Τα 10 Best Tech δώρα για να αγοράσετε για κάτω από $ 100

Σε έναν προϋπολογισμό όταν πρόκειται για την αγορά δώρων; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει

Μερικές φορές τα ψώνια μπορούν να επιβαρύνουν όταν πρόκειται να δαπανήσουν χρήματα για δώρα για φίλους και οικογένεια. Η πολύ συνηθισμένη δυσκολία: θέλετε να τους αγοράσετε κάτι που είναι νόημα και χρήσιμο, αλλά δεν έχετε πολλά χρήματα για να περάσετε. Λοιπόν φέτος, έχουμε κάπως κάνει τη σκληρή δουλειά για σας με τα 10 καλύτερα δώρα τεχνολογίας μας κάτω από $ 100 λίστα. Από το Stick Roku, σε ένα φορτιστή USB, σε ένα stick selfie και στο Kindle του Amazon, τα προϊόντα αυτά είναι βέβαιο ότι θα κρατήσουν το πορτοφόλι σας - και όλοι στη λίστα αγορών σας - ευχαριστημένοι.

Το Stick Streaming Stick Roku - όπως το ραδιόφωνο Amazon Fire Stick και το Chromecast - είναι το απόλυτο gadget για τους καλωδιακούς συνδρομητές που θέλουν να κόψουν το καλώδιο με το φτηνό. Συνδέοντας στο πίσω μέρος οποιασδήποτε σύγχρονης τηλεόρασης HD, το Roku Stick συνδέει απευθείας με την κινητή σας συσκευή με ροή, το Netflix, το HBO GO, το YouTube και άλλες πλατφόρμες βίντεο απευθείας στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει ανάγκη για μια δαπανηρή έξυπνη πλατφόρμα - απλώς συνδέστε και πηγαίνετε! Αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε λίγο περισσότερο για μια γενικότερη εμπειρία χρήστη, ελέγξτε το αποκωδικοποιητή Roku 4 (Αγοράστε στο Amazon.com).

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση των καλύτερων συσκευών τηλεοπτικής ροής μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Τα XB950s ακούγονται τεράστια και είναι εκπληκτικά άνετα για μεγάλα ακουστικά. Ο ήχος τροφοδοτείται από τους οδηγούς των 40mm και μια ιδιόκτητη τεχνολογία EXTRA BASS που δίνει αυτά τα τηλέφωνα σε ένα χαμηλό άκρο που είναι αρκετά κοντά σε ένα σύλλογο. Το βελτιστοποιημένο NFC, συνδεδεμένο με Bluetooth σύστημα διαθέτει μπαταρία που διαρκεί έως και 18 ώρες για πολλές εργάσιμες ημέρες ακρόασης. Η κατασκευή είναι πολύ μεγάλη, καθώς τα ακουστικά είναι εξαιρετικά παχιά και εξαιρετικά άνετα και ζυγίζουν μόλις 280g, οπότε αν και τα ακουστικά είναι αρκετά μεγάλα, δεν πρόκειται να ζυγίσουν την τσάντα σας. Έρχεται στάνταρ με ένα καλώδιο φόρτισης USB-to-micro USB και ένα καλώδιο Aux 3,5 mm για να το συνδέσετε απευθείας στο φορέα μουσικής σας όταν πεθάνει η μπαταρία.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση των καλύτερων ακουστικών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ο Bose είναι ίσως ο πιό γνωστός για τη σειρά γραμματοσήμων ηχοληπτικών οθονών, αλλά παράγει και μια σειρά ακουστικών, καθώς και ηχεία ηχείων desktop. Το Bose Companion 2 Series III είναι ένα σήμα υψηλής ποιότητας για προσιτά ηχεία υπολογιστή, παρέχοντας αυτόν τον αξιόπιστο ήχο Bose σε ένα συμπαγές, μινιμαλιστικό πακέτο. Είναι μια μεγάλη ιδέα δώρων για φοιτητές, παίκτες και καθημερινούς γραφείς.

Μια άλλη ιδανική ιδέα για συσκευές κοπής καλωδίων που εξακολουθούν να θέλουν να είναι σε θέση να πάρουν αυτές τις τοπικές αθλητικές εκπομπές, το Winegard FlatWave FL-5000 είναι μια απλή κεραία που συνδέεται σε οποιαδήποτε ψηφιακή τηλεόραση. Με έναν απλό αλλά μοντέρνο σχεδιασμό, προσφέρει μερικές από τις ισχυρότερες λήψεις σήματος που μπορείτε να βρείτε για τα χρήματα και είναι χτισμένη για να πάρει σήματα από πύργους που εκπέμπουν 35 μίλια μακριά. Έρχεται με ένα ομοαξονικό καλώδιο 15 ιντσών, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε την κεραία σε διάφορες τοποθεσίες. Και δεν απαιτείται συναρμολόγηση - απλά συνδέστε το και αρχίστε να ψάχνετε για ένα σήμα.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα δώρα για κόφτες για καλώδια μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Πριν από δέκα χρόνια, θα ήταν δύσκολο να εξηγήσετε ακόμη και την ιδέα ενός stick selfie. Τώρα, θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια λίστα με ιδέες stuffer stuffing που δεν περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα stick selfie. Ό, τι κι αν σκέφτεστε για την ιδέα, είναι μια καλή ιδέα για τους ευτυχισμένους τουρίστες που απολαμβάνουν την οικοδόμηση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης με εαυτούς. Όλα τα αυτοκόλλητα είναι αρκετά παρόμοια, αλλά το Fugetek FT-568 προσφέρει τη σωστή ισορροπία ανθεκτικότητας, χαρακτηριστικών και προσιτότητας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα αυτοκόλλητα .

Ο καθένας έχει μια γνώμη όταν πρόκειται για ηλεκτρονικούς αναγνώστες. Ακόμη και με την τεχνολογία e-ink, ορισμένοι αναγνώστες προτιμούν απλά την απτική, εμπορεύσιμη αίσθηση ενός βιβλίου με χαρτόδετο βιβλίο ή σκληρού δίσκου. Αλλά αν βρίσκεστε στο φράκτη εδώ, η ναυαρχίδα του Amazon Kindle είναι αρκετά φθηνή (περίπου $ 70) για να αποκλείσει την τύψη του αγοραστή. Μπορεί να ταιριάζει κυριολεκτικά σε χιλιάδες βιβλία και είναι μια μεγάλη ιδέα δώρου για κάθε αναγνώστη. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν τους πειράζει να διαβάζουν ψηφιακά!

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς αναγνώστες μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Είτε ταξιδεύετε μία φορά το μήνα είτε μία φορά το χρόνο, ένας φορητός φορτιστής USB είναι ένα βασικό αξεσουάρ smartphone και το Anker κάνει μερικούς από τους καλύτερους φορτιστές και τις εξωτερικές μπαταρίες γύρω. Με μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 5200mAh, το Astro E1 προσφέρει την καλύτερη ισορροπία ισχύος, τιμής και μεγέθους. Είναι εντελώς φθηνό, αλλά συσκευάζει αρκετό χυμό για να φορτίσει πλήρως ένα iPhone 6 - δύο φορές . Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ίσως να θέλετε να ξεκουραστείτε για το 10.000mAh Anker PowerCore (Αγοράστε στο Amazon.com).

Μια άλλη κατηγορία με πάρα πολλές επιλογές για να επιλέξετε από: ηχεία bluetooth. Για εκείνους τους αγαπημένους που επιθυμούν συνεχώς να παίζουν τη μουσική τους σε εξωτερικούς χώρους ή σε πάρτι - ή σε οποιοδήποτε μέρος που δεν διαθέτει στερεοφωνικό σύστημα / σύστημα ομιλητών - μπορεί να θέλετε να δείτε το Anker AK-99ANSP9901. Πρόκειται για ένα ηχείο δύο ιντσών με δυνατότητα αναπαραγωγής έως και 20 ωρών. Διαθέτει φοβερό ήχο και θύρα ήχου 3,5mm (AUX), αν θέλετε να συνδεθείτε μέσω υποδοχής ακουστικών.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα ηχεία bluetooth μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Το Razer DeathAdder Elite είναι ένα από τα πιο αγορασμένα ποντίκια τυχερών παιχνιδιών στον Amazon, και για καλό λόγο - αυτό το πράγμα σχίζει. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να κάθεται καθαρά και άνετα σε ένα χέρι του gamer (τέλειο για τις ατέλειωτες ώρες λειτουργίας και γυρίσματα). Χρησιμοποιεί έναν οπτικό αισθητήρα 16.000 dpi που έχει ακρίβεια παρακολούθησης 99,4%, πράγμα που είναι προφανώς σημαντικό όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια και έχει σημασία ακριβώς πού δείχνετε στην οθόνη. Τα μηχανικά κουμπιά έχουν δοκιμαστεί για αντοχή έως και 50 εκατομμύρια κλικ και η τεχνολογία φωτισμού Razer Chroma επιτρέπει στον παίκτη να προσαρμόζει το οπτικό χρώμα που δείχνει οπτικά με οπτικά έως και 16,8 εκατομμύρια επιλογές χρωμάτων. Συνδέεται μέσω καλωδίου ελαφρού πάχους 7 μέτρων, ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε εγκατάσταση και διαθέτει 7 ανεξάρτητα προγραμματιζόμενα κουμπιά Hyperesponse για επιπλέον χειριστήρια. Θα είναι μια ωραία προσθήκη σε κάθε PC παίκτης setup.

Το Polaroid Snap Instant επαναφέρει την αρχική άμεση κάμερα, αλλά σε ένα ψηφιακό πακέτο (μπορεί να αποθηκεύσει τις εικόνες για εκτύπωση αργότερα). Διαθέτει επίσης αισθητήρα 10 megapixel με υποδοχή Micro SD ικανή να χωρέσει έως και 32GB χώρο αποθήκευσης εικόνων. Ορισμένες άλλες ικανές λειτουργίες περιλαμβάνουν έξι λειτουργίες εικόνας, μια λειτουργία Photo Booth και ένα χρονοδιακόπτη.

Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος άμεσος εκτυπωτής ZINK εκτυπώνει εικόνες κάτω από ένα λεπτό με έγχρωμες εικόνες 2x3 ιντσών. Παρόλο που δεν υπάρχει WiFi, μπορείτε να μεταφορτώσετε τις αποθηκευμένες εικόνες στον υπολογιστή σας για να μοιραστείτε αργότερα σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram, το Facebook και το Twitter. Τα χρώματα έρχονται σε μπλε, κόκκινο, μαύρο και άσπρο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .