Τα 10 καλύτερα ηχεία surround ήχου που θα αγοράσουν το 2018

Φέρτε την εμπειρία κινηματογράφου στο σαλόνι σας

Για πολλούς, η κορυφή της αληθινής οικιακής ψυχαγωγίας βρίσκεται στη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη. Ωστόσο, αν δεν έχετε εξαιρετικό ήχο, εξακολουθείτε να έχετε μόνο τη μισή εμπειρία. Ενώ μερικές τηλεοράσεις έχουν αρκετά αξιοπρεπή ηχεία για γενική προβολή, όταν πρόκειται να πάρει σοβαρά την προβολή στο σπίτι σας, θα χρειαστείτε κάτι που έχει λίγο περισσότερη γροθιά.

Ευτυχώς, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι μεγάλος ή μικρός, εάν πηγαίνετε ενσύρματα ή ασύρματα (μάθετε πώς να αποκρύψετε τα καλώδια των ηχείων ), δεν υπάρχει έλλειψη συστημάτων surround ήχου οικιακού κινηματογράφου και οι κορυφαίες επιλογές μας παρακάτω θα ταιριάζουν τόσο στις ανάγκες σας όσο και στο πορτοφόλι σας.

Σχετική ανάγνωση: Παραγωγή ήχου χωρίς ηχεία

Το σύστημα ηχείων Onkyo SKS-HT540 των 7.1 καναλιών κάνει μια πολυτελή προσθήκη στο υπάρχον home cinema. Σε λιγότερο από $ 350, αυτό το σύστημα θα μπορούσε επίσης να πέσει στην κατηγορία του προϋπολογισμού, αλλά λόγω της αξιοσημείωτης ποιότητας ήχου, προσφέρει τεράστια αξία. Σημειώστε ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε έναν ξεχωριστό δέκτη A / V, αλλά ακόμα και χωρίς να συμπεριλαμβάνεται, η τιμή είναι μια κλοπή.

Εκτός από το ρόπαλο, θα παρατηρήσετε ότι τα ηχεία και το subwoofer είναι πολύ μεγαλύτερα από τα περισσότερα συστήματα. Ακόμα, πολλοί άνθρωποι χαίρονται να θυσιάσουν χώρο για ποιότητα ήχου. Τα αμφίδρομα μπάσα αντανακλαστικά εμπρός, κεντρικά και surround ηχεία παράγουν συνολική ισχύ 130 watt και ένα subwoofer 230 watt περιλαμβάνει οδηγό κώνου 10 ιντσών. Αν και οι σύνδεσμοι σύρματος ελατηρίου αντί για συνδετήρες ανώτερης ποιότητας θα σας υπενθυμίσω ότι κάποιοι θεωρούν αυτό ένα σύστημα προϋπολογισμού, θα το ξεχάσετε το δεύτερο που θα ακούσετε τα καθαρά μπάσα, τα mids και τα ψηλά.

Σε λιγότερο από $ 150, αυτό το σύστημα 5.1 surround από την Yamaha σας προσφέρει μια εξαιρετική ρύθμιση ψυχαγωγίας για μια τιμή που θα σας κάνει να κάνετε διπλή λήψη. Το σύστημα είναι γειωμένο από το 100-watt sub που σας παρέχει ένα εντυπωσιακό χαμηλό τέλος. Υπάρχουν τέσσερα δορυφορικά ηχεία διπλής κατεύθυνσης με μεγάφωνα 2.5 ιντσών και tweeters ½ ιντσών που προορίζονται να τοποθετηθούν στο πίσω μέρος. Το μπροστινό ηχείο αποτελείται από το ίδιο σύνολο (γούφερ 2,5 ιντσών και ηχεία ½ ιντσών), αλλά είναι βελτιστοποιημένο για τοποθέτηση μπροστά και κέντρο της τηλεόρασής σας.

Όλα τα ηχεία είναι τυποποιημένα με μαγνητική θωράκιση και αν βγάλετε τη μαύρη οθόνη από το μπροστινό μέρος, θα δείτε τα άσπρα ακουστικά woofer ενάντια στα περιβλήματα των μαύρων ηχείων. Το εντυπωσιακό βλέμμα αποδίδει φόρο τιμής στα διάσημα οθόνες HS της Yamaha που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικά στούντιο ηχογραφήσεων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το σύστημα είναι ακριβώς αυτό που διαβάζει: ένα σύνολο ομιλητών. Θα χρειαστεί να συνδέσετε το δέκτη με έναν κατάλληλο δέκτη και τα ηχεία αυτά δεν παρέχουν καμία ασύρματη αναπαραγωγή.

Όταν πρόκειται για αφιερωμένο τυχερό παιχνίδι, ο ήχος μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Είτε πρόκειται για ένα παιχνίδι νοσταλγίας με το Doom είτε για την κονσόλα παιχνιδιών της εποχής, ο ήχος surround μπορεί να πάρει την εμπειρία παιχνιδιού σας από τον μέσο όρο έως τον έξω κόσμο. Και το ηχείο Logitech Z906 Surround Sound System είναι η επιλογή μας αν θέλετε πραγματικά μια εμπειρία παιχνιδιού που είναι βυθιστική. Το μοναδικό μοντέλο αυτής της λίστας για να λάβετε πιστοποίηση THX 5.1 (σκεφτείτε Star Wars) προσφέρει ένα σύστημα all-in-one που μπορεί να συνδέσει έως και έξι ξεχωριστές συσκευές. Από το κιβώτιο θα λάβετε πέντε συμπαγή δορυφορικά ηχεία και ένα υπογούφερ που τροφοδοτείται με ισχύ 500 W, κάτι που δύσκολα θα σας χαροποιεί όταν εξετάζετε το πώς το Z906 είναι ένα συμπαγές σύστημα. Τα μπροστινά και τα πίσω δορυφορικά ηχεία είναι πανομοιότυπα με αριστοκρατική σχεδίαση με μάσκα με πλέγμα που προσφέρει περισσότερο από μια τεχνο-κεντρική εμφάνιση από το πιο παραδοσιακό αφιερωμένο τηλεοπτικό σύστημα ήχου surround. Ωστόσο, η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και, ενώ το συνολικό τους σχέδιο τους αντιμετωπίζει ελαφρώς προς τα πάνω όταν είναι επίπεδα, υπάρχουν οπές βιδών στο πίσω μέρος για τοποθέτηση σε τοίχο.

Τρεις ψηφιακές εισόδους στο υπογούφερ επιτρέπουν ταυτόχρονη σύνδεση μεταξύ συσκευής αναπαραγωγής DVD, καλωδιακού κιβωτίου και κονσόλας παιχνιδιών, καθώς και άμεσης εισόδου για υπολογιστές ή είσοδο 3,5 χιλιοστών εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ειδικό MP3 player. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι ότι δεν υπάρχει είσοδος HDMI για ένα Blu-ray player, αλλά καθώς βλέπουμε αυτό το μοντέλο ειδικά για gaming, είναι ένα tradeoff που είμαστε πρόθυμοι να πάρουμε. Μια πρόσθετη έκκληση του Z906 είναι η κονσόλα ελέγχου, μια μονάδα μεγέθους επιφάνειας εργασίας που συνδέει το subwoofer που επιτρέπει τον έλεγχο της έντασης, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορες λειτουργίες ήχου και επίπεδα ρύθμισης για κάθε κανάλι. Αυτό μπορεί να είναι πιο χρήσιμο όταν συνδέεται με έναν υπολογιστή, καθώς το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο έχει την ίδια λειτουργικότητα, γι 'αυτό είναι ένα win-win ανεξάρτητα από τη χρήση.

Όταν πρόκειται για την απόδοση χωρίς παραμορφώσεις, τα δυνατά επίπεδα και τα λαβές σκληρού χτυπήματος, το Z906 παραδίδει. Οι μεμονωμένοι δορυφορικοί οδηγοί δυσκολεύονται λίγο με μουσικά σκαλοπάτια, αλλά αν δεν είστε αφιερωμένος ομιλητής που μπορεί να αντιληφθεί αυτές τις ανωμαλίες, δεν θα παρατηρήσετε. Υπάρχει περισσότερη λεπτομέρεια από το Z906, ώστε να μην βλέπετε ποτέ τα ηχεία της τηλεόρασής σας με τον ίδιο τρόπο. Αυτό μόνο μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή.

Όταν εξετάζουμε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου surround ήχου, ένα soundbar δεν είναι το πρώτο κομμάτι του ακουστικού εξοπλισμού που έρχεται στο νου. Ωστόσο, το SB3851-C0 του Vizio είναι μια εξαιρετική επιλογή φιλική προς τον προϋπολογισμό και το ενσωματωμένο ασύρματο υπογούφερ και δορυφορικά ηχεία είναι μια πρόωρη ματιά στο σχεδιασμό του μελλοντικού συστήματος ήχου surround. Το σύστημα 5.1 καναλιών προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου έως 100 dB με συνολική αρμονική παραμόρφωση μικρότερη του ενός τοις εκατό.

Η συμπερίληψη του κύκλου DTS, του ψηφιακού ή του στούντιο βελτιώνει τον λόγο τιμής προς απόδοση και με το Dolby Digital να το ξεπερνά, υπάρχουν λίγα χαρακτηριστικά που λείπουν σε αυτό το σημείο τιμών. Η ηχητική μπάρα έχει μήκος 38,2 ίντσες και ύψος 3 ίντσες, με βάρος 6,6 λιβρών. Η συμπερίληψη της σύνδεσης Bluetooth σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth, ακόμη και όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη, και το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται στην οθόνη LCD επιτρέπει την εύκολη αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου.

Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη, χάρη στην έλλειψη καλωδίων τόσο στο υπογούφερ όσο και στα δορυφορικά ηχεία. Οι βάσεις τοίχου περιλαμβάνονται, αλλά το Vizio δεν παρέχει τους κατάλληλους συνδετήρες (εξαρτώνται από τον τύπο τοίχου στο σπίτι σας). Η ασύρματη φύση του συστήματος μπορεί να το κάνει επιρρεπές σε δευτερεύουσες παρεμβολές από καιρό σε καιρό από άλλο ασύρματο εξοπλισμό, αλλά είναι ένα πρόβλημα που σπάνια συζητήθηκε μέσω σχολίων του Amazon. Το Vizio ενθαρρύνει επίσης την τοποθέτηση και την ενσωματωμένη τοποθέτηση του ηχείου πέρα ​​από την τυπική επιλογή τοίχου.

Η ίδια η γραμμή ήχου χρησιμοποιείται καλύτερα με τηλεοράσεις που είναι τουλάχιστον 42 ίντσες ή μεγαλύτερες. Τα δορυφορικά ηχεία 3 "x 5.9" x 3 "και το subwoofer 8,3" x 9,1 x 8,3 "είναι ικανά να τοποθετούνται οπουδήποτε σε ένα δωμάτιο μέσου μεγέθους ή μέχρι 60 πόδια στην οπτική επαφή από την μπάρα ήχου. όχι το τυπικό σύστημα ήχου surround σας, αλλά προσφέρει το ίδιο σύνολο χαρακτηριστικών και αναμφισβήτητα καλύτερο ήχο με λιγότερη δυσκολία ρύθμισης.

Όταν πρόκειται για ένα συμπαγές σύστημα ηχείων surround, η υπόθεση είναι ότι το μέγεθος έχει σημασία. Αλλά η επιλογή μας, το σύστημα Home Cinema Monoprice 5.1 αποδεικνύει ότι η θεωρία είναι πολύ λάθος. Στο σύστημα περιλαμβάνονται τέσσερα δορυφορικά ηχεία 5.1 καναλιών, ένα κεντρικό ηχείο και ένα υπογούφερ 8 ιντσών 200 ιντσών. Τα δορυφορικά μεγάφωνα μικρού μεγέθους με τον οδηγό 3 "πολυπροπυλενίου μεσαίας εμβέλειας μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο, παρέχοντας ισχύ 100 watts για την απόλαυση ταινιών και μουσικής. Η εγκατάσταση είναι απλή και απαιτεί μόνο μερικές καλωδιακές συνδέσεις μετά την τοποθέτηση σε τοίχο και είστε εκτός των αγώνων χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.

Το υπογούφερ παρέχει ένα βαθύ μπάσο και τα ηχεία εκπέμπουν θαυμάσια με ήχο πλήρωσης δωματίου και δυναμική αίσθηση. Δυστυχώς, τα πάντα δεν είναι λαμπερά, καθώς ο διάλογος μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται κοίλο που μπορεί να προκαλέσει κάποιο τίναγμα με το κεντρικό κανάλι για να προσπαθήσει να βρει ένα γλυκό σημείο. Συνολικά, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείτε να περάσετε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, περισσότερα για ένα κορυφαίο σύστημα, το Monoprice προσφέρει απίστευτη αξία για τον καθημερινό χρήστη που αναζητά κάτι περισσότερο. Είναι μια εύκολη επιλογή για το αγαπημένο μας συμπαγές σύστημα.

Το σύστημα Onkyo HT-7800 5.1 καναλιών τροφοδοτείται από επτά ηχεία ηχείου και ένα υπογούφερ και έρχεται ακόμη και με δέκτη. Με την ενσωματωμένη υποστήριξη για Chromecast, AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth και μια σειρά από υπηρεσίες μουσικής συνεχούς ροής, δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη τρόπων για να απολαύσετε ήχο στο σύστημα HT-7800. Τα αμφίδρομα μπάσα αντανακλαστικά εμπρός αριστερού και δεξιού ηχείου προσθέτουν τεχνολογία Dolby Atmos για αναπήδηση των ηχητικών εφέ από τις οροφές. Έχει επίσης υποστήριξη για αναπαραγωγή βίντεο 4K και τεχνολογία DTS: X για προσαρμογή δυναμικού εύρους. Είτε πρόκειται για ένα μικρό ή μεσαίο δωμάτιο, το Onkyo είναι εγκατεστημένο σε λιγότερο από μία ώρα, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε αποκλειστικά στον εξαιρετικό ήχο του.

Μοντέρνο και κομψό, το Harman Kardon HKTS 30BQ προσφέρει εξαιρετικό ήχο που δεν κοστίζει μια περιουσία. Το HKTS 30 περιλαμβάνει ένα υπογούφερ ισχύος 200 watt, οκτώ ιντσών, μαζί με τέσσερα ταυτόσημα αμφίδρομα δορυφορικά ηχεία που μπορούν να σταθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια (αλλά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στον τοίχο). Μέσα από κάθε δορυφορικό ηχείο είναι ένα ηχείο 3/4 ιντσών με μαλακό θόλο, καθώς και δύο μονάδες μεσαίου μεγέθους 3,5 ιντσών που κάνουν εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου και καθαρό διάλογο. Τελικά, το HKTS 30BQ προσφέρει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ένα λεπτομερές μεσαίο τμήμα και μια συνολική εμπειρία ακρόασης ζωής.

Σε λιγότερο από 1.000 δολάρια, υπάρχουν αναμφισβήτητα πιο ακριβές επιλογές ηχείων surround ήχου, οι οποίες θα θεωρούνταν "έξαρση". Εάν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών που μπορεί να κυμαίνεται στα χιλιάδες, αν όχι σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Ωστόσο, για λόγους πρακτικότητας, εστιάζουμε σε επιλογές "φιγούρας" για όλους. Η κορυφαία επιλογή μας, η Definitive Technology Pro Cinema 800, είναι κορυφαία ερμηνεύτρια που ξεπερνάει τον βαθμό αποδοχών της.

Ο σχεδιασμός προσελκύει το μάτι σας ακριβώς από το ρόπαλο, ακόμα κι αν με την πρώτη ματιά φαίνεται να είναι απλά ένα άλλο σετ ηχείων που διατίθεται σε μαύρο χρώμα. Τόσο ο διάλογος των ταινιών όσο και τα αντίστοιχα soundtracks παρήγαγαν ένα βαθύ μπάσο που ήταν τελικά καλύτερα από άλλες επιλογές γύρω από το σημείο τιμής των 1.000 $. Δυστυχώς, το Οριστικό υπογούφερ δεν θα κουδουνίζει τα οστά σας όπως κάποια μοντέλα Bose ή Klipsch ανώτερης κατηγορίας, αλλά η εμπειρία είναι ακόμα πλούσια και άγρια ​​ευχάριστη. Σε μια παρόμοια σημείωση, τα ομιλητικά της Definitive δεν θα σας οδηγήσουν σε πλήρη ένταση χωρίς να παραμορφωθούν τα σφάλματα αλλά υπάρχει μια χούφτα κινηματογραφικών στιγμών που θέλουμε απλώς να ακούσουμε όσο πιο δυνατά γίνεται.

