθμού 800 με ευκολία

Μάθετε ποιος είναι πίσω από τις 800 κλήσεις που αποφεύγετε στο τηλέφωνό σας

Έχετε λάβει μια κλήση από έναν αριθμό 800 που δεν αναγνωρίζετε, ή γράψατε έναν αριθμό 800 και τώρα δεν θυμάστε από πού προήλθε. Θέλετε να μάθετε σε ποιον ανήκει ο αριθμός 800. Ο ιστός μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, και εδώ είναι μερικές διαφορετικές μέθοδοι αναζήτησης που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Γκούγκλαρε το

Μεταβείτε στο Google .com και πληκτρολογήστε τον αριθμό 800 με παύλες στο πεδίο αναζήτησης. Για παράδειγμα, αν πληκτρολογήσετε τον αριθμό 800-872-2657, το πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης σας λέει ότι είναι ένας αριθμός για την αμερικανική τράπεζα. Αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να μάθετε ποιος κατέχει ένα 800 αριθμό, αλλά δεν είναι όλοι εκεί που αναφέρονται, δυστυχώς.

Χρησιμοποιήστε έναν κατάλογο 800

Υπάρχουν πολλοί κατάλογοι 800 αριθμών εκεί έξω. Εδώ είναι μερικά από τα πιο χρήσιμα καταλόγους:

Αναζήτηση ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης

Δοκιμάστε μια μηχανή αναζήτησης κοινωνικής δικτύωσης , όπως το Social Searcher ή το Google Social Search, οι οποίες πραγματοποιούν αναζητήσεις σε Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest και άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Πολλές επιχειρήσεις δημοσιεύουν τους 800 αριθμούς στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης τους. Οι μηχανές αναζήτησης κοινωνικής δικτύωσης που πραγματοποιούν αναζήτηση σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες μπορούν εύκολα να ανιχνεύσουν αυτές τις πληροφορίες για εσάς, αν ο κάτοχός τους έχει καταχωρίσει οπουδήποτε.