Οι λήψεις του "The Sims 3"

Δεν μπορούμε να έχουμε τους Sims που κατέχουν όλα τα ίδια έπιπλα και ρούχα. Όλα τα έπιπλα και τα ρούχα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο "Sims 3" μπορούν να αναμορφωθούν μέσω του εργαλείου Create-A-Style. Μια πηγή νέων αντικειμένων, ρούχων και μαλλιών "Sims 3" βρίσκεται στο κατάστημα "Sims 3" της EA. Το Sims Resource έχει κυκλοφορήσει ένα εργαλείο για τη δημιουργία νέων αντικειμένων, ρούχων και μαλλιών. Το Workshop TSR είναι αυτό που οι δημιουργοί περιεχομένου θα πρέπει να κατεβάσουν.

01 από 09

"The Sims 3" Λήψεις επίπλων

Screenshot © Electronic Arts.
Σίγουρα, το "The Sims 3" ήρθε με ένα εξαιρετικό εργαλείο (το Create-a-Style) για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μοναδικούς χώρους διαβίωσης και εμφανίσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερα έπιπλα και είδη ένδυσης που δημιουργούνται από άλλους παίκτες.

02 του 09

"The Sims 3" Λήψη Ρούχων

Screenshot © Electronic Arts.

Οι ντουλάπες του Sims δεν μπορούν να γίνουν πολύ γεμάτες με ρούχα. Είναι αδύνατο! Οι δημιουργοί περιεχομένου είναι σκληροί στη δουλειά δημιουργώντας νέα στυλ (γνωστά και ως meshes). Προσοχή κατά τη λήψη. μερικά μάτια αντικαθιστούν τα πρωτότυπα.

03 του 09

"The Sims 3" Λήψεις μαλλιών

Screenshot © Electronic Arts.

Η πηγή σας για την ανίχνευση τρίχας "The Sims 3". Δεν μπορείτε να έχετε τους Sims σας με το ίδιο στυλ μαλλιών.

04 του 09

Το κατάστημα "The Sims 3"

10 δολάρια θα σας πάρουν 1.000 πόντους στο κατάστημα. Τα μαλλιά και τα ρούχα κατεβάζονται και αγοράζονται ξεχωριστά. Τα αντικείμενα μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα ή από το σετ. Τα στοιχεία είναι περίπου 100 μονάδες το καθένα, ή $ 1. Η αγορά του "The Sims 3" έρχεται με 1.000 πόντους. Ή μπορείτε απλά να κατεβάσετε τα λίγα δωρεάν αντικείμενα. Περισσότερο "

05 του 09

Το "The Sims 3" Ανταλλαγή

Ο καθένας με λογαριασμό thesims3.com μπορεί να φορτώσει τα Sims, τους ανακατατάξεις και τα σπίτια του στο Exchange. Περιηγηθείτε στις προσφορές Exchange μέσω του εκκινητή "The Sims 3" ή της ιστοσελίδας. Τα αντικείμενα μεταφορτώνονται και εγκαθίστανται εύκολα μέσω του εκτοξευτή, που επιτυγχάνεται με την εκκίνηση του παιχνιδιού. Περισσότερο "

06 του 09

Το "The Sims 3" Nude Patch

Το γυμνό έμπλαστρο ξεφορτώνεται από το θόλωμα που καλύπτει τους Sims καθώς χρησιμοποιούν μπάνιο, ντους ή είναι γυμνές. Αυτό που αποκαλύπτεται είναι οι κούκλες της Barbie. Οι άνδρες δεν είναι σωστά ανατομικά. Περισσότερο "

07 του 09

Φειδωλός

Οι λήψεις "The Sims 3" στο Parsimonious έχουν την ίδια φανταστική ποιότητα που είδαμε και κατεβάσαμε για το "The Sims 2". Τα σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οτιδήποτε όπως τοίχους και σετ επίπλων, και θα έχουν μια παγκόσμια έκκληση. Τα αγαπημένα μου είναι τα σπίτια. όμορφα διαμορφωμένο και έτοιμο για τους Sims. Περισσότερο "

08 από 09

XM Sims 3

Πρέπει να επισκεφτείτε την XM Sims για τα μαλλιά. Όμορφα μακριά μαλλιά σας περιμένουν. Ξεχάστε τα υπόλοιπα τμήματα (αν και αυτά είναι ωραία επίσης). Χρειάζεστε την τρίχα "The Sims 3" από την XM Sims. Περισσότερο "

09 του 09

Ο πόρος των Sims

Απαιτείται ιδιότητα μέλους: Ο πόρος Sims είναι μια κοινότητα της Simmers. Η ποιότητα δεν είναι ίση - αν και θα βρείτε πανέμορφα αντικείμενα εδώ. Μοτίβα, νέα αντικείμενα, σπίτια, μαλλιά - το ονομάζεις, το έχουν. Περισσότερο "