Καλύτερες δωρεάν εφαρμογές πλοήγησης GPS από τη σειρά σας

Οι δωρεάν εφαρμογές περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, οδηγίες στροφής προς τα πίσω

Με εταιρείες όπως η Google και η Apple που δαπανούν δισεκατομμύρια για τους πόρους χαρτογράφησης και περιστροφής προς τα πίσω και προσφέροντας μεγάλες εφαρμογές, όπως τους Χάρτες Google και τους Χάρτες της Apple δωρεάν, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε για μια κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης GPS. Υπάρχουν όμως και άλλες δωρεάν εφαρμογές πλοήγησης που ίσως δεν έχετε ακούσει, συμπεριλαμβανομένων των Waze και MapQuest, που έχουν μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά που αξίζει να εξεταστούν. Η πλοήγηση από τη μία πλευρά στην άλλη είναι ένα βασικό στρατηγικό μέρος των σχεδίων των εταιρειών για την κυριαρχία της αναζήτησης και εσείς ο καταναλωτής επωφελείται από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές.

Οι Χάρτες της Apple, με οδηγίες στροφής προς τα πίσω και κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο

Η εφαρμογή Χάρτες της Apple έχει ωριμάσει σε ένα ακριβές και χρήσιμο προϊόν. μήλο

Η εφαρμογή "Χάρτες της Apple" κατέληξε σε δύσκολη αρχή πριν από μερικά χρόνια, με πολλές ανακρίβειες και ασυνέπειες στη βάση δεδομένων της. Όμως, η Apple έχει επενδύσει από τότε τεράστιους πόρους στους Χάρτες, καθώς επίσης και την Google ως τους κύριους χάρτες και τον παροχέα διευθύνσεων της Apple iOS. Η Apple Maps έχει αναδειχθεί ως ένα πιο ακριβές και πλήρες προϊόν, άξια του οικοσυστήματος λογισμικού που καταλαμβάνει.

Οι χάρτες λειτουργούν απρόσκοπτα σε όλες τις συσκευές της Apple. Σε αντίθεση με τους Χάρτες Google, δεν είναι διαθέσιμο για smartphone Android OS και άλλες συσκευές. Οι τελευταίοι Χάρτες για iOS 8 περιλαμβάνουν τα βασικά στοιχεία, όπως αναζήτηση, ομιλίες κατευθυντήριες γραμμές δρόμου ανά στροφή και ακριβή ανίχνευση και αποφυγή κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

Ορισμένες από τις πιο δροσερές λειτουργίες των Χαρτών της Apple περιλαμβάνουν διαδραστικές προβολές 3D και δυνατότητα περιπλάνησης σε μεγάλες πόλεις και ορόσημα.

Συμβουλή: Μάθετε να χρησιμοποιείτε το Siri για να λαμβάνετε οδηγίες για εσάς καθώς οδηγείτε. Ο έλεγχος φωνής είναι πολύ πιο ασφαλής από ό, τι προσπαθείτε να πληκτρολογήσετε προορισμούς. Συμβουλή: Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες προορισμών και να προγραμματίσετε ταξίδια που μπορείτε να στείλετε σε άλλες συσκευές της Apple όταν συνδεθείτε στο iCloud.

Τους Χάρτες Google, συμπεριλαμβάνοντας οδηγίες στροφής προς τα πίσω και κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο

Οι Χάρτες Google περιλαμβάνουν ενημερωμένες πληροφορίες και κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο. Google

Η Google πρωτοστάτησε στην κατηγορία των δωρεάν εφαρμογών πλοήγησης με τους Χάρτες Google και η εταιρεία εξακολουθεί να υποστηρίζει μια τεράστια και δαπανηρή προσπάθεια να διατηρήσει τους Χάρτες Google ως έναν ακριβή και χρήσιμο πόρο παγκοσμίως. Η Google διατηρεί μεγάλο στόλο οχημάτων, για να μην αναφέρουμε σακίδια και άλλες εξειδικευμένες συσκευές εξοπλισμένες με κάμερες και GPS για να επαληθεύσουμε την «αλήθεια του εδάφους» των προϊόντων χαρτών της.

Με τους Χάρτες Google, μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μαζικές επιχειρήσεις και σημεία ενδιαφέροντος της Google, κατευθυντήριες οδηγίες για ομιλούμενες οδούς, εικόνες οδού, ανίχνευση και αποφυγή κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα. Επίσης, η Google διατηρεί στην εφαρμογή της ακριβείς και ενημερωμένες οδηγίες πεζοπορίας, διαμετακόμισης και ποδηλασίας (συμπεριλαμβανομένων των ποδηλατοδρόμων και των οδών φιλικών προς το ποδήλατο).

Οι Χάρτες Google παρέχονται δωρεάν στα περισσότερα τηλέφωνα λειτουργικού συστήματος Android και μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν στο iPhone της Apple μέσω του App Store.

Συμβουλή: Αγγίξτε την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να επιλέξετε οδηγίες για το αυτοκίνητο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το περπάτημα και ακόμη και τις οδηγίες για ποδηλασία.

Η εφαρμογή πλοήγησης Waze GPS περιλαμβάνει δεδομένα που παρέχονται από το χρήστη, σε πραγματικό χρόνο

Το Waze περιλαμβάνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο που συνέβαλαν οι χρήστες. Waze

Η Waze ξεκίνησε ως ανεξάρτητος προγραμματιστής εφαρμογών με τη φωτεινή ιδέα να επιτρέψει στους χρήστες να παρέχουν ο ένας τον άλλο πληροφορίες ταξιδιού σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας , εμπόδια, ατυχήματα και πολλά άλλα. Το Waze αγοράστηκε από την Google το 2013, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί μια εξαιρετικά καλή δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης GPS turn-by-turn.

Με τις περισσότερες εφαρμογές, για παράδειγμα, οι επερχόμενες πληροφορίες κυκλοφορίας αντιπροσωπεύονται από μια κίτρινη ή κόκκινη γραμμή και ίσως από ένα εικονίδιο ατυχήματος. Με το Waze, δεν θα βλέπετε μόνο την καθυστέρηση στη διαδρομή, αλλά τον λόγο του προβλήματος, όπως περιγράφεται από άλλους οδηγούς, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε καλύτερα ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την αλλαγή δρομολόγησης (ή όχι).

Το Waze είναι επίσης κατάλληλο για οδηγούς που έχουν κοινωνική διάθεση και επιθυμούν να ακούν τις σκέψεις και τις παρατηρήσεις των άλλων που ταξιδεύουν. Το Waze διαθέτει επίσης ένα ωραίο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να στέλνετε αυτόματα ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την αναμενόμενη ώρα άφιξής σας στους φίλους μέσω των κοινωνικών μέσων.

Η εφαρμογή MapQuest Free GPS Navigation είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη

Η εφαρμογή πλοήγησης GPS MapQuest είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη. MapQuest

Αν είστε fan του Major League Baseball και θέλετε να προσαρμόσετε την εφαρμογή πλοήγησης με το λογότυπο και τα χρώματα της αγαπημένης σας ομάδας, αυτή είναι η εφαρμογή για εσάς. Το MapQuest συνεργάζεται με το MLB για να το καταστήσει δυνατό. Αλλά πέρα ​​από το ντύσιμο του παραθύρου, το MapQuest είναι μια πολύ συμπαγής και ακριβής εφαρμογή περιήγησης κατά σειρά με μια μακρά ιστορία λεπτομερών και ακριβών δεδομένων.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να την βελτιώσετε (αφαιρέστε όλες τις διαφημίσεις, για παράδειγμα), με αγορά $ 3,99 εντός εφαρμογής. Όλα όσα περιμένετε σε μια καλή εφαρμογή app είναι εδώ, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης και αποφυγής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και της δυνατότητας αυτόματης αποστολής ενημερώσεων πραγματικού χρόνου σχετικά με την ώρα άφιξης στους φίλους και την οικογένεια, εάν το επιθυμείτε.