Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με το iPad 2

Γρήγορες απαντήσεις στις ερωτήσεις iPad σας

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν περισσότερα iPad 2 tablets στον κόσμο από οποιοδήποτε άλλο iPad; Δεν ήταν μόνο το iPad 2 με το bestselling iPad της Apple, διατηρήθηκε επίσης στην παραγωγή μετά την κυκλοφορία του iPad τρίτης γενιάς και το iPad χρησιμοποιήθηκε ως «επίπεδο εισόδου». Αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να κατέχουν ένα, αλλά και το iPad 2 μπορεί εύκολα να βρεθεί στο Craigslist ή eBay για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα χρησιμοποιημένο iPad. Ας δούμε λοιπόν κάποιες βασικές πληροφορίες για το iPad δεύτερης γενιάς.

Το iPad 2 FAQ:

Ποσο μεγαλο ειναι? Το iPad 2 έχει μήκος 9,5 ίντσες, πλάτος 7,3 ίντσες και πάχος 0,34 ίντσες.

Πόσο ζυγίζει? Το μοντέλο Wi-Fi ζυγίζει 1,33 λίβρες και το μοντέλο 3G βάρος 1,35 λίβρες.

Πόσο γρήγορα είναι; Το iPad 2 τροφοδοτείται από επεξεργαστή Apple A5 διπλού πυρήνα 1 GHz και διαρκεί περίπου διπλάσια από την ταχύτητα του αρχικού iPad. Τα iPad 2 και iPad 3 χρησιμοποιούν παρόμοιους επεξεργαστές, με το iPad 3 να χρησιμοποιεί επεξεργαστή γραφικών υψηλότερης ισχύος. Πόσο γρήγορα είναι αυτό από σήμερα; Το iPad Air 2 είναι περίπου επτά φορές γρηγορότερο από το iPad 2 όταν χρησιμοποιείτε έναν ενιαίο πυρήνα του επεξεργαστή.

Πόσο καλά είναι τα γραφικά; Η οθόνη iPad 2 έχει ανάλυση 1024x768, ίδια με την αρχική iPad. Το αρχικό iPad Mini είχε επίσης ανάλυση οθόνης 1024x768, αλλά όλα τα άλλα μοντέλα iPad που έρχονται μετά το iPad 2 έχουν οθόνη "Retina Display" με ανάλυση τουλάχιστον 2048x1536.

Μπορεί να είναι πολλαπλάσιο; Το iPad 2 υποστηρίζει μια περιορισμένη μορφή multitasking μέσω iOS. Οι εφαρμογές θα τεθούν σε αναστολή στο παρασκήνιο, αλλά ορισμένες διαδικασίες όπως η μουσική θα συνεχίσουν να εκτελούνται. Αυτό σας επιτρέπει να ακούτε την Pandora ενώ περιηγείστε στον ιστό. Δεν υποστηρίζει multitasking ολίσθησης ή split-screen .

Μπορώ να συνδέσω την τηλεόραση μου; Ναί. Το iPad 2 υποστηρίζει αρκετές μεθόδους σύνδεσης του τηλεφώνου σας , συμπεριλαμβανομένης της AirPlay . Ωστόσο, το iPad 2 ενδέχεται να μην υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες, όπως ασύρματη αναπαραγωγή 1080p ή κατοπτρική απεικόνιση.

Υποστηρίζει το iPad 2 Bluetooth; Το iPad 2 υποστηρίζει μια σειρά συσκευών Bluetooth , συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών και των ασύρματων πληκτρολογίων. Θα υποστηρίζει οποιαδήποτε συσκευή που είναι συμβατή με το Bluetooth 2.1.

Έχει GPS; Το iPad 2 με 3G περιλαμβάνει ένα τσιπ A-GPS. Το iPad 2 με μόνο Wi-Fi χρησιμοποιεί ασύρματο δρομολογητή για να επιδιορθώσει τη θέση του.

Μπορώ ρεύμα μουσική και ταινίες σε αυτό; Ναι, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για ροή μουσικής και το iPad 2 είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές ταινιών και τηλεόρασης.

Έχει μια φωτογραφική μηχανή; Ναί. Το iPad 2 περιέχει μια κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός και πίσω. Ωστόσο, οι κάμερες δεν είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο αυτές που υπάρχουν στο iPhone 4.

Υποστηρίζει το Flash; Όχι. Ορισμένοι ιστότοποι με Flash μπορούν να προβληθούν χρησιμοποιώντας ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το iSwifter, αλλά το iPad 2 δεν έχει καμία πραγματική υποστήριξη Flash.

Έχει ένα επιταχυνσιόμετρο, α γυροσκόπιο και μια πυξίδα; Ναί.

Έχει ένα μικρόφωνο; Ναί. Και η προσθήκη των διπλών φωτογραφικών μηχανών σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FaceTime στο iPad 2.

Πόσο καιρό μπορεί να τρέξει μεταξύ των χρεώσεων; Η Apple αναφέρει ότι το iPad 2 θα τρέξει για 10 ώρες πριν να χρειαστεί να φορτιστεί, αλλά η προσωπική χρήση θα αλλάξει με βάση τον τρόπο χρήσης της συσκευής. Μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας

Πόσο κοστίζει? Το iPad 2 δεν πωλείται πλέον στα καταστήματα λιανικής πώλησης, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμολόγηση θα ποικίλλει. Τα νεότερα iPads που βρίσκονται ακόμη στην παραγωγή είναι περίπου 250 δολάρια νέα και 220 δολάρια ανακαινισμένα. Η βασική αξία του iPad 2 είναι μικρότερη από $ 150. Η πραγματική τιμολόγηση θα διαφέρει.

Πρέπει να αγοράσω ένα iPad 2; Το iPad 2 είναι ακόμα συμβατό με τις περισσότερες εφαρμογές, χάρη σε μεγάλο βαθμό στο iPad Mini, το οποίο χρησιμοποίησε τον ίδιο επεξεργαστή. Πολλές εφαρμογές εξακολουθούν να δοκιμάζονται για τον επεξεργαστή A5 για το λόγο αυτό, αλλά το iPad 2 (και το iPad Mini) μπορεί σύντομα να καταστεί άνευ αντικειμένου εάν η Apple αποφασίσει να μην υποστηρίζει πλέον τις συσκευές σε μελλοντικές αναβαθμίσεις του iOS. Δεν συνιστάται να αγοράσετε ένα iPad 2, αλλά το tablet μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση πολλών εργασιών.

Πώς να κάνετε αναβάθμιση σε νέο iPad