Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Twitter σε 15 λεπτά ή λιγότερο

Μην ξεχνάτε!

Αυτό το tutorial για το πώς να το Twitter έχει σχεδιαστεί για να σας βάλει σε λειτουργία στο Twitter σε 15 λεπτά ή λιγότερο.

Θα μάθετε τα βασικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Twitter, δημιουργώντας το προφίλ Twitter, στέλνοντας το πρώτο σας tweet και αποφασίζοντας πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Twitter.

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στην αρχική σελίδα του Twitter

Αρχικά, μεταβείτε στο twitter.com και συμπληρώστε τα 3 πλαίσια εγγραφής στα δεξιά, εισάγοντας το πραγματικό σας όνομα, την πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου και έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης που θα χρειαστεί να σημειώσετε και να θυμηθείτε.

Είναι γενικά μια καλή ιδέα να δώσετε στο Twitter το πραγματικό σας όνομα, διότι το Twitter είναι όλα σχετικά με τους πραγματικούς ανθρώπους. Σωστά? Τέλος πάντων, το επόμενο βήμα είναι να καταργήσετε την επιλογή της επιλογής 'Εξατομικεύστε το Twitter' που σας δίνεται αν δεν θέλετε πραγματικά να λάβετε πολλά μηνύματα από το Twitter.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει και την πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας . (Θα χρειαστεί να επαληθεύσετε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίγα λεπτά, καθώς ολοκληρώνετε την εγγραφή.)

Αφού συμπληρώσετε το όνομά σας, το email και τον κωδικό πρόσβασής σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Εγγραφή". (Ίσως χρειαστεί να συμπληρώσετε το κουτάκι "Είστε άνθρωπος;" με χαλαρά γράμματα για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ λογισμικού.)

Επιλέξτε το όνομα χρήστη Twitter

Αφού κάνετε κλικ στο Εγγραφή στο Twitter, θα εμφανιστεί μια άλλη σελίδα με τα τρία στοιχεία που μόλις συμπληρώσατε και ένα προτεινόμενο όνομα χρήστη Twitter στο κάτω μέρος. Το όνομα χρήστη Twitter μπορεί να διαφέρει από το πραγματικό σας όνομα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι.

Το προτεινόμενο όνομα χρήστη του Twitter θα βασίζεται στο πραγματικό σας όνομα, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε. Εάν το πραγματικό σας όνομα είναι διαθέσιμο στο Twitter, αυτό είναι συνήθως ένα καλό όνομα χρήστη για να επιλέξετε.

Αν όμως το όνομά σας έχει ήδη ληφθεί, το Twitter θα προσθέσει έναν αριθμό μετά το όνομά σας για να δημιουργήσει ένα παρόμοιο όνομα χρήστη. Αυτή είναι μια τρομερή στρατηγική ονόματος χρήστη, προσθέτοντας έναν αριθμό στο όνομά σας. Θα θελήσετε να αλλάξετε αυτό το προτεινόμενο όνομα χρήστη σε κάτι λίγο πιο κατηγορηματικό και πιο αξέχαστο από έναν τυχαίο αριθμό. Μπορείτε να προσθέσετε ένα μέσο αρχικό ή να συντομεύσετε το όνομά σας σε ένα ψευδώνυμο. είτε είναι καλύτερο από έναν αριθμό.

Το όνομα χρήστη σας είναι σημαντικό επειδή θα προβληθεί σε όλους στο Twitter και θα δημιουργήσει επίσης τη διεύθυνση URL της διεύθυνσης Twitter. (Εάν το όνομα χρήστη σας είναι PhilHoite, το URL του twitter σας θα είναι www.twitter.com/philhoite.)

Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάτι σύντομο και εύκολο να θυμάστε, ιδανικά με τουλάχιστον το πρώτο ή το επώνυμό σας, έτσι ώστε να είναι συνδεδεμένο με εσάς κατά κάποιο προφανή τρόπο. Το "ProfPhil" είναι καλύτερο από το "Phil3". Έχετε την ιδέα.

Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία του λογαριασμού μου όταν τελειώσετε.

Παράλειψη του & # 34; Ποιος θα ακολουθήσει & # 34; & # 34; Τι να ακολουθήσετε & # 34; Σελίδες

Στη συνέχεια, το Twitter θα σας προσκαλέσει να βρείτε ανθρώπους που θα σας ζητήσουν να σας ρωτήσουν ποια θέματα σας ενδιαφέρουν, αλλά μην ξεκινήσετε να ακολουθείτε άτομα ακόμα. Δεν είστε έτοιμοι.

Περάστε αυτές τις σελίδες κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί Next Step στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Παράλειψη εισαγωγής στο κάτω μέρος της επόμενης σελίδας, το οποίο σας προσκαλεί να αναζητήσετε τις επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να βρείτε άτομα που θα ακολουθήσουν.

Επιβεβαιώστε τη Διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας

Μεταβείτε στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ελέγξτε για το μήνυμα που έστειλε το Twitter και κάντε κλικ στον σύνδεσμο επαλήθευσης που περιέχει.

Συγχαρητήρια, είστε πλέον ένας επιβεβαιωμένος χρήστης Twitter!

