Τα καλύτερα πρότυπα υπολογιστικών φύλλων του Excel

Ξεκινήστε τα προσωπικά και επιχειρηματικά σας έργα, ελέγχοντας αυτή τη συλλογή των καλύτερων προτύπων υπολογιστικών φύλλων της Microsoft. Το Excel είναι το πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων στο Microsoft Office, το κορυφαίο πρόγραμμα γραφείων σε όλο τον κόσμο. Τα πρότυπα και οι εκτυπώσεις μπορούν να σώσει τη μορφοποίηση, τη δημιουργία φόρμουλας, που σας εξοικονομεί χρόνο.

Τα πρότυπα υπολογιστικών φύλλων είναι πολύτιμα και για τους νέους χρήστες. Επιτρέπουν στους νέους χρήστες να έχουν μια αίσθηση για το πρόγραμμα. Τα πρότυπα της Microsoft είναι προσβάσιμα από τα προγράμματα του Office. Λεπτομερέστερες οδηγίες διευκρινίζονται σε κάθε μία από τις παρακάτω διαφάνειες.

01 από 10

Διαχειριστείτε το χρόνο σας

Screenshot από την Cindy Grigg

Ενώ οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν αυτά τα πρότυπα ημερολογίου εσωτερικά, θα μπορούσατε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως αναφορά για προσωπική, οικογενειακή ή σχολική οργάνωση.

Αυτό το Πρότυπο Οικογενειακού ημερολογίου για το Excel περιέχει πολλές πληροφορίες για το χώρο.

Το πρότυπο ετήσιο επιχειρησιακό ημερολόγιο για το Excel μπορεί να ενημερωθεί για οποιοδήποτε έτος επιλέγοντας μια αναπτυσσόμενη τιμή μέσα στο υπολογιστικό φύλλο.

Ανοίξτε το Excel και, στη συνέχεια, επιλέξτε Νέο σαν να δημιουργείτε ένα νέο έγγραφο, αλλά αναζητήστε στο πλαίσιο του προτύπου για το όνομα του προτύπου, χρησιμοποιώντας τους βασικούς όρους.

02 από 10

Πρότυπο σχεδιασμού προϋπολογισμού γάμου

Screenshot από την Cindy Grigg

Αυτό το πρότυπο σχεδιασμού προϋπολογισμού γάμου για το Excel θα μπορούσε να λειτουργήσει για πολλά γεγονότα που απαιτούν παρόμοιο σχεδιασμό.

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, οι εταιρικές εκδηλώσεις, οι έρανοι και οι εορτασμοί είναι παραδείγματα εναλλακτικών τρόπων χρήσης αυτού του προσαρμόσιμου εργαλείου σχεδιασμού.

Μέσα στο Excel, επιλέξτε Αρχείο και έπειτα Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο όπως περιγράφεται παραπάνω.

03 από 10

Κολέγιο και προσωπικό προϋπολογισμό

Screenshot από την Cindy Grigg

Αυτά τα πρότυπα κολέγιο ή προσωπικού προϋπολογισμού για το Excel είναι οπτικά διαφορετικά, αλλά εξυπηρετούν παρόμοιους σκοπούς. Είτε θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρότυπο για τη μετακίνηση στο διαμέρισμά σας ή το σπίτι για πρώτη φορά, είτε φοιτητής είτε όχι.

Ελέγξτε είτε το Πρότυπο Προσωπικού Προϋπολογισμού για το Excel είτε το Πρότυπο Προϋπολογισμού του Κολλεγίου για το Excel.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο όπως περιγράφεται παραπάνω.

04 από 10

Πρότυπο λίστας ελέγχου κάμπινγκ

Screenshot από την Cindy Grigg

Αποφύγετε να ξεχνάτε τις προμήθειες για το επόμενο ταξίδι σας στο υπέροχο ύπαιθρο, με αυτό το πρότυπο λίστας ελέγχου κάμπινγκ για Excel.

Αυτός ο τύπος λίστας θα μπορούσε επίσης να έρθει χρήσιμος κατά την προετοιμασία ενός εφεδρικού εφοδιασμού για το σπίτι σας.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο με λέξη-κλειδί.

05 από 10

Προϋπολογισμός γκαζόν και κήπου

Screenshot από την Cindy Grigg

Εάν ο πράσινος αντίχειρας τείνει να καταστρέφει το πράσινο του πορτοφολιού σας, θα αναγνωρίσετε την αξία αυτού του δωρεάν προτύπου προϋπολογισμού Lawn και Garden για Excel.

Συγκεντρώστε τα κόστη σας ανάλογα με τις κατηγορίες φυτών και προμηθειών. Ο πίνακας πίτας που περιλαμβάνεται θα σας βοηθήσει να δείτε μια εικόνα για το τι ξοδεύετε σε αυτά τα έργα.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πρότυπο όπως περιγράφεται παραπάνω.

06 από 10

Ταξίδι και προγραμματισμός διακοπών

Screenshot από την Cindy Grigg

Τα πρότυπα προσαρμόζονται από τη φύση τους, οπότε ελέγξτε αν αυτά τα πρότυπα προγραμματισμού ταξιδιού για το Excel θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για την επόμενη περιπέτεια σας.

Για μια ομάδα πόρων, δείτε αυτό το Πρότυπο Σχεδιασμού Διακοπών για Excel.

Ομοίως, το Πρότυπο Εκδρομών Οικογενειακού Ταξιδιού για το Excel είναι πολύ προσαρμόσιμο και ταιριάζει σε πολλές σημαντικές ταξιδιωτικές πληροφορίες σε ένα απλό φύλλο. Μην αφήνετε αυτό το όνομα να σας αποθαρρύνει αν σχεδιάζετε ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή εάν είστε ένας ταξιδιώτης.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε το χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά. Επίσης, εξετάστε το ενδεχόμενο αναζήτησης της λίστας ελέγχου πτήσεων για το ταξίδι αεροπλάνων για το Excel.

07 από 10

Πρότυπα χρονικής γραμμής

Screenshot από την Cindy Grigg

Τα πρότυπα προγραμματισμού χρονοδιαγράμματος όπως αυτά μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα ή τις ομάδες να παραμείνουν οργανωμένες.

Ψάχνετε για ένα πιο μακροπρόθεσμο πρόγραμμα γεγονότων; Το πρότυπο χρονικής γραμμής για το Excel έχει πολλές δυνατότητες, είτε πρόκειται για σχολικές εκθέσεις, σχεδιασμό, οπτικό εταιρικό ιστορικό ή ακόμα και περιοδικό.

Το Πρόγραμμα Προγραμματισμού Μετακίνησης Εργαζομένων για το Excel είναι πολύ σαρωτό, παρέχοντας ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με πολλά άτομα. Μια άλλη αίτηση για αυτό το πρότυπο θα μπορούσε να είναι η οργάνωση εθελοντών. Σκεφτείτε έξω από το κουτί. Αντί να αναφέρετε τους ανθρώπους, αναφέρετε, για παράδειγμα, κάτι σαν σχολικές τάξεις με αντίστοιχες εποχές.

Δοκιμάστε επίσης: Πρότυπο εβδομαδιαίου προγράμματος σπουδαστών για το Excel

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο με το όνομα.

08 από 10

Πρότυπα χαρτιού και καρτών ευρετηρίου

Screenshot από την Cindy Grigg

Αφήστε το πρότυπο χαρτιού γραφήματος για το Excel να σας βγάλει από την επόμενη φορά που χρειάζεστε ένα φύλλο ή δύο ή 100.

Οι εκπαιδευτές μαθημάτων και οι μαθητές θα μπορούσαν φυσικά να χρησιμοποιήσουν αυτό το έγγραφο, αλλά να εξετάσουν και άλλα καθήκοντα, όπως σχέδια εσωτερικού σχεδιασμού. Μια πλατεία 1/4-ιντσών μπορεί να αντιπροσωπεύει 1 πόδι στο πραγματικό σας δωμάτιο. Αφήστε την μέτρηση να αρχίσει!

Με παρόμοια φλέβα, ελέγξτε το Πρότυπο καρτών ευρετηρίου για το Excel.

Όπως αναφέρθηκε, για να το βρείτε, επιλέξτε Αρχείο - Νέο, στη συνέχεια αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

09 από 10

Πρότυπο διαγράμματος οικογενειακού δέντρου

Screenshot από την Cindy Grigg

Χρησιμοποιήστε το πρότυπο γραφήματος οικογενειακού δέντρου για το Excel για να καταγράψετε διάφορες γενιές ή συμβάντα.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο για να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ένα βραχίονα για αθλητικούς αγώνες ή άλλους διαγωνισμούς.

Βρείτε αυτό το πρότυπο ηλεκτρονικά επιλέγοντας Αρχείο - Νέο, κατόπιν αναζητώντας το όνομα του προτύπου.

10 από 10

Πρόγραμμα συντήρησης

Screenshot από την Cindy Grigg

Αυτά τα προσαρμόσιμα πρότυπα προγραμματισμού συντήρησης μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις εργασίες που πρέπει να συμβαίνουν περιοδικά, αλλά μπορεί να ξεχαστούν λόγω της σπανιότητας τους.

Εικονίζεται εδώ είναι ένα πρότυπο καταγραφής οχημάτων και συντήρησης και εκτυπώσιμο για Excel. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το Πρόγραμμα Συντήρησης για το σπίτι για το Excel.

Ανοίξτε το Excel, επιλέξτε Νέα και, στη συνέχεια, αναζητήστε ένα πρότυπο όπως περιγράφεται παραπάνω.

Έτοιμοι για περισσότερα; Με τα πρότυπα του Microsoft Office, μπορεί να εκπλαγείτε από όλη την εργασία που έχει ήδη γίνει για εσάς. Παρακαλώ μοιραστείτε αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα πρότυπο Excel που δούλεψε καλά για τα έργα σας!