Τα 9 καλύτερα ρολόγια συναγερμού για αγορά στο 2018

Αυτοί οι κορυφαίοι ξυπνητήρι θα σιγουρευτούν ότι δεν θα ξαναβρεθείτε ξανά

Είτε πρόκειται για μια εβδομάδα ή για το Σαββατοκύριακο, ο αγώνας για να σηκωθεί και να βγει από το κρεβάτι είναι μια μάχη που όλοι μας αντιμετωπίζουμε. Ενώ το ξυπνητήρι smartphone έχει τη θέση του ως ειδική συσκευή για πολλούς ανθρώπους, υπάρχουν ακόμα πολλές φανταστικές επιλογές για εκείνους που επιθυμούν να χωρίσουν τις καθημερινές τους συσκευές από τις πρωινές ρουτίνες τους και να χρησιμοποιήσουν ένα "παλιομοδίτικο" ξυπνητήρι. Η πληθώρα των διαθέσιμων επιλογών περιλαμβάνει ψηφιακά ή παλιά σχολικά αγαπημένα και μπορεί να είναι φθηνή ή ακριβή ανάλογα με το τι ψάχνετε. Ευτυχώς, ανεξάρτητα από την προτίμησή σας, ένα από τα καλύτερα ξυπνητήρια που ακολουθούν θα είναι τέλειο ως τηλεφωνική κλήση για το πρωινό σας.

Κομψό και απλό, το ξυπνητήρι CubieTime είναι ιδανικό για το σπίτι, αλλά μπορεί να βρεθεί και σε δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, χάρη στο εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας. Τροφοδοτείται μέσω καλωδίου τροφοδοτικού εναλλασσόμενου ρεύματος, το CubieTime περιλαμβάνει δύο μπαταρίες AAA για εφεδρική μπαταρία στην πιθανότητα διακοπής ρεύματος. Ζυγίζοντας 1,7 λίβρες, μετρά ένα σχετικά μικρό 4,5 x 4,5 x 1,75 ίντσες σε αποτύπωμα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ακόμη και ένα μικρό κομοδίνο. Αν αυτό που ακολουθείτε είναι μια ελκυστική, απλοποιημένη επιλογή που είναι αξιόπιστη, το CubieTime είναι μια φανταστική επιλογή.

Το CubieBlue είναι ένα ξυπνητήρι που συνοδεύει την αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth και είναι ακόμη ικανό να φορτίζει το smartphone σας. Ο νυχτερινός συναγερμός είναι εύκολος στη ρύθμιση και υπάρχει μια ένδειξη φωτισμού για να κρατήσετε το ελάχιστο φωτισμό, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε. Υπάρχει επίσης ένας συναγερμός μιας ημέρας για ξεχωριστούς χρόνους αφύπνισης, καθώς και μια λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης για την εποχή της θερινής ώρας, σφιγκτήρα ασφαλείας και δύο θύρες USB για τη διατήρηση του φορτιστή σας, έτσι είναι έτοιμο το επόμενο πρωί. Ζυγίζει μόλις 2,8 κιλά μέτρα 4,5 x 4,5 x 4,5 ίντσες.

Η ιδέα ενός ευγενικού ξυπνητηριού αφύπνισης εξακολουθεί να έχει πολλούς σκεπτικιστές, αλλά το Philips HF3520 έχει σχεδιαστεί για να μιμείται την ανατολή του ηλίου το πρωί. Η ελπίδα πίσω από το σχεδιασμό της Philips είναι ότι ο εγκέφαλος διεγείρεται στο σημείο που λέει στο σώμα σας "είναι καιρός να σηκωθεί", που επιτρέπει μια πολύ πιο φυσική εμπειρία πρωινού. κουδουνίσματα και κουμπιά snooze.Η έγχρωμη οθόνη προσφέρει μια φυσική εμπειρία φωτισμού μαζί με πέντε ήχους ήχου αφύπνισης.Αν θέλετε να συνδυάσετε τις καλύτερες λειτουργίες αφύπνισης και παλιάς σχολικής εκπαίδευσης, Ανοίξτε το ρολόι ξυπνητηριού μόνο σε περίπτωση που το φωτιστικό κλίνει ελαφρώς και ακούγεται απαλά για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε εξομολογώντας έναν πιο φυσικό τρόπο να εισέλθετε στον ύπνο REM.Με 20 συνολικά ρυθμίσεις φωτεινότητας ο φωτισμός αρχίζει σταδιακά να αυξάνεται στα 20 έως 40 λεπτά πριν από την επιλεγμένη ώρα συναγερμού.

