Πώς να γράψετε μια Πολιτική Σχολίων στο Blog

Μια πολιτική σχολίων ιστολογίου ενθαρρύνει ειλικρινείς παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές ενός επιτυχημένου ιστολογίου είναι η συζήτηση που γίνεται μέσω των σχολίων που δημοσιεύουν οι επισκέπτες στις αναρτήσεις ιστολογίου. Ωστόσο, οι συνομιλίες σχολίων μπορεί μερικές φορές να έχουν αρνητική στροφή ή να διαθέτουν συνδέσμους ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Γι 'αυτό είναι χρήσιμο να έχετε μια πολιτική σχόλιων blog, ώστε οι επισκέπτες να κατανοούν τι είναι και δεν είναι αποδεκτό όταν σχολιάζετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας.

Γιατί χρειάζεστε μια Πολιτική Σχολής στο Blog

Ένας από τους κύριους σκοπούς της ενθάρρυνσης των σχολίων σε ένα blog είναι να προωθηθεί μια αίσθηση της κοινότητας. Εάν η ενότητα σχολίων σας είναι γεμάτη από αγενείς παρατηρήσεις, spam και διαφημιστικό περιεχόμενο, η κοινότητα ξεχειλίζει. Όταν δημοσιεύετε μια πολιτική σχολίων και την επιβάλλετε, παρέχετε μια καλύτερη εμπειρία για τα άτομα που θέλετε να σχολιάσετε στο ιστολόγιό σας. Παρόλο που μια πολιτική σχολίων μπορεί να αποθαρρύνει μερικούς ανθρώπους από την απόσπαση, πιθανώς δεν είναι οι άνθρωποι που θέλετε να δημοσιεύσετε ούτως ή άλλως.

Θα χρειαστεί να προσαρμόσετε την πολιτική σχολίων blog σας ώστε να ταιριάζει στο ιστολόγιό σας. Ενώ μπορείτε να απαγορεύσετε την ομιλία μίσους, δεν πρέπει να απαγορεύσετε κάθε διαφωνία με το ιστολόγιό σας. Το θέμα είναι να συνδεθείτε με τους επισκέπτες του ιστολογίου σας και τα ειλικρινή αρνητικά σχόλια σχετικά με το θέμα σας δίνουν την ευκαιρία να απαντήσετε σε μια κριτική.

Μια πολιτική δείγματος ιστολογίου σχολίων είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε όταν γράφετε μια πολιτική σχολίων για το ιστολόγιό σας. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική σχολιασμού ιστολογίων δείγματος και πραγματοποιήστε οποιεσδήποτε αλλαγές είναι απαραίτητες για να ταιριάξετε τους στόχους σας για το ιστολόγιό σας.

Δείγμα Πολιτικής Σχολής στο Blog

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και ενθαρρυνθούν σε αυτόν τον ιστότοπο, αλλά υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου τα σχόλια θα επεξεργαστούν ή θα διαγραφούν ως εξής:

Ο ιδιοκτήτης αυτού του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί ή να διαγράψει τα σχόλια που υποβάλλονται στο ιστολόγιο χωρίς προειδοποίηση. Αυτή η πολιτική σχολίων μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική σχολιασμού, ενημερώστε μας στο [πληροφορίες επικοινωνίας με το blog].