Αναθεώρηση: Ακουστικό Bluetooth Kinivo BTH240

Ιδού, ο τύπος περπατάει γύρω με ένα ασύρματο ακουστικό - μερικές φορές με αγάπη γνωστό ως, καλά, κάτι που έρχεται με το "push-bag Bluetooth". Υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από έναν τύπο που περπατάει γύρω με ένα ακουστικό Bluetooth και μιλάει δυνατά για όλο τον κόσμο να ακούσω?

Και πάλι, σίγουρα υπάρχουν νόμιμες χρήσεις για ασύρματα ακουστικά που δεν περιλαμβάνουν, ω, push-baggery. Ως ρεπόρτερ, για παράδειγμα, βρίσκω ένα ασύρματο ακουστικό που είναι ανεκτίμητο όταν οι συνεντεύξεις έγιναν από το κινητό τηλέφωνο. Αυτό μας φέρνει στα πιο πρόσφατα ακουστικά για να χαρίσουμε τα καλά μου χειροποίητα χέρια, το Kinivo BTH240. Ο διάδοχος του δημοφιλούς BTH220 του Kinivo, το BTH240 μοιάζει με ένα tweener μεταξύ ενός καθαρού ακουστικού και ενός ασύρματου ακουστικού. Δείτε, σε αντίθεση με τα κομμάτια ενός αυτιού που ευνοούνται από τα pushbags Bluetooth παντού - καλά, τουλάχιστον αυτά που φαίνεται να τρέχει πάντα - το BTH240 διαθέτει δύο κύπελλα αυτιών ακριβώς όπως ένα κανονικό ακουστικό. Αυτό έρχεται με το άμεσο πλεονέκτημα της ορατότητας, έτσι ώστε να μην μοιάζει με ένα doofus που μιλάει στον εαυτό σας στο κοινό. Δοκίμασα τη μαύρη έκδοση, αλλά μοντέλα σε χρώματα όπως το λευκό, το μπλε και το ροζ είναι επίσης διαθέσιμα.

Το ίδιο το σετ μικροφώνου-ακουστικού σπορ ένα σχέδιο που μιμείται αυτά τα ακουστικά πίσω από το λαιμό που κάποιες ασκήσεις θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Επίσης, διπλώνει για εύκολη αποθήκευση, επιτρέποντας στους χρήστες να το αποθηκεύουν γρήγορα στην τσάντα ή τις τσέπες τους. Προσθέστε το μικρό βάρος του στο συμπαγές μέγεθος του BTH240 και το σετ μικροφώνου-ακουστικού γίνεται ένας πολύ βολικός σύντροφος για συχνές μετακινήσεις.

Το ζευγάρωμα αποδείχθηκε απλό όταν ένωσα το Kinivo με το iPhone μου και το Samsung Galaxy S3. Απλώς ενεργοποίησα τη λειτουργικότητα Bluetooth στα smartphone μου με το σετ ακουστικών και μπορώ να εντοπίσω γρήγορα τη συσκευή στο μενού αντιστοίχισης. Τα κουμπιά στο ακουστικό, εν τω μεταξύ, μου επέτρεψαν να λάβω κλήσεις και να κλείσω τη στιγμή που τελείωσα. Οι λειτουργίες μουσικής, όπως η παύση και η παράκαμψη των κομματιών, λειτουργούσαν και στις δύο συσκευές iPhone και Galaxy μου. Ο χρόνος ομιλίας και μουσικής διαρκεί έως και 10 ώρες με την ενσωματωμένη μπαταρία ενώ ο χρόνος αναμονής βαθμολογείται και σε 200 ώρες.

Φυσικά, η απόδοση ήχου είναι η πιο σημαντική μετρική για οποιοδήποτε σετ μικροφώνου-ακουστικού. Από την άποψη της ποιότητας της φωνής, το BH240 πραγματοποιήθηκε ωραία τόσο για τις εισερχόμενες όσο και για τις εξερχόμενες κλήσεις. Η ασύρματη εμβέλεια είναι επίσης καλή και ήμουν σε θέση να πάρω ρεσεψιόν στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μου, αφήνοντας το τηλέφωνό μου στον πρώτο όροφο. Η ποιότητα της μουσικής, από την άλλη πλευρά, δεν είναι τόσο καλή σε σύγκριση με τα κανονικά ακουστικά μου. Όταν ακούω μελωδίες, έκανα λίγο λεπτό, επίπεδη ήχο με ελάχιστη ένδειξη χαμηλού άκρου, ακόμα και όταν χρησιμοποιούσα έναν ισοσταθμιστή. Επίσης, αν και τα ακουστικά είναι συμπαθητικά και ελαφριά, έχω ακόμα κάποια πόνο στο αυτί μετά από εκτεταμένη χρήση. Ο σχεδιασμός πίσω από το λαιμό σημαίνει επίσης ότι το σετ μικροφώνου-ακουστικού θα σπρώξει έξω λίγο αν στηρίξετε μια επιφάνεια που έχει αποσβεστεί.

Τελικά, η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του ακουστικού είναι να είναι ένας παίκτης που έχει γύρω του. Είναι αλήθεια ότι οι λαοί που αναζητούν καθαρό ασύρματο ακουστικό μουσικής έχουν καλύτερες επιλογές όπως το Jabra Revo, για παράδειγμα. Ακόμα, ως ακουστικό hands-free, το BH240 λειτουργεί καλά. Προσθέστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά 10 ώρες όταν φορτιστεί πλήρως και το γεγονός ότι μπορείτε εύκολα να το βρείτε online για $ 30 (παρά το $ 50 MSRP) και το BH240 γίνεται μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα αντίστοιχα Bluetooth. Αυτή η διχοτόμηση καθιστά λίγο μια πρόκληση για την αναθεώρηση, όπως θα έδινα 2 αστέρια ως καθαρό ακουστικά μουσικής, αλλά 4 αστέρια ως συσκευή hands-free Bluetooth. Ως εκ τούτου, θα είμαι μόνο κατά μέσο όρο η διαφορά και θα δώσω τα 3 αστέρια Kinivo, αν και σίγουρα μπορείτε να προσαρμόσετε αυτή την βαθμολογία ανάλογα με το τι αρχικά σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε για το ακουστικό.

Τελική βαθμολογία: 3 αστέρια από 5

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης. Για περισσότερα σχετικά με τα ακουστικά και τα ηχεία, επισκεφθείτε τον διανομέα φορητών ακουστικών και ηχείων φορητών ηλεκτρονικών.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.