Τα καλύτερα προϊόντα Home Theater που εκτίθενται στο CES 2014

01 από 20

Η Τελευταία Τεχνολογία Home Theatre Παρατηρείται στο CES 2014

Φωτογραφία του CES Logo Sign και του κινηματογραφικού τείχους 3D Cinema της LG στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το Διεθνές CES του 2014 είναι πλέον ιστορικό. Αν και οι τελικοί αριθμοί δεν είναι ακόμα, φαίνεται ότι το φετινό show μπορεί να είναι ένα ρεκόρ τόσο στον αριθμό των εκθετών (3.250), όσο και στους συμμετέχοντες (πάνω από 150.000).

Υπήρχαν επίσης μια σειρά από διασημότητες που χαρακτηρίστηκαν από τον κόσμο της ψυχαγωγίας για να προσθέσετε ακόμα περισσότερους ενθουσιασμούς στο τεράστιο show gadget.

Για άλλη μια φορά, η CES παρουσίασε τα τελευταία προϊόντα και καινοτομίες καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών που θα είναι διαθέσιμα το επόμενο έτος, καθώς και πολλά πρωτότυπα μελλοντικών προϊόντων.

Υπήρχαν τόσα πολλά να δουν και να κάνουν, παρόλο που ήμουν στο Λας Βέγκας για μια ολόκληρη εβδομάδα, δεν υπήρχε τρόπος να δούμε τα πάντα, και με τόσα πολλά υλικά δεν υπάρχει τρόπος να συμπεριληφθούν όλα στην αναλυτική μου έκθεση. Εντούτοις, διάλεξα μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία από τα φετινά CES σε κατηγορίες προϊόντων οικιακού κινηματογράφου, για να μοιραστώ μαζί σας.

Τα μεγάλα αξιοθέατα φέτος: 4K Ultra HD (UHD) , OLED , καμπύλες και ευέλικτες / εύκαμπτες τηλεοράσεις. Ωστόσο, οι τηλεοράσεις πλάσματος ήταν αισθητά απόντες. Επίσης, αν και υπήρχε λιγότερη έμφαση στο 3D (κάποιος Τύπος θα σας οδηγούσε να πιστεύετε ότι δεν υπήρχε καθόλου), ήταν πράγματι εκεί ως ένα από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε πολλές τηλεοράσεις, καθώς και με τη μορφή γυαλιού χωρίς 3D διαδηλώσεις τεχνολογίας που παρουσιάστηκαν από διάφορους εκθέτες.

Ήταν επίσης ειρωνικό ότι το ένα εκθέμα που τραβούσε τα μεγαλύτερα πλήθη κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο κινηματογραφικός τοίχος της LG Cinema 3D (που φαίνεται παραπάνω), ο οποίος κυριολεκτικά εμπόδισε μία από τις κύριες εισόδους στην κεντρική αίθουσα εκθέσεων του Συνεδριακού Κέντρου του Λας Βέγκας κατά τις περισσότερες ώρες κάθε μέρα της παράστασης. Πολλοί θα έβαζαν απλώς τα παρεχόμενα γυαλιά 3D και στην πραγματικότητα κάθονταν στο δάπεδο με μοκέτα μπροστά στον τοίχο για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση αρκετές φορές πριν σηκωθούν και προχωρούσαν.

Στον ήχο, η έκρηξη των ακουστικών και των συμπαγών ασύρματων ηχείων bluetooth για φορητές συσκευές συνεχίζεται, αλλά τα μεγάλα νέα για τους οπαδούς του οικιακού κινηματογράφου ήταν προϊόντα που έδειξαν την πρόοδο της ασύρματης τεχνολογίας ήχου και ηχείων, προσφέροντας νέα πρότυπα που αναπτύχθηκαν και συντονίστηκαν από το Wireless Audio Ένωση ομιλητών (WiSA). Μια άλλη τάση, η συνεχώς αυξανόμενη επιλογή Sound Bars - με έμφαση στον παράγοντα μορφής κάτω από την τηλεόραση.

Καθώς περνάτε από αυτήν την έκθεση, παρουσιάζω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά, καθώς και μερικά από τα άλλα προϊόντα και τις τάσεις του home theatre που είδα στο CES 2014. Επιπλέον στοιχεία παρακολούθησης προϊόντων μέσω σχολίων, προφίλ και άλλων άρθρων, θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων και μηνών.

02 από 20

Ευέλικτες και εύκαμπτες τηλεοράσεις OLED της Samsung - CES 2014

Φωτογραφία των ευέλικτων και Samsung Bendable OLED τηλεοράσεων της LG στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Αναμφίβολα, οι τηλεοράσεις ήταν τα μεγάλα νέα στο CES 2014. Έχοντας αυτό υπόψη, οι πρώτες σελίδες αυτής της έκθεσης δείχνουν κάποια από την τεχνολογία της τηλεόρασης και τα προϊόντα που εμφανίζονταν. Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το 4K Ultra HD moniker έχει συντομευτεί από αρκετούς κατασκευαστές στο UHD - το οποίο θα χρησιμοποιήσω σε αυτή την έκθεση.

Μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές καινοτομίες που υπογραμμίστηκαν στο CES 2014 ήταν η ιδέα της καμπύλης οθόνης, η οποία παρουσιάστηκε τόσο στις οθόνες LED / LCD και OLED, κυρίως από την LG και τη Samsung, αλλά αυτό που ήταν απροσδόκητο είναι ότι και οι δύο εταιρείες έδειξαν τηλεοράσεις OLED με " εύκαμπτες "ή" εύκαμπτες "οθόνες.

Ναι, έχετε αυτό το δικαίωμα, αυτές οι τηλεοράσεις, με το πάτημα ενός κουμπιού στα τηλεχειριστήρια τους, μπορούν να μεταμορφώσουν την παραδοσιακή επίπεδη οθόνη τους σε μια ελαφρά καμπύλη επιφάνεια προβολής.

Το "ευέλικτο" σετ της LG χαρακτηρίστηκε από οθόνη OLED 77 ιντσών (φωτογραφία στα αριστερά), ενώ η "εύκαμπτη" έκδοση της Samsung παρουσιάστηκε σε εκδόσεις OLED 55 ιντσών (φωτογραφίες δεξιά) και 85 ιντσών LED / LCD (δεν φαίνεται). Όλα τα σετ διαθέτουν ενσωματωμένα πάνελ ανάλυσης 4K UHD.

Δεν υπήρχαν διαθέσιμα στοιχεία αριθμών μοντέλων, τιμών ή διαθεσιμότητας, αλλά και οι δύο εταιρείες ανέφεραν ότι πρόκειται για πραγματικά προϊόντα που προορίζονται για την καταναλωτική αγορά - ίσως να είναι διαθέσιμα αργότερα το 2014 ή το 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έννοια της "ευέλικτης" ή "κάμπτερης" τηλεόρασης, ανατρέξτε στις επίσημες ανακοινώσεις της LG και της Samsung.

Επίσης, ήθελα να επισημάνω ότι εκτός από τις "εύκαμπτες" και τις "εύκαμπτες" τηλεοράσεις OLED υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός τόσο καμπύλων όσο και επίπεδων τηλεοράσεων OLED που εμφανίζονται στο πάτωμα της σύμβασης που μπορεί να έρχονται στην αγορά αργότερα αυτό το έτος από το Haier, Hisense , LG, Panasonic, Samsung, Skyworth και TCL.

