Τα 7 καλύτερα αεροπλάνα τηλεχειρισμού για αγορά το 2018

Είστε ο νούμερο ένα για την απογείωση

Τα αεροπλάνα απομακρυσμένου ελέγχου είναι πιο προσιτά από τα περισσότερα drones και είναι ευκολότερα λειτουργικά, καθώς παίζουν καθώς αυτός ο κλασικός πιλότος του παιχνιδιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απομακρυνθείτε από ένα ηλιόλουστο απόγευμα ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που είστε. Αλλά όταν πρόκειται για την αγορά ενός αεροπλάνου απομακρυσμένου ελέγχου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε, εκτός από τον προϋπολογισμό. Θέλετε τον πιο κομψό σχεδιασμό; Το ένα με το μεγαλύτερο χρόνο αέρα; Ή ψάχνετε για ένα αεροπλάνο που μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί στο νερό; Η επιλογή της καλύτερης επιλογής μπορεί να είναι δύσκολη αλλά, ευτυχώς, έχουμε κάνει την εργασία για εσάς και βάζουμε μαζί μια λίστα με τα καλύτερα αεροπλάνα απομακρυσμένου ελέγχου για κάθε επίπεδο προϋπολογισμού και εμπειρίας, έτσι θα επιταχύνετε το διάδρομο σε χρόνο μηδέν.

Παρόλο που μπορεί να είναι γενικά απλό, το HobbyZone Sport Cub S κάνει περισσότερο από ένα αναπόσπαστο design με απόδοση, έλεγχο και τιμή. Έτοιμος να πετάξει έξω από το κιβώτιο, το Sport Cub δεν νοιάζει αν το επίπεδο εμπειρίας σας είναι αρχάριος ή εμπειρογνώμονας. Η συμπερίληψη της τεχνολογίας SAFE σάς βοηθά να μάθετε τις συνθήκες ανέμου, να επανακτάτε τη σταθερότητα με την απλή κίνηση μιας σκανδάλης και να μάθετε πιο προηγμένες δεξιότητες. Η συσσωρευμένη μπαταρία των 150mAh επιτρέπει πάνω από 10 λεπτά χρόνου πτήσης με μία μόνο φόρτιση και απαιτεί κάτω από 60 λεπτά χρόνο επαναφόρτισης να επιστρέψει στον αέρα. Σε αντίθεση με τα μοντέλα με παρόμοια χρέωση που ξεκινούν με το χέρι, το Sport Cub ξεκινάει από οποιοδήποτε "διάδρομο" μήκους περίπου 12 ποδιών, διότι τα χειριστήρια τεσσάρων καναλιών παρέχουν λειτουργικό γκάζι, πηδάλιο, ανελκυστήρα και ελικόπτερα. Ακόμη και για αρχάριους, ρίχνοντας το σπορ σκύλο σε βρόχο, η στροφή ή η στροφή είναι απίστευτα απλή και επιτρέπει ώρες ατελείωτης διασκέδασης.

Ένας αγαπημένος ανεμιστήρας εδώ και χρόνια, το HobbyZone Duet είναι μια καταπληκτική επιλογή για όσους θέλουν να παραμείνουν φιλικοί προς το πορτοφόλι χωρίς να φοβίζουν τα χειριστήρια ή την απόδοση. Έτοιμο να πετάξει από την αποσυσκευασία, αυτό το φιλικό για αρχάριους κρατά το κόστος κάτω, αφαιρώντας μερικά από τα extras που βρέθηκαν σε πιο ακριβά μοντέλα. Σε αυτήν την περίπτωση, η έλλειψη ελέγχου του πηδαλίου ή των ελερόνων επιτρέπει μόνο ελέγχους τριών καναλιών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη διασκέδαση. Η συμπερίληψη των τριών καναλιών ελέγχου επιτρέπει επίσης πλήρη διοίκηση κατά την αναρρίχηση, το τιμόνι και τον στραγγαλισμό αμέσως μετά το χτύπημα του Duet στον αέρα από το έδαφος.

Οι διπλές έλικες μπορούν να περιστρέφονται με διαφορετικές ταχύτητες ώστε να ασκούν την ώθηση διαφορικά ώστε να βοηθούν με γρήγορες και ομαλές στροφές με ελάχιστη προσπάθεια από τον χρήστη. Η μπαταρία 150mAh της Duet σας κρατάει να πετάτε για οκτώ λεπτά πριν χρειαστεί να "ανεφοδιαστείτε".

Για τους πιο περιπετειώδεις λάτρεις του αεροπλάνου τηλεχειρισμού εκεί έξω, ρίξτε μια ματιά στο Flyzone Seawind. Προσφέρει ένα άνοιγμα πτερυγίων περίπου 57 ιντσών και είναι ικανό να απογειώνεται τόσο από το χόρτο όσο και από το νερό (και μπορεί να προσγειωθεί και στα δύο εξίσου εύκολα). Ο ανασυρόμενος μηχανισμός προσγείωσης που απορροφά τους κραδασμούς προσθέτει τόσο τις αμφίβιες ικανότητες όσο και το αυξημένο επίπεδο ρεαλισμού. Η προσθήκη πτερυγίων κλιμακοστασίων και φώτων πλοήγησης προσθέτει στον ήδη εντυπωσιακό κατάλογο χαρακτηριστικών και συμβάλλει στη βελτίωση της αερόμπικ και της πλοήγησης που δεν συνδυάζονται με τον ανταγωνισμό παρόμοιας τιμής της Seawind.

Η κατασκευή αφρού AeroCell ζυγίζει 7,6 λίβρες και η μπαταρία 2100mAh προσφέρει 12-15 λεπτά χρόνου πτήσης με 60 λεπτά φόρτισης μεταξύ πτήσεων.

Με ένα κάθισμα εκτοξευτή και ενσωματωμένο αλεξίπτωτο, τα παιδιά αμέσως ερωτεύονται το Air Hogs Ejector Jet. Σχεδιασμένο με χρήση εξωτερικής χρήσης για ηλικίες οκτώ ετών, φορτίζεται μέσω καλωδίου USB (διαρκεί 40 λεπτά) και προσφέρει σχεδόν πέντε λεπτά χρόνου πτήσης. Ενώ βρίσκεστε στον αέρα, ο εύχρηστος ελεγκτής του Air Hog επιτρέπει στο αεροπλάνο να ανεβαίνει, να καταρρέει και να επιβιώνει με ασφάλεια, χάρη στην ανθεκτική κατασκευή αφρού και επιτρέπει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διατηρούν την πτήση σας να εργάζεται για πολλές ακόμα πτήσεις να έρθω.

Ακόμη και αν ένας χειριστής «εκτοξεύεται» από τον χειριστή, δεν υπάρχει μείωση του χρόνου πτήσης, οπότε ο χειριστής μπορεί να προσγειωθεί με ασφάλεια ακόμα και όταν ο πίδακας παραμένει στον αέρα μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία του. Η περιοχή συχνοτήτων 2,4 GHz επιτρέπει απόσταση περίπου 100 ποδιών από τον ελεγκτή.

Για αρχάριους που αναζητούν όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν, το HobbyZone Champ είναι η απόλυτη καλύτερη λύση. Είναι έτοιμο να πετάξει έξω από το κιβώτιο (πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτείται συναρμολόγηση), οπότε ο Champ μπορεί να βρεθεί στον αέρα τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο (με ελάχιστο άνεμο) μέσα σε λίγα λεπτά από την αποσύνδεση. Η απογείωση απαιτεί μόλις 10 πόδια χώρου διαδρόμου (αν και προσθέστε λίγο επιπλέον χώρο για προσγείωση αν έρχεστε γρήγορα) και η μπαταρία 150mAh επιτρέπει στο Champ να παραμείνει στο αεροπλάνο έως και 20 λεπτά, ανάλογα με την απόδοση και τους επιθετικούς ελιγμούς .

Η κατασκευή αφρού είναι επίσης ανθεκτική, κάτι που είναι καλό για τους αρχάριους που μπορεί να βρεθούν να βάζουν σε λίγες συγκρούσεις τη ζώνη τους καθώς μαθαίνουν. Ο ενσωματωμένος ελεγκτής 2.4Ghz εξαλείφει τις παρεμβολές από εξωτερικά σήματα (επίσης ένα πλεονέκτημα για αρχάριους).

Ιδανική για αρχάριους και έμπειρους χειριστές, το αεροσκάφος E-Flite Apprentice S 15e έτοιμο για πτήση είναι μια ξεχωριστή επιλογή για τους αγοραστές που δεν ανησυχούν για να ξοδέψουν λίγο περισσότερο. Με ένα μηχάνημα χωρίς ψήκτρες 840Kv, το Apprentice ξεχωρίζει με ένα μοναδικό συνδυασμό ισχύος και ήπιων επιδόσεων. Από το κουτί, η συναρμολόγηση δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 20 έως 30 λεπτά ακόμη και για άπειρους χρήστες. Με ένα πτέρυγα πτερυγίων 59 ιντσών, το Apprentice απαιτεί ένα σημαντικό πεδίο για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του μετά την απογείωση. Η μπαταρία 3200mAH διαρκεί περίπου 13 με 15 λεπτά, ανάλογα με την απόδοση και την ακροβατική ενέργεια.

Για το ολοκαίνουργιο φυλλάδιο, η συμπερίληψη της τεχνολογίας SAFE βοηθά στην παροχή πρόσθετης προστασίας για το αεροσκάφος με γρήγορη εξισορρόπηση εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (διαβάσετε: μια πνοή του ανέμου) που μπορεί γρήγορα να χτυπήσει το 2.2-pound Apprentice από την πορεία.

Αν ψάχνετε για την εμπειρία του αεροπλάνου του τηλεχειριστηρίου με μια μοναδική αφή, το Flyzone Calypso θέτει τη μπάρα ψηλά. Ιδανικός για όσους μόλις ξεκινούν με αεροπλάνα τηλεχειρισμού, ο ελαφρύς σχεδιασμός αφρού AeroCell επιτρέπει στο ανεμόπτερο να ζυγίζει 7,2 κιλά (ακόμη και με ένα άνοιγμα των πτερυγίων 73 ιντσών). Πλήρως συναρμολογημένο μέσα σε λίγα λεπτά μέσω ενός κατσαβιδιού Philips και η Calypso είναι έτοιμη να απογειωθεί (από το χέρι σας) και μπορεί εύκολα να προσγειωθεί τόσο στους χορτάριους όσο και στους τσιμεντένιους διαδρόμους. Αλλά προτού να σκεφτείτε ακόμη και την προσγείωση, θα έχετε διασκεδαστικούς ελιγμούς ενώ βρίσκεστε στον αέρα, χάρη σε ανεξάρτητους σερβίς ελικόπτερο σε κάθε πτέρυγα για επιπλέον έλεγχο και ευκαιρίες απόδοσης που περιλαμβάνουν πετώντας ευθεία προς τα πάνω σε πλήρη γκάζι. Η μπαταρία 1300mAh προσθέτει πρόσθετο χρόνο στον αέρα, αν και οι χρήστες σχολιάζουν έντονα την παραμονή του Calypso κατευθυνόμενη στον άνεμο για μεγάλους χρόνους πτήσης καθώς το αεροπλάνο γλιστρά αβίαστα γύρω από τον ουρανό μεταξύ οκτώ και δέκα μίλι / ώρα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .