Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο από το YouTube.com

Κατεβάστε το Περιεχόμενο YouTube σε Windows και Mac δωρεάν

Η λήψη βίντεο YouTube δεν πρέπει να είναι μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν κουμπιά λήψης στα περισσότερα βίντεο και το YouTube χρησιμοποιεί HTML5 που περιπλέκει τη διαδικασία.

Για να αποθηκεύσετε μια ταινία YouTube, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή εξειδικευμένη συσκευή ή υπηρεσία, τα περισσότερα από τα οποία είναι 100% δωρεάν και δεν απαιτούν συμμετοχή ή αμοιβή οποιουδήποτε είδους.

Σημαντικό: Η λήψη βίντεο που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα ενδέχεται να είναι παράνομη στη χώρα σας. Χρησιμοποιήστε αυτά τα προγράμματα λήψης βίντεο YouTube μόνο με το δικό σας περιεχόμενο ή για βίντεο που είναι στον δημόσιο τομέα.

Πώς να αποθηκεύσετε ταινίες στο YouTube

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές επιλογές για τη λήψη ταινιών και βίντεο YouTube. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν ή πληρωμένη ηλεκτρονική υπηρεσία για να ολοκληρώσετε τη δουλειά ή να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει το βίντεο ή / και να το μετατρέψει σε χρήσιμη μορφή.

Ο τύπος του προγράμματος λήψης βίντεο που επιλέγετε δεν έχει τόση σημασία. μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά σε προσωπική προτίμηση, δεδομένου ότι οποιοσδήποτε θα λειτουργήσει.

Εγγραφείτε στο κόκκινο YouTube

Το YouTube Red δεν είναι δωρεάν, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο YouTube στο κινητό σας τηλέφωνο iOS ή Android. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η μέθοδος δεν σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε το βίντεο στον υπολογιστή σας.

Αυτό λειτουργεί μέσω της εφαρμογής YouTube (iOS ή Android) ή της εφαρμογής Μουσική YouTube (iOS ή Android). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό μέσω του παραπάνω κόκκινου συνδέσμου YouTube.

Άλλες λειτουργίες συμπεριλαμβάνονται στο YouTube Red, όπως και η δυνατότητα παρακολούθησης του Red Original του YouTube, η αναπαραγωγή μουσικής στο παρασκήνιο από το τηλέφωνό σας χωρίς να εμφανίζεται η εφαρμογή, να παρακολουθείτε βίντεο χωρίς διαφημίσεις και να μεταφέρετε διαφημίσεις σε ροή μουσικής Google Play χωρίς διαφημίσεις.

Δωρεάν ιστοσελίδες για λήψη βίντεο στο YouTube

Αυτές οι ηλεκτρονικές συσκευές λήψης YouTube είναι εντελώς δωρεάν και εργάζονται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ανεξάρτητα από το λειτουργικό σας σύστημα , είτε πρόκειται για Windows , Mac , Linux κ.λπ.

  1. GenYoutube
  2. ClipConverter.cc
  3. SaveFrom.net
  4. Keepvid
  5. Downvids.net
  6. Yoo Download
  7. TelechargerUneVideo

Δωρεάν προγράμματα για λήψη βίντεο στο YouTube

Πρέπει να κάνετε λήψη αυτών των προγραμμάτων στον υπολογιστή σας για να αποθηκεύσετε το βίντεο του YouTube. Ορισμένες από αυτές λειτουργούν μόνο με τα Windows και η τελευταία είναι μόνο για Linux.

  1. Freemake Video Converter
  2. Δωρεάν μετατροπέα βίντεο
  3. ClipGrab
  4. youtube-dl

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συσκευές λήψης YouTube

Για κάθε ιστότοπο ή πρόγραμμα που αναφέρονται παραπάνω, πρέπει να γνωρίζετε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube. Ενώ βρίσκεστε στη σελίδα YouTube του βίντεο που θέλετε, απλά κάντε δεξί κλικ στη διεύθυνση URL στη γραμμή πλοήγησης του προγράμματος περιήγησης ιστού και επιλέξτε να αντιγράψετε το κείμενο ή τον σύνδεσμο.

Στη συνέχεια, ανοίξτε έναν από τους ιστότοπους ή τα προγράμματα από τα παραπάνω και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πεδίο κειμένου. Θα διαπιστώσετε ότι μερικές από αυτές τις μεθόδους για τη λήψη ταινιών YouTube σας επιτρέπουν να επιλέξετε τη μορφή ή την ποιότητα βίντεο πριν τις κατεβάσετε, όπως το MP4 ή το AVI .

Ορισμένες από αυτές τις συσκευές λήψης YouTube σας επιτρέπουν επίσης να εξαγάγετε τον ήχο από το βίντεο, κάτι που είναι χρήσιμο αν προτιμάτε μόνο τον ήχο. Από την άλλη πλευρά, άλλοι δεν θα σας αφήσουν να κατεβάσετε το βίντεο, εκτός εάν δεν είναι ελεύθερη από οποιαδήποτε μουσική.

Συμβουλή: Το GenYoutube είναι ένας μοναδικός ιστότοπος για τη λήψη βίντεο στο YouTube, καθώς μπορείτε να μεταβείτε στο βίντεο του YouTube και να αλλάξετε τη διεύθυνση URL για να ανακατευθύνετε αμέσως τη σελίδα στο GenYoutube. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε τη λέξη gen ακριβώς πριν από τη λέξη youtube στη διεύθυνση URL, όπως www. gen youtube.com/watch; .

Πώς να μετατρέψετε βίντεο YouTube

Εάν προτιμάτε να έχετε το βίντεο σε κάποια άλλη μορφή, όπως αυτή που υποστηρίζει το τηλέφωνό σας ή το tablet σας, μπορείτε πάντα να το φορτώσετε σε δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής βίντεο και να το αποθηκεύσετε σε διαφορετική μορφή αρχείου.

Από την άλλη πλευρά, αν το μόνο που έχετε μετά είναι ο ήχος από ένα βίντεο του YouTube σε μορφή όπως το MP3 , δείτε το πώς να μετατρέψετε τα βίντεο YouTube σε οδηγό MP3 για διάφορους τρόπους να το κάνετε αυτό.