Τα 8 Best Senior Cell Phone Plans να αγοράσουν το 2018

Βρείτε το καλύτερο μεταφορέα και κυτταρικό σχέδιο για τους ηλικιωμένους

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι αγοραστές κινητών τηλεφώνων στα χρυσά χρόνια τους είναι κάτι που δεν μπορούν να καταλάβουν ή είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστούν. Ευτυχώς, υπάρχει πλήθος φορέων και ασύρματων παρόχων που είναι αφιερωμένοι στο να εξασφαλίζουν ότι οι ηλικιωμένοι πολίτες έχουν πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της φιλικής προς τον προϋπολογισμό τιμολόγησης και κάλυψης σε όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι τα αγαπημένα μας για τους καλύτερους μεταφορείς για ηλικιωμένους για να απολαύσετε καλά στη συνταξιοδότηση.

Ονομάστηκε το σχέδιο χρέωσης για μια "γενιά διακοπτών", η γραμμή 55+ της T-Mobile είναι μια ξεχωριστή προσφορά που προσφέρει απεριόριστα ομιλία, κείμενο και LTE δεδομένα για $ 70 το μήνα για δύο γραμμές.

Χωρίς φόρους ή τέλη που επιβάλλονται στο λογαριασμό, η χρέωση των $ 70 είναι ο ίδιος αριθμός που πρέπει να βλέπετε κάθε μήνα καθιστώντας τον προϋπολογισμό πολύ πιο εύκολο.

Πέρα από το ρυθμό, η T-Mobile προσθέτει απεριόριστη ροή βίντεο σε ποιότητα DVD (480p) και διεθνή περιαγωγή τόσο στον Καναδά όσο και στο Μεξικό με 5GB δεδομένα LTE.

Επιπλέον, οι συνταξιούχοι θα λάβουν υπόψη τα 60 λεπτά δωρεάν μηνυμάτων και δεδομένων σε πτήση, ενώ σε οποιαδήποτε πτήση με δυνατότητα Gogo οπουδήποτε στον κόσμο. Οι πελάτες μπορούν επίσης να μετατρέψουν τις συσκευές τους σε ένα κινητό hotspot χωρίς επιπλέον χρέωση.

Με σχεδόν 50% εξοικονόμηση σε σύγκριση με τις κανονικές χρεώσεις της T-Mobile, οι ταξιδιώτες παγκοσμίως και οι χρήστες βαρέων δεδομένων πρέπει να συρρέουν σε αυτό το σχέδιο της T-Mobile.

Το γνωστότερο από το όνομα Jitterbug των τηλεφώνων του, το GreatCall είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ηλικιωμένους πελάτες που αναζητούν ένα σχέδιο κινητού τηλεφώνου που είναι καλό για πολύ χαμηλή μηνιαία χρήση.

Ίσως περιγράψει καλύτερα ένα κινητό τηλέφωνο για έκτακτες ανάγκες, το GreatCall προσφέρει προγράμματα χρεώσεων ξεκινώντας από $ 14.99 για 200 λεπτά, $ 3 για 300 μηνύματα κειμένου και $ 2.49 για 40MB δεδομένων. Για τους μη ηλικιωμένους, 40MB μπορεί να είναι μια σταγόνα στον κάδο, αλλά για τους ηλικιωμένους που αναζητούν μια συσκευή που σπάνια χρησιμοποιείται, το GreatCall είναι μια φανταστική επιλογή.

Στην πραγματικότητα, οι λόγοι για να επιλέξετε το GreatCall γίνονται ακόμα καλύτεροι όταν θεωρείτε ότι προσθέτουν ένα κουμπί επείγουσας ανταπόκρισης 5Star σε όλες τις συσκευές τους για βοήθεια έκτακτης ανάγκης, καθώς και πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο σε έναν εγγεγραμμένο νοσηλευτή ή γιατρού που έχει πιστοποιηθεί από το συμβούλιο ως μέρος του σχεδίου.

Οι φροντιστές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το GreatCall Link για να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με την υγεία και την ευεξία των πελατών της GreatCall.

Για μια λύση χωρίς προπληρωμές στην προπληρωμένη, ανατρέξτε στο MetroPCS για μια λύση one-stop που προσφέρει μηνιαίο επιτόκιο 30 δολ. Που περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία, κείμενο και 2GB δεδομένων 4G LTE.

Το Piggybacking του εθνικού δικτύου LTE της T-Mobile, οι πελάτες της MetroPCS μπορούν να ξεκουραστούν από το γεγονός ότι όλοι οι φόροι και οι κανονιστικές αμοιβές περιλαμβάνονται ήδη στο λογαριασμό, οπότε τα $ 30 είναι τα ίδια με κάθε μήνα.

Το σχέδιο προσθέτει πολλά πρόσθετα όπως καλώντας Wi-Fi, κινητό hotspot, μεγιστοποιητή δεδομένων για ροή βίντεο και Scam ID, για να αποτρέψετε τα εισερχόμενα τηλεκατευθυνόμενα από το να φτάσουν στο τηλέφωνό σας όλα χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ως προπληρωμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, οι πελάτες πρέπει να αγοράζουν απευθείας τη συσκευή με τιμές που ποικίλλουν ανάλογα με τη συσκευή, αν και η MetroPCS προσφέρει μια λύση φέρουσας τη δική σας συσκευή για να ξεπεράσει το κόστος εκκίνησης ενός νέου τηλεφώνου.

Προσαρμοσμένο στο παλαιότερο πλήθος, το Consumer Cellular είναι ένας απλοποιημένος μεταπωλητής κινητής τηλεφωνίας που παρέχει μια εύκολη στην κατανόηση λύση για την επιλογή ενός παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

Οι μεμονωμένοι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν με τέλη τόσο χαμηλά όσο 20 δολάρια το μήνα για 250 λεπτά, 250MB δεδομένων και απεριόριστο κείμενο, ενώ ένα σχέδιο δύο γραμμών που μοιράζεται τα ίδια δεδομένα και λεπτά αυξάνει το κόστος στα 35 δολάρια το μήνα.

Ως πρόσθετο επίδομα, η Consumer Cellular έχει σταθερή σχέση με την AARP για να λάβει έκπτωση 5% σε μηνιαία υπηρεσία για οποιοδήποτε μέλος του AARP.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της Consumer Cellular είναι η ευκαιρία να επιλέξετε ένα νέο πρόγραμμα κάθε μήνα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα μηνιαία λεπτά και τα δεδομένα που έχετε παραχωρήσει σε περίπτωση που ταξιδεύετε ή διαπιστώνετε ότι δαπανούμε πάρα πολύ ή πολύ λίγο για τις μηνιαίες σας ανάγκες.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά νέων συσκευών ναυαρχίδων καθώς επίσης και τα ανώτερα προσανατολισμένα flip-τηλέφωνα με μεγαλύτερα κουμπιά για ευκολότερη λειτουργία.

Για μια πραγματικά ευέλικτη λύση, οι πελάτες κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να κοιτάξουν προς την US Mobile για έναν ασύρματο μεταφορέα που παρέχει μια ευρεία επιλογή κουβάδων για να βοηθήσουν να ενώσουν το σωστό σχέδιο για εσάς.

Με τιμές που αρχίζουν τόσο χαμηλά όσο $ 2.50 για 40 λεπτά, $ 1.50 για 40 κείμενα και $ 2 για 100MB δεδομένων, είναι εύκολο να δείτε αμέσως από το ρόπαλο πόσο εύκαμπτο και φθηνό US Mobile μπορεί να είναι. Εναλλακτικά, οι τιμές μπορεί να φτάσουν τα $ 15 για 5.000 λεπτά και $ 26 για 5GB δεδομένων LTE που απομακρύνονται από το δίκτυο LTE της T-Mobile.

Για να διευκολυνθούν τα πράγματα, η US Mobile προσφέρει μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο για 30 ημέρες, για να βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό σχέδιο και με τον κατάλληλο πάροχο με την υπόσχεση πλήρους επιστροφής χρημάτων αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Οι πελάτες που επιλέγουν το US Mobile υποχρεούνται να προμηθεύουν τη δική τους συσκευή και να αγοράσουν μια κινητή κάρτα SIM της US με ονομαστική χρέωση $ 3.99 για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία.

Προσφέροντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό τόσο αξίας όσο και υπηρεσιών, η Republic Wireless είναι μια εξαιρετική λύση για πελάτες που θέλουν απεριόριστη ομιλία και κείμενο, αλλά όχι απαραιτήτως δεδομένα.

Για τους κυτταρικούς πελάτες που δεν βλέπουν την ανάγκη ή την αξία να πληρώσουν για ένα σχέδιο δεδομένων, η Republic Wireless διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να επιλέξετε και το κατ 'αποκοπή ποσό των $ 15 προσθέτει απεριόριστη ομιλία και κείμενο χωρίς καθόλου δεδομένα. Εάν θέλετε να έχετε κάποια διαθέσιμα δεδομένα, η αύξηση του κόστους είναι αμελητέα, καθώς η Δημοκρατία αντιμετωπίζει 5 δολάρια για κάθε GB δεδομένων που έχετε επιλέξει, επιτρέποντας σε ένα σχέδιο 1GB να κοστίσει μόλις 20 δολάρια συνολικά.

Ενώ η Δημοκρατία δεν προσφέρει διεθνείς υπηρεσίες, οι πελάτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό μπορούν να απολαύσουν τα δίκτυα Wi-FI οπουδήποτε στον κόσμο με τη συσκευή της Δημοκρατίας και να καλέσουν στις ΗΠΑ χωρίς επιπλέον χρέωση.

Οι πελάτες που απολαμβάνουν τα χρυσά χρόνια τους ταξιδεύοντας θα πρέπει να δουν την προπληρωμένη προσφορά των 45 δολαρίων της AT & T.

Ακριβώς από το ρόπαλο, το σχέδιο AT & T προσελκύει την προσοχή καθώς οι πελάτες που εγγράφονται για autopay μπορούν να λάβουν επιπλέον έκπτωση 5 $ μειώνοντας το μηνιαίο κόστος στα $ 40 πριν από τους φόρους και τα τέλη. Για την τιμή αυτή, οι πελάτες της AT & T λαμβάνουν απεριόριστες κλήσεις εντός και μεταξύ των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά, καθώς και απεριόριστα μηνύματα κειμένου, εικόνας και βίντεο.

Οι διεθνείς ταξιδιώτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα διεθνή γραπτά μηνύματα στο Μεξικό, τον Καναδά και από τις ΗΠΑ σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Όσον αφορά τα δεδομένα, η AT & T προσφέρει 6GB δεδομένων 4G LTE που είναι χρήσιμα σε όλη τη Βόρεια Αμερική και τα τυχόν μη χρησιμοποιηθέντα δεδομένα μεταφέρονται για μία περίοδο ανανέωσης 30 ημερών.

Με την κάλυψη σε εθνικό επίπεδο σε ένα από τα παλαιότερα δίκτυα LTE γύρω, καθώς και σε ό, τι αφορά τη χρήση των μπαταριών οπουδήποτε στη Βόρεια Αμερική, η προπληρωμένη επιλογή της AT & T είναι μια καταπληκτική επιλογή για να δεις τον κόσμο.

Για τους ηλικιωμένους κινητούς συνεργάτες μας, το Boost Mobile προσφέρει μια ελκυστική λύση που δεν είναι διακοσμητικά και περιλαμβάνει φόρους και τέλη απευθείας στο πρόγραμμα χρεώσεων.

Οι πελάτες που επιλέγουν το απεριόριστο σχέδιο αξίας $ 50 λαμβάνουν απεριόριστο talk, text και απεριόριστα δεδομένα 4G LTE στο δίκτυο LTE της μητρικής εταιρείας Sprint. Το σχέδιο υπογραμμίζει τη χρήση απεριόριστων δεδομένων για ροή βελτιστοποιημένη από κινητά, ακρόαση μουσικής ενώ βρίσκεστε εν κινήσει ή παρακολούθηση βίντεο κατά παραγγελία μέσω του BoostTV. Η συμπερίληψη των 8GB κινητού hotspot προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ήδη μεγάλη προσφορά του Boost.

Οι πελάτες που αναζητούν οικογενειακό σχέδιο μπορούν να προσελκύσουν τα ίδια χαρακτηριστικά με την ατομική γραμμή, συμπεριλαμβανομένων των απεριόριστων συζητήσεων, κειμένου και δεδομένων για $ 80 το μήνα για δύο γραμμές. Κάθε επιπλέον γραμμή αυξάνει το μηνιαίο επιτόκιο κατά 30 δολάρια, αλλά διατηρεί τα απεριόριστα χαρακτηριστικά, κάνοντας την Boost να προσφέρει μία από τις καλύτερες τιμές γύρω.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .