Οι 5 καλύτερες αυτοκόλλητες μπαστούνες που αγοράζουν το 2018

Η καταγραφή της τέλειας στιγμής έγινε πιο εύκολη χάρη σε αυτά τα αυτοκόλλητα

Κάντε τη διασκέδαση από το μόνο που θέλετε, αλλά το αυτοκόλλητο stick είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ smartphone. Και ενώ ο κύριος σκοπός του είναι να τραβήξει την εικόνα Instagram-αντάξια σας, αυτοί οι Stick αυτοί έρχονται πραγματικά σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και έχουν μια ποικιλία add-ons. Είτε είναι συμπαγές, φιλικό προς τον προϋπολογισμό, ανθεκτικό, ικανό για Bluetooth ή αδιάβροχο, υπάρχει μια επιλογή για όλους. Έτσι, αν έχετε ήδη αποφασίσει ότι το χέρι σας δεν είναι αρκετό για να συλλάβει τη στιγμή, εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα sticks αυτοί που θα αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

Το αυτοκόλλητο ραβδί Mpow iSnap X έχει έναν συνδυασμό ποιότητας, εξαιρετικών αναθεωρήσεων και τιμολογίου προϋπολογισμού. Ως μία από τις φθηνότερες συμβατές επιλογές Bluetooth, το μήκος αποθήκευσης 7.1 "είναι φιλικό για την τσάντα σας, τη βαλίτσα σας ή ακόμα και την τσέπη τζιν. Σε 31,5 ίντσες όταν εκτείνεται πλήρως, είναι περισσότερο από αρκετό καιρό για να σας καταγράψει και το τοπίο για την τέλεια λήψη Instagram. Ο συμπεριλαμβανόμενος ιμάντας καρπού προσθέτει λίγο επιπλέον ασφάλεια και ασφάλεια όταν εκτείνεται πλήρως. Η βαθμολογία 4,7 αστέρων και οι θετικές κριτικές βοήθησαν τη μετακίνηση του Mpow στην κατηγορία των καλύτερων πωλητών στην Amazon.

Αν ψάχνετε για ένα αυτοκόλλητο stick χαμηλού κόστους που δεν θα σπάσει, θα πρέπει να δοκιμάσετε το JETech Battery Free Extendable Selfie Stick. Αυτό το αυτοκόλλητο ραβδί είναι συμβατό με τα iPhone 6S / 6 Plus, Android και iOS Smartphones με διάμετρο έως 3,3 ίντσες. Αυξάνει από 14,5 ίντσες σε μέγιστο μήκος 36 ίντσες, επιτρέποντάς σας να αποτυπώσετε μια ευρεία προβολή.

Ο ρυθμιζόμενος σφιγκτήρας συγκρατεί το τηλέφωνό σας σταθερά στη θέση του με λαβές από καουτσούκ και έχει περιστροφή 270 °, ώστε να μπορείτε να τραβάτε την τέλεια εικόνα σε οποιαδήποτε γωνία. Αν και αυτό το μοντέλο δεν έρχεται με δυνατότητες Bluetooth, συγχρονίζει εύκολα στο τηλέφωνό σας μέσω ενός μικρού καλωδίου. Μπορείτε να τραβήξετε εύκολα τα αεροσκάφη και τα όμορφα ελαστικά εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού στη λαβή αντιολισθητικής λαβής. Σε μια εξαιρετικά προσιτή τιμή, το JETech Selfie Stick είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τη μανία Selfie στις επόμενες διακοπές τους.

Ελαφρύς, συμπαγής και σε ελάχιστη απόσταση κάτω από 8 "όταν διπλώνεται, το αυτοκόλλητο stick Spigen Bluetooth είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει στην τσέπη σας, αλλά επεκτείνεται σε 31,5 "ίντσες. Είτε είστε ομάδα Android είτε ομάδα iPhone, το καουτσούκ mount προσφέρει μια πρόσθετη αίσθηση προστασίας αφήνοντας τις συσκευές σας να γρατσουνιές ελεύθερες και έτοιμες να συλλάβουν τη στιγμή. Η δυνατότητα Bluetooth διαρκεί λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα για να ρυθμίσετε, με ένα κουμπί λήψης κάτω από τη λαβή που επιτρέπει την εύκολη συμπίεση εικόνας με το πάτημα ενός αντίχειρα. Η ποιότητα του Spigen είναι ήδη κορυφαία, χάρη στη μακρά ιστορία των κελυφών smartphone και το αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πλαστική λαβή και ο μεταλλικός στύλος αισθάνονται ανθεκτικά και ανθεκτικά, ενώ η βάση προσφέρει 270 μοίρες οπτικής γωνίας.

Το Fugetek FT-568 είναι ένα αδιάβροχο ραβδί Selfie με σκληρό πλαίσιο από αλουμίνιο και λαβή από καουτσούκ λαβής. Διαθέτει δύο εναλλάξιμες βάσεις τηλεφώνου που μπορούν να επεκταθούν έως και 4,2 ", προσαρμόζοντας όλα τα μεγάλα smartphones χωρίς να ανησυχείτε για ολίσθηση και σταγόνες. Το stick αυτονομίας χωρίς ταλαντεύσεις εκτείνεται έως 49 "και περιλαμβάνει ένα εξάρτημα καθρέφτη για την πίσω κάμερα HD.

Το Fugetek FT-568 υπερηφανεύεται για τον εαυτό του ως ένα universal stick selfie συμβατό με smartphones, GoPro και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ζυγίζει μόνο 10 ουγγιές και προσφέρει γρήγορες κλειδαριές που μπορείτε εύκολα να ασφαλίσετε τη συσκευή σας στη θέση της. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία διαρκεί έως και 300 ώρες σε κατάσταση αναμονής και περιλαμβάνει συνδεσιμότητα Bluetooth συμβατή με συσκευές iPhone και Android.

Οι αυτοκόλλητες ραβδώσεις γίνονται για περιπετειώδεις ταξιδιώτες που θέλουν να συλλάβουν κάθε στιγμή, βροχή ή λάμψη. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί ένα ανθεκτικό και αδιάβροχο μοντέλο που μπορεί να σας μεταφέρει από τη γη στη θάλασσα. Το αυτοκόλλητο ραβδί GoRad Gear προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και ευελιξία για τον πιο τολμηρό ταξιδιώτη. Το σούπερ ασφαλές στήριγμα μπορεί να χωρέσει τα περισσότερα GoPro Heros και ο ελαφρύς ανθεκτικός στη σκουριά πόλος ανοδιωμένου αλουμινίου και τα 100% αδιάβροχα υλικά είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να αντέχουν την ολική εμβάπτιση (ακόμα και στα αλμυρά νερά).

Ο στύλος ρυθμίζεται από 17 ίντσες έως 40 ίντσες, επιτρέποντας εκπληκτικές πανοραμικές λήψεις. Αν χρειάζεστε ένα stick selfie που μπορεί να σας μεταφέρει από τους κοραλλιογενείς υφάλους από την ακτή της Αυστραλίας σε χιονισμένα βουνά στο Κολοράντο, το GoRad San Juan αυτοκόλλητο ραβδί είναι η τέλεια επιλογή. Έρχεται με αλουμινένιο τρίποδο και βολική θήκη μεταφοράς νάυλον, ώστε να μπορείτε να το σφεντόρετε πάνω από την πλάτη σας και να το πάρετε μαζί σας σε όλες σας τις περιπέτειες.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .