Τα 10 Best Tech Δώρα για Αγορά για κάτω από $ 200

Ψωνίστε για την οικογένεια και τους φίλους σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία

Εάν δεν είστε υπερσυνδεδεμένοι για χρήματα, αλλά δεν θέλετε να περάσετε ένα ολόκληρο paycheck για ένα δώρο, τότε η κατηγορία κάτω από $ 200 είναι πραγματικά το γλυκό σας σημείο. Τα προϊόντα εδώ προσφέρουν ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με τη στρογγυλοποίηση μας κάτω από $ 100 όσον αφορά την ποιότητα και τη λειτουργικότητα (όπως για παράδειγμα ο επαναστατικός ψηφιακός βοηθός Amazon Echo ή το Philips Hue Starter Kit, ένα σύστημα φωτισμού που μπορεί να ελεγχθεί από το smartphone σας ). Έτσι, αν δεν είστε σίγουροι για το τι να πάρετε το tech guru στη ζωή σας, αυτός ο οδηγός έχει όλα όσα χρειάζεστε για να το χτυπήσετε από το πάρκο όταν πρόκειται να αγοράσετε το τέλειο δώρο.

Η αγορά ηχείων Bluetooth είναι φραγμένη στο φούρνο με φτηνές συσκευές χαμηλής ποιότητας που δεν είναι πιθανό να διαρκέσουν καλά στο μέλλον. Αν πραγματικά θέλετε να εκπλήξετε τον εραστή της μουσικής στη ζωή σας με κάτι που είναι βέβαιο ότι θα αποδώσει ακροχρόνια ήχο υψηλής ποιότητας, θα πρέπει να ελέγξετε το Bluetooth Speaker II της Bose SoundLink. Η μπαταρία προσφέρει μέχρι και οκτώ ώρες συνεχούς αναπαραγωγής. Διαθέτει φωνητικές εντολές για απλό και εύκολο έλεγχο. και ταιριάζει στην παλάμη του χεριού σας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ηχεία bluetooth .

Η Amazon Echo είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ένα εξατομικευμένο AI Μέσω της Alexa Voice Service, μπορείτε να ελέγξετε μια σουίτα εφαρμογών και προϊόντων αυτοματισμού για να δώσετε στο σπίτι σας την έξυπνη, φουτουριστική αίσθηση. Συγχρονίζει με τα μουσικά σας συστήματα, ώστε να μπορείτε απλά να δώσετε εντολή στην Alexa να αρχίσει να παίζει οποιοδήποτε τραγούδι θέλετε. πραγματοποιεί αναζητήσεις στο διαδίκτυο. ελέγχει τα φώτα, τους διακόπτες και τους θερμοστάτες. διαβάζει ηχητικά βιβλία, χρονοδιαγράμματα και εκθέσεις ειδήσεων. Είναι σαν το ρομπότ Rosie, μόνο ακίνητο.

Ζούμε σε έναν καταπληκτικό χρόνο, όπου η ανάκτηση αναμνήσεων μέσω φωτογραφίας είναι τόσο απλή όσο η απομάκρυνση των smartphones μας. Αυτό το καθιστά δύσκολο, όμως, να δώσουμε σε κάποιον κάμερα. Είστε κολλημένοι είτε να τους πάρει κάποια παρωχημένη point-and-shoot ή μια high-end αποσπώμενη φακό DSLR φωτογραφική μηχανή, η οποία θα σας επιστρέψει σοβαρά πίσω. Υπάρχουν μερικές μάρκες που κάνουν το σημείο και το σουτ σωστά και ευτυχώς ένας από αυτούς πέφτει ακριβώς κάτω από το όριο των 200 δολαρίων εδώ (συμπεριλαμβανομένου ενός τόνου δροσερών αξεσουάρ). Πες γεια στο Canon Powershot ELPH 360.

Ας ξεκινήσουμε με το φακό: αυτό το πράγμα προσφέρει ένα οπτικό ( όχι ψηφιακό) ζουμ που μεγεθύνει μέχρι και 12x συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού σταθεροποίησης εικόνας για να διασφαλίσει ότι το θέμα σας δεν θα βγαίνει θολή. Η ίδια η κάμερα τραβάει φωτογραφίες στα 20,2 megapixel μέσω ενός εντυπωσιακού αισθητήρα CMOS. Στο πίσω μέρος, ενσωματωμένο στο λογισμικό της Canon είναι ο βραβευμένος επεξεργαστής εικόνας DIGIC 4+ της εταιρείας για να προσθέσει αυτό το πρόσθετο γυαλιστικό στις φωτογραφίες που τραβήξατε πάνω στη φωτογραφική μηχανή. Αυτός ο ίδιος αισθητήρας συλλαμβάνει το όμορφο ολοκληρωμένο βίντεο 1080p HD. Είναι όλα συνδεδεμένα μέσω Wi-Fi και ένα ενσωματωμένο πρωτόκολλο NFC που κάνει την αποστολή και κοινή χρήση φωτογραφιών πολύ εύκολη. Τα χειριστήρια κάθονται σε μια πίσω οθόνη 3 ιντσών οθόνη αφής που είναι εξαιρετικά όμορφη από μόνη της, και η κάμερα είναι συγκλονιστικά μικρή σε 3,1 x 4,4 x 2,6 ίντσες. Και αυτή η συγκεκριμένη δέσμη γλυκώνει τη συμφωνία με μια θήκη μεταφοράς, ένα μίνι τρίποδο, προμήθειες καθαρισμού και ακόμη και ένα μονόποδο / αυτοκόλλητο ραβδί. Σκεφτείτε το ως μια γλυκιά κάμερα και αποθέματα stuffers όλα σε ένα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν αποφασίσετε να αφαιρέσετε οριστικά και οριστικά τη συνδρομή σας μέσω καλωδιακής τηλεόρασης είναι να επιλέξετε μια συσκευή πολυμέσων συνεχούς ροής. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πάτε με ένα αποκωδικοποιητή, όπως το Apple TV, η Amazon Fire TV ή το Roku. Σας συνιστούμε Roku. Η νέα γενιά Roku 4 συνδέεται άψογα με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές (Netflix, Amazon, HBO GO, YouTube, Spotify, Pandora κ.λπ.). Είναι γρήγορη και εύκολη στην εγκατάσταση και διαθέτει ακόμα και μονάδα USB, επιτρέποντάς σας να παίζετε προσωπικά αρχεία από σκληρό αποθηκευτικό χώρο. Ένα φοβερό δώρο για όλους όσους έχουν μπερδευτεί με την καλωδιακή τους εταιρεία.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες συσκευές ροής .

Αλλά όταν πρόκειται για την GoPro, η συνάντηση HERO είναι η απλούστερη από όλες. Με βάρος μόλις 2,6 ουγκιές, έχει σχεδιαστεί για βασικά γυρίσματα, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να προσφέρει μερικά ισχυρά χαρακτηριστικά: είναι αδιάβροχο έως 33 πόδια και μπορεί να φωτογραφίζει βίντεο 1440p σε 30 fps, 1080p σε 60 fps και 720p σε 100 fps. Η κάμερα ακίνητης εικόνας διαθέτει εντυπωσιακό αισθητήρα (8 megapixel) για το μέγεθός της, ενώ η λειτουργία φωτογραφίας 10 fps έκρηξης, η λειτουργικότητα χρόνου καθυστέρησης και η απλή εμπειρία χρήστη όλα οδηγούν τη συμφωνία στο σπίτι. Μια σταθερή ιδέα για δώρο για κάθε τυχοδιώκτη στη ζωή σας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες φωτογραφικές μηχανές περιπέτειας .

Η τελευταία γενιά του Paperwhite είναι ο ηλεκτρονικός αναγνώστης υψηλότερης ανάλυσης του Amazon, ο οποίος διατίθεται σε 300 ppi. Αυτό, σε συνδυασμό με το τραγανό, έντονο λευκό φόντο, θα είναι ένα όνειρο για τα μάτια κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας ανάγνωσης.

Αλλά η λαμπρή, χωρίς λάμψη, οπίσθια οθόνη δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό υπέρ αυτού του δώρου. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ σε μόλις 7,2 ουγκιές, ώστε όχι μόνο να είναι εύκολα αναγνώσιμο με το ένα χέρι, αλλά επίσης να γλιστρήσει σε μια σακούλα ταξιδιού με λίγο περιττό βάρος. Το αποτύπωμα της συσκευής είναι εξαιρετικά μικρό, αθλητικές διαστάσεις 6,7 x 4,6 x 0,36 ίντσες, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά λεπτό, προσθέτοντας τη συνολική φορητότητα. Η μπαταρία είναι εξαιρετικά ανθεκτική και εντυπωσιακή και η Amazon υπόσχεται ότι θα χρειαστεί μόνο να φορτίσετε τη συσκευή σε μηνιαίο κλιπ αντί για την αναμενόμενη εβδομαδιαία συχνότητα. Με αποθηκευτικό χώρο 4 GB, θα έχετε τη δυνατότητα να κρατάτε εκατοντάδες βιβλία εν κινήσει. Έχουν ακόμη παρουσιάσει μια νέα γραμματοσειρά που ονομάζεται Bookerly, η οποία έχει σχεδιαστεί για να εξετάζει τόσο ζεστό και λαϊκό, διατηρώντας παράλληλα τη διάταξη των σελίδων που προορίζονται από τα αρχικά τυπωμένα βιβλία.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας για τους καλύτερους ηλεκτρονικούς αναγνώστες που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Εκτός από τα μερικά από τα πιο κομψά ακουστικά για ακουστικά που συναντήσαμε, τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth της BÖHM είναι από τα καλύτερα και καλύτερα ακουστικά. Με δύο στερεοφωνικά προγράμματα οδήγησης υψηλών προδιαγραφών, μπορείτε να περιμένετε έναν ήχο ποιότητας με έντονη παρουσία μπάσων. Περιλαμβάνουν μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που διαρκεί έως και 18 ώρες, μια απομακρυσμένη και ελαφριά δερμάτινη θήκη από ανοιχτόχρωμο δέρμα, με απαλή ζώνη κεφαλής για ακρόαση χωρίς στρες. Είναι επίσης συμβατά με Bluetooth, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα λειτουργήσουν με το νέο iPhone 7.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ασύρματα ακουστικά .

Αυτοί είναι μερικοί ομιλητές από την Έκθεση μειονοτήτων ή κάτι τέτοιο - μοιάζουν περισσότερο με εξοπλισμό χημείας και όχι με ομιλητές υπολογιστών. Αλλά μην ξεφύγετε από την φουτουριστική εμφάνιση. Τα SoundSticks της Harman Kardon είναι μερικά εκπληκτικά ηχεία. Περιλαμβάνουν τέσσερις μορφοτροπείς πλήρους εμβέλειας 1 καναλιού ανά κανάλι που τροφοδοτούνται με ενισχυτή 10 watt, καθώς και έναν μετατροπέα χαμηλής συχνότητας 6 ιντσών με ενισχυτή 20 watt για την απόκριση μπάσων στο δωμάτιο. Με τη στερεοφωνική σύνδεση 3,5 mm, μπορείτε να συνδέσετε τα ηχεία σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή. Αυτή είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο για ντυσίματα μουσικής με επίγνωση του σχεδιασμού.

Το Pebble βρίσκεται εδώ και λίγα χρόνια στο παιχνίδι smartwatch, δίνοντάς του αρκετό χρόνο για τέλεια κομψά, έξυπνα ρολόγια που μπορούν να ανταγωνιστούν με τις προσφορές της Apple και της Samsung - και σε καλύτερη τιμή. Ο γύρος χρόνου βότσαλα μπορεί να είναι το πιο κομψό ρολόι Βότσαλο μέχρι σήμερα. Διαθέτει την πλήρη σουίτα Χαρακτηριστικών Βότσαλο, συμπεριλαμβανομένων ειδοποιήσεων ημερολογίου, ειδοποιήσεων, σιωπηλών συναγερμών και ακόμη και ενσωματωμένου tracker δραστηριότητας. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ, πολύ λεπτό και όλα καταγράφονται σε ένα μινιμαλιστικό σχέδιο με μερικές παραλλαγές ανάλογα με την προσωπική γεύση. Χωρίς αμφιβολία, μια μεγάλη ιδέα δώρου.

Το βινύλιο είναι πίσω, και είναι καλύτερα από ποτέ. Το Audio-Technica συσχετίζεται συχνότερα με ακουστικά, αλλά η εταιρεία παράγει πικάπ για δεκαετίες. Και υπάρχουν λίγες καλύτερες επιλογές από το AT-LP60. Προσφέρει το καλύτερο από ψηφιακούς και αναλογικούς κόσμους, με έξοδο τόσο USB όσο και RCA, πιατέλα αλουμινίου, κασέτα phono Dual Magnet, καθώς και λογισμικό Audacity συμβατό με Mac και PC για την ψηφιοποίηση των δίσκων βινυλίου. Αυτό είναι ένα μεγάλο turntable για κάθε ενθουσιώδη βινυλίου - είτε πρόκειται για παλιό σχολείο είτε για νέο σχολείο.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα πικάπ .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .