Οι 8 καλύτερες σειρές κιθάρων για να αγοράσετε το 2018

Έτοιμοι να μπλοκάρει; Ας βεβαιωθούμε πρώτα ότι έχετε τις σωστές χορδές

Ενώ οι χορδές κιθάρας μπορεί να φαίνονται απλοϊκές, αποτελούν ουσιαστικό στοιχείο του οργάνου. Χωρίς χορδές, δεν έχετε μουσική. Και στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά περισσότερα για τις χορδές από όσο νομίζετε. Από τις φουτουριστικές επιστρώσεις για δοκιμές αντοχής σε εργαστηριακές δοκιμές, μέχρι τη δημιουργία μεταλλικών πυρήνων, οι κατασκευαστές στοιχειοθετών δοκιμάζουν ό, τι μπορούν για να σας δώσουν νέους, πειραματικούς τόνους. Για να μπορέσετε να ταξινομήσετε τα ζιζάνια, έχουμε επιλέξει τις καλύτερες χορδές κιθάρας για διαφορετικές καταστάσεις, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα, τον ήχο, τη μακροζωία και την αίσθηση.

Ίσως το κόσμημα κορωνών της μάρκας string κιθάρες είναι Elixir, λόγω της γυαλιστερή επίστρωσή του nanoweb που σας δίνει (σύμφωνα με τον κατασκευαστή) τρεις φορές τη διάρκεια ζωής string των μη επικαλυμμένων χορδές. Αυτό που το Elixir έχει κάνει αποτελεσματικά για την επανάσταση στις χορδές κιθάρας αναπτύσσει μια μαλακή, νάιλον-σαν πλαστική επικάλυψη για τις χορδές τους. Στην πραγματικότητα, βυθίζουν τις χορδές τους σε αυτή την επίστρωση, η οποία προσφέρει δύο ξεχωριστά οφέλη: είναι ελαφρώς ευκολότερη στα δάχτυλα και προστατεύει το μέταλλο από περιβαλλοντικές επιπτώσεις που υποβαθμίζουν τελικά την ποιότητα ήχου και τη διάρκεια ζωής των χορδών.

Έχουμε επιλέξει εδώ το ελαφρύ μετρητή των χορδών (από 0,012 έως 0,053) επειδή προσφέρουν τη σωστή ισορροπία της δυνατότητας αναπαραγωγής και του βάθους του ήχου, το οποίο είναι σημαντικό για τις σειρές ακουστικής κιθάρας. Έχουμε επίσης επιλέξει τις χάλκινες χορδές 80/20 επειδή προσφέρουν έναν πιο φωτεινό, πιο καλά στρογγυλεμένο ήχο απ 'ότι η εξαιρετικά χοντρή χορδή Phosphor Bronze. Αλλά, αν είναι ζεστός ένας ήχος που θέλετε να πάτε, τότε εξετάστε το Phosphor Bronze.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία ηλεκτρικών χορδών κιθάρας εκεί έξω και σε κάποιο βαθμό πολλά από αυτά είναι με την εμπιστοσύνη στα εμπορικά σήματα - αυτό που χρησιμοποιούσατε στο παρελθόν στην κιθάρα σας θα υπαγορεύει συχνά το εμπορικό σήμα που κολλάτε. Αλλά λίγοι θα υποστήριζαν ότι το D'Addario είναι μια ασφαλής επιλογή για οποιαδήποτε σειρά κιθάρας. Οι χορδές τους νικελίου EXL λαμβάνουν το κέικ για τις καλύτερες ηλεκτρικές χορδές προσφέροντας απόλυτη αξιοπιστία για το κρέας και τις πατάτες. Για τον εαυτό της, η γραμμή EXL είναι η υψηλότερη γραμμή πωλήσεων του D'Addario, και αυτό οφείλεται πιθανώς εν μέρει στον λαμπερό, λαμπερό τόνο του. Αυτός ο τόνος είναι αποτέλεσμα του επινικελωμένου χάλυβα στρογγυλής πληγής που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτών των χορδών.

Για αυτή την επιλογή, επιλέξαμε ένα ελαφρύ ηλεκτρικό gauge, με πάχος αλυσίδας που κυμαίνεται από 0,010 έως 0,046, ένα τυποποιημένο σύνολο που θα βρείτε κατάλληλα για τις περισσότερες ηλεκτρικές εφαρμογές. Οι χορδές κατασκευάζονται στις ΗΠΑ για εξαιρετική ποιότητα και συσκευάζονται, πωλούνται και αποθηκεύονται σε μια ανθεκτική στη διάβρωση τσάντα για να βεβαιωθείτε ότι κάθε φορά που θα λάβετε τις χορδές, θα ανοίξετε ένα νέο σετ.

Εκτός από τον D'Addario, ο Ernie Ball είναι ίσως το πιο γνωστό σήμα συμβολοσειράς για ηλεκτρικές κιθάρες που έχουν πληγεί από νικέλιο και έχει γίνει έτσι για λίγο. Και τα πήραμε για την καλύτερη επιλογή μπάσων μας, διότι η γροθιά και το βάθος του Regular Slinkies σας φέρνουν απίστευτο τόνο για μια πραγματικά μεγάλη τιμή. Το εύρος διαδρομής κυμαίνεται από 0,05 έως 0,105, δίνοντάς σας ένα σύνολο πάχους μεσαίας διαδρομής το οποίο δεν πρόκειται να προσθέσει υπερβολικό θόρυβο (και είναι αρκετά εύκολο να παίξει) αλλά αντ 'αυτού θα εξαπλωθεί το χαμηλό τέλος έξω από τις χορδές αρκετά ομοιόμορφα.

Τα επικαλυμμένα με νικέλιο συρμάτινα καλώδια περιβάλλουν έναν πραγματικά καινοτόμο εξάγωνο πυρήνα υψηλής ανθρακούχου χάλυβα, ο οποίος δίνει στις αλυσίδες πρόσθετη ανθεκτικότητα. Και αυτή η ανθεκτικότητα είναι δοκιμασμένη και αληθινή για τον Ernie Ball, όπως το έχουν κάνει για πάνω από 50 χρόνια. Προσφέρουν υψηλής ποιότητας αμερικανική παραγωγή χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίου δολαρίου και έχουν επίσης τη δική τους προστατευτική συσκευασία που προστατεύει τις χορδές από τα στοιχεία.

Αν ρωτάς έναν μεταλλικό κιθαρίστα τι είδους χορδές χρησιμοποιούν, πολλές φορές είναι μια δύσκολη ερώτηση για να απαντήσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή, στο παρελθόν, ένας μεταλλικός παίκτης που θέλει το σωστό μετρητή του string θα πρέπει πραγματικά να αγοράσει δύο σετ και να συνδυάσει διαφορετικές μερίδες από αυτά για να κάνει ένα σύνολο Frankenstein που θα ταιριάζει στις ανάγκες τους όταν παίζουν. Η Ernie Ball προσπάθησε να απαντήσει σε αυτή την ανησυχία όταν βγήκαν με το σετ μετρητών Skinny Top, Heavy Bottom. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε ένα κρεατοελιές, χαμηλό σύνολο χορδών (.052, .042, .030) και ένα ωραίο, ελαφρύ επάνω άκρο (.017, .013, .010).

