Οι 6 καλύτεροι τρόποι να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο αυτοκίνητό σας

Έξι διαφορετικοί τρόποι για να παρακολουθήσετε το Binge Watch στο δρόμο

Ας το παραδεχτούμε. Αγαπάμε την τηλεόραση. Λοιπόν, ίσως δεν το κάνεις, αλλά το κάνουμε σίγουρα, και το ίδιο ισχύει και για όλους τους άλλους. Ακόμη και όταν παρατηρείται τηλεθέαση στις παραδοσιακές τηλεοπτικές πηγές, η τηλεθέαση αυξάνεται. Στην πραγματικότητα, η 9η έκδοση της έρευνας της ψηφιακής δημοκρατίας της Deloitte διαπίστωσε ότι ενώ οι συνδρομές καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης παραμένουν η αγαπημένη μέθοδος τηλεθέασης για τη Generation X, τους Baby Boomers και τους ηλικιωμένους, οι νεότερες χιλιετίες έχουν μετατοπίσει σχεδόν εξ ολοκλήρου τις πηγές ροής.

Είτε παρακολουθούμε στον αέρα, μέσω του Διαδικτύου είτε οπουδήποτε αλλού, το γεγονός είναι ότι παρακολουθούμε. Η προβολή της τηλεόρασης έχει τείνει ακόμη και προς τις κινητές συσκευές τα τελευταία χρόνια, και η Netflix έχει δείξει ότι η παρακολούθηση της εξαφάνισης είναι το νέο φυσιολογικό.

Φυσικά, όλες αυτές οι τάσεις μεταφράζονται εύκολα από το σαλόνι στο δρόμο, όπου μπορείτε να διαλέξετε οποιουσδήποτε διαφορετικούς τρόπους για να παρακολουθήσετε ζωντανά, χρονικά μετατοπισμένα ή ακόμα και καταγραμμένα τηλεοπτικά περιεχόμενα. Εδώ είναι έξι από τους καλύτερους τρόπους για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο αυτοκίνητό σας :

01 του 06

DVD / Blu-Ray

Ο ευκολότερος τρόπος να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο αυτοκίνητό σας είναι τα φυσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά αυτή είναι μια από τις πολλές επιλογές. Tom Stewart / Corbis / Getty

Μπορεί να φαίνεται σαν φρούτα χαμηλής ανάρτησης, αλλά τα φυσικά μέσα όπως τα DVD και τα Blu-Rays εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν τον ευκολότερο τρόπο να φτιάξετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές στο δρόμο.

Παρόλο που οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι τηλεθεατές προτιμούν να νοικιάζουν περιεχόμενο για την αγορά φυσικών μέσων ενημέρωσης, υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για την άνεση να τραβήξετε ένα DVD ή ένα Blu-Ray box στο δρόμο σας έξω από την πόρτα. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα εργατικοί, μπορείτε ακόμη και να ρίξετε την αγαπημένη σειρά του παιδιού σας σε πορτοφόλι δίσκου χαμηλού προφίλ και να τον αφήσετε στο αυτοκίνητο.

Ενώ βλέπετε τηλεόραση σε DVD ή Blu-Ray δεν είναι ζωντανό και περιλαμβάνει περιπλάνηση γύρω από φυσικά μέσα, όπως κάποιο είδος σπηλαίων, οι DVD παίκτες στο αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά εύκολο να έρθουν από αυτές τις μέρες . Ή αν δεν θέλετε να αγοράσετε νέο υλικό, θα μπορούσατε πάντα να συνδέσετε ένα παλιό φορητό υπολογιστή σε μια οθόνη οροφής και να το καλέσετε καλά.

02 του 06

Τηλεόραση τοπικής μετάδοσης

Εάν η ζωντανή τηλεόραση είναι περισσότερο το στυλ σας, είναι πραγματικά δυνατό να παρακολουθήσετε τοπική τηλεοπτική εκπομπή στο αυτοκίνητό σας. Είναι περισσότερη δουλειά από το να βρεθείτε σε ένα DVD και να το καλέσετε καλά και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε παρεμβολές από κτίρια και άλλα οχήματα, αλλά αυτό είναι όλο μέρος της περιπέτειας.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή στο αυτοκίνητό σας, θα χρειαστείτε τρία πράγματα: μια κεραία τηλεόρασης HD που μπορεί να τραβήξει τοπικούς σταθμούς, μια οθόνη και έναν δέκτη.

Η οθόνη και ο δέκτης είναι εύκολο, αν μπορείτε να βρείτε μια τηλεόραση 12V για να καλύψετε τις ανάγκες σας, αλλά η κεραία μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να το τοποθετήσετε στο εξωτερικό του οχήματός σας, το οποίο δεν είναι για τα αδύνατα της καρδιάς.

Ενώ υπάρχουν κεραίες HDTV αυτοκινήτων που έχουν τοποθετηθεί με αναρρόφηση, πιθανώς θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό σκάψιμο για να το βρείτε. Πιθανότατα θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από μια υψηλής ποιότητας κεραία που είναι τεχνικά σχεδιασμένη για χρήση σε RV, αλλά η οδήγηση με κάτι τέτοιο στη στέγη σας μπορεί να σας προκαλεί αστεία εμφάνιση από τους συναδέλφους σας.

03 του 06

Δορυφορική τηλεόραση

Σε αντίθεση με την τοπική τηλεοπτική εκπομπή, παρόλα αυτά σαν το δορυφορικό ραδιόφωνο , χρειάζεστε μια ειδική κινητή δορυφορική κεραία και μια συνδρομή εάν θέλετε να παρακολουθήσετε δορυφορική τηλεόραση στο αυτοκίνητό σας.

Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να μην μπορείτε να λάβετε ένα σήμα εάν είστε περιτριγυρισμένοι από πολλά ψηλά κτίρια, αλλά η άλλη πλευρά είναι ότι είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσετε διακοπές υπηρεσίας αν οδηγείτε έξω σε ένα μεγάλο ταξίδι όπου ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη η τοπική τηλεοπτική εκπομπή.

Τα δορυφορικά πιάτα που προορίζονται για χρήση σε οχήματα συνήθως προορίζονται για RVs, αλλά τα λεπτότερα, πιο επίπεδη σχέδια έχουν σπάσει στην αγορά. Αυτό εξακολουθεί να μην είναι κάτι που θέλετε στην οροφή σας, αλλά είναι μια επιλογή.

04 του 06

DVR Streaming

Τα θαύματα του DVR σύννεφων σημαίνουν ότι μπορεί να είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις μετατοπίσεις σας στο DVR'd στο δρόμο. Το κύριο ζήτημα είναι το εύρος ζώνης, δεδομένου ότι θα χρειαστεί κάποιος τύπος σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας για να γίνει αυτό το έργο.

Προτού να χτυπήσετε το δρόμο και να ξεκινήσετε τη ροή, θα θέλετε να κάνετε μια μικρή έρευνα σχετικά με το πώς το DVR σύννεφο αλληλεπιδρά με το σχέδιό σας δεδομένων. Μερικοί πάροχοι αντιμετωπίζουν διαφορετικούς τύπους δεδομένων με διαφορετικό τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε ή να μην είστε στη διάθεσή σας.

Η άλλη επιλογή είναι να πιάσετε το φυσικό DVR και να το πάρετε μαζί σας. Αυτό περιλαμβάνει καλωδίωση σε μετατροπέα και χρήση του DVR στο αυτοκίνητό σας ακριβώς όπως θα κάνατε στο σπίτι, οπότε θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι θα λειτουργήσει πραγματικά χωρίς να συνδεθεί με το καλώδιο πριν ξεκινήσετε.

05 του 06

Sling Live τηλεόραση

Υπηρεσίες όπως το Slingbox σάς επιτρέπουν να προβάλλετε ζωντανή τηλεόραση από το σπίτι σας σε οπουδήποτε έχετε πρόσβαση στο Internet - συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου σας. Αυτό περιλαμβάνει δύο βασικά συστατικά: ένα Slingbox (ή παρόμοια συσκευή) συνδεδεμένο με την καλωδιακή ή δορυφορική σύνδεση στο σπίτι σας και μια κινητή σύνδεση στο Internet, όπως ένα κινητό hotspot ή ένα συνδεδεμένο smartphone.

06 του 06

Streaming Video Services

Οι υπηρεσίες ροής βασίζονται επίσης σε μια σύνδεση μέσω κινητού Internet και μπορούν να τρώνε ευθεία μέσω του σχεδίου δεδομένων σας , αλλά παρέχουν επίσης και το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου. Υπηρεσίες όπως το Netflix, το Amazon Prime και το Hulu είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ενώ βρίσκεστε σε ένα μεγάλο ταξίδι.

Άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως το YouTube TV και η Sling TV, σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση μέσω σύνδεσης δεδομένων. Αυτές οι υπηρεσίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν πολλά δεδομένα, αλλά αντιπροσωπεύουν έναν τρόπο να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση χωρίς να βιδώνετε μια γιγαντιαία κεραία στη στέγη σας.