Αποτελέσματα έρευνας: Οι καλύτερες συζητήσεις στο Twitter

Ζητήσαμε, είπατε. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συζητήσεις Twitter

Πριν από μερικούς μήνες, ζήτησα ανοιχτά τους ανθρώπους να μοιραστούν μαζί μου τα αγαπημένα τους Twitter Chats . Δεδομένου ότι έχω εισέλθει σε αυτά πολύ πρόσφατα, ήμουν περίεργος να μάθω ποια είναι τα πιο αγαπημένα αυτά ήταν. Αυτό που επέστρεψα ήταν ένα ρεύμα παθιασμένων ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες συναντήσεις τους στο chat Twitter.

Παραγγελίες από την ημέρα της εβδομάδας, εδώ είναι μερικές από τις απαντήσεις τους. Εξαιρέσαμε τις καταχωρήσεις που έγιναν από τους οικοδεσπότες και οτιδήποτε αυτοπροβολής και προσπάθησα να κολλήσω μόνο με τους συμμετέχοντες.

#WGbiz - κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 12μμ ET & #Commbuild - Τρίτη, 10πμ PT

"Η Women Grown Business διοργανώνεται κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα, το μεσημέρι ανατολικά και συνήθως περιλαμβάνει έναν εμπειρογνώμονα επισκεπτών." Η Women Grow Business έχει πάντα σπουδαίους καλεσμένους και πολλές από τις γυναίκες που συμμετέχουν τακτικά είναι επίσης ειδικοί και μεγάλοι πόροι #Commbuild επικεντρώνεται σε θέματα που σχετίζονται με όσους εργάζονται σε ρόλους κοινωνικής διαχείρισης της κοινότητας.Ο CommBuild είναι ένας από τους λίγους που έχω διαπιστώσει ότι είναι ειδικά για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, οπότε είναι πολύ προσιτός για τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα άνεσης με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. φιλοξενούν μια συνομιλία και τα θέματα καθορίζονται από τον οικοδεσπότη. "

- @KariLH

#InternPro - Δευτέρα, 9μμ ET

"Το αγαπημένο μου Twitter Chat αυτή τη στιγμή γίνεται από το YouTern.Το hashtag είναι #internpro τις Δευτέρες στις 9pm EST.Τα θέματα είναι συνήθως η σταδιοδρομία / work / internship που σχετίζονται.Οι συμμετέχοντες είναι ένας μεγάλος συνδυασμός των επαγγελματιών υπηρεσιών σταδιοδρομίας και όσων ψάχνουν για καριέρα (όπως και για τους φίλους και τους φίλους μου), που μου αρέσουν επειδή είναι πολύ καλά συντονισμένοι και σωστοί (δεν είναι ελεύθεροι για όλους), επαγγελματίες και διασκέδαση, καθόλου κακοποιημένοι, πάντα έρχομαι μακριά με χρήσιμες συμβουλές και πόρους και μια νέα σύνδεση ή δύο. καλωσορίζοντας σε όλα τα επίπεδα των tweeters.Όταν συμμετέχω σε άλλες Twitter Chats, πάντα τις συγκρίνουμε με το #internpro. "

- @africahands

#Speakerchat - Τρίτη, 4μμ PT

"Η κορυφαία συνομιλία μου στο Twitter είναι #Speakerchat από το WSA, συμβαίνει κάθε Τρίτη στις 4μ.μ. Η συνομιλία αναδεικνύει ένα διαφορετικό ομιλητή κάθε εβδομάδα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθούν οι άλλοι ιδιοκτήτες biz γυναικών και πάντα έρχομαι μακριά με πολύτιμους πόρους / με τους πελάτες μου και την ανάπτυξη της δικής μου επιχείρησης.Έχει ένα απλό σχήμα Q & A στυλ με έναν οικοδεσπότη που παρουσιάζει το Q και το φιλοξενούμενο απάντηση, υπάρχει επίσης μεγάλη συμμετοχή από τους συμμετέχοντες.Μπορώ να ζήσω στο Ηνωμένο Βασίλειο έτσι μια συνολική συνομιλία με ανθρώπους από Την Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, συμμετέχοντας και μοιράζοντας ελεύθερα τις γνώσεις τους. "

- @ResourcesQueen

#IntDesignerChat - Τρίτη, 6μμ ET

"Το καλύτερο Twitter Chat για εσωτερική διακόσμηση είναι το σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, γνωστό στο Twitter ως #IntDesignerChat. Έχει περάσει εδώ και τρία χρόνια και πολλοί κορυφαίοι επαγγελματίες σχεδιάζουν να συμμετάσχουν.

- @ jamoore100

#CareerGirlChat - Τρίτη, 8μμ ET

"Εγώ και τρεις από τους συναδέλφους μου από τέσσερα ξεχωριστά γυναικεία περιοδικά φιλοξενούν ένα Twitter Chat κάθε βράδυ της Τρίτης το πρωί στις 20:00 EST που ονομάζεται #CareerGirlChat. Είναι μια απίστευτη συνάντηση των μυαλών των κοινοτήτων από το site μου, CareerGirlNetwork.com, MsCareerGirl.com, ClassyCareerGirl .com και TheModernCareerGirl.com Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για γυναίκες που ενδιαφέρονται για θέματα σταδιοδρομίας και εργασίας να έρθουν μαζί, να κάνουν ερωτήσεις και να συναντηθούν ".

- @CareerGirlMarcy

#TChat Τετάρτη, 19:00 ET

"Έχω κάνει πολλά chat chats και πολλά από αυτά που έχω κερδίσει." Τα αγαπημένα μου παραμένει #That [μέσω του Talent Culture, μιλώντας για τον κόσμο της δουλειάς] - Τετάρτη 19:00 ET.Υπάρχουν δύο λόγοι που μου αρέσει #That. είναι καλά οργανωμένη και οργανωμένη, με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για τη συζήτηση. Δεύτερον, βέβαια, είναι οι άνθρωποι: αφοσιωμένοι, αφοσιωμένοι και αφοσιωμένοι. "

- @DrJanice

#MobileChat Τετάρτες - 9μμ ET

"Έτσι αγαπώ #mobilechat - είναι μια κινητή μάρκετινγκ επικεντρώνεται συνομιλίες την Τετάρτη στις 21:00 ET, 18:00 PT. Οι πελάτες προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα κινητών μάρκετινγκ, δέσμευση, τα δεδομένα και τις πληρωμές υπόβαθρο και ενώ κάνουν ένα Q & A, τα μέλη της συνομιλίας να απαντήσετε και να αλληλεπιδράσετε με το ηχείο καθώς και το ένα με το άλλο, είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά + εκπαίδευση, όλα σε μια συνομιλία!

- @serena

#HBRChat - Πέμπτη, 1μμ ET

"Το αγαπημένο μου Twitter Chat είναι το #HBRChat, byfar.Η HBRchat συμβαίνει κάθε Πέμπτη από 1: 00π-2: 00π EST, και πάντα περιλαμβάνει συντάκτες από τα πρόσφατα άρθρα του Harvard Business Review . τα σχόλια / tweets που απομένουν από τους συμμετέχοντες είναι υψηλότερης ποιότητας από ό, τι σχεδόν όλα τα άλλα Chat Chat για επιχειρησιακά θέματα.Επειδή η HBR γενικά προσκαλεί τους ηγέτες της σκέψης να γράφουν άρθρα, έχετε συχνά την ευκαιρία να συμμετάσχετε στη συζήτηση με τους καθηγητές μάρκετινγκ, Πού αλλού μπορείτε να βρείτε ποιοτικές πληροφορίες όπως αυτή μέσα από ένα Twitter Chat; "

- @gregoryciotti

#SEOChat - Πέμπτη, 12μμ CT - αυτό είχε τρεις ξεχωριστές παραπομπές

"Το προσωπικό μου πλεονέκτημα είναι #SEOChat.Αυτό είναι ένα από τα λίγα τακτικά φόρουμ όπου οι ειδικοί SEO και τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να συναντηθούν για να ανταλλάξουν ιδέες και συμβουλές για πολύ συγκεκριμένα θέματα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. , τότε ο καθένας χτυπάει στις ερωτήσεις που θέτουν για το θέμα, δεν έχω μόνο να μάθω από την ομάδα, αλλά είναι επίσης εξαιρετική για να γνωρίζω ποιος είναι ενεργός και έμπειρος στον κλάδο μου. Εμπορία."

- @tommy_landry

#MoneyCrashers - Παρασκευή, 4μμ ET

"Το αγαπημένο Twitter Chat μου είναι το MoneyCrashers.com και το hashtag είναι το #MCchat και το φιλοξενούν κάθε Παρασκευή στις 4μμ ET και μου αρέσει αυτή η συνομιλία γιατί έχουν σπουδαίες συζητήσεις για την προσωπική χρηματοδότηση, για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. "

- @DeaconHayes

#TravelSkills - Παρασκευή, 21:00 PT

"Μου αρέσει #travelskills τις Παρασκευές στις 9 π.μ., οι δύο από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες και όλοι οι άνθρωποι διασκέδασης οδηγούν αυτό το θέμα, είναι εξαιρετικά ενημερωτικό και μάλιστα ένας επαγγελματίας ταξιδίου όπως εγώ μαθαίνει κάτι."

- @smartwomentrav

"Το αγαπημένο μου Twitter chat είναι #PeriodTalk με @bpreparedperiod.Έχει μια φορά το μήνα.Αυτό το Twitter Chat είναι το αγαπημένο μου επειδή είναι ένα φόρουμ που απομυθοποιεί όλα όσα περιβάλλει την περίοδο μιας γυναίκας.Η υποδοχή αυτής της συζήτησης είναι καλά οργανωμένη, και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών για όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την περίοδο της γυναίκας, τα προϊόντα της περιόδου και την εμμηνορροϊκή υγεία. "

- @ IPHelpelvicpain

Ως δευτερεύον σημείωμα, το Twitter Chats είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε νέους οπαδούς και να βρείτε νέους ανθρώπους που θα ακολουθήσουν. Έχετε οποιεσδήποτε συνομιλίες για να προσθέσετε; Θα θέλατε να ακούσετε τα αγαπημένα σας! Τιτίβισμα τους για μένα @ About_Tweeting.