Κατάλογος των προγραμμάτων Office Suites και εφαρμογών για Windows

Κατάλογος των εργαλείων παραγωγικότητας για το φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή Windows

Οι εφαρμογές ή το λογισμικό σουίτας γραφείου για τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας Windows εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας για λειτουργίες όπως το περιβάλλον εργασίας χρήστη, η συμβατότητα εγγράφων, η τιμή και οι επιλογές σύννεφου.

Εδώ είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς σουίτες λογισμικού για να αρχίσετε να εξετάζετε.

Τι είναι τα Windows;

Τα Windows είναι το λειτουργικό σύστημα στο οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος του λογισμικού της Microsoft. Έχει εκδοθεί σε πολλές εκδόσεις, με την τελευταία έκδοση των Windows 10. Αυτή η λίστα είναι κυρίως λογισμικό για τον υπολογιστή ή το φορητό σας υπολογιστή.

Διαθέσιμες λύσεις Office Suite για Windows

Οι προσφορές λογισμικού διευρύνονται συνεχώς, ιδίως με την πρόοδο στον υπολογισμό του cloud και την κινητή παραγωγικότητα. Εάν μία από τις παρακάτω σουίτες είναι καταχωρημένη ως διαδικτυακή βάση, αυτό σημαίνει ότι απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Cloud Computing και το Υβριδικό Cloud Computing.

Ψάχνετε για άλλη συσκευή ή λειτουργικό σύστημα;

01 από 09

Πρώτον: Πού να αναζητήσετε, να αγοράσετε ή να κάνετε λήψη εφαρμογών επιφάνειας εργασίας των Windows

Το Microsoft Cloud Cloud for Everyone για Windows. (γ) Χορηγία της Microsoft

Μπορείτε να αγοράσετε λογισμικό ή εφαρμογές για επιφάνεια εργασίας των Windows από διάφορους ιστότοπους, αλλά προτείνω να εστιάζετε σε κάθε τοποθεσία του κατασκευαστή του λογισμικού. Προσέξτε να κάνετε λήψη πάντα από αξιόπιστες πηγές.

Επίσης, να θυμάστε ότι οι τελευταίοι σε αυτήν τη λίστα είναι επιλογές νέφους ή σε απευθείας σύνδεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να δημιουργήσετε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα προγράμματα.

02 του 09

το γραφείο της Microsoft

Ευγενική προσφορά της Microsoft

Φυσικά, το Microsoft Office είναι μια σημαντική επιλογή παραγωγικότητας που πρέπει να εξετάσετε για τη συσκευή σας των Windows. Αν και οι απόψεις ποικίλλουν αναφορικά με το πόσο διαισθητική είναι η πιο δημοφιλής σουίτα γραφείου στον κόσμο, είναι ακόμα το πρότυπο για τη συμβατότητα εγγράφων. Περισσότερο "

03 του 09

Corel WordPerfect

WordPerfect Suite. (γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Corel Corporation

Οι σουίτες γραφείου του Corel είναι προγράμματα πλούσια σε χαρακτηριστικά, παρόμοια με αυτά του Microsoft Office. Δείτε το Corel WordPerfect Office X6 ή νεότερη έκδοση για ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως η λειτουργικότητα του Publisher eBook.

Εκτός από αυτό το γράψιμο, είναι διαθέσιμο μόνο ως έκδοση για υπολογιστές. Περισσότερο "

04 του 09

Γραφείο Kingsoft (δωρεάν ή Premium έκδοση)

Kingsoft Free Office 2012. (γ) Ευγενική προσφορά του γραφείου Kingsoft

Η σουίτα Kingsoft Office προσφέρεται από έναν δημοφιλή κατασκευαστή λογισμικού που εδρεύει στην Κίνα.

Για τα Windows μπορείτε να επιλέξετε μια προσιτή έκδοση για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές ή να δοκιμάσετε την έκδοση του OfficeSuiteFree εάν είναι διαθέσιμη. Περισσότερο "

05 του 09

LibreOffice Suite (δωρεάν!)

LibreOffice Suite. (γ) Ευγενική παραχώρηση του Ιδρύματος Εγγράφων

Το λογισμικό LibreOffice είναι δωρεάν ως έργο ανοιχτού κώδικα από το The Document Foundation. Η σουίτα προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές γλώσσας και βελτιώνει συνεχώς τη σουίτα με κάθε έκδοση νέας έκδοσης.

Νέα σε αυτή τη σουίτα; Ελέγξτε αυτή τη συλλογή εικόνων του LibreOffice Suite . Περισσότερο "

06 του 09

OpenOffice Suite (δωρεάν!)

Λογότυπο του OpenOffice. (γ) Ευγενική παραχώρηση του Apache Software Foundation

Το OpenOffice είναι μια σουίτα δωρεάν λογισμικού στο Apache Software Foundation, μια κοινότητα ανοιχτού κώδικα. Με εκατοντάδες χιλιάδες προγραμματιστές και άλλους επαγγελματίες που δίνουν τις ικανότητές τους, το OpenOffice παραμένει μια ισχυρή εναλλακτική λύση στο Microsoft Office.

07 του 09

ThinkFree Office (Δωρεάν έκδοση σε απευθείας σύνδεση ή Premium)

ThinkFree Γραφείο. (γ) Hancom Inc.

Το ThinkFree Office από την Hancom έρχεται σε μια desktop (premium) ή online έκδοση (δωρεάν) που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Αυτή η σουίτα περιλαμβάνει Write, Calc, and Show.

08 από 09

Το Microsoft Office Online (εφαρμογές Web του Office - δωρεάν!)

Excel Web App. (γ) Χορηγία της Microsoft

Η Microsoft διαθέτει επίσης μια δωρεάν, βελτιωμένη έκδοση Word, Excel, PowerPoint και OneNote. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα προγράμματα αυτά μέσω του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

Περισσότερο "

09 του 09

Έγγραφα Google και Google Apps (Δωρεάν!)

Εικονίδιο Εγγράφων Google. (γ) Ευγένεια της Google

Τα Google Docs Google και τα Google Apps για κινητά είναι προσβάσιμα μέσω του περιβάλλοντος του cloud της εταιρείας λογισμικού, του Google Drive . Η δωρεάν έκδοση είναι εντυπωσιακή και τα θέματα συμβατότητας μειώνονται με αυτή την επιλογή παραγωγικότητας. Μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή για μια επιχειρηματική έκδοση παρόμοια με το Office 365 που περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Ελέγξτε τα Εγγράφων Google και την Εφαρμογή φωτογραφιών της Google Apps για μια οπτική επισκόπηση αυτής της σουίτας. Περισσότερο "