Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Yahoo Mail

Αν δεν είστε το σωστό άτομο για να χειριστείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προωθήστε το

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για την εργασία και τα προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να συσσωρεύονται στο εισερχόμενό σας Yahoo Mail, εκτός εάν ενεργείτε επ 'αυτών αμέσως. Είναι καλύτερο να απαντήσετε αμέσως αν μπορείτε και σκουπίστε τυχόν ανεπιθύμητα μηνύματα. Ωστόσο, μερικές φορές λαμβάνετε ένα μήνυμα στον λογαριασμό σας Yahoo Mail που θέλετε να αντιμετωπίσετε αμέσως, αλλά δεν είστε το καλύτερο άτομο για να κάνετε ό, τι απαιτείται. Ίσως χρειάζεστε πληροφορίες από κάποιον άλλο για να μπορέσετε να δράσετε σε αυτό. Ίσως θέλετε να μοιραστείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Είναι εύκολο να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε ένα αίτημα στο σωστό άτομο ή άτομα, να μοιραστείτε ένα ενδιαφέρον θέμα ή να αντιγράψετε μηνύματα σε διαφορετικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail. Μπορείτε να επιλέξετε να προωθήσετε μόνο το τμήμα κειμένου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να συμπεριλάβετε όλα τα στοιχεία και τις εικόνες εμπλουτισμένου κειμένου .

Προώθηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Yahoo Mail

Για να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail:

Αν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει ήδη προωθηθεί μία ή περισσότερες φορές πριν φτάσει σε εσάς, πάρτε λίγο χρόνο για να το καθαρίσετε πριν προωθήσετε τον εαυτό σας. Καταργήστε όλους τους παραλήπτες που δεν χρειάζεται να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που προωθήθηκε και καταργήστε το περιττό επαναλαμβανόμενο αναγραφόμενο υλικό από το σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.