Ο σύνδεσμος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οποίο κάνατε κλικ θα σας μεταφέρει στην αρχική σας σελίδα Twitter ή σε μια σελίδα όπου μπορείτε να συνδεθείτε ξανά για να αποκτήσετε πρόσβαση στην αρχική σελίδα του Twitter. (Εάν θέλετε να συνεχίσετε να μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter για πρώτη φορά, μπορείτε να καθυστερήσετε αυτήν τη διαδικασία επαλήθευσης email μέχρι αργότερα.)

Συμπληρώστε το προφίλ σας

Το επόμενο βήμα σας θα πρέπει να είναι να επεξεργαστείτε το προφίλ σας προτού αρχίσετε να παρακολουθείτε άτομα .

Γιατί; Επειδή κάνοντας κλικ στο κουμπί "Παρακολούθηση" σε κάποιον, συχνά προκαλείται να κάνει κλικ και να σας ελέγξει. Όταν συμβεί αυτό, θέλετε η σελίδα του προφίλ σας να τους λέει ποιοι είστε. Μπορεί να μην έχετε άλλη μια ευκαιρία να τους πείσετε να "ακολουθήσουν" εσένα, πράγμα που σημαίνει να εγγραφείτε στα tweets τους.

Κάντε κλικ στην επιλογή Προφίλ στο επάνω μενού στην αρχική σελίδα του Twitter, στη συνέχεια στην επιλογή Επεξεργασία προφίλ και συμπληρώστε τις ρυθμίσεις. Για να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες του προφίλ που βλέπουν οι άλλοι, κάντε κλικ στην καρτέλα Προφίλ στην περιοχή ρυθμίσεων.

Η μεταφόρτωση μιας εικόνας του εαυτού σας συνήθως θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς, καθώς σας κάνει να φανείτε πιο πραγματικό. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή αρχείου δίπλα στο εικονίδιο εικόνας και περιηγηθείτε στον σκληρό σας δίσκο για να βρείτε μια φωτογραφία που σας αρέσει και στη συνέχεια να την ανεβάσετε.

Στη συνέχεια, προσθέστε μια σύντομη περιγραφή του εαυτού σας (λιγότερους από 160 χαρακτήρες) στο πλαίσιο βιογραφίας. Το καλό κείμενο εδώ βοηθά να προσελκύσει τους οπαδούς κάνοντας σας πιο ενδιαφέρον. Αξίζει επίσης να προσδιορίσετε την πόλη σας και να συνδεθείτε με οποιονδήποτε ιστότοπο μπορείτε να έχετε σε αυτά τα πλαίσια.

Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση του σύντομου προφίλ.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα του σχεδιασμού και την εικόνα φόντου κάνοντας κλικ στην καρτέλα "Design", και αυτή είναι μια καλή ιδέα επίσης.

Στείλτε το πρώτο Tweet σας

Δεδομένου ότι είστε χωρίς αμφιβολία φαγούρα για να ξεκινήσετε και να γίνει μια πραγματική Twitterer , προχωρήστε, στείλτε το πρώτο σας tweet. Η αποστολή αυτών των μηνυμάτων μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς να το Twitter - μάθηση με πράγματα.

Είναι λίγο σαν μια ενημέρωση κατάστασης Facebook, μόνο τα μηνύματα Twitter που στέλνετε είναι δημόσια από προεπιλογή και πρέπει να είναι σύντομα.

Για να στείλετε ένα τιτίβισμα, πληκτρολογήστε ένα μήνυμα 280 ή λιγότερων χαρακτήρων στο πλαίσιο κειμένου που αναρωτιέται "Τι συμβαίνει;"

Θα δείτε την πτώση μέτρησης χαρακτήρα κατά την πληκτρολόγηση. εάν εμφανιστεί ένα σύμβολο μείον, έχετε γράψει πάρα πολύ. Περικοπή μερικές λέξεις και στη συνέχεια, όταν είστε ικανοποιημένοι με το μήνυμά σας, κάντε κλικ στο κουμπί Tweet .

Το τιτίβισμα σας δεν αποστέλλεται ακόμα σε κανέναν, επειδή κανένας δεν σας παρακολουθεί ή δεν έχετε εγγραφεί για να λάβετε τα tweets σας. Αλλά το τιτίβισμα σας θα είναι ορατό σε όποιον σταματά από τη σελίδα του Twitter, είτε τώρα είτε αργότερα.

Αντισταθείτε στην ώθηση (για τώρα) να χρησιμοποιήσετε παράξενη γλώσσα Twitter . Θα μάθετε το lingo καθώς πηγαίνετε.

Αρα αυτο ειναι. Είστε Twitterer! Υπάρχουν πολλά περισσότερα για μάθηση, αλλά είστε στο δρόμο σας.

Αποφασίστε πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter, για επιχειρηματικούς ή προσωπικούς στόχους

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της αρχής Twitter tutorial, το επόμενο βήμα σας θα είναι να αποφασίσετε ποιον να ακολουθήσετε και τι είδους οπαδοί που ελπίζετε να προσελκύσετε.

Διαβάστε την επιλογή ενός Οδηγού στρατηγικής Twitter για να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιος πρέπει να ακολουθήσετε και γιατί.