Τα 8 καλύτερα κανάλια κεντρικών καναλιών να αγοράσουν το 2018

Δημιουργήστε μια πιο κινηματογραφική εμπειρία ήχου με αυτά τα ηχεία κεντρικού καναλιού

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη μουσική και την κινηματογραφική σας εμπειρία στο σπίτι, η αγορά ενός ηχείου κεντρικού καναλιού είναι σίγουρα μια καλή ιδέα. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο δωμάτιο είτε για μικρά ηχεία με κεντρικό κανάλι, υπάρχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, αλλά λειτουργούν ως ένα από τα πιο αναπόσπαστα μέρη οποιουδήποτε ηχητικού συστήματος. Αν ψάχνετε για το ιδανικό ηχείο κεντρικών καναλιών για να δώσετε στο σπίτι σας μια ώθηση στον ήχο, εδώ είναι οι επιλογές μας για τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές σήμερα.

Το Klipsch είναι ένα μακροχρόνιο νοικοκυριό, οπότε η εμφάνισή του στην πρώτη θέση δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Το ηχείο κεντρικών καναλιών RP-250C συνδυάζει δύο κεραμεταλλικά γκάζι 5.25 ιντσών και ένα υβρίδιο tractix 90 x 90 με ένα tweeter τιτανίου μιας ίντσας και δημιουργεί έναν ήχο που αγαπάει ο καθένας. Το αποτέλεσμα της μεσαίας κλίμακας είναι κρυστάλλινο, τα μπάσα αποκρίνονται χωρίς οποιαδήποτε παραμόρφωση και τα ψηλά προσφέρουν το ίδιο επίπεδο πληρότητας με την τελική μέτρηση. Ο σχεδιασμός εσπρέσο 18,5 x 9,96 x 6,81 ιντσών τοποθετεί όλη αυτή την ηχητική ισχύ σε μια premium συσκευασία από καπλαμά από πολυμερές ξύλινο σιτάρι που τελικά προσφέρει ένα αποτέλεσμα θεατρικής ποιότητας και συνδυάζεται με το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου. Προσθέστε στο Dolby Atmos θεατές και ακροατές πολυμέσων και ακροατές θα αισθάνονται εντελώς γεμάτοι από τον ήχο, με σαφή διάλογο και μουσικούς στίχους που ακούγονται φαινομενικά. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε το Klipsch μακριά, μπορείτε να βάλετε την μαγνητικά τοποθετημένη αφαιρούμενη μάσκα πίσω στο ηχείο για πιο διακριτική εμφάνιση.

Ένα άλλο εξαιρετικά καταξιωμένο όνομα, το ηχείο κεντρικών καναλιών Pioneer SP-C22 που έχει σχεδιαστεί από τον Andrew Jones, παράγει έναν ήχο που θα ερωτευτείτε γρήγορα. Με τη μέτρηση των 18,12 x 8,45 x 7,12 ίντσες, το SP-C22 έχει σχεδιαστεί για να έχει σύγχρονο και συμβατικό χαρακτήρα. Έχει δύο γούφερ επιφάνειας τεσσάρων ιντσών, ένα tweeter μαλακής θόλου υψηλής απόδοσης και ένα διασταύρωση έξι στοιχείων. Το τελευταίο βοηθάει στην ανάμειξη του ήχου μεταξύ του γούφερ και του τουίτερ για μεγαλύτερη εμβέλεια διαφορετικών συχνοτήτων. Το καμπύλο σχήμα του πλαισίου του ξύλινου θαλάμου βοηθά επίσης το SP-C22 σε μείωση μόνιμου κύματος που συνδυάζει όλα τα άλλα ακουστικά χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα ένα ηχητικό σύστημα υψηλής ποιότητας. Με το 50% της ηχητικής λωρίδας μιας ταινίας που προέρχεται από ένα κεντρικό ηχείο, το SP-C22 επιτρέπει στα crashes αυτοκινήτων να ακούγονται λίγο πιο crunchier και εκρήξεις για να ακούγεται λίγο πιο δυνατά, γεγονός που προσθέτει ένα επίπεδο αυθεντικότητας που είναι δύσκολο να περάσει.

Η εύρεση ενός ηχείου με κεντρικό κανάλι με εξαιρετική ποιότητα ήχου δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά η Micca MB42-C καρφώνει τον συνδυασμό. Υποστηριζόμενα από μια γνωστή φήμη, τα δύο woofers υφασμένων ινών άνθρακα των τεσσάρων ιντσών συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της παραμορφώσεως των μέσων μαζών, γεγονός που επιτρέπει τον καθαρό διάλογο και τις φωνές που θα συναντήσουν καθώς και τον εξαιρετικό μουσικό ήχο. Το υψηλής απόδοσης 75 ιντσών tweeter από μεταξωτό θόλο προσθέτει ένα ομαλό πρίμα, το οποίο συνδυάζεται με τα woofer για εξαιρετική ποιότητα ήχου και αντίκτυπο μπάσων. Δυνατότητα χειρισμού μίας σύνθετης αντίστασης τεσσάρων ωμών και μέχρι 100 watt, υπάρχει μια καλή εμπειρία εδώ που γροθιά πολύ πάνω από το φιλικό προς τον προϋπολογισμό τιμή. Το ηχείο έχει μαύρο σχεδιασμό ωφέλιμο, αλλά προσθέτει στρογγυλεμένες γωνίες και κλασικό ύφασμα για ένα βλέμμα που δεν ξεθωριάζει ποτέ. Το συνολικό μέγεθος είναι 9,5 x 5,8 x 6,5 ίντσες.

Με τη μέτρηση των 5 x 13 x 4 ιντσών, το Yamaha NS-C210BL είναι ένα ηχείο κεντρικού καναλιού που ταιριάζει οριζόντια σε οποιοδήποτε βιβλιοθήκη, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό του. Ο σχεδιασμός είναι κομψός και λεπτός, αλλά διαθέτει όμως ένα εξισορροπημένο θόρυβο tweeter 7/8 ιντσών, κεντρικό ηχείο αμφίδρομου μπάσου και αντανακλαστικά μεγάφωνα βασισμένα σε κωνικούς αλουμινίου για εξαιρετικά γρήγορη ηχητική απόκριση. Ο λεπτός σχεδιασμός είναι το αποτέλεσμα της Yamaha που δεν θέλει να πάρει την προσοχή μακριά από τις τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, οπότε ο ήχος ακούγεται αλλά δεν φαίνεται. Τελικά, το NS-C210BL είναι ιδιαίτερα προσεκτικό για την αναπαραγωγή του πληρέστερου δυναμικού ήχου πηγών υψηλής ευκρίνειας, συμπεριλαμβανομένων των δίσκων Blu-ray.

Το JBL Arena 125C διαθέτει ένα tweeter μαλακό θόλο μιας ίντσας με απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας (HDI) που προσφέρει τεχνολογία καθοδήγησης κυμάτων για εξαιρετικά λεπτομερή ήχο σε ένα δωμάτιο. Τα δύο mid-woofer από πολυ-κυτταρίνη 5,5 ιντσών προσθέτουν ένα φανταστικό ήχο μπάσων που παίρνει παιχνίδια, μουσική, ταινίες, εκπομπές και κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα σε άλλο επίπεδο με απόκριση κυμαινόμενη από 90 έως 40,000Hz. Επιπλέον, το υλικό βελτιστοποίησης του υπολογιστή λειτουργεί για να τοποθετήσει τα προγράμματα οδήγησης για την καλύτερη συνολική απόδοση ήχου που αντηχεί από το σύγχρονο hardware του JBL.

Το MartinLogan Motion 30 διαθέτει ένα αναδιπλούμενο κιβώτιο ταχυτήτων που παράγει σχεδόν οκτώ φορές την επιφάνεια ενός tweeter θόλου ενός ιντσών, οπότε το αποτέλεσμα είναι ένας δυναμικός ήχος που είναι σχεδόν τέλειος. Η διπλωμένη κίνηση βοηθά το tweeter να σπρώχνει τον αέρα έξω, προσθέτοντας τον χρόνο απόκρισης με αστραπές για έναν ήχο υψηλής ποιότητας που είναι δύσκολο να αναπαραχθεί σε λιγότερο ακριβούς ανταγωνιστές. Προσθέστε τους οδηγούς μπάσων 6,5 ιντσών και έναν γούφερ μεσαίου εύρους κώνου 5,5 ιντσών για μπάσα υψηλής ποιότητας και θα έχετε απόκριση συχνότητας μεταξύ 65 και 25,000Hz (με μέγιστη ισχύ που προσεγγίζει τα 200 watts ανά κανάλι). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο προκύπτων ήχος είναι απίστευτος, αλλά θα ήταν αδιάφορο να αγνοήσουμε το στιλπνό σχεδιασμό του κουτιού ηχείων (έχει ένα φινίρισμα που θα συνδυάζεται με οποιαδήποτε διακόσμηση δωματίου). Μετρούται 16,5 x 10,5 x 6,9 ίντσες.

Το Polk Audio CS10 είναι ένας εξαιρετικός ομιλητής σε πολύ καλή τιμή. Η γωνιακή κορυφή του σχεδιασμού ινοσανίδων μέσης πυκνότητας προσθέτει κάποια πρόσθετη αξία απευθείας από το ρόπαλο γιατί μπορεί να αναπηδήσει και να τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από μια τηλεόραση για να κατευθύνει σωστά τον ήχο στους θεατές. Εσωτερικά, υπάρχουν δύο οδηγοί διπλού φύλλου 5,25 ιντσών για την ελάττωση της παραμόρφωσης και ένα tweeter ζωνών δυναμικής ισορροπίας υφασμάτων / πολυμερούς μιας ίντσας για την απόδοση μιας απόκρισης υψηλής συχνότητας που προσθέτει ένα επίπεδο ρεαλισμού τόσο για τα φωνητικά όσο και για τα όργανα. Το συμπεριλαμβανόμενο σύστημα crossover θα σας αφήσει γρήγορα να ερωτευτείτε με τον ήχο των μπάσων και, με τους συνδέσμους post-coupling με πέντε κατευθύνσεις, μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε ξανά το CS10 για να βρείτε την ιδέα του τέλειου ήχου.

Το ProCenter 1000 υποστηρίζεται από δύο οδηγούς καλαθιού κασσίτερου 4,5 ιντσών, δύο θερμαντικά σώματα χαμηλής συχνότητας 4,5 ιντσών, καθώς και ένα tweeter από θόλο καθαρού αλουμινίου μιας ίντσας, που δημιουργεί μια γροθιά στον ήχο που είχατε μόνο περιμένετε να βρεθείτε σε ένα μεγαλύτερο ηχείο. Μέτρηση 10,5 x 5 x 5 ίντσες, το ProCenter 1000 είναι παραδοσιακά συμπαγές σε σύγκριση με τις εναλλακτικές επιλογές κεντρικών ηχείων, αλλά λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Ευτυχώς, το μέγεθος δεν θα σας ξεγελάσει καθώς αυτό το ηχείο ενσωματώνει τις ίδιες διάφορες τεχνολογίες με τα ακριβότερα και μεγαλύτερα προϊόντα Definitive Technology. Υπόθεση: Τα δύο προστιθέμενα καλοριφέρ μπάσων σε κάθε πλευρά της θήκης βοηθούν να ωθήσετε έναν ήχο μπάσων που θα σκεφτείτε ότι ο ProCenter 1000 κρύβει κάποια μυστικιστική τεχνολογία μέσα στον συμπαγή του παράγοντα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .