Αναθεώρηση: Απεριόριστο ασύρματο ακουστικό

Το ακουστικό παρέχει σταθερή παγκόσμια απόδοση σε έναν προϋπολογισμό

Οι άνθρωποι κάνουν μερικές φορές το λάθος της εξίσωσης αξίας με το να είναι φθηνό. Οι λαοί στο γνωρίζουν, ωστόσο, γνωρίζουν ότι υπάρχει μια βασική διαφορά. Δημιουργώντας ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά για τον ειδικό σας κάποιον την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Αυτό, φίλοι μου, είναι αξία. Φέρνοντας την ημερομηνία του Αγίου Βαλεντίνου στο Taco Bell; Ακόμη και η chef Lorena Garcia και τα Cantina Bowls της θα συμφωνήσουν πιθανώς ότι είσαι φτηνός.

Σε αυτή τη σημείωση, προχωρούμε τώρα στο ασύρματο ακουστικό γενικής χρήσης "Afterglow Designed Products". Σχεδιασμένο για συνομιλητές με βιντεοκλήσεις που αγαπούν και την εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας, αυτό το ελαφρύ ακουστικό κουδουνίζει σε μόλις 90 δολάρια. Με πολλά αγωνιστικά ακουστικά υψηλών προδιαγραφών που υπερβαίνουν το σήμα των $ 200, η ​​τιμή Afterglow κάτω από $ 100 τοποθετεί στην κατηγορία του προϋπολογισμού για τα τυχερά παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών. Αυτό μας φέρνει στην αρχική προϋπόθεση που καθορίστηκε στην αρχή αυτού του άρθρου: είναι το ακουστικό Afterglow καλή τιμή ή είναι φτηνό; Για να είμαι ειλικρινής, η απάντηση με εξέπληξε και εγώ.

Για αρχάριους, η ποιότητα ήχου του Afterglow ακούγεται πραγματικά ωραία. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού συνοδεύεται από τρεις ρυθμίσεις ήχου: Pure Audio, Bass Boost και έναν ήχο surround όπως το Immersive Audio. Παρά την έλλειψη δυνατοτήτων Dolby σε σύγκριση με τους πιο γνωστούς ανταγωνιστές όπως το Astro A30 Crossgaming Headset και το Turtle Beach Ear Force XP400 , το Afterglow καταφέρνει να προσφέρει καθαρό ήχο και ένα καθαρό προφίλ μπάσων που δεν είναι λασπώδες ή υπερβολικά ισχυρό. Είτε πρόκειται για μετάφραση των ήχων των παιχνιδιών εκρήξεις και τα βήματα ή ακόμα και ραπ και ροκ τραγούδια από το MP3 player σας , το Afterglow προσφέρει έναν από τους καλύτερους ήχους που έχω ακούσει από ένα σύνολο κουτιών. Εκτός από το να χρησιμεύει ως μικρόφωνο για παιχνίδια, το Afterglow λειτουργεί ως ένα μεγάλο ακουστικό για προγράμματα όπως το Skype στον υπολογιστή σας.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για το Afterglow είναι το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πολλά συστήματα όπως είναι. Αυτά κυμαίνονται από υπολογιστές και smartphones έως συστήματα παιχνιδιών όπως το PS3, το Xbox 360 και ακόμη και το Wii. Η ασύρματη εμβέλεια είναι επίσης καλή και το Afterglow κατάφερε να λειτουργήσει σε μια μακρύτερη απόσταση από τα άλλα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Με διάρκεια λειτουργίας μεγαλύτερη των 10 ωρών, το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν αγκαλιάζει τη ζωή της μπαταρίας. Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, το Afterglow είναι αρκετά σκληρό και η πλαστική του μπάντα μπορεί να αντέξει την στρέβλωση και την άφθονη κατάχρηση.

Έχοντας πει όλα αυτά, το Afterglow έρχεται επίσης με το μερίδιό του σε θέματα. Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω κόκκινων και λευκών αναλογικών στερεοφωνικών εισόδων για τη μείωση του κόστους, για παράδειγμα, η οποία μπορεί να απογοητεύσει τους ανθρώπους που αναζητούν μια ψηφιακή σύνδεση. Το Fit μπορεί επίσης να είναι λίγο σφιχτό για τους ανθρώπους με μεγάλα κεφάλια - τουλάχιστον μέχρι να τα σπάσετε. Παρόλο που μπορείτε να γυρίσετε το πλήθος των φώτων του, η πλαστική ζώνη και ο συνολικός σχεδιασμός δεν θα σας αρέσουν καθολικά. Κάποιοι μπορεί να σκάψουν το βλέμμα του συνολικά, αλλά μπορώ επίσης να δω άλλους που σκέφτονται ότι το Afterglow κάνει τους χρήστες να εμφανίζονται σαν sci-fi B-movie απορρίψεις. Επίσης, ενώ το ακουστικό ακούγεται εξαιρετικά για να ακούτε μουσική, το μέγεθος και η εμφάνισή του δεν το καθιστούν τόσο πρακτικό για φορούν στο δρόμο και μπορεί επίσης να προκαλέσει κόπωση στο αυτί όταν φοριέται για παρατεταμένες περιόδους.

Παρά τα ζητήματά του, ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Afterglow είναι ένα στερεό προϊόν που λειτουργεί καλά. Η ποιότητα ήχου είναι το λόγο ύπαρξης για οποιοδήποτε ακουστικό και σίγουρα προσφέρει σε αυτό το σκοπό. Προσθέστε το γεγονός ότι κοστίζει λιγότερο από πολλούς ανταγωνιστές premium και αυτό το ακουστικό προϋπολογισμού αρχίζει να φαίνεται ακόμα καλύτερα. Αν είστε ένας σκληρός gamer με πολλά συστήματα και θέλετε ένα καλό ακουστικό που λειτουργεί με όλες σας τις συσκευές, αλλά δεν σπάει την τράπεζα, τότε το Afterglow είναι σίγουρα μια βιώσιμη επιλογή.

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 4,5 αστέρια από 5

ΤΙ ΝΕΑ? Από τη στιγμή που εξετάσαμε το ασύρματο ακουστικό Afterglow, η PDP κυκλοφόρησε νέες εκδόσεις των ακουστικών τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούν με τις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τώρα το ακουστικό LVL 5 για $ 49.99 και $ 59.99 για το PS4 και το Xbox One αντιστοίχως. Υπάρχει επίσης το premium AG 9 για 99,99 δολάρια και για τα δύο συστήματα.

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης. Για περισσότερα σχετικά με τα ακουστικά και τα φορητά ηχεία , βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον διανομέα των ακουστικών και ηχείων μας.