Εφαρμογές που σας πληρώνουν για να ψωνίσετε για παντοπωλεία

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε παντοπωλεία χωρίς τη χρήση κουπονιών

Όλοι μας επιθυμούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα όποτε είναι δυνατόν, αλλά δεν έχουμε όλοι μας το χρόνο να ρίξουμε εμμονή σε κουπόνια ή να περάσουμε τις ώρες σύγκρισης-αγορές για να βρούμε τις καλύτερες τιμές. Εκεί βρίσκονται αυτές οι εφαρμογές . η χρήση τους εξαλείφει την ανάγκη να εντοπίζονται και να συλλέγονται κουπόνια. Αν και μερικοί από αυτούς χρειάζονται εργασία, βάζουν τις προσφορές μπροστά σας, οπότε ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε κλικ σε μια πύλη ή να ανεβάσετε μια απόδειξη, δεν θα χρειαστεί να καταδιώξετε τον εαυτό σας οικονομικά.

01 από 04

Checkout 51

Checkout 51.

Πλατφόρμες: Επιτραπέζιο, Android και iOS

Επισκόπηση: Αυτή η εφαρμογή προσφέρει εξοικονόμηση σε συγκεκριμένους τύπους αγορών παντοπωλείου, από καρότα έως κέικ παγωτού. Για να ξεκινήσετε, εγγραφείτε στο λογαριασμό σας και ενημερώστε την εφαρμογή όπου βρίσκεστε (αυτή τη στιγμή υποστηρίζει τόσο τον Καναδά όσο και τις ΗΠΑ). Στη συνέχεια, το Checkout 51 θα προσφέρει μια ποικιλία από προσφορές εξοικονόμησης, εμφανίζονται ως ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητών, συνήθως $ 0,25 έως $ 3,00. Οι περισσότερες από τις προσφορές εξοικονόμησης είναι για συγκεκριμένα προϊόντα και όχι για συγκεκριμένα καταστήματα παντοπωλείων, αν και ορισμένα υποδεικνύουν ότι πρέπει να κάνετε την αγορά σε έναν ορισμένο λιανοπωλητή, όπως η Walmart. Οι προσφορές εξοικονόμησης ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Πέμπτη).

Για να κερδίσετε μετρητά, πρέπει απλώς να κάνετε μια επιλέξιμη αγορά και να είστε βέβαιος να κρατήσετε την απόδειξη. Στη συνέχεια, μεταφορτώστε μια φωτογραφία της απόδειξης στο Checkout 51. Η εφαρμογή θα σημειώσει δεόντως τις αποταμιεύσεις σας και θα σας στείλει μια επιταγή όταν φτάσετε σε εξοικονόμηση 20 $.

Παράδειγμα εξοικονόμησης: 1,50 δολάρια σε μετρητά όταν αγοράζετε κεριά Glade Large Jar (προσφορά διαθέσιμη στη Νέα Υόρκη)

Πλεονεκτήματα: Διατίθεται στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, εύκολη στην παρακολούθηση των αποταμιεύσεων με πρωταγωνιστή τους, διαισθητικό και εύκολο στη χρήση σύστημα, οι περισσότερες αποταμιεύσεις που δεν είναι συγκεκριμένες σε μια συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων, ώστε να έχετε μεγάλη ευελιξία

Μειονεκτήματα: Οι περισσότερες προσφορές δεν προσφέρουν σημαντικές οικονομίες, οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάβετε έναν έλεγχο στο ταχυδρομείο.

02 από 04

Ebates

Ebates

Πλατφόρμες: Επιτραπέζιο, Android, iOS

Επισκόπηση: Το Ebates είναι ένα δημοφιλές site cash-back για όλα τα είδη των online αγοραστών, και θα μπορούσε να είναι μια καλή πηγή για να στραφούν και για τα είδη παντοπωλείων, αν κάνετε αυτά τα είδη αγορών online.

Με την Ebates, κερδίζετε μετρητά με σταθερό ποσοστό - συνήθως 1,5% έως 3% - όταν κάνετε κλικ σε έναν συμμετέχοντα λιανοπωλητή από το λογαριασμό σας στο Ebates. Από τον χρόνο δημοσίευσης, μέσω του ιστότοπου διατέθηκαν εννέα διαφορετικοί λιανοπωλητές, μεταξύ των οποίων οι Sam's Club και Vons.

Όπως και με το Checkout 51, η Ebates σας ανταμείβει μετρητά με τη μορφή ταχυδρομικής επιταγής (έχετε επίσης την επιλογή να την καταθέσετε μέσω του PayPal). Η Ebates στέλνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιταγές ανάληψης μετρητών, αν και σημειώστε ότι το υπόλοιπό σας πρέπει να είναι τουλάχιστον $ 5 για να λάβετε επιταγή.

Τέλος, σημειώστε ότι ενώ κερδίζετε μετρητά με την Ebates δεν απαιτεί να βρείτε κουπόνια, ο ιστότοπος εμφανίζει σχετικούς κωδικούς promo και κουπόνια για τους συμμετέχοντες λιανοπωλητές.

Παράδειγμα εξοικονόμησης: 1,5% πίσω στο Sam's Club

Πλεονεκτήματα: Οι αποταμιεύσεις αποδίδονται ως ποσοστό επί τοις εκατό και όχι ως σταθερό ποσό (οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να λάβετε ένα σημαντικό ποσό επιστροφής μετρητών αν πραγματοποιήσετε μερικές μεγάλες αγορές ψωμιού)

Μειονεκτήματα: Σχετικά περιορισμένος αριθμός καταστημάτων που συμμετέχουν

03 του 04

Ibotta

Ibotta

Πλατφόρμες: Επιτραπέζιο, Android, iOS

Επισκόπηση: Το Ibotta είναι παρόμοιο με το Checkout 51, καθώς προσφέρει σταθερά ποσοστά επιστροφής χρημάτων για την αγορά συγκεκριμένων ειδών παντοπωλείου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες προσφορές μέσω του ιστότοπου της επιφάνειας εργασίας ή της εφαρμογής Android / iOS και, στη συνέχεια, να τραβήξετε μια φωτογραφία της απόδειξής σας για μια επιλέξιμη αγορά και να την ανεβάσετε στο Ibotta για να λάβετε μετρητά.

Το Ibotta κερδίζει μετρητά μέσω PayPal ή Venmo και σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε από διαφορετικές κάρτες δώρων.

Παράδειγμα εξοικονόμησης: 2,50 δολάρια πίσω για αγορά πακέτων καφέ Dunkin Donuts Cold Brew

Πλεονεκτήματα: Σχετικά γενναιόδωρη επιλογή τρόπων εξαργύρωσης των αποταμιεύσεών σας, οι περισσότερες προσφορές δεν είναι συγκεκριμένες για τον λιανοπωλητή, μπορείτε να συνδέσετε την κάρτα εμπιστοσύνης για να κερδίσετε αυτόματα επιπλέον εξοικονόμηση με συγκεκριμένα καταστήματα, μπορείτε να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής με συμμετέχουσες μάρκες που συνδέονται από το Ibotta για να κερδίσετε μετρητά.

Μειονεκτήματα: Χρειάζεστε τουλάχιστον 20 δολάρια στο λογαριασμό σας με μετρητά Ibotta προκειμένου να το εξαργυρώσετε

04 του 04

Walmart Savings Catcher

Walmart

Πλατφόρμες: Επιτραπέζιο, Android, iOS

Επισκόπηση: Καταρχάς, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Savings Catcher είναι στην πραγματικότητα ένα στοιχείο της γενικής εφαρμογής Walmart. δεν είναι το όνομα της ίδιας της εφαρμογής. Ωστόσο, η λειτουργία Savings Catcher θα σας εξοικονομήσει χρήματα στις αγορές σας με τον έμπορο λιανικής πώλησης.

Το Savings Catcher είναι βασικά ένα εργαλείο αντιστοίχισης τιμών. σαρώνετε την απόδειξή σας ή εισάγετε τον κωδικό της και η εφαρμογή θα ελέγξει αν άλλοι λιανοπωλητές στην περιοχή σας προσφέρουν κάποιο από τα στοιχεία που αγοράσατε σε χαμηλότερες τιμές. Αν είναι, η Walmart θα σας προσφέρει Rewards Dollars ως επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να υποβάλετε έως και επτά αποδείξεις την εβδομάδα και μπορείτε να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές ως κάρτα δώρου Walmart ή αν είστε μέλος της κάρτας Bluebird από την American Express, μπορείτε να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές σας στην κάρτα σας Bluebird.

Παράδειγμα εξοικονόμησης: N / A; εξαρτάται πραγματικά από αυτό που αγοράσατε, αλλά θα μπορούσατε να πάρετε θεωρητικά κάτι σαν $ 2,00 πίσω εάν η Walmart βρήκε έναν λιανοπωλητή που πουλάει το σαμπουάν που αγοράσατε για $ 2.000 λιγότερο.

Πλεονεκτήματα: Εργάζεται αναδρομικά, οπότε ακόμα και αν δεν βρήκατε την καλύτερη προσφορά, δεν χάνετε απαραιτήτως τις οικονομίες.

Μειονεκτήματα: Ειδικά για τους λιανοπωλητές και υπάρχουν περιορισμένοι τρόποι εξαργύρωσης των ανταμοιβών σας.