Λίστα Ελέγχου Βιντεοσκόπησης Γάμου

Σχεδιάστε τις σημαντικές λήψεις χρησιμοποιώντας μια λίστα ελέγχου βιντεοσκόπησης γάμου

Η λήψη του βίντεο ενός γάμου είναι μια μεγάλη ευθύνη που έρχεται με ένα επίπεδο άγχους. Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το άγχος και να φιλτράρετε τα πάντα που θέλει το ζευγάρι είναι να σχεδιάσετε τις βολές μπροστά από το χρόνο και να έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να τραβήξετε αυτά τα πλάνα.

Συζητήστε με τους συμμετέχοντες για να πάρετε μια αίσθηση του χρονοδιαγράμματος των δραστηριοτήτων και να είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Κρατήστε μια λίστα σημαντικών πυροβολισμών μαζί σας καθώς πυροβολείτε το βίντεο του γάμου και βεβαιωθείτε ότι έχετε συλλάβει τα πάντα που η νύφη και ο γαμπρός περιμένουν να δουν.

Συνιστώμενη ανάγνωση: Πώς να χρησιμοποιήσετε μια βιντεοκάμερα

Πρέπει να έχετε γυρίσματα γάμου

Υπάρχει μόνο ένα πρώτο φιλί στο τέλος της τελετής. Εάν το χάσετε, δεν υπάρχει επανάληψη. Ο καλός σχεδιασμός σάς βάζει στο σωστό μέρος για να καταγράψετε αυτές τις στιγμές.

Παραδοσιακά βίντεο βιντεοπαιχνιδιών γάμου που πρέπει να είναι μέρος κάθε βίντεο γάμου περιλαμβάνουν:

Προετοιμασία Shots

Ορισμένα από τα πλάνα προετοιμασίας μπορούν να ληφθούν μπροστά από το χρόνο, αλλά μερικοί - όπως όταν ο γαμπρός προσκολλάται στο μπουτονιέρες του πέτου του - απαιτούν κάποια στάση ή καλό χρονισμό.

Πριν από την τελετή, αναζητήστε αυτά τα πλάνα:

Η τελετή

Οι περισσότεροι βιντεογράφοι συμφωνούν ότι η σύλληψη του υλικού της τελετής είναι το πιο δύσκολο μέρος της βιντεοσκόπησης του γάμου. Εάν έχετε έναν βοηθό ο οποίος μπορεί να καταγράψει από μια δεύτερη γωνία, θα έχετε καλύτερη τελετή λήψεων - τις απόψεις τόσο του προσώπου του γαμπρού όσο και της νύφης που περπατάει κάτω από το διάδρομο, για παράδειγμα.

Άλλες πτυχές της λήψης βίντεο της τελετής περιλαμβάνουν:

Η υποδοχή

Με τη σκληρή δουλειά της μαγνητοσκόπησης της τελετής, μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο και να διασκεδάσετε στη ρεσεψιόν - αρκεί να καταγράφετε όλη τη διασκέδαση για τα γενεθλίων.

Ψάξτε για αυτές τις ευκαιρίες:

Το απρόσμενο

Ακόμη και με μια προετοιμασμένη λίστα των πυροβολισμών, να είστε ανοιχτοί σε απρόσμενες ευκαιρίες για να καταγράψετε τη διάθεση της ημέρας. Παρακολουθήστε για τον κομιστή δαχτυλιδιών και το κορίτσι λουλουδιών για να γελάσετε ή να παίξετε και να τραβήξετε μια ματιά ανάμεσα στους νεόνυμφους, έναν αυθόρμητο (ή προγραμματισμένο) ομαδικό χορό ή τα χαρούμενα δάκρυα ενός γονέα. Αυτές οι συναισθηματικές στιγμές προσθέτουν πάρα πολύ στο βίντεο γάμου.

Δώστε εντολή στον βοηθό σας, αν έχετε, με την καταγραφή περιστασιακών ομάδων επισκεπτών που δεν θα εμφανίζονται στις επίσημες φωτογραφίες γάμου και τα διασκεδαστικά πλάνα ανθρώπων που γελούν, χορεύουν και γιορτάζουν.

Στη συνέχεια ξεκινά η διασκέδαση - επεξεργάζεστε όλο το υλικό σας σε βίντεο γάμου που είναι σύντομο, αλλά συλλαμβάνει όλες τις σημαντικές, διασκεδαστικές και τρυφερές στιγμές της ειδικής ημέρας του ζευγαριού.