Τα 7 καλύτερα φορητά DVD και Blu-Ray Players να αγοράσουν το 2018

Παρακολουθήστε τις ταινίες σας εν κινήσει

Στον σημερινό κόσμο των μέσων ροής, η προβολή με βάση το δίσκο μπορεί να φαίνεται σαν μια τεχνολογία που έχει υποβιβαστεί εδώ και πολύ καιρό στην αρχαία ιστορία. Αν και οι φορητοί Blu-ray και DVD παίκτες μπορεί να μην είναι το πιο καυτό εμπόρευμα στην αγορά, παραμένουν μια φανταστική επιλογή για οδικά ταξίδια, πτήσεις και κάθε άλλη περίπτωση όπου χρειαζόμαστε μεγάλη απόσπαση της προσοχής. Απλή, λειτουργική και με αρκετά χαρακτηριστικά για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας, εδώ είναι οι επιλογές μας για τους καλύτερους φορητούς Blu-ray και DVD players που θα σας βοηθήσουν ακόμα πιο άνετα στο ταξίδι σας.

Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016, το φορητό DVD / CD player της NaviSkauto με χωρητικότητα 4,3 λιβρών και 12,5 ιντσών αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οδικά ταξίδια ή ακόμα και από την άνεση του καναπέ σας. Η οθόνη 12,5 ιντσών προσφέρει ανάλυση οθόνης 1366 x 768 και ακόμα περιστρέφεται 270 μοίρες, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη γωνία για προβολή. Ανταγωνίζεται ένα φορητό υπολογιστή 13 ιντσών, το οποίο καθιστά μακρές συνεδρίες θέασης περισσότερο από διαχειρίσιμες.

Ευτυχώς, η συμπερίληψη μιας ισχυρής μπαταρίας επιτρέπει έως και πέντε ώρες χρόνου εκτέλεσης, οπότε θα βρείτε αρκετό χυμό για περίπου δύο DVD πριν χρειαστεί να φορτιστεί ξανά. Επιπλέον, το NaviSkauto περιλαμβάνει την "τελευταία μνήμη", η οποία προσφέρει διόρθωση σφαλμάτων κατά την αναπαραγωγή και παίρνει εκεί όπου σταματήσατε με κάθε νέα ενεργοποίηση. Προσθέστε ένα αναγνώστη καρτών USB / SD / MMC για πρόσθετες μορφές βίντεο και αυτό το φορητό DVD player είναι έτοιμο για το δρόμο.

Αφήστε το iPad και το συνδεδεμένο στο Internet κόσμο στο σπίτι με το φορητό DVD και CD player SYNAGY A10 των 3,3 λιβρών. Διαθέτοντας μια οθόνη ανάλυσης 10.1 ιντσών TFT 1024 x 600 που περιστρέφεται σε πλήρη 270 μοίρες, η μονάδα αυτή παρέχει αρκετούς λόγους να ξεφύγει από τη ζωή των δισκίων και να εστιάσει αποκλειστικά στο νεότερο DVD pickup σας. Το SYNAGY περιλαμβάνει υποστήριξη για όλους τους τύπους DVD και CD, καθώς και εικόνες JPEG για προβολή εικόνων εν κινήσει.

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας 2,5-3 ωρών, υπάρχει μόνο αρκετό περιθώριο για να παρακολουθήσετε ένα DVD προτού απαιτήσετε επαναφόρτιση, αλλά μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας τον ήχο του ηχείου. Ευτυχώς, μπορείτε να επαναφορτίσετε τη μονάδα ενώ βρίσκεστε σε κίνηση μέσα σε ένα όχημα μέσω ενός φορτιστή αυτοκινήτου που περιλαμβάνεται, για να αποφευχθεί ο περιορισμός της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, υπάρχει μια πρόσθετη θύρα USB και κάρτα SD, καθώς και ένα τηλεχειριστήριο για να ολοκληρώσετε το σετ χαρακτηριστικών.

Διατίθεται σε πολλά χρώματα, ο φορητός φορέας DVD SDVD7049 της Sylvania, φορητός DVD επτά ιντσών, είναι υπέροχος αν έχετε προϋπολογισμό. Συνδυάζοντας ενσωματωμένα ηχεία, εργονομική λαβή μεταφοράς και οθόνη ευρείας οθόνης, όλα αυτά καθιστούν αυτό μια φορητή επιλογή που είναι κατάλληλη για οδικά ταξίδια ή για να παρακολουθήσετε ένα βίντεο όταν πηγαίνετε στο σπίτι από το σχολείο. Επιπλέον, υπάρχει ένα μοντέλο 10 ιντσών που διατίθεται με το ίδιο χρώμα που διαδίδεται και με τον ίδιο τρόπο χειρισμού που βασίζεται σε μορφή για λίγα δολάρια περισσότερο.

Προσθέστε τη συμβατότητα με DVD, CD και MP3 και η Sylvania προσφέρει αρκετά χαρακτηριστικά για να κάνει το μοντέλο επτά ιντσών δύσκολο να περάσει. Περιλαμβάνεται στη συσκευασία τόσο ένα φτηνό ακουστικό, όσο και ένα τηλεχειριστήριο για την υποβοήθηση των μικρών αν οδηγείτε μπροστά ή παρακολουθείτε από άλλο δωμάτιο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα φορητό DVD player 15,6 ιντσών θα σας κάνει να διπλασιάσετε, αλλά η Sylvania την χτυπά έξω από το πάρκο με αυτή την οθόνη μεγέθους φορητού υπολογιστή. Διαθέτοντας 270 μοίρες περιστροφής, η οθόνη 15,6 ιντσών προσφέρει άφθονο χώρο στην οθόνη για να απολαύσει τις τελευταίες εκδόσεις DVD σε ένα πακέτο που είναι μόλις 5 κιλά. Ενώ έχει μόλις 2,5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο ενσωματωμένος αναγνώστης καρτών επιτρέπει την προσθήκη ταινιών με μορφή MP4 και DIVX για να ξεπεράσουν το χώρο DVD.

Εάν θέλετε να πάρετε άνετα, διπλώστε το επίπεδο Sylvania και παρακολουθήστε το σε οποιαδήποτε θέση που αισθάνεται καλύτερα. Υπάρχει ένα πρόσθετο τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της συσκευής αναπαραγωγής από απόσταση, καθώς και ένας μετασχηματιστής εναλλασσόμενου ρεύματος αυτοκινήτου που περιλαμβάνεται για όλη την ισχύ που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια οδικής διαδρομής. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα διπλά στερεοφωνικά μεγάφωνα πλήρους εμβέλειας προσφέρουν καθαρό και καθαρό ήχο. Με μια μεγάλη οθόνη και αναπαραγωγή αντί σοκ για να αποφύγετε παραλείψεις, αυτό το φορητό DVD player είναι δύσκολο να περάσει.

Με μια μεγάλη οθόνη 14,1 ιντσών, ο φορητός φορέας DVD THZY DR.J προσφέρει έναν μεγάλο συνδυασμό μεγέθους, φορητότητας και διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Η οθόνη TFT 1200 x 800 ίσως να μην συγκρίνεται με τη σημερινή καλύτερη ανάλυση των smartphone, αλλά είναι πολύ καλή (και μεγάλη) για την προβολή πολλαπλών ταινιών σε μία μόνο συνεδρία. Η περιστροφική περιστροφή 270 μοιρών και η περιστροφή 180 μοιρών επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση, ώστε να μπορείτε γρήγορα να βρεθείτε άνετα σε έναν καναπέ, σε μια καρέκλα ή ακόμα και σε ένα αεροπλάνο. Ανθεκτικό στις κραδασμούς, το υλικό THZY μπορεί να τραβήξει και να συνεχίσει, ενώ η διάρκεια ζωής των μπαταριών 6000mAh επτά ωρών μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε από δύο έως τρεις ταινίες σε μία κίνηση, ανάλογα με το μήκος του τίτλου. Τα διαθέσιμα αξεσουάρ περιλαμβάνουν προσαρμογέα καθίσματος αυτοκινήτου που επιτρέπει στα παιδιά στο πίσω κάθισμα να παρακολουθούν DVD, ενώ το DR.J είναι αναρτημένο σε προσκέφαλο. Επιπλέον, ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο επιτρέπει την εύκολη λειτουργία εάν το DR.J είναι τοποθετημένο σε ένα τραπέζι μπροστά σας.

Η απεικόνιση NaviSkauto 10,2 ιντσών 1024 x 600 με 4 λιβρες προσφέρει έναν εντελώς νέο παράγοντα μορφής για τον φορητό κόσμο του DVD. Ο σχεδιασμός που βασίζεται στο kickstand είναι λεπτότερος και πιο φορητός σε μορφή τύπου δισκίου που είναι πιο εύκολη στη μεταφορά και ρύθμιση. Ως μπόνους, το NaviSkauto είναι αδιάβροχο IP67, το οποίο το καθιστά κατάλληλο για όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης από την πισίνα ή τον ωκεανό για τους μικρούς ή τους ενήλικες. Έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας πέντε ώρες πριν απαιτήσει επαναφόρτιση.

Η φορητή συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray BDPSX910 της Sony είναι μια φανταστική επιλογή με υψηλή τιμή εισόδου. Παρόλο που μπορεί να σας κοστίσει λίγο περισσότερο από κάποιες άλλες επιλογές, η Sony διαθέτει μια εξαιρετική οθόνη εννέα ιντσών υψηλής ανάλυσης που περιστρέφεται 180 μοίρες, συμπεριλαμβανομένου ενός προσανατολισμού επίπεδης προβολής που θα πρέπει να αισθάνεται πολύ οικεία στους χρήστες tablet. Η συμπεριλαμβανόμενη μπαταρία είναι καλή για διάρκεια μέχρι και 4,5 ώρες προβολής, γεγονός που την καθιστά έτοιμη να αναλάβει περίπου δύο ταινίες πλήρους μήκους προτού απαιτήσετε επαναφόρτιση.

Έχει επίσης ενσωματωμένη έξοδο HDMI που μετατρέπει αμέσως τη μονάδα Sony σε μια τυπική συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray που συνδέεται με οποιαδήποτε τηλεόραση έτοιμη για HDMI. Προαιρετικά πλήκτρα με ευαισθησία στην αφή περιβάλλουν την οθόνη με εύκολες και οικείες επιλογές, όπως αναπαραγωγή, διακοπή, γρήγορη προώθηση και παύση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .