Αποκτήστε τα καλύτερα πρότυπα πρόσκλησης για αποφοίτηση της Microsoft

Τα επαγγελματικά πρότυπα απέχουν μόνο μερικά δευτερόλεπτα

Η Microsoft έχει έναν τόνο δωρεάν πρότυπα για σχεδόν κάθε περίσταση.

Όταν πρόκειται για αποφοίτηση, μπορείτε να βρείτε εργαλεία για τον εορτασμό αυτού του ορόσημου, είτε στέλνετε τις ανακοινώσεις είτε τιμάτε τον πτυχιούχο σας με δώρο ή γεγονός. Εάν είστε πτυχιούχος, μπορείτε να βρείτε χρήσιμα εργαλεία παραγωγικότητας για αυτή τη φορά στη ζωή σας επίσης.

Λάβετε υπόψη ότι τα πρότυπα της Microsoft είναι πλέον προσβάσιμα μέσω της διασύνδεσης κάθε προγράμματος. Θα σας καθοδηγήσω από πού θα τα βρείτε για κάθε πρότυπο αυτής της συλλογής.

Αυτό το slide show σας συνδέει γρήγορα με αυτούς που θεωρώ καλύτερο μεταξύ των πολλών προτύπων αποφοίτησης που προσφέρει η Microsoft.

Αποκλεισμός Συγχαρητήρια Πρότυπο κάρτας για Microsoft Publisher ή Word

Αποφοίτηση Συγχαρητήρια Εκτυπώσιμη έκδοση Flyer και πρότυπο για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτά τα δωρεάν πρότυπα κάρτας συγχαρητηρίων για το Microsoft Publisher ή το Word μπορούν να βρουν έναν καλό βαθμό στις επερχόμενες περιπέτειές τους, είτε πρόκειται να στείλετε την κάρτα είτε να την δώσετε αυτοπροσώπως ως δώρο.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας τον Publisher ή το Word , επιλέγοντας Νέο και , στη συνέχεια, αναζητώντας ανά λέξη-κλειδί.

Πρότυπο ανακοίνωσης αποφοίτησης ή εκτυπώσιμη με φωτογραφίες για το Microsoft Word

Πρότυπο ανακοίνωσης αποφοίτησης ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αποκτήστε τη λέξη έξω με ένα από τα δωρεάν πρότυπα ανακοίνωσης απονομής της Microsoft με φωτογραφίες για το Microsoft Word.

Με την προσθήκη των δικών σας εικόνων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια οπτική αναπαράσταση του μεταπτυχιακού ως ατόμου.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας το Word , επιλέγοντας Νέο , και στη συνέχεια αναζητώντας με λέξη-κλειδί.

Πρότυπο προσκλήσεων συμβαλλόμενων μερών αποφοίτησης για Microsoft Publisher ή Word

Κομψό πρότυπο αποφοίτησης Brown ή Εκτυπώσιμη για εκδότες Microsoft. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτά τα Πρότυπα Πρόσκλησης για το Δωρεές για το Microsoft Word ή τον Εκδότη είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να ρυθμίσετε τον τόνο για μια υπέροχη γιορτή.

Αυτά τα ελεύθερα, σχεδιασμένα ένθετα ή κάρτες μπορούν να προσθέσουν ένα ωραίο επίπεδο γυαλίσματος, αφήνοντας τους πελάτες της τιμής να ξέρουν ότι εκτιμάτε όλη τη σκληρή δουλειά πίσω από την ολοκλήρωσή τους.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας τον Publisher ή το Word , επιλέγοντας Νέο και , στη συνέχεια, αναζητώντας ανά λέξη-κλειδί.

Πρότυπο Banner Διαβάθμισης για το Microsoft Word

Πρότυπο banner αποφοίτησης ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η Microsoft έχει μερικά πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε ένα πάρτι αποφοίτησης. Βρείτε πολλά δωρεάν πρότυπα διαφήμισης για το Microsoft Word, τα οποία εκτυπώνονται σε πολλές σελίδες.