Definitive περιγράφεται καλύτερα ως λεπτομέρεια-πλούσια, διατηρώντας πιστότητα ενός soundtrack επιτρέποντας ταυτόχρονα όλα τα ταυτόχρονα αποτελέσματα να ακούγονται και να απολαμβάνουν. Το υπογούφερ 300 watt που έχει συνδυαστεί με το κεντρικό ηχείο και τους δορυφόρους είναι όλα καλά θεωρημένα από μόνα τους, αλλά μαζί δημιουργούν μια απίστευτη αξία στον ήχο υψηλής απόδοσης. Υπάρχει μικρή ερώτηση που θα καταλήξετε να αισθάνεστε σαν το ProCinema 800 προσφέρει τόσο αξία όσο και μια εμπειρία υψηλού επιπέδου που υποβαθμίζει την τιμή της.

Το σετ ηχείων Flutage AVHTB + 5.1 έχει τιτάνιο μαλακά θόλους σε όλο το σύστημα που προσφέρει εκπληκτικά περίπλοκα σκαμπανεβάσματα και θα κάνει ένα μίγμα (είτε ηχητική ηχητική ταινία είτε αναπαραγωγή ήχου) απολύτως λάμψη. Οι οδηγοί πολυουρεθάνης από βουτυλικό καουτσούκ που λειτουργούν ως τα woofer και τα υπόλοιπα ηχεία παρέχουν άφθονη άνεση και πλούτο για να ενισχύσουν τα χαμηλά επίπεδα του ήχου.

Συνδυάζοντας, το σύστημα θα παρέχει μια ωραία, ισχυρή, ακριβή απεικόνιση του ήχου που, σε συνδυασμό με ένα μείγμα DTS ή Dolby Surround, θα γεμίσει απόλυτα το σαλόνι σας. Και ο ήχος δεν είναι όπου η ποιότητα τελειώνει - έχουν τοποθετήσει τα ηχεία σε ένα κομψό, ακουστικά ήχο, τέφρα χρώματος περίβλημα για κάθε μονάδα που δεν θα ξεχωρίζει πολύ abrasively σε ένα σαλόνι, ακόμη και αν στέκονται αρκετά ψηλά δεξιά μπροστά.

Η Bose προσφέρει την σχεδόν αόρατη γραμμή τους ως επιλογή για surround ηχεία και έχουν σχεδιάσει αυτά τα μικροσκοπικά ηχεία ύψους μόνο τεσσάρων ιντσών και περίπου το μισό σε βάθος, ώστε να μην φτάσουν πάρα πολύ μακριά εάν είναι τοποθετημένα σε τοίχους ή τοποθετούνται σε ράφια. Περαιτέρω συμβολή στην οπτική τους έκκληση, αυτά τα μικρά παιδιά είναι πλήρως ασύρματο, κάθε πρότυπο που έρχεται με ένα ασύρματο δέκτη. Αυτό που είναι δροσερό για αυτό - πέρα ​​από το προφανές ότι δεν θα χρειαστεί να στοιχειοθετήσετε συρματόσχοινα σε κακόβουλα, αδέξια τρόπους - είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε όποια ρύθμιση surround επιθυμείτε και όλοι θα δουλέψουν μαζί.

Αυτός ο συγκεκριμένος σύνδεσμος προσφέρει δύο από τα ολόσωνα ηχεία πολλαπλών χρήσεων, αλλά μπορείτε να τα συνδυάσετε με άλλα δύο, το soundbar της σειράς 300 (που η Bose τοποθετεί ως πλήμνη για όλο το σύστημα) και ακόμη και ένα υπογούφερ . Όλα έρχονται με τον ήχο υποστήριξης της R & D της Bose που, αν και δεν είναι εξαιρετικά εντυπωσιακός στις προδιαγραφές του αριθμού, είναι αρκετά εντυπωσιακός όταν κάθεσαι στην αίθουσα ακούγοντας ένα από αυτά τα ακουστικά σχεδιασμένα θαύματα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .