Πώς να προβάλετε το Instagram στον κανονικό ιστό

Δείτε πώς μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες του Instagram σε ένα κανονικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού

Το Instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούνται σήμερα. Οι επίσημες κινητές εφαρμογές για συσκευές iOS και Android επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν ή να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο και να αλληλεπιδρούν με όλους τους οπαδούς τους και τους χρήστες που ακολουθούν οι ίδιοι.

Το Instagram προορίζεται κυρίως να χρησιμοποιηθεί από μια κινητή συσκευή μέσω της επίσημης εφαρμογής Instagram, αλλά μπορεί να προσπελαστεί και να χρησιμοποιηθεί από προγράμματα περιήγησης ιστού επίσης. Έτσι, εάν θέλετε να ελέγξετε το Instagram online από έναν φορητό υπολογιστή, έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή ακόμα και από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της κινητής συσκευής σας, μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Επισκεφθείτε το Instagram.com

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Instagram.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό εάν δεν το έχετε ήδη. Μόλις συνδεθείτε, θα μεταφερθείτε απευθείας στην καρτέλα ροής ειδήσεων που έχει παρόμοια διάταξη με αυτό που θα δείτε στην εφαρμογή για κινητά.

Περιηγηθείτε στο Feed Feed σας και σας αρέσει ή σχολιάζετε μηνύματα

Καθώς μετακινηθείτε προς τα κάτω μέσω των δημοσιεύσεων που εμφανίζονται σε εσάς στη ροή ειδήσεων, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε στην εφαρμογή. Απλά αναζητήστε το κουμπί καρδιάς , το πεδίο σχολίων ή το κουμπί σελιδοδείκτη στο κάτω μέρος κάθε δημοσίευσης για να το αρέσει, να το αφήσετε ένα σχόλιο ή να το αποθηκεύσετε στις καταχωρίσεις που έχετε αποθηκεύσει σελιδοδείκτες. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία για να ενσωματώσετε τη δημοσίευση σε μια ιστοσελίδα ή να την αναφέρετε ως ακατάλληλο περιεχόμενο.

Ανακαλύψτε νέους χρήστες και το περιεχόμενό τους

Στην κορυφή της οθόνης, θα δείτε τρία εικονίδια - ένα από τα οποία θα πρέπει να μοιάζει με μια μικρή πυξίδα . Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό για να δείτε μια απλούστερη εκδοχή της καρτέλας Διερεύνηση στην εφαρμογή, με τους προτεινόμενους χρήστες που θα ακολουθήσουν και μερικές μικρογραφίες των πιο πρόσφατων αναρτήσεων.

Ελέγξτε τις αλληλεπιδράσεις σας

Κάνοντας κλικ στο πλήκτρο καρδιά στο επάνω μέρος της οθόνης θα ενεργοποιηθεί ένα μικρό παράθυρο που θα ανοίξει κάτω από αυτό, παρουσιάζοντας μια σύνοψη όλων των πιο πρόσφατων αλληλεπιδράσεών σας. Μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω σε αυτό το μικρό παράθυρο για να τα δείτε όλα.

Προβολή και επεξεργασία του προφίλ σας

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο χρήστη στο επάνω μέρος της οθόνης για να δείτε την έκδοση ιστού του προφίλ σας Instagram, η οποία μοιάζει πολύ με αυτή που βλέπετε στην εφαρμογή. Θα δείτε τη φωτογραφία του προφίλ σας μαζί με τα βιογραφικά σας και πρόσθετα στοιχεία καθώς και ένα πλέγμα από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις σας παρακάτω.

Υπάρχει επίσης ένα κουμπί Επεξεργασία προφίλ δίπλα στο όνομα χρήστη σας. Κάντε κλικ σε αυτό για να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του προφίλ σας και άλλες λεπτομέρειες λογαριασμού, όπως τον κωδικό πρόσβασής σας, τις εγκεκριμένες εφαρμογές, τα σχόλια , τις ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS.

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε φωτογραφία στο προφίλ σας για να την δείτε σε πλήρες μέγεθος. Παρουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο οι μεμονωμένες σελίδες δημοσίευσης έχουν εμφανιστεί πάντα στο διαδίκτυο, αλλά με τις αλληλεπιδράσεις που εμφανίζονται στα δεξιά της θέσης και όχι κάτω από αυτήν.

Αξίζει να γνωρίζουμε ότι το Instagram έχει επίσης αποκλειστικές διευθύνσεις URL για κάθε προφίλ. Για να επισκεφθείτε το δικό σας προφίλ ιστού Instagram ή κάποιον άλλο, μπορείτε απλά να επισκεφτείτε:

https://instagram.com/username

Απλά αλλάξτε το όνομα χρήστη σε ό, τι είναι δικό σας.

Προβληματισμοί προστασίας προσωπικών δεδομένων Instagram

Τώρα που έχουμε προφίλ ιστού και όσο το προφίλ σας είναι δημόσιο, οποιοσδήποτε στον ιστό μπορεί να έχει πρόσβαση στο προφίλ σας και να δει όλες τις φωτογραφίες σας. Αν δεν θέλετε οι ξένοι να δουν τις φωτογραφίες σας, πρέπει να ορίσετε το προφίλ σας σε ιδιωτικό .

Όταν το προφίλ σας έχει οριστεί ως ιδιωτικό , μόνο οι χρήστες με τους οποίους εγκρίνετε να ακολουθήσετε, θα μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας στην εφαρμογή για κινητά και στο προφίλ σας στο διαδίκτυο, εφόσον έχουν συνδεθεί στους λογαριασμούς που έχετε εγκρίνει να ακολουθούν.

Περιορισμοί με το Instagram μέσω του Ιστού

Μπορείτε να κάνετε πολλά με το Instagram από έναν κανονικό περιηγητή ιστού - εκτός από την πραγματική δημοσίευση νέου περιεχομένου. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει επιλογή να ανεβάσετε, να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε φωτογραφίες ή βίντεο στο λογαριασμό σας από τον ιστό, οπότε αν θέλετε να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής Instagram σε συμβατή κινητή συσκευή.

Επίσης, δεν μπορείτε να συνδεθείτε με φίλους στο Facebook, να δείτε τις αναρτήσεις που έχετε συνδέσει, να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων , να διαχειριστείτε τους αποκλεισμένους χρήστες, να κάνετε το προφίλ σας ιδιωτικό / δημόσιο, να μεταβείτε σε επιχειρηματικό προφίλ, να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης και να κάνετε μερικές άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μόνο μέσω της εφαρμογής. (Ωστόσο, μπορείτε προσωρινά να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε μόνιμα το λογαριασμό σας Instagram μέσω του ιστού και όχι μέσω της εφαρμογής).

Παρά τους μερικούς περιορισμούς στη χρήση του Instagram μέσω του ιστού, είναι ακόμα καλό να γνωρίζετε ότι μπορείτε εύκολα να περιηγείστε τη ροή δεδομένων σας, να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο, να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις χρήστη και να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες όπως ακριβώς το κάνατε από την εφαρμογή. Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ χρήσιμη επιλογή όταν μικρές οθόνες και πληκτρολόγια αφής αρχίζουν να αισθάνονται σαν περισσότερο από μια ταλαιπωρία από μια βοήθεια.