Τα μυστικά της επαγγελματικής επεξεργασίας βίντεο

Επαγγελματικές συμβουλές επεξεργασίας βίντεο για τις ταινίες σας

Η επαγγελματική επεξεργασία βίντεο μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας τυροκοσμητικής ταινίας στο σπίτι και μιας συναισθηματικής οικογενειακής ταινίας. Αλλά τι ακριβώς είναι η επαγγελματική επεξεργασία βίντεο;

Η επαγγελματική επεξεργασία βίντεο είναι δύσκολο να οριστεί, γιατί συνήθως είναι κάτι που δεν παρατηρείτε. Μόνο όταν τα πράγματα είναι κακό, θα παρατηρήσετε την έλλειψη επαγγελματικής επεξεργασίας βίντεο. Φυσικά, δεν χρειάζεται να προσλάβετε επαγγελματική εταιρεία παραγωγής βίντεο για να κάνετε επαγγελματική επεξεργασία βίντεο. Αντ 'αυτού, απλά πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό.

Πριν να δουλέψουμε λίγο βαθύτερα, ας δούμε μερικές βασικές ιδέες:

Πολλά από αυτά θα ακούγονται σαν κοινή λογική, και είναι, ως επί το πλείστον. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε, να κυριαρχήσετε και στη συνέχεια να μεταβιβάσετε τις γνώσεις επεξεργασίας βίντεο, αλλά το πιο σημαντικό μυστικό είναι αυτό: οι κανόνες επεξεργασίας είναι οι πιο σημαντικοί. Ελέγξτε τους κανόνες της επεξεργασίας βίντεο, μάθετε τον Κανόνα των Τρίτων, δείτε τι γυρίσματα στη Χρυσή Ώρα ή τη Μαγική Ώρα μοιάζει και μετά αποφασίστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το σουτ σου.

Θέλετε να πυροβολήσετε στο ψηλότερο μεσημέρι; Ας σπάσουμε. Ο ήλιος μπορεί να παίξει τον όλεθρο με σκιές στο θέμα σας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα λάθος να επιλέγετε να πυροβολείτε εκείνη τη στιγμή.

Επίσης, προχωρήστε πέρα ​​από τους σκληρούς και γρήγορους κανόνες της επεξεργασίας. Ελέγξτε τη δημιουργία οπτικών εφέ με την επίσκεψη στο VideoCopilot.net - Ο Andrew Kramer έχει κάνει μερικά εκπληκτικά πράγματα σε αυτό το site για χρόνια και υπάρχουν πολλά που μπορούν να μάθουν από τις μεθοδολογίες του. Σίγουρα, εργάζεται κυρίως στο After Effects, αλλά η AE είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο στο οπλοστάσιο του επαγγελματία συντάκτη.

Μάθετε για το FCPX από την Stefanie Mullen ή την Final Cut Stef, όπως είναι γνωστή στο διαδίκτυο. Ενώ ένα μεγάλο μέρος του κόσμου παραγωγής έχασε την αναθεώρηση της Apple στην αγαπημένη τους Final Cut 7, η Stefanie αγκάλιασε τη νέα πλατφόρμα και έβαλε το διδακτικό της υπόβαθρο για να εκπαιδεύσει όσους θέλουν να κάνουν τη μετάβαση σε αυτήν την εξαιρετικά ισχυρή και μοναδική πλατφόρμα επεξεργασίας.

Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ταινίες με το κανάλι Riot της Ryan Connolly στο YouTube. Ο Ryan χρησιμοποιεί την κωμωδία και την κοινή λογική για να βοηθήσει να διδάξει στους εκκολαπτόμενους Spielbergs τον τρόπο και την αλήθεια όταν πρόκειται για οπτικά εφέ, επιμέλεια και πολλά άλλα.

Υπάρχουν τόσα άλλα sites εκεί έξω με πληροφορίες που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ως τα μυστικά της επαγγελματικής επιμέλειας, αλλά αυτά είναι μερικά σημεία. Αποκτήστε πρόσβαση στο διαδίκτυο και αναζητήστε τον καλύτερο δυνατό κόσμο στον κόσμο επεξεργασίας. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω και ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας.

Ευτυχισμένη κοπή!