Με τη μεγάλη οθόνη 1.4 ιντσών με υπερμεγέθη κόκκινο αριθμό σε μια μαύρη οθόνη LED, το ψηφιακό ξυπνητήρι RCA είναι μια τέλεια, φιλική προς το προϋπολογισμό, χωρίς συσκευές περιπλάνησης. Το μεγάλο κουμπί πλήρους μήκους αφύπνισης καθιστά εύκολο το κολύμπι όταν το κεφάλι σας είναι ακόμη σωστά θαμμένο σε ένα μαξιλάρι που σας επιτρέπει να περάσετε λίγα επιπλέον λεπτά ξεκούρασης πριν να αντιμετωπίσετε την ημέρα. Ζυγίζοντας ένα εξαιρετικά ελαφρύ .2 ουγκιά και μέτρηση 5 x 4 x 6 ίντσες, το RCA προσφέρει μια επαναλαμβανόμενη επιλογή snooze και μια λειτουργία συναγερμού "no-stress". Επιπλέον, ο RCA προσφέρει εφεδρική μπαταρία μέσω μιας μπαταρίας 9V που αγοράστηκε ξεχωριστά.

Ένα ξυπνητήρι που μπορεί να προβάλει το χρόνο στον τοίχο, στην οροφή ή σχεδόν σε οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να ακούγεται ανόητο με την πρώτη ματιά, αλλά το ξυπνητήρι Mesquool είναι κάτι άλλο εκτός από αυτό. Στην πραγματικότητα, η κατοχή ενός ξυπνητηριού προβολής εισάγει έναν μοναδικό τρόπο επίλυσης ενός προβλήματος που δεν έχετε εντοπίσει ποτέ. Η προβολή του χρόνου στο ανώτατο όριο πάνω από το κρεβάτι μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος να αφήσετε γρήγορα μια ματιά εκείνη τη στιγμή χωρίς ποτέ να χρειαστεί να σηκώσετε το κεφάλι σας. Υπάρχουν και πρόσθετα χαρακτηριστικά σε αυτό το ψηφιακό αγαπημένο, συμπεριλαμβανομένων των διπλών συναγερμών, του ραδιοφώνου AM / FM και της επιλογής μεταξύ βομβητή ή ραδιοφωνικού ήχου για το ξυπνητήρι αφύπνισης.

Υπάρχουν επιπλέον επιπλέον λειτουργίες, όπως εφεδρική μπαταρία, φόρτιση USB υψηλής ταχύτητας και ρύθμιση της θερινής ώρας. Ο ρυθμιστής τριών λειτουργιών διατηρεί την προβολή που προβάλλεται ή ο χρόνος απευθείας στο ρολόι είναι πολύ φωτεινό καθ 'όλη τη διάρκεια της βραδιάς στην οθόνη 1,8 ιντσών. Ζυγίζοντας 15,2 ουγκιές και μέτρηση 6,7 x 1,2 x 1,6 ίντσες, το ξυπνητήρι Mesquool και η 180-περιστρεφόμενη προβολή του μπορεί να είναι όλα όσα δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε.

Οι ημέρες του ψηφιακού ξυπνητηριού είναι σε πλήρη ισχύ, αλλά η απλοποιημένη φύση ενός αναλογικού ξυπνητηριού δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Εάν θέλετε να παραλείψετε όλα τα πρόσθετα και να μην παράσχετε τον εαυτό σας τίποτα περισσότερο από έναν συναγερμό αφύπνισης, ο αναλογικός συναγερμός Pluteck που δεν ταιριάζει είναι η απάντηση. Διαθέτοντας μια εντελώς αθόρυβη λειτουργία χωρίς κανένα ενοχλητικό ήχο τρεμοπαίγματος, το Pluteck προσφέρει ένα ανερχόμενο συναγερμό τριών ηχητικών σημάτων που αυξάνει την ένταση σε τρία στάδια μέχρι να σβήσει ο συναγερμός ή να πιεστεί η γραμμή αναβολής. Μόλις πιέσετε το κουμπί αναβολής, ο συναγερμός θα επιστρέψει κάθε πέντε λεπτά μέχρι να απενεργοποιηθεί με το χέρι. Ένα ενσωματωμένο νυχτερινό φως επιτρέπει την εύκολη προβολή της ώρας το βράδυ με την απλή πίεση ενός επάνω κουμπιού για να αποφύγετε ένα πλήρες φως λειτουργίας που μπορεί να επηρεάσει τους ελαφρούς στρωτήρες. Λειτουργώντας σε μία μπαταρία AA, το ξυπνητήρι 3,2 ουγκιών μετρά μόνο 3 x 1,6 x 3,2 ίντσες σε μέγεθος.

Εάν είναι ξυπνητήρι με όλα τα κουδούνια και σφυρίχτρες που θέλετε, το iHome IPLWBT5B ξυπνητήρι είναι η καλύτερη επιλογή γύρω. Είναι συμβατό με τα iPhone 7/7 Plus της Apple και το iPhone 6/6 Plus μέσω της ενσωματωμένης αποβάθρας κεραίας και υπάρχει επίσης ένας πρόσθετος σταθμός φόρτισης για το ρολόι της Apple. Επιπλέον, εάν ένα smartphone Android είναι περισσότερο το στυλ σας, υπάρχει ένας φορτιστής USB για οποιαδήποτε συσκευή έτοιμη με USB.

Με τη λειτουργικότητα του smartphone που περιλαμβάνεται, μπορείτε να ξυπνήσετε τον ήχο Bluetooth, την ακινητοποιημένη συσκευή αστραπής, το ραδιόφωνο FM ή έναν από τους ενσωματωμένους ήχους ή τους ήχους του βομβητή. Με ευγένεια της λειτουργίας του smartphone, υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο για τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και τα πλήκτρα αποστολής και τερματισμού.

Οι διπλοί συναγερμοί μπορούν να βοηθήσουν να ξυπνήσουν διαφορετικά άτομα σε διαφορετικούς χρόνους μαζί με ένα πρόγραμμα 7-5-2 για έναν συναγερμό που επαναλαμβάνεται εβδομαδιαίως, μόνο κατά τις εργάσιμες ημέρες ή μόλις τα σαββατοκύριακα. Ζυγίζοντας 2.93 λίβρες και μέτρηση 4.65 x 9.46 x 4.1 ίντσες, το iHome είναι μεγαλύτερο από τα περισσότερα αυτόνομα ξυπνητήρια, αλλά προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα για το μέγεθός του.

Μοναδικά στυλ, αυτό το χαλί / χαλί ξυπνητήρι προσφέρει μια λειτουργία snooze που λειτουργεί μόνο όταν στέκεστε πάνω σε αυτό. Στην πραγματικότητα, πρέπει να κάνετε περισσότερα από ό, τι αγγίξτε απαλά το στρώμα πριν σέρνετε πίσω στο κρεβάτι. Το χαλί Witwatia απαιτεί τρία δευτερόλεπτα πίεσης πριν να σταματήσει ο συναγερμός. Εάν θέλετε μια γρήγορη ειδοποίηση σχετικά με την ώρα της ημέρας, μπορείτε να σταθείτε στο έξυπνο ρολόι στην επάνω αριστερή γωνία ή απλώς να την αγγίξετε με το δάκτυλό σας για να δείτε γρήγορα την τρέχουσα ώρα. Φτιαγμένο από αφρό υψηλής πυκνότητας, υπάρχει μια αναμφισβήτητη απαλότητα σε αυτό το ξυπνητήρι, γεγονός που καθιστά τη χαρά να μπαίνεις κάθε πρωί. Επιπλέον, μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τον ήχο συναγερμού συνδέοντας ένα καλώδιο USB και προσθέτοντας νέους ήχους μέσω υπολογιστή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο συναγερμός ευαισθησίας στην πίεση είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά διαφορετικό είναι καλό και αυτό ακριβώς μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να ξεκινήσετε το πρωί.

Φορητό και εύκολα συσκευασμένο σε σακίδιο ή carry-on, το ξυπνητήρι Casio TQ140 είναι ιδανικό για ζωή στο δρόμο. Διαθέτοντας ένα συναγερμό μπιπ, η αναλογική οθόνη τριών χεριών δεν προσφέρει καμία λαβή ή φανταχτερά χαρακτηριστικά. Απλά παίρνετε το συναγερμό που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ώρα σας ενώ ταξιδεύετε. Ζυγίζοντας μόλις 2,9 ουγκιές και μέτρηση 2,2 x 1,3 x 2,2 ίντσες, το Casio είναι τόσο βασικό όσο και με τα ξυπνητήρια. Online σχόλια εγκωμιάζουν την ακριβή χρονομέτρηση και την απότομη εμφάνιση. Τροφοδοτείται από μια μόνο μπαταρία AA που περιλαμβάνεται.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .