Οι 6 καλύτεροι θερμαντήρες μπαταριών αυτοκινήτων που αγοράζουν το 2018

Μην αφήσετε το χειμώνα να σας επιβραδύνει

Είτε το αυτοκίνητό σας είναι λίγα χρ νια ή ακριβώς από τη γραμμή του εργοστασίου, το κρύο μπορεί να επηρεάσει σχεδόν οποιοδήποτε τύπο οχήματος. Καθώς οι χειμερινές θερμοκρασίες του καιρού φτάνουν σε επίπεδα κοντά σε μηδενικούς μοίρες, οι μπαταρίες αυτοκινήτων μπορούν να χάσουν μέχρι και το 60% της αρχικής τους ισχύος, πράγμα που απαιτεί από την μπαταρία να εργάζεται υπερωρίες για να ξεκινήσει ένα αυτοκίνητο και να το κρατήσει σε λειτουργία. Αυτό προφανώς δεν είναι καλό για το αυτοκίνητο ή την μπαταρία, αλλά ευτυχώς υπάρχει ήδη διαθέσιμη λύση. Τα συστήματα θέρμανσης μπαταριών αυτοκινήτου είναι γρήγορες, φθηνές και εύκολες λύσεις που βοηθούν στην άμεση θέρμανση σε μια μπαταρία αυτοκινήτου, παρατείνουν τη ζωή και βελτιώνουν την απόδοση του αυτοκινήτου. Δείτε παρακάτω για τους καλύτερους θερμαντήρες μπαταριών αυτοκινήτου που θα αγοράσετε σήμερα.

Ένας από τους πιο θερμαινόμενους θερμαντήρες μπαταριών αυτοκινήτων στην αγορά, η θερμική ζαριά 36 ιντσών Kat 22200 80-watt 36 ιντσών είναι μια ξεχωριστή επιλογή. Η εγκατάσταση είναι ένα snap: Το Kat ξεδιπλώνεται σαν μια κουβέρτα που επιτρέπει στον χρήστη να το τυλίξει γύρω από την μπαταρία σε λίγα δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στις πιο παραδοσιακές μπαταρίες αυτοκινήτων χάρη στις μετρήσεις 15 x 9,5 x 8,5 ιντσών, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα στην εύρεση της σωστής εφαρμογής. Αποτελείται από βινυλικό υλικό και το Kat βοηθά επίσης στην προστασία από διαρροές οξέων και λαδιού για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και του υπόλοιπου μπλοκ κινητήρα.

Αποτελείται από θερμική μόνωση Thinsulate για να συμβάλει στη διεύρυνση της ζωής μιας μπαταρίας αυτοκινήτου, η κουβέρτα μπαταρίας Zerostart & Temro 2800063 36 ιντσών είναι μια μεγάλη αγορά. Βοηθώντας να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τόσο σε ζεστό ή κρύο, η κουβέρτα 160-watt μπορεί να ζεσταίνει μια μπαταρία αυτοκινήτου σε οπουδήποτε μεταξύ 60 έως 70 βαθμούς πάνω από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος για γρήγορες εκκινήσεις και ελαφρύτερη πίεση στην ανάφλεξη. Το καλουπωμένο καλώδιο από καουτσούκ 30 ιντσών μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε τυπικό μέγεθος 120 βολτ AC. Μόλις συνδεθεί, το Zerostart αναδιπλώνεται κατευθείαν γύρω από την μπαταρία και κρατιέται στη θέση του με τους ενσωματωμένους φερμουάρ. Το Zerostart έχει αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη λύση για τη διατήρηση της ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες.

Προσφέροντας σχεδόν καθολική φόρτιση για όλα τα αυτοκίνητα, ο μαγνητικός θερμαντήρας Magnum Handi-Heat 300 Watt Mag 1100 μπορεί να θερμάνει περίπου 20 ίντσες επιφάνειας. Το Tphe Kat 1160 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην αποφυγή ζημιών που μπορεί να προκύψουν από την έναρξη του κρύου καιρού. Επιπλέον, το Kat 1160 μπορεί να μεταδώσει τη θερμότητα στα υγρά του πετρελαίου, επιτρέποντας την ταχύτερη λίπανση όταν η ανάφλεξη αναποδογυρίζει, βοηθώντας το λάδι του κινητήρα να αποφύγει την πάχυνση, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον κινητήρα εάν δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Τοποθετημένο απευθείας στην κορυφή της μπαταρίας του αυτοκινήτου κατά τη χρήση, το βύσμα AC 120 V συνδέεται απευθείας σε τοίχο ή άλλη πρίζα. Εκτός από τις μπαταρίες αυτοκινήτου, το Kat 1160 μπορεί επίσης να τραβήξει διπλό φορτίο στα κάρτερ λαδιού, στους μαύρους κινητήρες ή στις πολλαπλές εισαγωγής. Μπορεί επίσης να ξεπαγώσει υδρορροές, κλειδαριές ή σωληνώσεις.

Με δυνατότητα αντοχής μέχρι 2000 βαθμούς Fahrenheit και απόλυτα ασφαλές για χειρισμό πριν ή μετά τη χρήση, το DEI 010480 είναι μια έξυπνη επιλογή για τη θέρμανση μιας μπαταρίας αυτοκινήτου. Έχει ένα εξωτερικό ανακλαστικό στρώμα που μπορεί να παγιδεύει και να ακυρώνει οποιοδήποτε επιβλαβές οξύ μπαταρίας τόσο στο περιβάλλον όσο και στο αυτοκίνητό σας. Η εγκατάσταση είναι εύκολη: Το DEI αναδιπλώνεται απευθείας γύρω από την μπαταρία και κρατιέται σταθερά στη θέση του χάρη στην ταινία στεγανοποίησης ακμών. Σε αντίθεση με τους πιο παραδοσιακούς θερμαντήρες μπαταριών αυτοκινήτου, το DEI δεν διαθέτει πηγή ενέργειας, επομένως στηρίζεται στην ενσωματωμένη θερμομόνωση για να παγιδεύει τη θερμότητα το χειμώνα. Το DEI μπορεί επίσης να συνδυαστεί με θερμικό περιτύλιγμα μπαταρίας με πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος για επιπλέον ζεστασιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αναζωογονώντας απ 'ευθείας κάτω από μια μπαταρία αυτοκινήτου, το θερμό μαξιλάρι θερμαντήρα μπαταρίας Temro 60-Watt προσφέρει ένα "αυξανόμενο αποτέλεσμα" για τη θέρμανση της μπαταρίας και τοποθετείται ακριβώς κάτω από την ίδια την μπαταρία, με αποτέλεσμα την ταχύτερη και ευκολότερη εκκίνηση ανάφλεξης σε κρύο καιρό. Καθώς η θερμότητα αυξάνεται, η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα γύρω από την μπαταρία. Το καλουπωμένο καλώδιο από καουτσούκ που είναι χτισμένο απευθείας στο περίβλημα και το περίβλημα του θερμαντήρα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χειρίζεται τις ψυχρές καιρικές συνθήκες και να αποφεύγει τη δημιουργία ρωγμών. Πέρα από την γρήγορη εγκατάσταση, το Temro είναι ανθεκτικό σε λάδι και οξύ, καθώς και επιβραδυντικό φλόγας, οπότε είναι μια εξαιρετικά ασφαλής επιλογή όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα κρύου καιρού. Το μέγεθος 5,5 x 8,5 ιντσών λειτουργεί με τα πιο παραδοσιακά μεγέθη μπαταριών σε καταναλωτικά αυτοκίνητα, φορτηγά και SUV.

Ενώ τα αυτοκίνητα τείνουν να έχουν μικρότερες, "κανονικές" μπαταρίες, το ίδιο δεν μπορεί να λεχθεί για φορτηγά στο δρόμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες φορτηγών πρέπει να καλέσουν κάτι λίγο μεγαλύτερο για να βοηθήσουν στη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας σε κακές καιρικές συνθήκες. Με τη μέτρηση των 11 x 18 ιντσών, ο θερμαντήρας Pad Pad μπαταρίας Katt 22600 βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μπαταρία του φορτηγού, επιτρέποντας την αύξηση της θερμότητας σε όλη την μπαταρία και την αποκατάσταση της σε καλύτερη θερμοκρασία για τη συνολική απόδοση. Το βύσμα του προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος ταιριάζει σε βύσματα 120 βολτ και 240 βολτ, επιτρέποντάς του να λειτουργεί οπουδήποτε υπάρχει πρίζα. Το μαξιλάρι μπορεί επίσης να τραβήξει διπλό φορτίο σε άλλα μέρη του μπλοκ κινητήρα, όπως τα ταψιά (για να αποτρέψετε το πάχος του πετρελαίου σε ψυχρότερες θερμοκρασίες).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .