Πώς να προσθέσετε τέχνη άλμπουμ στο Windows Media Player 11

Προσθέστε την τέχνη του άλμπουμ που λείπει ή προσαρμόστε τη μουσική WMP με τις δικές σας εικόνες

Εάν το Windows Media Player δεν μεταφορτώσει το σωστό άλμπουμ με ένα άλμπουμ ή θέλετε να προσθέσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες εικόνες, μπορείτε να το κάνετε με το χέρι. Ακολουθήστε αυτό το σύντομο φροντιστήριο για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα αρχεία εικόνας ως την τέχνη του άλμπουμ σας.

Πώς να προσθέσετε την τέχνη για τα λευκώματα

Πρώτον, πρέπει να ελέγξετε και να δείτε ποια άλμπουμ στη μουσική βιβλιοθήκη σας λείπουν από την κάλυψη τέχνης. Στη συνέχεια, βρείτε την αντικατάσταση του άλμπουμ και επικολλήστε το στο σωστό άλμπουμ.

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Βιβλιοθήκη στην κορυφή της κύριας οθόνης του Window Media Player 11.
  2. Στο αριστερό πλαίσιο, αναπτύξτε την ενότητα Βιβλιοθήκη για να προβάλετε τα περιεχόμενα.
  3. Κάντε κλικ στην κατηγορία Άλμπουμ για να δείτε μια λίστα με άλμπουμ στη βιβλιοθήκη σας.
  4. Περιηγηθείτε στα άλμπουμ μέχρι να δείτε ένα κομμάτι που λείπει από το άλμπουμ ή με την τέχνη που θέλετε να αντικαταστήσετε.
  5. Πηγαίνετε στο διαδίκτυο (ή σε μια τοποθεσία στον υπολογιστή σας εάν έχετε ήδη την εικόνα που θέλετε) και εντοπίστε την ελλείπουσα τέχνη άλμπουμ.
  6. Αντιγράψτε την ελλείπουσα τέχνη άλμπουμ από το διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, εντοπίστε την τέχνη του άλμπουμ και στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ στην τέχνη του άλμπουμ και επιλέξτε Αντιγραφή εικόνας .
  7. Επιστρέψτε στο Windows Media Player > Βιβλιοθήκη .
  8. Κάντε δεξί κλικ στην τρέχουσα περιοχή τέχνης άλμπουμ και επιλέξτε Επικόλληση καλλιτεχνικού άλμπουμ από το αναπτυσσόμενο μενού για να επικολλήσετε τη νέα συλλογή άλμπουμ στη θέση της.

Απαιτήσεις τέχνης άλμπουμ

Για να χρησιμοποιήσετε ένα αρχείο εικόνας ως νέα συλλογή άλμπουμ, χρειάζεστε μια εικόνα σε μορφή συμβατή με το Windows Media Player. Η μορφή μπορεί να είναι JPEG, BMP, PNG, GIF ή TIFF.