Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο κινητό σας σχέδιο

Αλλάξτε το σχέδιό σας, αλλάξτε τους μεταφορείς, μειώστε τη χρήση και πολλά άλλα

Οι λογαριασμοί κυψελοειδούς τηλεφώνου μπορούν να προστεθούν μηνιαίως μετά το μήνα, αλλά δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε. Υπάρχει πάντα περιθώριο για διαπραγμάτευση, είτε αλλάζετε το σχέδιό σας είτε αλλάζετε μεταφορείς - ή απειλείτε να φύγετε. Φυσικά, μπορείτε επίσης να βρείτε έναν τρόπο να μειώσετε την κυτταρική σας χρήση και τη χρήση δεδομένων, αν αυτό είναι που καθιστά το μηνιαίο σας κόστος να σκαλίζει. Ακολουθούν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα στο μηνιαίο λογαριασμό σας.

  1. Ρίξτε μια ματιά στον λογαριασμό σας . Κοιτάξτε τους τελευταίους μήνες για να υπολογίσετε τη μέση κατανάλωση δεδομένων καθώς και τις τηλεφωνικές σας κλήσεις και τα κείμενα. Ελέγξτε αν η δραστηριότητά σας ταιριάζει με το σχέδιό σας. Για παράδειγμα, εάν πληρώνετε 8 GB δεδομένων μηνιαίως και χρησιμοποιείτε μόνο 3 GB κατά μέσο όρο, τότε σκεφτείτε να μειώσετε το όριο δεδομένων σας.
  2. Επικοινωνήστε με τον φορέα σας μέσω τηλεφώνου, ιστού ή προσωπικά. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του φορέα σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Πλοηγηθείτε στην ενότητα "Σχέδια" και δείτε εάν υπάρχουν νέα σχέδια χαμηλού κόστους. Για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνονται όλα τα τέλη, επιλέξτε ένα σχέδιο και μεταβείτε στο καλάθι αγορών ή στη σελίδα επιβεβαίωσης. Εδώ, θα πρέπει να δείτε την πραγματική τιμή συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των τελών και στη συνέχεια μπορείτε να καθορίσετε εάν ή όχι εξοικονομείτε χρήματα. Στο τηλέφωνο ή στο κατάστημα, θα σας βοηθήσουν οι πωλητές που εκπαιδεύονται για να διατηρήσουν την επιχείρησή σας και ενδέχεται να σας προσφέρουν μια προσφορά που δεν είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Απλά να γνωρίζετε ότι πιθανότατα θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να αναβαθμίσετε και το τηλέφωνό σας. Μείνε δυνατός! Εκτός αν, φυσικά, χρειάζεστε μια νέα συσκευή, κατόπιν διαπραγματευτείτε μακριά.
  1. Εξετάστε τις εκπτώσεις των εργαζομένων ή των ανώτερων υπαλλήλων. Ζητήστε από τον εργοδότη ή τον μεταφορέα σας να μάθετε εάν δικαιούστε αυτές ή άλλες εκπτώσεις. Ανώτερα σχέδια κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσαν να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.
  2. Εξετάστε το απεριόριστο σχέδιο δεδομένων σας. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά περισσότερο από 100 GB το μήνα, παίρνετε την αξία του χρήματός σας, αλλά εάν χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερο (σκεφτείτε 5 GB έως 10 GB ή έτσι), μπορείτε πιθανότατα να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό μεταβαίνοντας σε ένα δοσομετρημένο σχέδιο. Επιπλέον, ορισμένοι μεταφορείς, όπως η Verizon, χρεώνονται επιπλέον για πρόσδεση μέσω κινητού τηλεφώνου εάν διαθέτετε ένα απεριόριστο σχέδιο, αλλά μπορείτε να το συνδέσετε δωρεάν στα σχέδια μέτρησης δεδομένων.
  3. Εγγραφείτε για ένα οικογενειακό σχέδιο ή ένα κοινό σχέδιο δεδομένων . Οι περισσότεροι μεταφορείς σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε δεδομένα, λεπτά και κουβάδες με άλλους χρησιμοποιώντας αυτό που συχνά ονομάζεται οικογενειακό σχέδιο, αν και δεν πρέπει απαραίτητα να συνδέεστε. Εξετάστε τη συμμετοχή σας στο λογαριασμό σας με σύζυγο, σύντροφο, γονέα, παιδί ή έναν καλό φίλο. Μπορεί να εκπλαγείτε πόσο μπορείτε να σώσετε. Όταν επιλέγετε ένα νέο σχέδιο, αναζητήστε ένα, το οποίο προσφέρει λεπτά και δεδομένα ανατροπής, αντί για τη συνηθισμένη ρύθμιση που χρησιμοποιεί ή χάσει. Μερικοί μεταφορείς προσφέρουν τακτικές αναβαθμίσεις συσκευών με συγκεκριμένα σχέδια, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια νέα συσκευή κάθε χρόνο ή δύο. Και βεβαιωθείτε ότι η συσκευή που προτιμάτε συνεργάζεται με τον μεταφορέα που επιλέξατε.
  1. Μεταβείτε σε διαφορετικό μεταφορέα . Ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι η αλλαγή προμηθευτών, ή τουλάχιστον απειλεί να το πράξει. Ο παλιός σας μεταφορέας μπορεί να σας προσφέρει μια προωθητική προσφορά για να διατηρήσει την επιχείρησή σας ή ίσως βρείτε έναν διαφορετικό μεταφορέα που έχει καλύτερες επιλογές. Πολλοί μεταφορείς προσφέρουν ειδικές προσφορές μόνο για νέους πελάτες. να είστε βέβαιος να σημειώσετε πόσο καιρό διαρκεί η προώθηση και ποιο θα είναι το μηνιαίο σας κόστος μετά τη λήξη της. Πριν να ακυρώσετε μια σύμβαση, ελέγξτε ποιες είναι οι ποινές, αν υπάρχουν, και αν ο νέος σας μεταφορέας θα τις καλύψει για εσάς. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το smartphone σας θα λειτουργήσει με το νέο φορέα.
  2. Εξετάστε έναν προπληρωμένο ή εναλλακτικό φορέα . Γενικά, όταν σκέφτεστε έναν φορέα κινητής τηλεφωνίας, μάλλον σκεφτείτε την AT & T, τη Sprint, την T-Mobile και την Verizon. Υπάρχουν όμως ορισμένοι προπληρωμένοι μεταφορείς καθώς και μερικοί νέοι μεταφορείς που προσφέρουν βρώμικα φτηνά σχέδια χωρίς συμβατική απαίτηση. Ελέγξτε τους χάρτες κάλυψης και ρωτήστε γύρω για την αξιοπιστία. Κοιτάξτε στο Cricket Wireless, το Project Fi, το Wireless Republic και άλλα. Επίσης, δείτε τι προσφέρει ο τρέχων σας μεταφορέας όσον αφορά τα προπληρωμένα σχέδια. ενδέχεται να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή εάν έχει πληρωθεί πλήρως.

Τρόποι χρήσης λιγότερων δεδομένων

Με τη μείωση του όγκου των δεδομένων που χρησιμοποιείτε, θα μπορούσατε να μειώσετε το σχέδιο δεδομένων σας και ένα μεγάλο κομμάτι του λογαριασμού σας (στοιχεία 4 και 5 παραπάνω).

  1. Παρακολουθήστε τη χρήση των δεδομένων σας . Εκτός από την εξέταση του μηνιαίου λογαριασμού σας για τη συνολική χρήση, μπορείτε να δείτε πώς καταρρέει χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους ή εάν έχετε μια συσκευή Android. Αυτή η λειτουργία είναι ενσωματωμένη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές σας είναι δεδομένα hogs, και τα οποία siphoning μακριά δεδομένα στο παρασκήνιο. Λάβετε υπόψη ότι τα παιχνίδια που υποστηρίζονται από διαφημίσεις και άλλες εφαρμογές θα χρησιμοποιούν ένα αξιοσημείωτο ποσό δεδομένων.
  2. Περιορίστε τη χρήση δεδομένων συνδέοντας το Wi-Fi . Όταν βρίσκεστε σπίτι, εργασία ή οπουδήποτε με αξιόπιστη σύνδεση, χρησιμοποιήστε το Wi-Fi. Αυτό θα πρέπει να μειώσει δραματικά τη χρήση των δεδομένων σας . Είναι επίσης καλή ιδέα να εγκαταστήσετε ένα VPN κινητής τηλεφωνίας για να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας ιδιωτική και ασφαλή. Οι εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων μπορούν επίσης να σας στέλνουν ειδοποιήσεις όταν πλησιάζετε το όριο σας, ώστε να μην έχετε κολλήσει με χρεώσεις υπεραξίας.
  3. Χρησιμοποιήστε κλήση Wi-Fi . Εάν η συσκευή και ο φορέας σας την υποστηρίζουν, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Wi-Fi αντί να σκάβετε στα λεπτά. Χτυπήστε το απεριόριστο σχέδιο καλούντος αν έχετε ένα.
  4. Δοκιμάστε μια εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων για κινητά . Το WhatsApp και άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων χρησιμοποιούν δεδομένα αντί SMS για την αποστολή κειμένων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αφαιρέσετε την απεριόριστη χρέωση γραπτών μηνυμάτων από τον λογαριασμό σας. Απλά να γνωρίζετε ότι αυτό θα αυξήσει τη χρήση των δεδομένων σας, εκτός εάν συνδέεστε τακτικά με Wi-Fi.