Και τι σας δίνει στο παιχνίδι είναι πραγματικά το καλύτερο και των δύο κόσμων για ένα μεταλλικό παίκτη. Παίρνετε το ογκώδες χαμηλό τέλος που θα σας επιτρέψει να χαμηλώσετε το συντονισμό για να πέσει D ή drop C, επιτρέποντας βαθιές, τραχές chugs στο κάτω άκρο. Αλλά θα απελευθερώσει τις χορδές υψηλού διαμετρήματος για να σας αφήσει να αναποδογυρίσετε και να λυγίσετε για σόλο κιθάρας. Η Ernie Ball έχει πραγματοποιήσει την έρευνα ακόμη περισσότερο εδώ, κατασκευάζοντας αυτές τις χορδές από κράμα κοβαλτίου, μια σύνθεση μετάλλων που έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά με και να προσελκύει τους μαγνήτες στο pickup σας σε υψηλότερα επίπεδα από το κανονικό νικέλιο και χάλυβα χορδές. Αυτό που σας δίνει είναι μια πολύ μεγαλύτερη απόδοση, η οποία οδηγεί σε υψηλότερα κέρδη, πιο δυνατές χορδές και βαρύτερη παραμόρφωση. Όλοι αυτοί οι παράγοντες είναι η μουσική σε ένα αυτιά θρυμματισμένου κιθαριστή.

Δολάριο-για-δολάριο, πραγματικά δεν μπορείτε να κερδίσετε την τιμή και να επιστρέψετε ότι οι χάλκινες ακουστικές χορδές Martin SP Phosphor σας δίνουν. Αυτές οι συμβολοσειρές θα λειτουργήσουν για κάθε είδος από το bluegrass ως τον τραγουδιστή / τραγουδοποιό. Και, το brand-name-for-brand-name, δεν μπορείτε πραγματικά να νικήσετε τον Martin - τα παιδιά που δίνουν στους κιθαρίστες εκπληκτικά, χειροποίητα όργανα από τις αρχές του 1900.

Αυτό το σετ είναι ένα ελαφρύ / μεσαίο, που σας δίνει μετρητές που κυμαίνονται από 0,0125 έως 0,055, το οποίο είναι το ιδανικό πάχος για το ακουστικό παιχνίδι επειδή σας δίνει αρκετή αντίσταση για γρήγορη, μπλε γραβάτα μαζεύοντας και αρκετή ένταση για να σας δώσει μια πλήρη, αποφασιστικά όχι λεπτό ήχο. Ο πυρήνας αυτών είναι, όπως και τα περισσότερα, ένα συμπαγές χαλύβδινο σύρμα, αλλά ο Μάρτιν ισχυρίζεται ότι έχει πραγματοποιήσει εμπεριστατωμένη έρευνα με παραγωγούς χάλυβα ειδικότητας για να σας δώσει ένα σταθερό, μακράς διαρκείας πυρήνα. Προσθέστε αυτό στη μαλακή, ζεστή εξωτερική επίστρωση Phosphor Bronze και έχετε μια σειρά από χορδές που θα σας δώσουν τον στρογγυλό ήχο που αναζητούν όλοι οι παίκτες λαϊκού στυλ, είτε στο στούντιο είτε σε μια βεράντα κάπου στο Κεντάκι.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο D'Addario (ήδη ένας από τους κορυφαίους πρωτοπόρους στον κόσμο των κιθάρων κιθάρων) θέλησε να προωθήσει την εμπειρία των ηλεκτρικών χορδών κιθάρας και αυτό που καταλήξαμε ήταν η σειρά τους NYXL.

Υπάρχουν μερικές τεχνολογικές εξελίξεις για να αποσυσκευάσετε εδώ, οπότε ας πάμε σε αυτό. Για αρχάριους, έχουν συνεργαστεί με τους τοπικούς κατασκευαστές χάλυβα της Νέας Υόρκης για να βρουν το έθιμο μείγμα χάλυβα NYXL που υπόσχεται να σας δώσει περισσότερη έκρηξη για το δολάριο σας από την άποψη του άγχους. Μπορείτε πραγματικά να χτυπήσετε αυτά τα πράγματα για εβδομάδες, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χωρίς φόβο να σπάσουν. Και αυτό είναι καλό για τους κιθαρίστες που ελπίζουν να μην αντικαταστήσουν τις χορδές τους κάθε εβδομάδα.

Τότε υπάρχει η ισορροπημένη ένταση που παρέχουν αυτές οι χορδές. Αυτό σημαίνει ότι έχουν σχεδιάσει το σύνολο μετρητών για να σας δώσει τη βέλτιστη αίσθηση για χτύπημα, αποκόλληση ή φραγή χορδών σε όλο το φάσμα των συμβολοσειρών. Αυτά τα όργανα μέτρησης είναι .010, .0135, .017, .025, .034, .046, πράγμα που σημαίνει ότι το χαμηλό άκρο δεν είναι πάρα πολύ παχύ και το υψηλό άκρο δεν είναι υπερβολικά λεπτό. Σας δίνει τις κατώτερες συμβολοσειρές που συνηθίζουν να σχετίζονται με λεπτότερες υψηλές χορδές και αντίστροφα.

Μια τελική καινοτομία είναι ότι το σετ αυτό έρχεται σε φιλική προς το περιβάλλον και ανθεκτική στη διάβρωση συσκευασία, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι οι χορδές σας θα είναι φρέσκες και ότι θα κάνετε το δικό σας κομμάτι για το περιβάλλον.

Όλα τα πράγματα θεωρούνται, ο Ernie Ball είναι ένας νέος παίκτης στον χώρο των ακουστικών χορδών. Αλλά οι χορδές της Γης είναι μια αρκετά ευπροσάρμοστη σειρά για να πετάξετε στο dreadnought σας. Έχουμε επιλέξει το χάλκινο φωσφόρο που υπάρχει εδώ, επειδή, ενώ το φωσφορικό χαλκό είναι συνήθως πολύ ζεστό και λασπώδες, η σαφήνεια υπογραφής του Ernie Ball (που οφείλεται εν μέρει στον πυρήνα χαλύβδινου πυρήνα) υπογραμμίζει τον ζεστό τόνο με ωραίο δάγκωμα. Ο μετρητής μέσου φωτός εδώ σας δίνει αυτό το τέλειο μεσαίο έδαφος για ακουστικό παιχνίδι και δείχνει - ο Ernie Ball ισχυρίζεται ότι οι Paul McCartney, John Mayer και Billie Joe Armstrong είναι όλοι οι τακτικοί χρήστες της νέας σειράς. Αν είναι αρκετά καλό για τα τέκνα κιθάρας σαν αυτό, τότε είναι πιθανώς αρκετά καλό για κανέναν.

Η μάρκα DR αξιώνει ένα προϊόν που δεν δίνει τίποτα, δεν δίνει τέχνασμα και δίνει στους κιθαρίστες μια αίσθηση ποιότητας. Οι χορδές Pure Blues είναι χειροποίητες στις ΗΠΑ με μόνο αμερικανικά υλικά και υπάρχει ένα πρότυπο ελέγχου ποιότητας που είναι εγγενές σε αυτό. Υποσχόμαστε εξαιρετικά μακροχρόνια υποστήριξη με τις χορδές τους από νικέλιο και αυτό οφείλεται εν μέρει στην κατασκευή τους. Αλλά, έχουν επίσης την έννοια vintage για τους, που κατέχουν το τμήμα της αγοράς που κάθεται στη διασταύρωση του vintage κλασικό ροκ τόνο και πρωτότυπο μπλε timbre.

Αλλά, λόγω της σύγχρονης φύσης από νικέλιο, αυτό το ζεστό, vintage σώμα συνοδεύεται από ένα φωτεινό δάγκωμα που κανονικά θα βρείτε μόνο σε κάτι σαν μια σειρά Ernie Ball. Και πάλι, δεν είναι το φανταχτερό, κορυφαίο όνομα που θα πάρετε με τις άλλες μάρκες, αλλά υπάρχει ιστορία εδώ. Και αν υπάρχει κάτι που αγαπά οι κιθαρίστες, είναι ιστορία κιθάρας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .