Οι καλύτερες προσφορές διακοπών της Google

Εξοικονομήστε μεγάλα χρήματα αυτή την περίοδο των διακοπών με αυτές τις προσφορές του Google Store

Το Google Store έχει μερικές εκπληκτικές ευκαιρίες για αυτές τις διακοπές σε μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα: το Pixel 2 & Pixel 2 XL, το Google Wifi, το Pixelbook και το Google Home Mini.

Αν φέτος δεν είναι η ώρα να διαθέσετε το σπίτι σας γεμάτο από αυτά τα προϊόντα της Google, δεν ξέρουμε τι είναι!

Σημαντικό: Όλες αυτές οι προσφορές στο Google Store ισχύουν για διάφορες χρονικές περιόδους από την Black Friday & Cyber ​​Monday μέχρι το τέλος του έτους. Ελέγξτε τις παρακάτω περιγραφές για λεπτομέρειες!

Pixel 2 / 2XL: πίστωση 100 δολαρίων, δωρεάν εγχώριο μίνι Google και πίστωση συναλλαγών 400 δολαρίων

Google

Με μια μακρά βολή, η καλύτερη προσφορά από το Google Store φέτος είναι αυτή:

Αποκτήστε ένα Google Pixel 2 ή Pixel 2 XL και λάβετε ένα δάνειο ύψους 100 δολαρίων στο Google Store, ένα ΔΩΡΕΑΝ Google Home Mini και έως και 400 δολάρια σε εμπορικά credits!

Το Pixel 2 είναι το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο τηλεφωνικό κέντρο από την Google. Διαθέτει την καλύτερη κάμερα smartphone στον κόσμο, έρχεται με δωρεάν απεριόριστη αποθήκευση για όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας μέσω του Google Photos, ενσωματώνει το Google Assistant, είναι ανθεκτικό στο νερό, αθλείται τον τελευταίο επεξεργαστή και πολλά άλλα.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να προτείνουμε αυτό το τηλέφωνο, ακόμα και χωρίς μια τέτοια συμφωνία δολοφόνων. Προσθέστε αυτήν την τεράστια πίστωση στο Google Store και ένα δωρεάν Google Home Mini και αυτό είναι ένα όχι-brainer.

Η συμφωνία ξεκινά στις 27 Νοεμβρίου και λήγει στις 15 Δεκεμβρίου! Περισσότερο "

ΔΩΡΕΑΝ Αρχική σελίδα Google με νέο Pixelbook

Google

Το Pixelbook της Google είναι ένα φορητό υπολογιστή και tablet σε μία μηχανή υψηλής απόδοσης που είναι κατασκευασμένη για τον ιστό. Με άλλα λόγια, είναι ένα Chromebook το κάνει σωστά!

Χρησιμοποιήστε το ως φορητό υπολογιστή, αναδιπλώστε το σε ένα δισκίο ή ανασηκώστε το και παρακολουθήστε ταινίες. Είναι πολύ λεπτό, έχει μια μπαταρία αρκετά μεγάλη ώστε να διαρκεί όλη μέρα, να ενημερώνεται αυτόματα και να φορτίζεται μέσω USB-C όπως ακριβώς και το τηλέφωνο Pixel 2.

Επιλέξτε ένα τώρα και κερδίστε ένα δωρεάν σπίτι Google! Και οι δύο ενσωματώνουν πλήρως το Google Assistant, κάνοντας το ζευγάρι ένα φανταστικό δώρο φέτος.

Η συμφωνία ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου, ή όταν τα προμήθειες διαρκούν! Περισσότερο "

$ 20 από το Google Mini Home (από $ 49 έως $ 29)

Αρχική σελίδα Google Mini. Google

Η χρήση του Google Home είναι σαν να ζείτε με έναν προσωπικό βοηθό που είναι πάντα εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να ακολουθήσει τις εντολές σας, είτε πρόκειται για αναζητήσεις Google, για ειδήσεις, για μουσική ή για το επερχόμενο πρόγραμμά σας.

Σε αντίθεση με το αρχικό Google Home, αυτό είναι πολύ μικρότερο σε πλάτος μόλις 4 ίντσες και 2 ίντσες ψηλό, οπότε λειτουργεί σχεδόν οπουδήποτε.

Μπορείτε να πάρετε αυτή τη μικρή συσκευή Google Home για $ 20 από την κανονική τιμή, τοποθετώντας την σε μόλις $ 29. Έρχεται σε τρία χρώματα: κιμωλία, κάρβουνο ή κοράλλι.

Το Google Home Mini είναι η νεότερη έκδοση του Google Home, οπότε πιθανότατα πρόκειται να πουλήσετε γρήγορα. Σε αυτή την τιμή, δεν είναι καθόλου τρελός να σκεφτείς να πάρεις μισή ντουζίνα από αυτά ή και περισσότερα - ένα για σένα και για όλους στον κατάλογό σου.

Η συμφωνία ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου, ή όταν τα προμήθειες διαρκούν! Περισσότερο "

$ 10 έως $ 30 από το Google Wifi

Google Wifi.

Η Google φαίνεται να κάνει τα πάντα λίγο πιο εύκολο στη χρήση, και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για ένα μερικές φορές πολύπλοκο έργο, όπως η εγκατάσταση και η αντιμετώπιση ενός δικτύου Wifi.

Με το Google Wifi, είναι εύκολο να διαχειριστείτε το ασύρματο δίκτυό σας, όχι μόνο επειδή το κάνετε απευθείας από το τηλέφωνό σας αλλά και επειδή είναι κατασκευασμένο για τον μέσο χρήστη, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ένας διαχειριστής δικτύου χωρίς μεγάλη βοήθεια.

Ενώ είναι εξαιρετικά εύκολο να εγκατασταθεί από το κουτί, το κύριο πλεονέκτημα του Google Wifi είναι ότι όταν αγοράζετε περισσότερα από ένα, συνδέονται μεταξύ τους για να παρέχουν εξαιρετικά ισχυρό Wifi σε όλο το σπίτι σας. Ονομάζεται δίκτυο δικτύωσης και είναι ο καλύτερος τύπος συστήματος router που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Θα αγοράσετε $ 10 (από $ 129 έως $ 119) αν αγοράσετε μια συσκευή Google Wifi ή $ 30 αν αγοράσετε το πακέτο 3 (από $ 299 σε $ 269).

Η συμφωνία ξεκινά στις 28 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου, ή όταν τα προμήθειες διαρκούν! Περισσότερο "