Πώς να έρθετε με τις ιδέες λογαριασμού Twitter Parody

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να γίνετε επαγγελματίας παρωδία Twitter

Βλέπετε ότι κυριαρχούν στο Twitter. Είναι ξεκαρδιστικές, έχουν χιλιάδες οπαδούς και ξέρουν πώς να φτάσουν οι χρήστες στο fav ή να τους επαναλάβουν. Είναι οι λογαριασμοί παρωδίας του Twitter και έχουν καταλάβει πώς μπορούν να τοποθετήσουν τους οπαδούς τους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον (φυσικά δεν είναι μεγάλος διασημότητα).

Ποια διασκέδαση και έμπνευση! Έτσι λοιπόν νομίζετε ότι "θέλω να το κάνω αυτό, πού μπορώ ακόμη να ξεκινήσω;"

Το πρόβλημα με την εκκίνηση ενός λογαριασμού παρωδίας Twitter

Έρχεται με μια μοναδική ιδέα λογαριασμού παρωδία που δεν έχει ακόμη γίνει πριν δεν είναι τόσο εύκολο όσο μερικοί από τους επιτυχείς το κάνουν να φανεί. Ομοίως, η λήψη μιας ιδέας που φαίνεται αστείο σε σας ίσως μοιάζει πραγματικά απίστευτα προσβλητική για τους άλλους (συχνά αναμένεται με λογαριασμούς παρωδών, αλλά μπορεί να ξεφύγει από το χέρι γρήγορα προτού το ξέρει καν).

Εάν σχεδιάζετε ένα κενό αλλά θέλετε πραγματικά να πάτε στο mastering της τέχνης του Twitter χιούμορ παρωδία και φήμη, τότε υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σας βοηθήσει να έρθετε με τουλάχιστον κάτι. Από εκεί, απλά πρέπει να το δοκιμάσετε και στη συνέχεια να το τσίμπημα καθώς πηγαίνετε!

Πριν κάνετε οτιδήποτε, διαβάστε τους κανόνες λογαριασμού παρωδίας του Twitter

Οι λογαριασμοί παρωδίας είναι μια τόσο μεγάλη τάση που το Twitter έχει μια επίσημη σελίδα κανόνων ειδικά για αυτούς τους τύπους λογαριασμών. Το Twitter έχει δύο κύριους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Ενημερώστε τους οπαδούς ότι ο λογαριασμός σας είναι παρωδία στο βιογραφικό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε "account parody" κάπου στο βιογραφικό σας για να ακολουθήσετε αυτόν τον κανόνα.
  2. Μην χρησιμοποιείτε ακριβώς το ίδιο όνομα λογαριασμού (πρώτο και τελευταίο) ως άτομο ή θέμα που είναι παρωχημένο. Αυτό είναι διαφορετικό από το @ username . Για παράδειγμα, αν παρωδείτε τον Lionel Richie, δεν μπορείτε να βάλετε το επώνυμό σας ως Lionel Richie στον λογαριασμό σας με παρωδία.

Κάντε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα πράγματα που κάνετε ή τα άτομα που βλέπετε κάθε μέρα

Οι πιο επιτυχημένοι λογαριασμοί παρωδών είναι αυτοί που βασίζονται σε αναλογικές δραστηριότητες, καταστάσεις και προβλήματα. Λογαριασμοί όπως @AverageGoal βασίζονται σε ανθρώπους ή ιδέες που σχεδόν όλοι μπορούν να πουν ότι έχουν δει, ακούσει ή βιώσει στη ζωή τους.

Οτιδήποτε τόσο απλό όσο το μπάνιο μετά το ξύπνημα ή το λεωφορείο μπορεί να συμπεριληφθεί. Τα περισσότερα πράγματα που μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα σας, οι περισσότερες πιθανότητες θα έχετε να έρθετε με μια μεγάλη ιδέα λογαριασμού παρωδίας.

Καταγράψτε τυχόν συναισθήματα που νιώθετε δίπλα σε κάθε καταχώρηση λίστας

Ας ελπίσουμε ότι έχετε μια λίστα περίπου 20 έως 30 διαφορετικών καθημερινών δραστηριοτήτων καθημερινής ζωής, προβλημάτων, καταστάσεων ή ανθρώπων. Τώρα δίπλα σε κάθε είσοδο, φανταστείτε τον εαυτό σας να το δοκιμάσετε και να σημειώσετε τυχόν συναισθήματα που συνήθως αισθάνεστε.

Αισθάνεστε κουρασμένοι; Θυμωμένος? Πεινασμένος? Αβολος? Βαρεμένος; Γράψτε τα όλα κάτω, ακόμα κι αν αισθάνεστε αρκετά διαφορετικά συναισθήματα για μια καταχώρηση στη λίστα σας.

Εστίαση σε κάθε στοιχείο λίστας και συναίσθημα και πειραματιστείτε με την υπερβολή του

Η παρωδία είναι η υπερβολή. Αν μπορείτε να πάρετε ένα στοιχείο λίστας, που χαρακτηρίζεται από ένα συναίσθημα, τότε υπερβάλλετε τα πάντα γι 'αυτό, μπορεί να έχετε νικητή.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι περπατάτε από μια μεγάλη παλιά βελανιδιά στο δρόμο σας να εργάζεστε καθημερινά και συμπεριλάβατε αυτό στη λίστα σας. Θα μπορούσατε να πείτε ότι αισθάνεστε ταπεινοί ή ειρηνικοί κάθε φορά που περπατάτε δίπλα σε αυτό το μεγάλο παλιό δέντρο.

Για να υπερβάλλετε αυτή την κατάσταση και τα συναισθήματα που σχετίζονται με αυτήν, θα μπορούσατε να δώσετε στην παλιά βελανιδιά μια προσωπικότητα - ίσως μια απίστευτα σοφή και γήινη και μυστικιστική. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Twitter, να το ονομάσετε @CommonOakTree και να αρχίσετε tweeting σοφή συμβουλές ζωής από την προοπτική δρυός.

Δεν είναι σίγουρα η ιδέα του μεγαλύτερου λογαριασμού παρωδών, αλλά είναι αρχή. Και θα μπορούσε να λειτουργήσει αρκετά καλά, ανάλογα με το πόσο χρόνο βάζετε σε tweeting και αυξανόμενους οπαδούς.

Συμβουλές για το Tweeting

Αφού επιλέξετε κάτι για τον λογαριασμό σας για παρωδία, θα χρειαστεί να ξεκινήσετε το tweeting. Το όφελος της επιλογής κάτι συνηθισμένο και αναλογικό σε κανέναν είναι ότι δεν απαιτεί τόνο γνώσης σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή πρόσωπο.

Έχετε την ελευθερία να αναπτύξετε το στυλ και την προσωπικότητα του λογαριασμού παρωδίας σας και όταν κολλήσετε, μπορείτε να καταφύγετε σε κάποια έρευνα σχετικά με οποιοδήποτε θέμα έχετε βάσει ο λογαριασμός σας γύρω σας. Κολλώνοντας με το κοινό θέμα δρυός, μπορεί να θέλετε να αναζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού βρίσκονται οι βελανιδιές, πόσο καιρό ζουν, πόσο ψηλά μεγαλώνουν ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσατε ενδεχομένως να εργαστείτε στα υπερβολικά σας tweets.

Ο ουρανός είναι το όριο. Μερικοί λογαριασμοί παρωδών αποδίδουν καλύτερα από άλλους εξαιτίας ορισμένων αναδυόμενων τάσεων ή πληθυσμού δημογραφικών στόχων, επομένως ίσως θελήσετε να το λάβετε υπόψη και όταν επιλέγετε μια ιδέα.