Πέντε άκρες για να παίξετε το Τομ Clancy's Division

Καθώς γυρίζω πίσω για ένα άλλο ταξίδι στη Σκοτεινή Ζώνη για να προσπαθήσω να βρω λίγο περισσότερη πραξικόπημα στο The Division του Tom Clancy , το καλύτερο παιχνίδι από το The Witcher 3: Blood Hunt , και αναμφισβήτητα από το "Bloodborne" οι τελευταίες δωδεκάδες ώρες παιχνιδιού με έχουν διδάξει. Υπάρχουν οριστικές στρατηγικές για την επιτυχία στο The Division , και εμείς εδώ στο About.com είναι χτισμένο για να σας βοηθήσει, ο gamer. Επομένως, επιτρέψτε μου να σας προτείνω πέντε συμβουλές για όσους από εσάς απλώς προσαρμόζετε το avatar σας και ετοιμάζεστε να σώσετε τη Νέα Υόρκη. Θα πάρετε μια έκρηξη.

Μην το κάνετε μόνοι σας

Θα παραδεχτώ ένα βρώμικο μυστικό: δεν μου αρέσει πραγματικά ο co-op. Από τη στιγμή που η τρέλα παιχνιδιών co-op απογειώθηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια, έχω κάπως αρνηθεί, παίζοντας παιχνίδια co-op όταν πρέπει, αλλά, εξίσου συχνά, πηγαίνω μόνη της για να αποφύγω παίκτες που δεν ξέρουν τι κάνουν ή πέφτουν εξ ολοκλήρου. Και μεγάλο μέρος του The Division μπορεί να παίξει μόνο του. Σίγουρα, σας ζητάνε συνεχώς να ξεκινήσετε το "Matchmaking", αλλά η απάντησή μου εδώ και πολύ καιρό ήταν: "Οποιοσδήποτε. Το πήρα αυτό. "Και αυτό θα λειτουργήσει ... για λίγο. Μετά από περίπου το Επίπεδο 15, θα παρατηρήσετε ότι οι αποστολές της ιστορίας έχουν γίνει υπερβολικά δύσκολες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι σχεδιασμένα να γίνονται ως ομάδα. Θυμάμαι ότι είχα κολλήσει σε μια ιδιαίτερα ενοχλητική αποστολή, όταν αποφάσισα να το δοκιμάσω με συνεργάτες. Περάσαμε μέσα από αυτό. Και ακόμη και αυτός ο συν-op δισταγμένος παίκτης είχε μια έκρηξη. Οι δύο σύντροφοί μου είχαν πολύ δύσκολες ικανότητες εξοπλισμένες και συμπληρώσαμε ο ένας τον άλλον τέλεια, καθώς κάποιος θεράπευσε αυτόν τον πολεμιστή και τον τρίτο μας παίκτη, ενώ ελευθερώσαμε την κόλαση. Δοκίμασέ το. Θα σας αρέσει πολύ.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΠΟΣ ΣΑΣ

Αυτό μπορεί να φαίνεται λογικό, αλλά οι συμβουλές είναι συχνά. Καθώς ανεβαίνετε και γίνετε αρκετά ισχυροί για να εξερευνήσετε νέα τμήματα ή Νέα Υόρκη και να ανοίξετε τον χάρτη: Βρείτε πάντα το ασφαλές σπίτι πρώτα. Θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι δεν είναι μόνο το ασφαλές σπίτι όπου μπορείτε να αναπαράγετε όταν πεθάνετε, αλλά ανοίγει πολλές πλευρικές αποστολές διαβάζοντας το συμβούλιο και παίρνοντας την ενημέρωση από τον πράκτορα εκεί. Εδώ είναι η πραγματική συμβουλή: Δέσμευση σε αυτό. Όταν επισημάνετε ένα ασφαλές σπίτι στο χάρτη σας, θα αποστασιοποιηθείτε από άλλες αποστολές στο δρόμο σας εκεί. Αγνόησέ τους. Πηγαίνετε στο νέο ασφαλές σπίτι και στη συνέχεια εργάζονται προς τα πίσω στις άλλες αποστολές πλευρά. Οι ασφαλείς κατοικίες είναι καθοριστικές.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΣΑΣ

Με την επέκταση του παιχνιδιού, θα πάτε όλο και πιο μακριά από τη βάση των λειτουργιών σας. Μην το ξεχάσετε. Στην πραγματικότητα, είναι απαραίτητο για την επιτυχία του παιχνιδιού, όχι μόνο να ανοίξετε νέα προνόμια και ταλέντα, αλλά να σας προσφέρουμε νέα εργαλεία με τα οποία μπορείτε να παίξετε (και έχεις κρυμμένα κάποια δροσερά αυγά Πασχαλινά). Για παράδειγμα, μία από τις αναβαθμίσεις του Tech Wing σας επιτρέπει να τροποποιήσετε την πανοπλία σας περισσότερο απ 'ότι διαφορετικά θα κάνατε. Και μην ξεχνάτε να ελέγχετε τους πωλητές και τους σταθμούς χειροτεχνίας κάθε φορά που θα πάτε εκεί. Βασικά, μετά από κάθε αποστολή ιστορίας, και μετά τη συσσώρευση πιστώσεων για την αναβάθμιση των φτερών, πηγαίνετε να το κάνετε. Δεν μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας όταν πηγαίνετε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ

Μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να περιπλανηθείτε στη σκοτεινή ζώνη, το θρυλικό κέντρο του Μανχάταν που είναι αβάσιμο, αλλά υπόσχεται την πιο εντυπωσιακή λεηλασία. Γνωρίστε το ρόλο σας. Είναι η Άγρια Δύση του Τομέα , φημολογείται ότι είναι ο τόπος όπου οι άνθρωποι σκοτώνουν ο ένας τον άλλο για τα εργαλεία τους. Λαμβάνοντας υπόψη την απώλεια των XP κατά τον τρόπο αυτό και τη γενναιοδωρία που βάζει στο κεφάλι σας, σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, έχω περάσει ώρες στη σκοτεινή ζώνη και ποτέ δεν σκοτώθηκε από άλλο παίκτη. Εχθροί, από την άλλη; Είναι βάναυσα. Και θα συναντηθούν για να σας καταστρέψουν, ειδικά όταν προσπαθείτε να εξαγάγετε τα δροσερά πράγματα που έχετε βρει (το βρώμικο που βρέθηκε στο DZ χρειάζεται να εξαχθεί λόγω βιολογικού κινδύνου). Μην ενοχλείτε μέχρι να φτάσετε στο επίπεδο 20, πολύ εξοικειωμένοι με τα αναβαθμισμένα σύνολα ικανοτήτων σας και έτοιμοι για τη σφαγή.

DECONSTRUCT, ΜΗΝ ΠΩΛΗΣΕΤΕ

Αρχικά, ακολούθησα μια τυπική δομή RPG, που πωλούσα όπλα και πανοπλίες που δεν χρειαζόμουν και αγοράζοντας δροσερά νέα παιχνίδια. Μην ενοχλείτε. Θα βρείτε πολύ πιο δροσερά όπλα στον τομέα από ό, τι θα κάνετε στους πωλητές (εκτός από ίσως στο DZ), και θα βρείτε πολύ πιο δροσερά όπλα στον σταθμό χειροτεχνίας. Όταν το σακίδιο σας γεμίσει - και θα πάρει πλήρη αποδόμηση των όπλων και εργαλείων έτσι είστε έτοιμοι να κάνετε καινούργια. Το αγαπημένο όπλο μου είναι αυτό που έκανα εγώ. Είμαι τόσο περήφανος.