Αξιολόγηση του υπολογιστή σας για τις απαιτήσεις των Windows 7

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν εγκαταστήσετε τα Windows 7

Τα Windows 7 θα είναι σύντομα διαθέσιμα. Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση από Vista ή XP, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή εξοπλισμό, δυνατότητες και χωρητικότητα.

Για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον υπολογιστή σας, ο υπολογιστής σας πρέπει να έχει αυτά τα ελάχιστα, ώστε να έχετε μια καλή εμπειρία υπολογιστή:

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, θα πρέπει επίσης να κάνετε λήψη, εγκατάσταση και εκτέλεση του Συμβούλου Αναβάθμισης των Windows 7 . Οι πληροφορίες που θα δημιουργήσει αυτό το εργαλείο μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε άλλα προβλήματα. Παρατηρήστε ότι η Microsoft συνιστά αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις για τα Windows 7:

Οι απαιτήσεις που συνιστά η Microsoft είναι ανεπαρκείς. αυτά είναι ελάχιστα, πράγμα που σημαίνει ότι η εμπειρία σας μπορεί να είναι ελάχιστη. Εάν φορτώσετε τα Windows 7 σε έναν υπολογιστή που δεν έχει αρκετή ισχύ επεξεργασίας, μνήμη λειτουργίας, χώρο στο σκληρό δίσκο και το σωστό συνδυασμό κάρτας βίντεο και ήχου, τα Windows 7 θα λειτουργούν, αλλά σε πολύ χαμηλότερες δυνατότητες από τη βέλτιστη απόδοση.