03 από 20

LG και Samsung 105-ιντσών 21x9 αναλογία εικόνας Ultra HD τηλεοράσεις - CES 2014

Φωτογραφία της LG και Samsung 105-ιντσών 21x9 αναλογία όψη Ultra HD τηλεοράσεις - CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Φυσικά, το OLED δεν ήταν το μόνο πράγμα που συγκέντρωσε τον προβολέα της τηλεόρασης στο CES 2014. Αυτό που ήταν ακόμη μεγαλύτερο (φυσικά δηλαδή) ήταν οι δύο τηλεοράσεις 105x7x 21x9 Aspect Ratio Curved Screen LED / LCD 5K UHD που παρουσίασε η LG και η Samsung που προεπισκόπησα σε μία από τις εκθέσεις μου πριν από την CES .

Τα παραπάνω εμφανίζονται στην πραγματικότητα με την εμφάνιση και τη λειτουργία τους στο CES. Η φωτογραφία στην κορυφή είναι η LG 105UB9, η οποία όχι μόνο διαθέτει αυτή την ευρεία οθόνη, αλλά ενσωματώνει οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς LED με τοπική μείωση και ενσωματωμένο ηχοσύστημα Harman Kardon με εικονικό ήχο surround 7,2 καναλιών. Το Samsung U9500 (κάτω φωτογραφία), αναμφισβήτητα διαθέτει φωτισμό LED, αλλά δεν κατάφερα να το επιβεβαιώσω.

Και οι δύο τηλεοράσεις αναμένεται να είναι διαθέσιμες προς πώληση είτε αργότερα το 2014 είτε στις αρχές του 2015 ... Ωστόσο, θα χρειαστείτε μια πραγματικά μεγάλη γουρουνάκι για όλες αυτές τις πένες που θα χρειαστεί να εξοικονομήσετε.

04 από 20

Τα Πανόραμα Samsung και το Toshiba Flat 21x9 πρωτότυπα TV UHD στο CES 2014

Φωτογραφία του Πανόραμα της Samsung και της επίπεδης οθόνης 21x9 της Toshiba TV πρωτότυπα σε CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Αποδεικνύεται ότι η Samsung δεν ήταν μόνο το χέρι με μια 105-ιντσών 21x9 καμπύλη LED / LCD τηλεόραση, αλλά δύο! Στο τμήμα αυτής της σελίδας υπάρχει μια φωτογραφία της πρωτοποριακής τηλεόρασης "Πανόραμα" της Samsung, στην οποία η οθόνη στεγάζεται μέσα σε ένα σκελετό που στηρίζεται ελαφρώς στην οθόνη (που σημαίνει ότι το σετ πρέπει να κάθεται ελαφρώς κάτω από το επίπεδο των ματιών για την καλύτερη οπτική γωνία). Το σετ φαινόταν εξαιρετικό, αλλά δεν δόθηκαν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εάν πρόκειται για προϊόν που προορίζεται για τελική διαθεσιμότητα ή απλώς για κομμάτι σχεδιασμού προϊόντος.

Επίσης, σε παρόμοια φλέβα, η Toshiba (κάτω φωτογραφία) έδειξε το δικό της πρωτότυπο 105-ιντσών 21x9 5K UHD (για άλλη μια φορά δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες), αλλά η μεγάλη διαφορά εδώ είναι ότι ήταν η μόνη τέτοια τηλεόραση που έδειξε μια επίπεδη, αντί για καμπύλη επιφάνεια οθόνης.

05 από 20

Μονάδα τηλεόρασης Vizio 120 ιντσών και σειράς P 4K Ultra HD στην CES 2014

Φωτογραφία για το μοντέλο Vizio 120-ιντσών Ultra HD πρωτότυπο τηλεόρασης και τα προπαρασκευαστικά παραδείγματα της τηλεοπτικής σειράς προϊόντων 4K Ultra HD της σειράς P στην CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Εκτός από όλες τις τηλεοράσεις OLED και Curved, υπήρχαν πολλές 4Κ UHD 16x9 επίπεδες οθόνες LCD / LCD που δεν ήταν καμπυλωτές ή καμπυλωτές.

Το Vizio ήταν μια εταιρεία που είχε μια εντυπωσιακή έκθεση. Το κεντρικό κομμάτι ήταν η τηλεόρασή τους σειράς UHD 4Κ UHD των 120 ιντσών, η οποία και φαινόταν και ένιωθε εντυπωσιακή. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του σετ ήταν η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Dolby Vision HDR (High Dynamic Range) (ανατρέξτε στην προηγούμενη αναφορά μου για περισσότερες λεπτομέρειες) , η οποία παράγει μια εντυπωσιακή εικόνα που παράγει λευκά και χρώματα τόσο λαμπερά όσο αυτά που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν βλέπετε πραγματικό φως της ημέρας. Το σύνολο αναφοράς περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα ήχου 5.1 καναλιών με εξωτερικά πίσω ηχεία και ασύρματο υπογούφερ.

Η Vizio ισχυρίστηκε ότι αυτό το τεράστιο σύνολο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση σε μια μελλοντική ημερομηνία (ακόμη και σε τιμή Vizio, αυτό σίγουρα θα είναι ακριβό).

Από την άλλη πλευρά, η Vizio έδειξε επίσης τη νέα τους σειρά προσιτών επερχόμενων τηλεοράσεων LED / LCD 4K UHD της σειράς P που θα έρχονται σε μεγέθη οθόνης 50, 55, 60, 65, 70 ιντσών. Όλα τα σετ της σειράς αναφοράς και της σειράς P θα διαθέτουν πλήρους οπίσθιου φωτισμού με τοπική μείωση του φωτισμού, καθώς και HDMI 2.0 , αποκωδικοποίηση HEVC (για υποστήριξη ροής στο Internet 4K), WiFi με ενισχυμένη πλατφόρμα Vizio Internet Apps και σήμα εισόδου 120fps 1080p συμβατότητα που ενδέχεται να απαιτείται για ορισμένες εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών.

Ακολουθεί η προσδοκώμενη τιμολόγηση που προτείνεται για κάθε σετ:

P502ui-B1 - 999,99 δολάρια
P552ui-B2 - 1.399,99 δολάρια
P602ui-B3 - $ 1.799,99
P652ui-B2 - 2.199,99 δολάρια
P702ui-B3 - 2.599,99 δολάρια

Ένα ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να σημειώσω είναι ότι ανέφερα σε ένα από τα άρθρα προεπισκόπησης του CES είναι ότι η Vizio έχει διακόψει τη σειρά 3D της τηλεόρασης για το 2014. Ωστόσο, ήταν ένας από τους εκθέτες που παρουσίαζαν πρωτότυπα τρισδιάστατων τηλεοράσεων χωρίς γυαλιά, τα οποία θα συζητήσω αργότερα σε αυτή την έκθεση CES Wrap-up.

06 από 20

Seiki U-Vision 4K Upscaling επίδειξη στο CES 2014

Φωτογραφία του Demo Seiki U-Vision 4K Upscaling επίδειξης σε CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Η Seiki δημιούργησε μια μεγάλη ανησυχία όταν έγινε ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης για να προσφέρει μια τηλεόραση 4K UHD 50 ιντσών για λιγότερο από $ 1.500 (τώρα μειώθηκε στα $ 899), αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Η Sekei ενισχύει τώρα την προσφορά της νέας σειράς Pro Line, καθώς και δύο μοναδικά αξεσουάρ, το καλώδιο HDMI U-Vision και τον προσαρμογέα HDMI U-Vision, τα οποία παρουσιάστηκαν στο CES 2014.

Τα αξεσουάρ U-vision ενσωματώνουν έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή Upscaler / Processor πιστοποιημένο με τεχνολογία Technicolor που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε συσκευή πηγής HDMI και τηλεόραση 4K UHD. Τα προϊόντα U-Vision παρέχουν έναν συμπαγή, χωρίς παρενόχληση τρόπο για να παράσχουν ένα προηγμένο σήμα 4Κ από την πηγή (είτε πρόκειται για Blu-ray , DVD , Cable, Satellite ή Network Media Player / Streamer ) σε οποιαδήποτε τηλεόραση 4K UHD.

Αυτά τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν πηγές που δεν ανήκουν σε 4K σε μια τηλεόραση 4K UHD, αλλά ο ενσωματωμένος scaler στην τηλεόραση δεν είναι αρκετά ικανοποιημένος από την εργασία.

Το καλύτερο μέρος, το καλώδιο και ο προσαρμογέας αναμένεται να τιμολογηθούν στα 39,99 δολάρια και θα πρέπει να είναι διαθέσιμος μέχρι το τέλος του 2014.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση U-Vision της Seiki.

07 από 20

Sharp Quattron + Επίδειξη επεξεργασίας βίντεο στο CES 2014

Φωτογραφία του Demo Sharp Quattron + επεξεργασίας βίντεο στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Ναι, υπήρχαν πολλές καμπυλωτές, επίπεδες, ακόμα και κάποιες εύκαμπτες / εύκαμπτες τηλεοράσεις 4K UHD, αλλά η τηλεόραση που έπρεπε να δω ήταν το Aquos Quattron + της Sharp (που επίσης αναφέρεται ως Aquos Q +).

Αυτό που κάνει την τεχνολογία Quattron + τόσο ενδιαφέρουσα είναι ότι σας επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο 4K σε μια οθόνη 1080p. Με άλλα λόγια, 4Κ χωρίς 4Κ.

Κατά την ίδρυσή της, η τηλεόραση χρησιμοποιεί την τεχνολογία 4-Color Quattron της Sharp για να παράγει την εμφανιζόμενη χρωματική γκάμα. Για να δέχεται σήματα εισόδου 4K, η Sharp χρησιμοποιεί επίσης τη νέα τεχνολογία Αποκάλυψης. Κατά την προβολή μιας εικόνας 4K, αυτή η τεχνολογία χωρίζει τα pixels στο μισό κάθετα, διπλασιάζοντας έτσι την ανάλυση της οθόνης από 1080p σε 2160p. Από την άλλη πλευρά, η οριζόντια ανάλυση pixel εξακολουθεί να είναι, τεχνικά, το 1920, οπότε η τηλεόραση δεν είναι μια πραγματική τηλεόραση 4K Ultra HD.

Ωστόσο, παρόλο που το Q + εξακολουθεί να είναι ταξινομημένο ως τηλεόραση 1080p, η πρόσθετη επεξεργασία παράγει ένα εμφανιζόμενο αποτέλεσμα που αντιλαμβάνεται ότι είναι υψηλότερο από την ανάλυση 1080p και στην πραγματικότητα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης και την απόσταση καθισμάτων που δεν διακρίνονται από την πραγματική εικόνα 4K Ultra HD .

Φυσικά, είχα τις αμφιβολίες μου να μπει μέσα, αλλά όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας που προστέθηκε πραγματικά λειτουργεί.

Ο τρόπος με τον οποίο ένας εκπρόσωπος της Sharp εξήγησε τα πλεονεκτήματα του Q + σε μένα είναι ότι εκτός από την ποιότητα της εικόνας είναι στην πραγματικότητα λιγότερο δαπανηρή η κατασκευή και πώληση μιας τηλεόρασης LCD Quattron 1080p εξοπλισμένης με πρόσθετη τεχνολογία επεξεργασίας αποκάλυψης, αντί να κατασκευάζει και να πωλεί μια μητρική Quakron 4K Ultra HD TV. Ο τρόπος με τον οποίο η Sharp πλησιάζει από την άποψη της μάρκετινγκ είναι ότι η τιμή τους τοποθετεί τη γραμμή Q + μεταξύ των τυπικών σετ 1080p Quattron και της πλήρους τηλεόρασης 4K Ultra HD.

Έτσι, μπορείτε να το παρακολουθήσετε - μπορείτε να παρακολουθήσετε 4Κ σε μια οθόνη 1080p, ή όπως ο Sharp το θέτει "στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση Full HD διαθέσιμη". Από την άποψη της δυνατότητας εμφάνισης εικόνων 4Κ, αντί για αναβάθμιση, σκεφτείτε την downscaling, αλλά με μια συστροφή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλο. Επιπλέον, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν πηγές 4K, η τεχνολογία διαίρεσης pixel αποκάλυψης Q + αναβαθμίζει επίσης τα σήματα πηγής 1080p ή χαμηλότερης ανάλυσης - παρέχοντας εμπειρία προβολής "καλύτερη από 1080p" σε τηλεόραση 1080p.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτά τα σενάρια πραγματικά διατίθενται στην πολυπληθή αγορά, ειδικά με τις τιμές 4K Ultra HD TV να συνεχίζουν να μειώνονται. Τα σύνολα Q + ακολουθούν την ίδια πτωτική τάση με την πάροδο των χρόνων; Εάν όχι, τότε μακροπρόθεσμα, τόσο καλό όσο το Q +, τώρα, ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο η διαφορά τιμής με το πραγματικό 4K Ultra HD καθίσταται ελάχιστη ή ανύπαρκτη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς αυτά τα σετ είναι διαθέσιμα.

08 από 20

Sharp 8K πρωτότυπο LED / LCD τηλεόραση με γυαλιά Δωρεάν προβολή 3D στο CES 2014

Φωτογραφία της οθόνες 3D Sharp 3D Glass 8K Prototype LED / LCD στην CES 2014.

Για τα τελευταία χρόνια, η Sharp έχει δείξει τα 85-ιντσών 8K ανάλυση πρωτότυπα LED / LCD TV στην CES , και φέτος δεν ήταν καμία εξαίρεση. Ωστόσο, επιπλέον έφερε και ένα δεύτερο πρωτότυπο ανάλυση 8K που παρήγαγε σε συνδυασμό με τη Philips, η οποία επίσης ενσωματώνει το Dolby 3D το οποίο παρέχει 3D προβολή χωρίς την ανάγκη για γυαλιά.

Προφανώς, η φωτογραφία που εμφανίζεται εδώ, η οποία έχει αναβαθμιστεί από 1080p σε 8K , δεν μπορεί να προβληθεί σε 3D, αλλά η εικόνα στην πραγματικότητα εμφανίστηκε σε γυαλιά χωρίς 3D και κοίταξε εντάξει, αλλά όχι τόσο καλή όσο 3D όταν βλέπετε τα ενεργά ή παθητικά γυαλιά , αλλά θα το αναφέρω περισσότερο στις ακόλουθες δύο σελίδες.

09 από 20

StreamTV Δίκτυα Ultra-D Glasses Δωρεάν 3D τηλεοπτικές επίδειξεις στο CES 2014

Φωτογραφία των Dolby Labs και StreamTV Networks Ultra-D Glasses Δωρεάν 3D τηλεοπτικές επίδειξεις στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Μιλώντας για το 3D Glasses, όχι μόνο Sharp και Vizio, αλλά και αρκετοί άλλοι κατασκευαστές τηλεοράσεων και άλλοι εκθέτες παρουσίαζαν παραλλαγές στην τεχνολογία αυτή όπως οι Dolby, Hisense, IZON και Samsung.

Ωστόσο, τα καλύτερα παραδείγματα 3D χωρίς γυαλιά που είδα στην εκπομπή ήταν το σύστημα Ultra-D που εκτέθηκε από τα Stream TV Networks, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Δεν ήταν τέλειο, αλλά οι γωνίες θέασης δεν ήταν κακές, και τόσο τα βάθη όσο και τα pop-out αποτελέσματα ήταν αποτελεσματικά.

Επίσης, η τηλεόραση Stream έδειξε επίσης πως το σύστημα Ultra-D μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για προβολή τηλεόρασης στο σπίτι ή για αναπαραγωγή παιχνιδιών βίντεο, αλλά για ψηφιακή σήμανση (όπως διαφημίσεις βίντεο που εμφανίζονται σε χώρους όπως ξενοδοχεία, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα και πολλά άλλα ), την εκπαίδευση, τις ιατρικές, ερευνητικές εφαρμογές.

10 από 20

Η έκθεση Sensio 3D στο CES 2014

Φωτογραφία του Sensio 3DGO και 4K 3D Demo στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Προκειμένου να παρακολουθήσετε το 3D στο σπίτι, πρέπει να έχετε περιεχόμενο 3D και, αντίθετα με εκείνους που λένε ότι υπάρχει λίγο περιεχόμενο, υπάρχει στην πραγματικότητα αρκετά. Υπάρχουν περισσότερες από 300 τίτλοι 3D Blu-ray Disc στις ΗΠΑ, καθώς και πηγές περιεχομένου ροής, καλωδιακής και δορυφορικής 3D.

Στο τοπίο ροής, ένας από τους κορυφαίους 3D παίκτες είναι η Sensio Technologies, η οποία παρουσίαζε την ποιότητα της υπηρεσίας 3DGO 3D streaming! Στην επίδειξη που είδα, το περιεχόμενο 3D μεταδόθηκε ομαλά σε μια 3D τηλεόραση με ελάχιστο εύρος ζώνης 6mbps, το οποίο είναι διαθέσιμο στους περισσότερους συνδρομητές ευρυζωνικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ

3D Go! παρέχει παράθυρα ενοικίασης 24 ωρών και το περιεχόμενο γενικά κοστίζει μεταξύ 5,99 και 7,99 δολαρίων. Τα στούντιο που προμηθεύουν το περιεχόμενο περιλαμβάνουν Disney / Pixar, Dreamworks Animation, National Geographic, Paramount, Starz και Universal, με περισσότερα να έρθουν το 2014. Επίσης, το 3DGO! app θα προστεθεί σε περισσότερες μάρκες και μοντέλα τηλεόρασης.

Επίσης, μια άλλη εντυπωσιακή επίδειξη που παρείχε η Sensio περιελάμβανε μια παράλληλη σύγκριση των παθητικών γυαλιών 3D και στην τηλεόραση 4K UHD (αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία) και ένα παθητικό 3D γυαλιά 1080p στα δεξιά.

Παρόλο που δεν μπορείτε να πείτε από τη φωτογραφία (πρέπει να δείτε το demo με τα πραγματικά μεγέθη οθόνης τους - ωστόσο, μπορεί να δείτε μια μικρή διαφορά κάνοντας κλικ στην εικόνα για να δείτε μια μεγαλύτερη προβολή), το 3D φαίνεται πολύ πιο λεπτομερές καθαρίστε την μεγαλύτερη τηλεόραση 4K UHD απ 'ό, τι στη μικρότερη τηλεόραση 1080p.

Επίσης, αν και οι δύο τηλεοράσεις ήταν σετ 1080p, η μεγαλύτερη τηλεόραση δεν θα είχε εμφανίσει το 3D καθώς και τα εικονοστοιχεία θα ήταν μεγαλύτερα και θα ήταν πιο κατάλληλο να δούμε τη δομή οριζόντιας γραμμής που σχετίζεται με τηλεοράσεις χρησιμοποιώντας το παθητικό σύστημα γυαλιών. Έτσι, αν και η οθόνη στα αριστερά είναι μεγαλύτερη, με 4Κ υπάρχουν τέσσερις φορές περισσότερα pixels στην οθόνη (και είναι μικρότερα), έτσι ώστε η λεπτομέρεια να είναι καλύτερη και τα τεχνουργήματα γραμμής να μην είναι ορατά. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αισθητό στο κείμενο και στις οριζόντιες και κατακόρυφες ακμές.

Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι και οι δύο τηλεοράσεις χρησιμοποιούν παθητικό 3D, η τηλεόραση 4K UHD στα αριστερά εμφανίζει στην πραγματικότητα 3D σε ανάλυση 1080p, ενώ η τηλεόραση 1080p στα δεξιά, όταν εμφανίζει εικόνες 3D, τις εμφανίζει πιο κοντά σε ανάλυση 540p.

3DGO! είναι διαθέσιμο στις διαθέσιμες σήμερα τηλεοράσεις Vizio 3D και αναμένεται να είναι διαθέσιμη μέσω άλλων σημάτων το 2014.

11 από 20

TV Hisense και TCL Roku στο CES 2014

Φωτογραφίες από τις τηλεοράσεις εξοπλισμένες με Hisense και TCL Roku στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένο δίκτυο και streaming μέσω του Διαδικτύου είναι αρκετά συνηθισμένες τώρα, και δεν υπήρχε σίγουρα έλλειψη αυτών στο CES 2014. Στην πραγματικότητα, η μεγάλη τάση της Smart TV φέτος ήταν η διύλιση των διασυνδέσεων Smart TV που διευκολύνουν την πρόσβαση και πλοήγηση σε περιεχόμενο, όπως το WebOS της LG, η οθόνη Life + της Panasonic και η ενημερωμένη διασύνδεση SharpCentral Smart TV της Sharp.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά έπιασε την προσοχή μου ήταν κάτι εξίσου πρακτικό, οι τηλεοράσεις Hisense και TCL που είχαν στην πραγματικότητα ενσωματωμένο Roku. Έτσι, αντί να χρειάζεται να συνδέσετε μια ξεχωριστή συσκευασία Roku Box ή Roku Streaming Stick στην τηλεόραση, απλά συνδέστε την τηλεόραση με τον δρομολογητή σας στο internet, ενεργοποιήστε την και ακούστε, έχετε ένα πλήρες Roku Box στα χέρια σας. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα 1.000+ κανάλια διαθέσιμου περιεχομένου (λάβετε υπόψη ότι ορισμένα είναι δωρεάν και ορισμένα απαιτούν επιπλέον συνδρομητική συνδρομή).

Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να συνδέσετε την τηλεόρασή σας με κεραία, καλώδιο ή δορυφόρο, για να έχετε πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη επιλογή του περιεχομένου.

Τα μοντέλα Hisense (σειρά H4 αναμένεται να είναι διαθέσιμα από το φθινόπωρο του 2014 σε μεγέθη οθόνης που κυμαίνονται από 32 έως 55 ίντσες) και η έκδοση TCL που είδα να έχει μέγεθος οθόνης 48 ιντσών και φέρει αριθμό μοντέλου 48FS4610R. Τιμολόγηση που αποκαλύφθηκε σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Είτε αναφέρετε σε αυτές τις τηλεοράσεις ότι διαθέτουν ενσωματωμένο Roku είτε κουτί Roku με ενσωματωμένη οθόνη τηλεόρασης, ο καταναλωτής κοπής καλωδίου κερδίζει.

UPDATE 8/20/14: Roku, Hisense, και TCL Παρέχετε περισσότερες πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων για την πρώτη παρτίδα των τηλεοράσεων Roku.

12 από 20

Παρουσιάσεις οπτικής παρουσίασης Darbee στο CES 2014

Φωτογραφία της επίδειξης 4K DARBEE οπτικής παρουσίας και προϊόντων στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Η επεξεργασία βίντεο είναι κάτι περισσότερο από την αναβάθμιση, ενώ άλλοι παράγοντες όπως το χρώμα, η αντίθεση και η φωτεινότητα μπαίνουν στο παιχνίδι. Η Darbee Visual Presence είναι μια εταιρεία που έχει έρθει με ένα σύστημα επεξεργασίας βίντεο που κάνει κυριολεκτικά τις υπάρχουσες λεπτομέρειες στην τηλεοπτική εικόνα σας "pop" με πρόσθετο ρεαλισμό. Στην πραγματικότητα, συμπεριλάμβανα τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray δίσκων Darbee Equipped Digital από τον κατάλογο των προϊόντων της χρονιάς για το 2013 .

Με αυτό κατά νου, έπρεπε να δω την έκθεση DarbeeVision στο CES 2014 για να μάθω τι θα ακολουθήσει και δεν απογοητεύτηκα.

Αρχικά, ο Darbee μόλις ανακοίνωσε έναν νέο επεξεργαστή πιο κατάλληλο για χρήση στο σπίτι, το DVP-5100CIE. Αυτός ο νέος επεξεργαστής προσθέτει τεχνολογία PhaseHD, η οποία αντισταθμίζει τυχόν δυσκολίες σύνδεσης HDMI, όπως μακρά καλώδια.

Επίσης στην οθόνη (που εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία) ήταν μια επίδειξη για το πώς το Darbee Visual Presence μπορεί να βελτιώσει ακόμη και το περιεχόμενο 4K Ultra HD. Παρόλο που είναι δύσκολο να το δεις στη φωτογραφία (πρέπει να το δεις αυτοπροσώπως σε πραγματικό μέγεθος εμφάνισης για να το εκτιμήσεις), οι βελτιωμένες εικόνες Darbee (στα αριστερά της λεπτής μαύρης κάθετης μαύρης γραμμής στην οθόνη που φαίνονται στη φωτογραφία) το βάθος μπορεί να αντιπαραβληθεί με τις ήδη αναλυτικές εμφανιζόμενες 4Κ εικόνες που εμφανίζονται.

Επιπλέον, η Darbee έδειξε επίσης πρόσθετες εφαρμογές της τεχνολογίας τους για τη βελτίωση της λεπτομέρειας σε εικόνες βιντεοεπιτήρησης (προσέξτε εάν σκοπεύετε να κάνετε κάτι ύπουλο - το Darbee μπορεί να παρακολουθεί!) Καθώς και ιατρικές εφαρμογές στις οποίες μπορούν να εξαχθούν περισσότερες λεπτομέρειες από το X- ray.

Η Darbee Visual Presence είναι σίγουρα μια εταιρεία που θα ακολουθήσει.

13 από 20

Κανάλι DVR + στο CES 2014

Φωτογραφία του καναλιού Master DVR + στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια στο cheats.info

Σε προηγούμενη αναφορά παρουσίασα μια επισκόπηση του πρωτοποριακού DVR + του Channel Master, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνει και να καταγράφει τηλεοπτικούς προγραμματισμούς χωρίς την ανάγκη καταβολής συνδρομής.

Στην παραπάνω φωτογραφία εμφανίζεται το εκθετήριο DVR + του Channel Master στο CES 2014, το οποίο παρουσίασε το DVR +, διαθέτει και πρόσθετα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας κεραίας συνοδείας και έναν επιπλέον εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Το πραγματικό DVR + είναι το μικρό επίπεδο τετράγωνο στο μπροστινό μέρος της οθόνης και η κεραία είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο τετράγωνο που βρίσκεται προς το πίσω μέρος του τραπεζιού.

Ωστόσο, μην αφήσετε τη φυσική εμφάνιση του DVR + να σας γεμίσει. Μέσα από το πολύ λεπτό περίβλημα του είναι διπλοί δέκτες HD, δύο ώρες ενσωματωμένης χωρητικότητας αποθήκευσης (δύο θύρες USB παρέχονται για τη σύνδεση πρόσθετων σκληρών δίσκων της επιλογής σας). Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη αναφορά μου, το Master Channel διαθέτει δυνατότητα streaming μέσω διαδικτύου, η οποία παρέχει σήμερα το Vudu , καθώς και άλλες υπηρεσίες περιεχομένου.

14 από 20

Κινηματογράφος Kaleidescape Ένα Blu-ray Movie Server στο CES 2014

Φωτογραφία του κινηματογράφου Kaleidescepe Ένα Blu-ray Movie Server στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Εάν είστε ανεμιστήρας Blu-ray Disc, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι αν και η ροή και η λήψη μέσω Internet είναι βολική, η ποιότητα απλά δεν στοιβάζεται σε αυτό το γυαλιστερό φυσικό δίσκο.

Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων με το Kaleidescape Cinema One, το οποίο παρουσιάστηκε στο CES 2014 και παρουσιάζεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Αυτό που κάνει το Cinema One ενδιαφέρον είναι ότι είναι μια πλήρως λειτουργική συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc, η οποία είναι επίσης και διακομιστής ταινιών. Εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής φυσικών δίσκων Blu-ray, DVD και CD, το Cinema One επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πραγματοποιούν λήψη και αποθήκευση έως 100 ταινιών ποιότητας Blu-ray (ή και περισσότερων, αν κατεβάσετε ένα συνδυασμό Blu-ray, DVD, και περιεχόμενο CD) για αναπαραγωγή αργότερα.

Αυτό δεν είναι μόνο βολικό, αλλά και για όσους έχουν ποιότητα συνείδησης, δεν έχουν κανένα φόβο - οι λήψεις είναι ακριβή αντίγραφα των φυσικών τους δίσκων Blu-ray Disc release (συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδικών χαρακτηριστικών μπόνους) και διαθέτουν ανάλυση 1080p και Dolby TrueHD / Ακουστικές λίστες HD Master Audio (αν υπάρχουν στην αρχική πηγή).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Kaleidescape Cinema One, διαβάστε την προηγούμενη σύνοδό μου . Επίσης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όλα τα κινητά του Cinema One θα έρθουν με 50 προ-φορτωμένους τίτλους ταινιών υψηλής ποιότητας Blu-ray

15 από 20

Προβολείς LED BenQ GP20 Ultra-Lite και Sekonix LED / DLP στο CES 2014

Φωτογραφίες από τους προβολείς BenQ GP20 Ultra-Lite και Sekonix LED / DLP στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Εάν θέλετε την καλύτερη εμπειρία προβολής στο σπίτι θέατρο μεγάλης οθόνης, ο βιντεοπροβολέας είναι ο τρόπος να πάτε. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι καταναλωτές δεν διαθέτουν μεγάλους χώρους ή δεν θέλουν μεγάλες οθόνες να καταλαμβάνουν χώρο στον τοίχο, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση για συμπαγείς βιντεοπροβολείς οι οποίοι όχι μόνο προσπαθούν να προσφέρουν οικονομικά αποδοτική εμπειρία μεγάλης οθόνης, αλλά είναι συμπαγείς, φορητό και εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση.

Παρόλο που αυτοί οι μικροί βιντεοπροβολείς δεν μπορούν να βγάλουν το φως για να προβάλουν μια ευχάριστη εικόνα σε μια μεγάλη οθόνη, επιβραδύνουν την πρόοδο - κυρίως συνδυάζοντας τα τσιπ απεικόνισης DLP με την τεχνολογία LED φως χωρίς λάμπα.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε αυτή την κατηγορία που είδα στο CES 2014 ήταν το GP20 της BenQ, που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά της παραπάνω φωτογραφίας. Το GP20 βάζει στην πραγματικότητα 700 δισεκατομμύρια φωτός, πράγμα που κατά τη γνώμη μου είναι το σημείο στο οποίο μπορείτε να αρχίσετε να το θεωρείτε αποδεκτό για προβολή σε μεγάλη οθόνη σε δωμάτιο ελεγχόμενο από το φως. Επίσης, η GP20 διαθέτει επίσης είσοδο MHL-HDMI , που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε είτε ένα συμβατό smartphone ή tablet είτε το Stick Streaming Stick, περιστρέφοντας ουσιαστικά τον προβολέα σε μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων συνεχούς ροής. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Επίσημη Ανακοίνωση της BenQ GP20.

Τώρα, για έναν προβολέα που είναι εντελώς παράξενο και υπέροχο ταυτόχρονα. Στη δεξιά πλευρά της παραπάνω φωτογραφίας υπάρχει ένας μικρός προβολέας Sekonix LED / DLP που δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αντίχειρα. Φυσικά το μικρό του μέγεθος περιορίζει το φως του σε περίπου 20 lumens, αλλά το τσιπ του DLP περιέχει 1 εκατομμύριο κάτοπτρα (εικονοστοιχεία) τα οποία θα προσφέρουν αποδεκτή ανάλυση εικόνας και συνδέονται εύκολα με τον υπολογιστή σας ή το φορητό υπολογιστή μέσω USB ). Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με την τιμολόγηση, τη διαθεσιμότητα ή αν πρόκειται για μια δήλωση τεχνολογίας, αλλά θα ήθελα να έχω ένα - θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου όταν ταξιδεύετε - περίπου 100.

16 από 20

Οθόνες Elite Οθόνες εξωτερικού χώρου προβολής σειράς Yard - CES 2014

Φωτογραφία των οθονών Elite Screens Master Series Εξωτερικές οθόνες προβολής στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Μια δραστηριότητα οικιακής ψυχαγωγίας που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, κυρίως το καλοκαίρι, είναι το Backyard ή το Outdoor Home Theater .

Ως αποτέλεσμα, έγιναν περισσότερες οθόνες προβολής βίντεο για εξωτερική χρήση. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις οθόνες είναι δυσκίνητες για την εγκατάσταση, τη λήψη και την αποθήκευση, και οι φουσκωτές απορροφούν πολλά ακίνητα όταν φουσκωθούν πλήρως.

Για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, οι οθόνες Elite βρίσκονταν στο CES 2014 με τη σειρά τους με εύκολη εγκατάσταση και επανασυσκευασία Υπαίθριων οθονών σειράς Yard Master.

Οι οθόνες Yard Master διαθέτουν ανθεκτικό υλικό που συνδυάζει την ανθεκτικότητα που απαιτείται για εξωτερική χρήση με την ικανότητα να αντανακλά το ακριβές χρώμα και τη φωτεινότητα, είτε με προβολή κεφαλής είτε με γωνία (κέρδος DynaWhite 1.1 για χρήση μπροστινού προβολέα - κέρδος WraithVeil 2,2 για χρήση πίσω προβολέα). Επίσης, όλα τα εργαλεία και τα αξεσουάρ παρέχονται για τη ρύθμιση και τη διατήρηση των οθονών σταθερή. Οι οθόνες είναι επίσης πολύ προσιτές.

Εμφανίζονται στην παραπάνω φωτογραφία οι 100 (Συγκρίνετε Τιμές), 120 (Συγκρίνετε Τιμές), 150 (Συγκρίνετε Τιμές), και 180 (Συγκρίνετε Τιμές) ιντσών μεγέθη οθόνης.

17 από 20

Έκθεση WiSA στο CES 2014

WiSA (Εκπομπή ασύρματων ηχείων και ήχου στο CES 2014 - που διαθέτει τον Sharp SD-WH1000U Universal Blu-ray Disc Player) Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Παρόλο που το μεγάλο προβάδισμα στο CES ήταν στις τηλεοράσεις, υπήρχαν πολλά προϊόντα ήχου που εμφανίστηκαν στο CES 2014, συμπεριλαμβανομένου ενός που με έπιασε εντελώς από έκπληξη, το Sharp SD-WH1000U Universal Wireless Blu-ray Disc player. Ναι, είπα ασύρματα.

Εντάξει, ας δούμε λίγο. Στα τέλη του 2011 δημιουργήθηκε το Wireless Speaker and Audio Association για να αναπτύξει και να συντονίσει τα πρότυπα, την ανάπτυξη, την εκπαίδευση πωλήσεων και την προώθηση ασύρματων οικιακών ακουστικών προϊόντων, όπως ηχεία, δέκτες A / V και συσκευές πηγής.

Μέχρι αυτή τη φορά, υπήρχε μια τεχνολογία ασύρματων τεχνολογιών ήχου και ομιλητών και προϊόντα που δεν είχαν εξαιρετική απόδοση και δεν ήταν συμβατά μεταξύ τους. Ωστόσο, τα προϊόντα που φέρουν την ετικέτα πιστοποίησης WiSA πρέπει να πληρούν τη συμβατότητα μεταξύ των σημάτων και αν και η πραγματική ποιότητα ήχου των σχετικών προϊόντων αφήνεται στον κατασκευαστή, υπάρχει το κίνητρο για την παροχή προϊόντων που μπορούν να ενσωματωθούν σε υψηλής ποιότητας οικιακή χρήση , από στερεοφωνικά στερεοφωνικά δύο καναλιών έως 8 καναλιών surround ( μη συμπιεσμένη μορφή PCM μέχρι 24bit / 96kHz ) που μπορεί να απαιτούνται για εφαρμογές ακουστικής μουσικής και οικιακού κινηματογράφου.

Τρεις από τους μεγάλους που έχουν υιοθετήσει τα πρότυπα της WiSA είναι οι Bang και Olufsen, Klipsch και Sharp.

Σε μια προηγούμενη αναφορά, παρουσίασα μια επισκόπηση της γραμμής Wireless Speaker της Bang και της Olufsen , αλλά στο CES είχα την ευκαιρία να ακούσω τόσο τα ασύρματα ηχεία B & O και Klipsch (σε διαύλους δύο καναλιών και εγκατάσταση καναλιών B & O 5.1) σε συνδυασμό με Sharp SD-WH1000U συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc.

Αυτό που κάνει τον παίκτη Sharp τόσο σημαντικό, είναι ότι εκτός από όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά και συνδέσεις που θα βρείτε σε ένα high-end Blu-ray Disc player (συμπεριλαμβανομένων εξισορροπημένων εξόδων ήχου δύο καναλιών), το SD-WH1000U έρχεται επίσης με ενσωματωμένους ασύρματους πομπούς τόσο για ήχο όσο και για βίντεο. Το ασύρματο βίντεο υλοποιείται χρησιμοποιώντας το πρότυπο WiHD, ενώ ο ασύρματος ήχος υποστηρίζεται από το πρότυπο WiSA.

Το αποτέλεσμα είναι η ασύρματη συμβατότητα με βίντεο Full HD 1080p, σε 2D ή 3D, και η συμβατότητα ήχου που περιγράφεται παραπάνω. Το SD-WH1000U σε συνδυασμό με ένα HDTV και ασύρματα ηχεία υψηλής τεχνολογίας κοίταξε και ακούστηκε υπέροχα.

Το μειονέκτημα αυτή τη στιγμή είναι ότι ο παίκτης Sharp και τα ηχεία B & O και Klipsch που είδα στο CES φέρνουν αρκετά έντονα τιμολόγια (το SD-WH1000U είναι περίπου 4.000 δολάρια). Ωστόσο, αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα προς τα εμπρός - περιμένετε μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και προσιτή τιμή έως το τέλος του 2014 και το 2015, καθώς η WiSA κερδίζει περισσότερους κατασκευαστές και πιστοποιεί περισσότερα προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Sharp SD-WH1000U, ανατρέξτε στις Επίσημες Σελίδες Προϊόντος.

Επίσης, για περισσότερη κατανόηση των ασύρματων ηχείων και των ασύρματων εφαρμογών οικιακού κινηματογράφου, διαβάστε τα άρθρα μου: Η αλήθεια για τα ασύρματα ηχεία και τι είναι το ασύρματο Home Theater .

18 από 20

Auro 3D Sound Demo στο CES 2014

Φωτογραφία του καναλιού επίδειξης Auro 3D Sound στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Τα επόμενα σπουδαία ηχητικά demos που είχα βιώσει στο CES ήταν τα Auro 3D και DTS ακουστικά: X demos.

Auro 3D Audio

Πραγματικά, σκόνταψα το Auro 3D Audio Booth καθώς βρισκόμουν στο δρόμο μου από ένα διορισμό σε άλλο και από τη στιγμή που είχα λίγο χρόνο, αποφάσισα να το ελέγξω - και, αγόρι, χαίρομαι που το έκανα!

Ο τρόπος που κατασκευάστηκε το περίπτερο δεν φάνηκε να προσφέρεται σε ένα ηχητικό demo - τελικά, δεν ήταν μόνο ανοιχτό (χωρίς τοίχους), αλλά ήταν κούνημα στο κέντρο μιας θορυβώδους αίθουσας συνεδρίων.

Ωστόσο, μια φορά κάθισα και το demo άρχισε να τρέχει, ήμουν έκπληκτος. Όχι μόνο θα μπορούσα να ακούω καθαρά τον ήχο, αλλά ήμουν περιτριγυρισμένος από ένα πραγματικά βυθισμένο ηχηρό πεδίο.

Το Auro 3D Audio είναι στην πραγματικότητα μια έκδοση καταναλωτών του συστήματος αναπαραγωγής ήχου surround Barco Auro 11.1 που χρησιμοποιείται σε μερικούς εμπορικούς κινηματογράφους. Αυτό που αποδείχθηκε στο περίπτερο Auro 3D Sound ήταν μια εκδοχή 9.1 καναλιών που προοριζόταν για εφαρμογές οικιακού κινηματογράφου.

Ο κύριος τρόπος για να περιγράψουμε την εμπειρία είναι ότι κατά την ακρόαση, τα ηχεία ουσιαστικά εξαφανίζονται και ο ήχος φαίνεται να προέρχεται από συγκεκριμένες θέσεις στο διάστημα. Επίσης, έχετε μια πιο ακριβή αντίληψη για το μέγεθος του περιβάλλοντος που ακούτε επίσης. Για παράδειγμα, αν ακούτε μια παράσταση τζαζ κλαμπ, νομίζετε ότι βρίσκεστε στο τζαζ κλαμπ, το οποίο η σκηνή απέχει μόλις λίγα μέτρα μακριά. Όταν ακούτε την απόδοση της εκκλησίας, δεν μπορείτε μόνο να αντιληφθείτε την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τους ερμηνευτές, αλλά μπορείτε επίσης να αντιληφθείτε την απόσταση μεταξύ σας και τις αντανακλάσεις του ήχου του περιβάλλοντος που αναπηδούν από τον οπίσθιο τοίχο όπου πραγματοποιήθηκε η απόδοση.

Φυσικά, το Auro 3D δεν είναι το μοναδικό σύστημα ήχου surround που χρησιμοποιείται ( Dolby Atmos , MDA ), αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω ακούσει μια τέτοια εντυπωσιακή επίδειξη σε ένα ανοιχτό ανοιχτό περιβάλλον.

Ο στόχος για το Auro 3D είναι να ενσωματωθεί σε δέκτες οικιακού κινηματογράφου και σε άλλα συναφή προϊόντα ήχου. Αυτό είναι ένα για να παρακολουθήσετε ...

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα Auro Technologies.

UPDATE 10/18/14: Denon και Marantz Προσθήκη Auro3D Audio Για να επιλέξετε δέκτες οικιακού κινηματογράφου .

DTS ακουστικά: X επιστρέφει

Προχωρώντας σε μια ελαφρώς διαφορετική εφαρμογή, η DTS ήταν πάλι στο CES με την τεχνολογία DTS Headphone: X που έδειξαν πέρυσι ( διαβάστε την προηγούμενη αναφορά μου ).

Ωστόσο, φέτος, το άκουσα πραγματικά σε ένα smartphone (που επί του παρόντος διατίθεται μόνο στο smartphone Vivo Xplay3s της Κίνας), αλλά αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμο σύντομα σε επιλεγμένα smartphones και tablet στην Αμερική. Επίσης, για να καταστήσει το DTS Ακουστικά: X ακόμη πιο πρακτικό, το DTS παρουσίασε τη δυνατότητα εξατομίκευσης ακουστικών X: X. Χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους ήχους δοκιμής και προτροπές στην οθόνη, η εφαρμογή Ακουστικά: X μπορεί να εξισορροπήσει το προφίλ αναπαραγωγής ήχου ώστε να ταιριάζει με τις δυνατότητες ακοής του αυτιού σας.

Αυτό που βράζει είναι ότι μπορείτε να ακούτε ένα ηχητικό πεδίο 11,1 καναλιών σε ένα περιβάλλον ακουστικών και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σε φορητές συσκευές και μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας δυνατότητες ακοής. Ωστόσο, αυτό που θα ήθελα να δω είναι ένας δέκτης οικιακού κινηματογράφου που ενσωματώνει αυτήν την τεχνολογία μέσω της εξόδου ακουστικών του, ώστε να μπορώ να εκτοξεύσω τον τρόπο λειτουργίας του οικιακού μου θεάτρου σε πλήρη surround ήχο 11,1 καναλιών χωρίς να ενοχλούν την υπόλοιπη οικογένεια ή τους γείτονες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία, ανατρέξτε στο Επίσημο DTS ακουστικά: Σελίδα X.

19 από 20

LG, Samsung και Ενέργεια κάτω από τα συστήματα ήχου τηλεόρασης στο CES 2014

Φωτογραφία του LG SoundPlate - Στήριγμα ήχου της Samsung - Ενεργειακή βάση ενέργειας στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης λεπτού σκελετού, είτε LCD, Plasma είτε OLED, φαίνονται εξαιρετικά - αλλά έχουν όλα ένα εγγενές πρόβλημα - δεν είναι τόσο καλή ποιότητα ήχου.

Φυσικά, εάν έχετε μεγάλη οθόνη HD ή 4K Ultra HD TV, η ιδέα είναι ότι θα την συμπληρώσετε με ένα ηχοσύστημα surround ήχου πολλαπλών ομιλητών. Ωστόσο, τι θέλετε αν θέλετε ακόμα καλύτερο ήχο για την παρακολούθηση τηλεόρασης και ταινιών, αλλά δεν θέλετε όλη αυτή την ομιλητή ακαταστασία;

Λοιπόν, μια πρακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια μπάρα ήχου, η οποία είναι μια μονάδα σήματος που περιέχει τον ενισχυτή, τις συνδέσεις και τα ηχεία που χρειάζεστε σε μια θήκη. Ωστόσο, πρέπει να τοποθετήσετε την μπάρα ήχου πάνω ή κάτω (συχνά μπροστά από την τηλεόραση) - πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθεί να καταλαμβάνει κάποιο επιπλέον χώρο.

Ωστόσο, μια παραλλαγή του concept sound bar αρχίζει να γίνεται πολύ δημοφιλής - το Under Audio System.

Αυτές οι συσκευές ουσιαστικά ενσωματώνουν όλες τις συνδέσεις, τις δυνατότητες και τις δυνατότητες ήχου μιας μπάρας ήχου, αλλά σε ένα ντουλάπι που μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την τηλεόραση - με άλλα λόγια, χρησιμεύει τόσο ως ηχητικό σύστημα όσο και ως βάση ή πλατφόρμα για να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας πάνω από. Ανάλογα με την ακριβή μάρκα και το μοντέλο, μπορούν να φιλοξενηθούν τηλεοράσεις σχεδόν οποιουδήποτε μεγέθους και βάρους.

Στην παραπάνω φωτογραφία εμφανίζονται τέσσερα νέα μοντέλα που εμφανίζονται στο CES, διανεμημένα σε τρία σήματα, τα οποία εκτελούν αυτή την έννοια.

Ξεκινώντας από την αριστερή πλευρά προσφέρονται δύο "SoundPlates" από την LG. Η μονάδα στο μεσαίο ράφι είναι το LAP340 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση CEDIA 2013, την οποία ανέφερα και είναι επί του παρόντος διαθέσιμη. Συνοψίζοντας, το LAP340 διαθέτει ένα ενισχυτικό 4,1 καναλιών, δύο ενσωματωμένα υπογούφερ και είναι επίσης συμβατό με ασύρματες συσκευές πηγής Bluetooth. Επίσημη σελίδα προϊόντος - Συγκρίνετε Τιμές.

Ωστόσο, το SoundPlate στο κορυφαίο ράφι ήταν η μεγάλη αποκάλυψη το 2014. Αυτή η μονάδα (LAB540W) παίρνει την ιδέα της LG SoundPlate σε μια εγκοπή όχι μόνο προσθέτοντας ένα πιο ισχυρό εξωτερικό ασύρματο υπογούφερ (που εμφανίζεται στο κάτω ράφι), αλλά και ενσωματώνοντας ένα (με δυνατότητα σύνδεσης με Ethernet και Wi-Fi) με δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray Disc με δυνατότητα φόρτωσης με τρισδιάστατη λειτουργία και με δυνατότητα συνεχούς ροής στο διαδίκτυο, διατηρώντας ταυτόχρονα το λεπτό, κομψό προφίλ (προσιτή τιμή και διαθεσιμότητα).

Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά πλευρά βρίσκεται το νέο HW-H600 "SoundStand" που παρουσίασε η Samsung στο CES 2014, το οποίο ανέφερα εν συντομία σε μία από τις εκθέσεις μου πριν από το CES 2014. Όπως μπορείτε να δείτε, η μονάδα είναι πολύ λεπτή και μπορεί να υποστηρίξει τις περισσότερες τηλεοράσεις από 32 έως 55 ίντσες σε μέγεθος οθόνης. Δεν έχει αποκαλυφθεί πολλά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, αλλά περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα ήχου 4.2 καναλιών και δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth για πρόσβαση σε περιεχόμενο από συμβατές φορητές συσκευές και τηλεοράσεις με δυνατότητα Samsung Sound Connect. Δεν αναφέρεται τιμολόγηση ή διαθέσιμη.

Τέλος, στην κάτω δεξιά πλευρά βρίσκεται η "Βάση ισχύος" από τα ηχεία ενέργειας. Η Ενεργειακή Μονάδα δεν έχει το λεπτό, κομψό στυλ των μονάδων LG ή Samsung.

Το σύστημα ενσωματώνει ένα ηχείο δύο καναλιών 3 κατευθύνσεων, που υποστηρίζεται από ένα ενσωματωμένο υπογούφερ. Η απόκριση συχνότητας ορίζεται ως 65 Hz έως 20 kHz (- ή + 3 dB ). Οι είσοδοι περιλαμβάνουν μία ψηφιακή οπτική και μία στερεοφωνική είσοδο RCA , καθώς και ασύρματη σύνδεση Bluetooth για συμβατές φορητές συσκευές. Η βάση ενέργειας είναι διαθέσιμη τώρα (Συγκρίνετε Τιμές). Για περισσότερες λεπτομέρειες, ελέγξτε επίσης τη σελίδα προϊόντος της ενεργειακής βάσης.

Εκτός από τις μονάδες LG, Samsung και Energy που εμφανίζονται και περιγράφονται σε αυτή τη σελίδα, ο Vizio ανακοίνωσε επίσης ένα παρόμοιο τηλεοπτικό σύστημα (μαζί με δύο ηχητικές γραμμές) στο CES 2014, διαβάστε την συμπληρωματική αναφορά μου για προκαταρκτικές λεπτομέρειες και φωτογραφία .

20 από 20

Cambridge Mini Minx C46 Μίνι In-Wall ηχεία στο CES 2014

Φωτογραφία των ηχείων Cambridge Audio Minx C46 Mini σε τοίχο στο CES 2014. Φωτογραφία © Robert Silva - άδεια χρήσης

Το CES είναι πάντα το μέρος για να δείτε τα "μεγάλα πράγματα", αλλά μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που είναι πραγματικά διασκεδαστικό να τα ελέγξετε.

Στον ήχο, το μικρό πράγμα που προσελκύστηκε από την προσοχή ήταν τα ηχεία Cambridge Audio C46 Mini In-Wall.

Εκτελώντας την παράδοση των ομιλητών Minx (διαβάστε την προηγούμενη αναθεώρηση του συστήματος μικρών ηχείων Minx S215 .) Αυτό που έκανε το Cambridge Audio είναι η έννοια του ηχείου Minx και η τοποθέτηση σε μια διαμόρφωση συμβατή στο τοίχο.

Οι διαστάσεις των ηχείων είναι 3,6 x 3,4 ίντσες και απαιτούν οπή στερέωσης εσωτερικής διαμέτρου 3 ιντσών για εγκατάσταση. Περιλαμβάνονται μπάρες λευκού ηχείου. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες και τις προδιαγραφές, ανατρέξτε στην Επίσημη Σελίδα Ηχείων Cambridge Audio C46 Mini In-Wall.

Τελική λήψη

Αυτό ολοκληρώνει την κύρια αναφορά μου για την προβολή φωτογραφιών στο CES 2014. Ωστόσο, θα έχω επιπλέον άρθρα ως αποτέλεσμα αυτού που είδα στο CES 2014 (αυτό που ανέφερα στην παρούσα έκθεση είναι μόνο δείγμα) και θα επανεξετάσει πολλά από τα τα προϊόντα που σχετίζονται με το home theatre που προβλήθηκαν στο CES, οπότε μείνετε συντονισμένοι όλο το χρόνο για συναρπαστικές πληροφορίες από την ιστοσελίδα Home Theater.

Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε την επιπλέον κάλυψη του CES 2014 από τους άλλους εμπειρογνώμονές μας:

Stereos: Τα 10 καλύτερα προϊόντα ήχου του CES 2014 και πολλά άλλα

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές: Διάφορα άρθρα.

Google: Διάφορα άρθρα