Τι είναι ένα αρχείο ONEPKG;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ONEPKG

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου ONEPKG είναι ένα αρχείο πακέτου Microsoft OneNote. Ένα αρχείο σαν αυτό χρησιμεύει ως τύπος αρχείου αρχειοθέτησης για το πρόγραμμα MS OneNote.

Τα αρχεία ONEPKG περιέχουν πολλά αρχεία OneNote Document (.ONE) και μπορούν να παραχθούν στο Microsoft OneNote με δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός σημειωματάριου γεμάτου από σελίδες.

Ένα άλλο αρχείο που περιέχεται σε ένα αρχείο ONEPKG είναι ένα αρχείο περιεχομένων του Microsoft OneNote (.ONETOC2) το οποίο αποθηκεύει τις οργανωτικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των διαφόρων τμημάτων του εγγράφου.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ONEPKG

Τα αρχεία ONEPKG ανοίγονται από το δωρεάν πρόγραμμα OneNote της Microsoft - λειτουργεί σε Windows, Mac και άλλα λειτουργικά συστήματα σε άλλες συσκευές.

Συμβουλή: Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας .ONE σε ένα αρχείο .ONEPKG μέσω της επιλογής Αρχείο> Εξαγωγή> Σημειωματάριο του OneNote. Απλά επιλέξτε να εξαγάγετε τον φορητό υπολογιστή σε ένα αρχείο πακέτου OneNote .

Όταν κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο ONEPKG, το OneNote θα σας ρωτήσει πού θέλετε να εξαγάγετε το περιεχόμενό του. Ο φάκελος που θα επιλέξετε θα χρησιμοποιηθεί για να κρατηθούν όλα τα αρχεία .ONE που περιέχονται στο αρχείο ONEPKG.

Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο το OneNote αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να εξαγάγετε τα αρχεία .ONE, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων όπως το 7-Zip. Το άνοιγμα αυτού του τρόπου είναι βασικά το ίδιο όπως με τη χρήση του OneNote, αλλά θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα OneNote για να ανοίξετε τα αρχεία .ONE.

Μια άλλη επιλογή για το άνοιγμα του αρχείου ONEPKG ως αρχείου είναι ακριβώς να μετονομάσετε την επέκταση .ONEPKG σε .ZIP . Στα Windows, μπορείτε εύκολα να ανοίξετε το νέο αρχείο ZIP χωρίς πρόσθετο λογισμικό. Μόλις ανοίξετε, θα δείτε όλα τα αρχεία .ONE.

Σημείωση: Τα αρχεία ONEKPG αποτελούν εξαίρεση όταν πρόκειται για μετονομασία της επέκτασης αρχείου και εξακολουθούν να έχουν την εργασία αρχείων σαν να το κάνουν. Οι περισσότεροι τύποι αρχείων δεν μπορούν απλώς να μετονομαστούν σε κάτι άλλο και εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά στο πρόγραμμα που το ανοίγει. Τα αρχεία DOCX , για παράδειγμα, δεν μπορούν να μετονομαστούν σε PDF και αναμένεται να ανοίξουν και να διαβαστούν σε αναγνώστη PDF.

Εάν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο ONEPKG αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα ανοίξετε αρχεία ONEPKG, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ONEPKG

Τα αρχεία ONEPKG δεν μπορούν να μετατραπούν σε οποιαδήποτε άλλη μορφή. Είναι βασικά μόνο δοχεία για τη συγκράτηση άλλων αρχείων OneNote, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μετατρέψετε αυτό το αρχείο σε άλλη μορφή αρχειοθέτησης.

Ωστόσο, μπορείτε να μετατρέψετε συγκεκριμένα έγγραφα OneNote (όχι το αρχείο .ONEPKG) σε αρχεία DOCX, DOC , PDF, XPS και MHT μέσω του μενού Αρχείο> Εξαγωγή στο OneNote.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα αρχείο ONEPKG σε ένα αρχείο ONE, χρησιμοποιήστε τις παραπάνω πληροφορίες για να εξάγετε τα αρχεία ONE από το αρχείο. Δεν υπάρχουν απαραίτητα εργαλεία μετατροπής αρχείων για να γίνει αυτό.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία ONEPKG

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.

Επιτρέψτε μου να μάθω ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου ONEPKG, ποια προγράμματα έχετε δοκιμάσει να ανοίξετε ή να εξαγάγετε το ONE αρχεία και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.