Αυτοί είναι ένας διασκεδαστικός, ελεύθερος τρόπος να προσαρμόσετε ένα τεράστιο μήνυμα για τους αποφοίτους στη ζωή σας.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας το Word , επιλέγοντας Νέο , και στη συνέχεια αναζητώντας με λέξη-κλειδί.

Πρότυπο ετικέτας αποφοίτησης ονόματος για Microsoft Publisher ή Word

Αποκλεισμός Όνομα Καπάκι Ετικέτες Εκτυπώσιμη ή πρότυπο για Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν τιμάτε μια μεγάλη ομάδα αποφοίτων, είτε πρόκειται για δείπνο είτε για κάποια άλλη εκδήλωση, αυτά τα δωρεάν πρότυπα ετικετών αποφοίτησης για τον Microsoft Publisher ή το Word είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οργανώσετε τους συμμετέχοντες.

Αυτά μπορούν να εκτυπωθούν σε διάτρητα φύλλα ή ετικέτες αυτοκόλλητων ετικετών, ανάλογα με το χαρτί ειδικού εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας τον Publisher ή το Word , επιλέγοντας New ( Νέα) και έπειτα ψάχνοντας ανά λέξη-κλειδί.

Πρότυπο διδακτικού διπλώματος προσχολικής εκπαίδευσης για το Microsoft Word

Προπτυχιακό Δίπλωμα Αποφοίτησης εκτυπώσιμο ή Πρότυπο για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτά τα ευχάριστα, προσαρμόσιμα πρότυπα διδακτορικής διατριβής για το Microsoft Word δημιουργούν εκτυπώσιμα πιστοποιητικά τα μέλη της τάξης σας μπορούν να πάρουν σπίτι και να μοιραστούν μαζί με την οικογένειά τους.

Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα δωρεάν πρότυπο διπλωματικής αποφοίτησης νηπιαγωγείου από τη Microsoft.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας το Word , επιλέγοντας Νέο , και στη συνέχεια αναζητώντας με λέξη-κλειδί.

Πρότυπο για το πτυχίο Δημοτικού Σχολείου για το Microsoft Word

Δίπλωμα ή Πιστοποιητικό Ακαδημαϊκών Θεμάτων για εκτύπωση για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Κάντε την ημέρα ειδικά για τους νέους αποφοίτους σας με ένα Πρότυπο Δίπλωμα Αποφοίτησης Δημοτικού Σχολείου για το Microsoft Word. Εκτυπώστε την ή στείλτε την στον παραλήπτη ψηφιακά.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας το Word , επιλέγοντας Νέο , και στη συνέχεια αναζητώντας με λέξη-κλειδί.

Πρότυπο διπλώματος αποφοίτησης γυμνασίου για το Microsoft Word

Fancy Πρότυπο Διπλώματος Αποφοίτησης Γυμνασίου ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το Πρότυπο Διπλώματος Γυμνασίου για το Microsoft Word μπορεί να προσαρμοστεί και για τα γυμνάσια.

Προσαρμόστε αυτό ως εκτυπώσιμο ή ψηφιακό φόρο τιμής σε ό, τι έχουν επιτύχει οι απόφοιτοι στη ζωή σας.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας το Word , επιλέγοντας Νέο , και στη συνέχεια αναζητώντας με λέξη-κλειδί.

Πρότυπο άλμπουμ φωτογραφιών αποφοίτησης για το Microsoft PowerPoint και το Word

Παρουσίαση φωτογραφίας αποφοίτησης Πρότυπο παρουσίασης διαφανειών για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αφού κάνετε όλες αυτές τις αναμνήσεις αποφοίτησης, καταγράψτε και μοιραστείτε το με το δωρεάν πρότυπο άλμπουμ φωτογραφιών της Microsoft για το Microsoft PowerPoint.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας το PowerPoint ή το Word (θα βρείτε ένα που έχει διαφορετικό στυλ, αλλά διαθέτει και φωτογραφίες), επιλέγοντας Νέα και , στη συνέχεια, αναζήτηση ανά λέξη-κλειδί.